2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Biz daha yoğurda falan geçmedik sütle yuvarlanıp gidiyoruz
8 damla bana fazla gelmişti demk normali o aralar

senin şu günaydınlarına hastayımmm ..günaydınn nuruuummmm

teşekkür ederim bakalım 13 kasımdada bizim var bakalım bize ne söyleyecek doktorumuz...teşekkür ederim canım

kibeleeee canım senin kızı da alıntı yapmıştım çıkmamış yada yanlışlıkla silinmiş edalımızda çok şeker resmen durduşşş yapıyor maşallahhh ..bakalım bıcırıkların önce hangisi yürüyecek ...ehüehüehü böyle böyle artık önce hangisi evleneceğe kadar geleceğiz heralde biz ...

evlilikten önce erkek annesi olarakk hangisi askere gidecek muhabbeti yapıcaz daha.... ayyy ben bunu söylerken bile guygulanıyorum bakalım o günlerini görebilcekmiyiz...

Günaydınnnnnnnn, herkese güzel bi hafta olsun inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsınızz ?
Cumartesi pazar evdeydim pek tadını çıkaramasamda, bu hastalık bırakmıyo beni bi gün çok iyiyim ertesi gün bütün kemiklerim ağrıyor,öksürük azaldı allahtan.
Cumartesi günü oğlumu kontrole götürdüm, 7.800 gram 67 cm. olmuş.Boyu geçen aydan beri 4.5 cm uzamış maşallah.Doktor önce boyunu ölçtü sonra tartıya yatırdı bizimkinin ayaklar dışarıda kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, oturtsam duramaz daha diyo doktor ee yatırsam taşıyo :)) çok komikti oturtarak parmak ucundan destekleyerek tarttı.
Ek gıdalara geçtik artık , elma püresi zaten veriyodum ama artık çorbalara muhallebilerede başla dedi midesi bayram etsin.
Bize kan için damla vermedi acep unuttu mu?
Yarın aşısı var oğlumun, inşallah hasta olmaz.
Dün kocişim geldiii , baba oğulun kavuşması görülmeye değerdi, o kadar özlemişki önce bikaç dakika gözünün içine baktı babasının sonra bi başladı gülücükler atmaya,kahvaltı yaparken yanımıza koydum anakucağıyla gözünü ayırmadı babadan yaa. Allahım kimseyi ayırmasın çok kötü oldum dün. mafoldumben

evlilikten önce erkek annesi olarakk hangisi askere gidecek muhabbeti yapıcaz daha.... ayyy ben bunu söylerken bile guygulanıyorum bakalım o günlerini görebilcekmiyiz...

İnşallahhh o günler bi gelsinde canım , biz yaşlı başlı halimizle buralarda yazmaya çalışırız kaydirigubbakcemile3, onlarada ayrı topic falan açarmışız :))

İnşallahhh o günler bi gelsinde canım , biz yaşlı başlı halimizle buralarda yazmaya çalışırız kaydirigubbakcemile3, onlarada ayrı topic falan açarmışız :))

CNM MAŞALLAHH BEBİŞE DEMEK ÇORBALARA DA BAŞLIYORSUNUZ BEN HENÜZ ÇORBALARA BAŞLAMADIM AMA MUHALLEBİ VERİYORUM ELMA - HAVUÇ SUYU VERİYORUMM...

DİMİİ YAA NE GÜZELL OLURDU BASTONLARLA resim çekilirdik ama ben kokoş bi hatun olurudm herhalde .. sonra şöyle bi başlıkk 2009 temmuz annelerinin en kokoşlarıı....:)))))

herkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.

canım allah kolaylık versin
oğluşunada geçmiş olsun canım inş biran önce geçer bizimde 14ünde aşımız ve kontrolümüz var bakalım artık

slm kıslarrrr.....

bu ek gıdaya geçen annelere bi sorum var...

anne sütünden başka bişi veriyomuydunuz bebişlere bu güne kadar.....

yani sırf anne sütü verenleride dr başlatıyomu dr ek gıdaya fisfisfis fisfisfis fisfisfis

ben şimdiye kadar başka bişi kullanmadım çok şükür
ama kızım iki aydır aynı kiloda
kaç dr gittiysekte ısrarla anne sütünün yanına ek bi mama vermediler....
bilgi verirseniz sevinirim ....

canım allah kolaylık versin
oğluşunada geçmiş olsun canım inş biran önce geçer bizimde 14ünde aşımız ve kontrolümüz var bakalım artık

hadi bakaşlım inşallah ateşsiz atlatırsınız.

hoşgeldin aramıza :)) geçmiş olsun bebişe.bak önemli bişi yokmuş annesi.

hafsacım biz mama ile besleniyoruz 1 ay önce gitmiştik druna ama hiçbirşey vermemişti
dru biraz daha duralım demişti
cumartesi randevumuz var bu sefer ne diyecek bakalım

canımmm hayırlısı olsun... ben çok zorlanmıştım hala daha alışamadım ama sanırım ben çok küçükken başladım işe ondan kaynaklanıyor olabilir... pişik için ne kullanıyorsun cnm benimki hiç pişik olmadı çok şükür hep johnson baby kullanıyorum ... bi de arada ılık su ve pamukla temizliyorum dr un tavsiyesi.. çok iyi geldi bize.. umarım en kısa sürede geçer cnm...

Biz doğduğundan beri ılıksu ve pamukla temizliyoruz ilk doğduğunda bir kez ıslak mendil kullandım 1 hafta yara oldu ondan beri pamukla temizliyorum altını çok şükür hiç olmadı bi daha

hafsacım mama işine gelince bizim kilomuz artıyo çok şükür sadece anne sütü alıyor kızım doktor bizede ek gıda vermedi henüz altıncı aya kadar anne sütü dedi bazen sütüm çok azalıyo aç aç yatıyo ama mama almıyo ağzına
sütümüz varken emzirelim dedi doktorumuz herzaman bişeyler yiyebilir ama ömrü boyunca bir daha anne sütü alamaz o yüzden aceleci olmayalım dedi, inşallah tüm annelerin sütleri 6 aya kadar yeter kuzularına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…