- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.141
senin şu günaydınlarına hastayımmm ..günaydınn nuruuummmm
teşekkür ederim bakalım 13 kasımdada bizim var bakalım bize ne söyleyecek doktorumuz...teşekkür ederim canımmerhaba bayanlar
uzun zaman oldu girmeyeli, sayfalar cogalmis
yeni resimler cook guzel, masallah hepsine, ogluslara kizlarimiza
gecmis olsun hasta yavrucuklara
4.ay kontrol sonuclarimizi yazayim dedim belki faydasi olur:
ek gida olarak elma armut puresi, havuc, kabak haslamasi, yogurt ve uzum suyu verdi doktorumuz.
mutlaka soguk buhar makinasi alin dedi, ozellikle nem orani ayarlana olani tercih edin, %45-50ye ayarlayin dedi.
nette baktim sadece bir model var gibi duruyor.
multitabs ve demir damlasi verdi bir de.
baska da bisi demedi.
kibeleeee canım senin kızı da alıntı yapmıştım çıkmamış yada yanlışlıkla silinmiş edalımızda çok şeker resmen durduşşş yapıyor maşallahhh ..bakalım bıcırıkların önce hangisi yürüyecek ...ehüehüehü böyle böyle artık önce hangisi evleneceğe kadar geleceğiz heralde biz ...
evlilikten önce erkek annesi olarakk hangisi askere gidecek muhabbeti yapıcaz daha.... ayyy ben bunu söylerken bile guygulanıyorum bakalım o günlerini görebilcekmiyiz...
İnşallahhh o günler bi gelsinde canım , biz yaşlı başlı halimizle buralarda yazmaya çalışırız kaydirigubbakcemile3, onlarada ayrı topic falan açarmışız :))
tünaydın kızlar
tünaydın kızlar
herkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.
canım allah kolaylık versin
oğluşunada geçmiş olsun canım inş biran önce geçer bizimde 14ünde aşımız ve kontrolümüz var bakalım artık
herkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.
hadi bakaşlım inşallah ateşsiz atlatırsınız.
hoşgeldin aramıza :)) geçmiş olsun bebişe.bak önemli bişi yokmuş annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?