2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sebamed kullanıyorum. poposunda felan yok. yumurtalarında var. o da sanırım o bölgeye krem sürülmediği için olmuştur. bir krem verdi. akşam alıp onu günde iki defa süreceğim.geçer dedi. aslında kreme bile gerek yokmuş ama benim içim rahat etsin diye verdi.
evet bebeğin küçük olması insanı üzer. ben biraz da olsa büyüttüm. artık derdini ifade edebiliyor. bir de annemin gelmesi içimi çok rahatlattı.

inş cnm...

benim sütümde çoğu zaman yetmiyo...
2. ayının sonunda 6.300 dü 15 gün öncesine kadar da aynı kilodaydı....
ama dr yinede 1 damlada anne sütü yiyosa günde yine mama verme dedi....
ama kuzum kilo almıyo....
3.400 doğmuştu...
persantil 50 deydi doğduğunda ...
dr persantil atladığını , persantil atlamış bi bebeğede mama vermiyceni söledi ama iki aydır aynı kiloda ....

anladım cnm neyseki önemli bişey değilmiş...çok şükür.
benimde annem 1 aydır burada içim biraz daha rahat ama nedense bu akşamdan itibaren kayınvalidem bakacak içim çok kötüü... aslında bakmayacak mı bakacak zarar verecekmi tabii ki hayır ama ne bilimm yaa yine de insanın kendi annesi gibi olmuyoo...

kızlar pişik içinde aklınızda bulunsun trosyd diye bi krem var
pişiğe birebir geliyo...
yalnız antibiyotikli bir merhem
o yüzden çok mecbur kalmadıkça dr vermeyin diyo
ve verirsede çok ince bi tabaka halinde sürün diyo...
ilerlemiş pişikler içinde başkla bişi kar etmiyo..
ben büyük kızda çok yaşadım pişik sorununu...
ne yaptıysak kar etmiyodu dr en sonunda bunu verdi ve hemen şıp diye kesiyo....

berrada şimdilik olmuyo çünkü daha ek gidaya başlamadık ..
esas pişik sorunu ek gidaya geçince başlıyo...
ben kızımda yarım tüp bitirmiştim
diğer yarısı duruyo
onu kullanacam
inş gerek kalmaz ama...

annemler gidiyo bu akşammm... ayy ev bu akşam çok sessiz olacakk.. iyi ki oğlum varr.. koyun koyuna yatcamm walla

herkese selam kızlarrr evde temizlik var fazla kalamıcam arada gelirimmmeptüm hepiniziiŞeniz

canım geçmiş olsun çabuk iyileşir umarım:teselli:

gözün aydın canım kocişine kavuştun allah kimseyi ayrı koymasın azda olsa kısada olsa ayrılık zorr:teselli:

haıylısı olsun canım işinn oğlunda da kötü bi durum olmadığına sevindimm kremle felan çabuk geçer pişikler..Şeniz

merhaba arkadaşlar doğumdan sonra hiç giremedim siteye umarım herkes ve meinik melekleri iyidir.
geçmişi okumaya çalışsam ayla rolur.umarım bundna sonra paylaşımlara devam edebilirm.
bütün minikleri öpüyorum uzaktan:))

allah kavuştursun canım

amin cnm çok tşk...

merhaba cnm hoşgeldinn... nasılsın cnm.... bundan sonra ayrılma buralardann eskiden daha aktiftik ama şimdi olabildiği kadar belki ben de çalışmasam hiçç giremezdimnm:)))

evet ama benim kaynanam bakamaz canım. daha çocuğun altını bile değiştirmiş değil.

burcucum gecmiş olsun oglusuna..popişler pişmeden bebeklik olmuyor..

prienecim senin meleğinede gecmiş olsun canım..

huricim yorumun için tsk ederiz canım..:=)

kızlar bişi sorucam..pirinç unundan muhallebi tarifi yazar mısınız bana??

Evet pişiksiz bebeklik olmuyor. benim doktorum evde yapma dedi. inek sütü ağır gelirmiş. hazır mamaların muhallebilerinden alıyorum. ama hergün vermiyorum. ne de olsa kendi elimle yapmıyorum. çok sağlıklı değil. ben mama da kullanıyorum. bebeğimin artık doğal beslenmesini istiyorum.

Off otobüse molotof atmışlar. Gencecik bir kız feci halde yanmış. Çok üzüldüm
Ne biçim insan bunlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları,bunlara alkış tutanları ve ... Devamını yazmayayım, siyasetten bahsediyorsunuz diye uyarırlar.

canım bende hazır pirinç unu aldım..ama içine bazıları su koy bazıları süt koy diyor..o konuda karıstım..kafamçokkarıştıdediğin hazır muhallebilere bakmadım farklı bişi mi acaba..

birde pirinç unun dan muhallebi yapanlara içine şeker katıp katmadıgını sormak istiyorum,sekersiz yapılabilir mi?

Canım allah kolaylık versin, hemen alışamazsın zaten aslında hiç alışılmıyor ama mecburuz işte.
Pişikleri içinde geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer.

Canım ben doğduğundan beri mama veriyorum sütüm yetmediği için.O yüzden başlattı sanırım. Sağlığı yerinde olduktan sonra, bebeklerde belli aralıklar var kilo ve boy aralığı kızın o aralıkta olduğu için ek gıdaya gerek görmemişlerdir bence.

herkese selam kızlarrr evde temizlik var fazla kalamıcam arada gelirimmmeptüm hepiniziiŞeniz

gözün aydın canım kocişine kavuştun allah kimseyi ayrı koymasın azda olsa kısada olsa ayrılık zorr:teselli:

Sağol diloşum aminnnnnnnnn , kısa ama bize öyle uzun geldiki.. olmuyo onlarsız :kedi:

Canım bizim doktorumuz bana ek gıdalarla ilgili bir mail atmıştı orda bu tarif verilmiş dosyanın tamamınıda atabilirim sana istersen

• 1 su bardağı su
• 3 tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek hazır mama

Su ve pirinç unu karıştırılarak su muhallebisi yapılır, ateşten indirilir, hafif soğuduktan sonra 6 ölçek hazır mama eklenir ve gerekirse tel süzgeçten geçirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…