- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.161
canımmm hayırlısı olsun... ben çok zorlanmıştım hala daha alışamadım ama sanırım ben çok küçükken başladım işe ondan kaynaklanıyor olabilir... pişik için ne kullanıyorsun cnm benimki hiç pişik olmadı çok şükür hep johnson baby kullanıyorum ... bi de arada ılık su ve pamukla temizliyorum dr un tavsiyesi.. çok iyi geldi bize.. umarım en kısa sürede geçer cnm...
Biz doğduğundan beri ılıksu ve pamukla temizliyoruz ilk doğduğunda bir kez ıslak mendil kullandım 1 hafta yara oldu ondan beri pamukla temizliyorum altını çok şükür hiç olmadı bi daha
hafsacım mama işine gelince bizim kilomuz artıyo çok şükür sadece anne sütü alıyor kızım doktor bizede ek gıda vermedi henüz altıncı aya kadar anne sütü dedi bazen sütüm çok azalıyo aç aç yatıyo ama mama almıyo ağzına
sütümüz varken emzirelim dedi doktorumuz herzaman bişeyler yiyebilir ama ömrü boyunca bir daha anne sütü alamaz o yüzden aceleci olmayalım dedi, inşallah tüm annelerin sütleri 6 aya kadar yeter kuzularına
sebamed kullanıyorum. poposunda felan yok. yumurtalarında var. o da sanırım o bölgeye krem sürülmediği için olmuştur. bir krem verdi. akşam alıp onu günde iki defa süreceğim.geçer dedi. aslında kreme bile gerek yokmuş ama benim içim rahat etsin diye verdi.
evet bebeğin küçük olması insanı üzer. ben biraz da olsa büyüttüm. artık derdini ifade edebiliyor. bir de annemin gelmesi içimi çok rahatlattı.
annemler gidiyo bu akşammm... ayy ev bu akşam çok sessiz olacakk.. iyi ki oğlum varr.. koyun koyuna yatcamm walla
Günaydın arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir, hasta kuzular iyileşmiştir.
Düz kızım gözünü, göz pınarına yakın olan içten beyaz kısmını çizip kanatmış. 4-5 mm lik bir çizik. Eşim farketti önce. Görünce çok kötü olduk. Tırnaklarını da törpülemiştim ama kenar kısmıyla çizdi herhalde. Deli gibi ovuşturuyor çünkü gözlerini.
Günlerden pazar olunca ne yapacağımızı şaşırdık. Sonunda acile götürdük. Göz doktorunu aradılar, 2 saat sonra gelebilirm dedi. O arada yemeğe gittik biz de. doktor baktı, beyaz kısmında olduğundan önemli değil 1 günde yapar kendini dedi. Kornea da olsa işimiz zordu.Ama enfeksiyon riskine karşı damla verdi.
Tırnak batması olmasın diye tırnaklarını düz kesiyordum ama artık kenarları da yuvarlatıp törpülüyorum.
Günaydınnnnnnnn, herkese güzel bi hafta olsun inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsınızz ?
Cumartesi pazar evdeydim pek tadını çıkaramasamda, bu hastalık bırakmıyo beni bi gün çok iyiyim ertesi gün bütün kemiklerim ağrıyor,öksürük azaldı allahtan.
Cumartesi günü oğlumu kontrole götürdüm, 7.800 gram 67 cm. olmuş.Boyu geçen aydan beri 4.5 cm uzamış maşallah.Doktor önce boyunu ölçtü sonra tartıya yatırdı bizimkinin ayaklar dışarıda kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, oturtsam duramaz daha diyo doktor ee yatırsam taşıyo :)) çok komikti oturtarak parmak ucundan destekleyerek tarttı.
Ek gıdalara geçtik artık , elma püresi zaten veriyodum ama artık çorbalara muhallebilerede başla dedi midesi bayram etsin.
Bize kan için damla vermedi acep unuttu mu?
Yarın aşısı var oğlumun, inşallah hasta olmaz.
Dün kocişim geldiii , baba oğulun kavuşması görülmeye değerdi, o kadar özlemişki önce bikaç dakika gözünün içine baktı babasının sonra bi başladı gülücükler atmaya,kahvaltı yaparken yanımıza koydum anakucağıyla gözünü ayırmadı babadan yaa. Allahım kimseyi ayırmasın çok kötü oldum dün. mafoldumben
herkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.
allah kavuştursun canım
merhaba arkadaşlar doğumdan sonra hiç giremedim siteye umarım herkes ve meinik melekleri iyidir.
geçmişi okumaya çalışsam ayla rolur.umarım bundna sonra paylaşımlara devam edebilirm.
bütün minikleri öpüyorum uzaktan:))
anladım cnm neyseki önemli bişey değilmiş...çok şükür.
benimde annem 1 aydır burada içim biraz daha rahat ama nedense bu akşamdan itibaren kayınvalidem bakacak içim çok kötüü... aslında bakmayacak mı bakacak zarar verecekmi tabii ki hayır ama ne bilimm yaa yine de insanın kendi annesi gibi olmuyoo...
evet ama benim kaynanam bakamaz canım. daha çocuğun altını bile değiştirmiş değil.
ne güzellllll ayyy çook kıskandımm walla :)))))
burcucum gecmiş olsun oglusuna..popişler pişmeden bebeklik olmuyor..
prienecim senin meleğinede gecmiş olsun canım..
huricim yorumun için tsk ederiz canım..:=)
kızlar bişi sorucam..pirinç unundan muhallebi tarifi yazar mısınız bana??
Evet pişiksiz bebeklik olmuyor. benim doktorum evde yapma dedi. inek sütü ağır gelirmiş. hazır mamaların muhallebilerinden alıyorum. ama hergün vermiyorum. ne de olsa kendi elimle yapmıyorum. çok sağlıklı değil. ben mama da kullanıyorum. bebeğimin artık doğal beslenmesini istiyorum.
herkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.
slm kıslarrrr.....
bu ek gıdaya geçen annelere bi sorum var...
anne sütünden başka bişi veriyomuydunuz bebişlere bu güne kadar.....
yani sırf anne sütü verenleride dr başlatıyomu dr ek gıdaya fisfisfis fisfisfis fisfisfis
ben şimdiye kadar başka bişi kullanmadım çok şükür
ama kızım iki aydır aynı kiloda
kaç dr gittiysekte ısrarla anne sütünün yanına ek bi mama vermediler....
bilgi verirseniz sevinirim ....
herkese selam kızlarrr evde temizlik var fazla kalamıcam arada gelirimmmeptüm hepiniziiŞeniz
gözün aydın canım kocişine kavuştun allah kimseyi ayrı koymasın azda olsa kısada olsa ayrılık zorr:teselli:
canım bende hazır pirinç unu aldım..ama içine bazıları su koy bazıları süt koy diyor..o konuda karıstım..kafamçokkarıştıdediğin hazır muhallebilere bakmadım farklı bişi mi acaba..
birde pirinç unun dan muhallebi yapanlara içine şeker katıp katmadıgını sormak istiyorum,sekersiz yapılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?