2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım walla hatırladığım kadar yazayım...

1 çay bardağı suyun içine 2 yemek kaşığı pirinç ununu iyice karıştır(malum bir yaşından önce süt yasak)
sonra altını yak karıştırmaya devam et
1 damlada limon atıyodum ben gazını kolay çıkartıyodu o zaman...
kaynamaya başlayınca kıvamını ayarlarsın zaten sulu gelirse pirinç unu ekle biraz daha
pirinç unu markadan markaya çok değişiyo kıvamı

ama bana sorarsan hiç pirinç unu kullanma
2 kaşık pirinci 1 bardak suyla iyice haşla sonra blendırdan geçir
daha besleyici olur hemde doğal
tatlandırmak içinde azcık pekmez katabilirsin....

ay cok sagol cicekscim..rica etsem bana dosyayı gonderebilir misin..özelden atarım şimdi adresimi canım..

hafsacım supersin..dogalı da varmış demekki..deniycem.çok tesekkurler tatlım..

pekmez kaçıncı aydan sonra verilebilir.. ? sabah kahvaltısında pekmez veriyormusunuz?

Ben suyla yapıyorum. şekeri koyma bence. doktorlar önermiyor. çocukları boşu boşuna şişiriyor. besleyici değeri de yok.

ben gunduzleri emziriyorum,gece yatmadan mama veriyorum,cunku goguslerim bosalmis oluyor, gece devamli uyaniyordu.
doktor cigneme olayina alismasi icin verdi ek besinleri.
meyve suyu degil direkt pureden baslatti o yuzden de.
sanirim mama ile beslenen bebeklere corba falan veriyorlar ama emin diilim,yanlis yonlendirmis olmayayim.

burcu kolay gelsin,enine sonunda hepimiz baslicaz ise ne yazikki.
umarim alismak kolay olur.

çiçeks bana da dosyayi gonderebilir misin rica etsem, ziyaretci sayfana mailimi yazarim,ozel mesaj atamiyorum henuz.

öyle bir topik olabilir aslında ...opuyorumnanaktanlülülülülülü

sevindim canım yani en azından pişikmiş önemli bir durum yok pişiksiz bebek yok...

kızlar pişik içinde aklınızda bulunsun trosyd diye bi krem var
pişiğe birebir geliyo...
...
o kremi bende kullandım gerçekten hemen geçiriyor..

klava:klava:

ne güzellllll ayyy çook kıskandımm walla :)))))
hehehehehe ben aradayım.hem kaynanam baksın biraz yükümü alsın istiyorum hemde elleyince sinir oluyorum :1shok:-tatlicadiarzu-kötükedihüso:lepi:

teşekkür ederim canım. ben de sadece pişik olmasına sevindim.

ayy benimki kendisi canla başla baksa sözüm yok aslında tabii o zaman da bişi bulurum ama 16 yaşında görümcem var evde ona bırakıyo resmen ... Sonra ben baktım oluyo... Sinirrrr oluyorummm

selam everybody hihoyyyt
izmirli hatunlar burdayken sorayım , haftaya pazar uygun mu buluşmak için ?
ctesi olsa daha ii olurdu ama ogün eyetkiner çalışıyordu sanırım fisfisfis

selam kızlar
eve gitmeden bi bakayım dedim size.
valla beslenmelerde okuduğum biş takıldı gözüme hürremcim nasıl aç uyuyor mu ki bebiş? ben hem anne sütü hemde mama veriyorum.sütüm azaldı yetmiyor yetmediği yerde aptamille devam ediyoruz.doktorumda bunu destekliyor sizinki neden sadece anne sütü demiş anlamadım. anne sütü ile beslenenlere ek gıda başlanmıyor bizede vermedi doktor ama ben arada bir şeyler tattırıyorum açıkcası.mesela bugün kahvaltıda peynir verdim.dün biraz elmapüresi verdim. çok değil azıcık çok hoşuna gidiyor onun.biz masada otururken bağırınıyor bana bişiler verin diye.şöle parmağımla sürüyorum ağzına. sanırım bu ay bizede başlayın der doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…