2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben kaçtım kızlar uyukçu böcüüü ısırdı beni mirmirmirmir
iyi gecelerrrrr

Blue canim masllah oglusuna. masallah deyip herkese gosterdim. cok tatli kartpostal gibi masallah.
kikoleyim canim cok gecmis olsun. yani o nefessiz kaldigida iyi ki sen de panik olmamissin. tebrik ederim canim.

demetcim gunduz bazen bizimki de huysuzluk ediyor. ben de yatarak emziriyorum. yani yanina yattigim zaman guzel emiyor yoksa egip kucagimda emzirmek isteyince uyutacagim saniyor direniyor.

blue nazar değdirceksin oğlana maşallahh cidden kart postal gibi oğlun:) maşallah tühh tühhh yakışıkluuuuopuyorumnanaktan

Blue canim masllah oglusuna. masallah deyip herkese gosterdim. cok tatli kartpostal gibi masallah.
kikoleyim canim cok gecmis olsun. yani o nefessiz kaldigida iyi ki sen de panik olmamissin. tebrik ederim canim.

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bütün bebişlere maşallah

burcu geçmiş olsun cnm..cnm kabızlık mı var bebişde... benimki de kabız değil ama kakasanı yaparken hep ıkınır gibi yapıyo suratı değişiyoo..

yok canım pek kabızlık sorunu yok. bu aralar ek gıdaya geçtiğimiz için biraz sorunluyuz. ama ıkınma değil oğlumunki. boğazından yapıyor. sanki bir şeye kızıyor gibi. doktora da gidemedik. daha doğrusu gittik ama acilin kapısından geri döndük. içerisi çok doluydu ve bütün çocuklar hapşırıyordu. korkumuzdan çocuğu hemen dışarı çıkardık. yarın kendi doktoruna götüreceğim.

Son düzenleme:
kızlar sayfa 1323 de kaldım..geçmişte takılı kalsımmç.geçmişi bitirmöeden hiç yazmam normalde ama evde değilim.

cuma akşamı gelin evinde kaldık ipekle ..orda yattık cumartesi kuaför fotoğrafçı çiçekçi derken düğün ordan beni görevlendirdiler geline sağdıçlık yapmaya ona biraz yol yordam anlat dediler heheheheheheh dün gece eve 12 de geldim..
ipek gayet sakindi sorun çıkarmadı..bugünde altımızda araba vardı gezmeye geldik. herşey yolunda..akşam eve gidince 1323 den okumaya devam ..alıntılarımla gelince.......

anladım cnm geçmiş olsun size....
Iyi yapmışsın cnm bebeklerimiz çok küçük hemen mikrop kapabilirler...

Blue cnm bu bebişş çoook tatlıı allah nazardan saklasın maşallah ona...

1 yaşından önce önermemesinin nedenini söyledi mi merak ettim şimdi :uhm:
benim 1 arkadaşım çocuk dr.u , o da " 2 yaşına kadar vakti var , ya 2 yaşına yakın yaptır yada okula başlamadan önce " demişti .. ama geçenlerde göründüğümüz acildeki çocuk dr.u kendi oğlunu 1 aylıkken yaptırdığını söylemişti , çok karıştık .. en doğrusu ne zaman . eşime kalsa bebekken olsun istiyor , oğluşun ilerleyen yıllarda aklı başında olacağı için bir travma yaşasın istemiyormuş :sm_confused:
neyse bekeyelim biraz daha fisfisfis

bluecim bu tatlılık yaa tam kartpostal..sürekli oku bu yakışıklıyı nazar değer yoksa çok güzel maşallah....

maşallah o gözlere nazar değmesin. çok tatlı

anladım cnm geçmiş olsun size....
Iyi yapmışsın cnm bebeklerimiz çok küçük hemen mikrop kapabilirler...

Blue cnm bu bebişş çoook tatlıı allah nazardan saklasın maşallah ona...

teşekkür ederiz teyzeleri. çok sağolun hepimizin bebişlerine maşallah. okuyorum zaten sürekli oğlumu Allah a emanet artık

canim sen nasil yapiyorusn bilmiyorum ama ben ayarlardan her sayfada 40 mesaj goster mi ne oyle bir secenek var onu sectim. bu sekilde ikide bir sayfa atlamak zorunda kalmiyorum. mesela cok uzun gecmisler bile max 2-3 sayfa tutuyor. okumasi hemen bitiyor.

zaten gecmis okurken en cok zaman kaybi yeni sayfa yuklenirken oluyor. bu skeilde sayfa degistirmek zorunda kalmiyorsun.

benim eşimde hemen olması taraftarı büyüyünce şok geçirmesin diyo demek çok etkilenmişler sünnet olayından kocişlerkaydirigubbakcemile3ben kıyamıyorum daha ufakk. yarın 4. ay aşımızı olucaz şimdiden heyecan bastı beni bi atlatsak hayırlısıyla bizim verem aşımız daha kabuklanmadı sivilce gibi duruyo eğer tutmadıysa bi dahamı olcak kuzum aşıımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…