- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.121
cnm çok tatlı maşallah kızın ikinci resmine bayıldım valla o nasıl bir bakıştır yarabbi :)))
off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sankimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))
vay canına karencan döktürmüşün maşallah
ne kaaa lezzetli şeyler yapmışsın cokacimcoook
bi de yarın " elim yettiğince " dersin dimiii kaydirigubbakcemile3
stardost canım..şincik gitti misafirler..pek memnun kaldılar elinin bebesiyle neler etmişsin dediler.:=) bende onları sevdim ama..eşimin çok yakın dostunun ailesi v kendisi..eşi hamileydi..bu ay sonuna dogum..heyecanlandım onu oyle gorunce..acıdım hatta..ya bizde gecirdik ama sanki çoook gecti üstünden..:sinifsinif:
canım oğlum benimm
iyi geceler bayanlarr nasılsınızz?
korkuyomu acaba kardeşde varya ondanda olabilir . benim yeğenimde vardı bu sorun kararlı olmak lazım oda uyumazdı gece ağlardı hep salonda tw karşısında yatmak isterdi bizde ısrarla orda oturulur yatağında yatıcaksın diyerek salonda yatmasına izin vermedik hiç gece kalkardı yine aynı şey uyumuycaöm ben diye yine alır salona gelirdik o zaman oturalım senle diye sonunda ayakta uyumaya başlıyınca mecbur yatağına giderdi yazık ama sonunda öğrndi yatağında uyumayı kaydirigubbakcemile3benim kızımda ev değiştirince yapıyo öle şeyşler korkuyo heralde onada evimizin çok güvenli olduğunu anlatarak ikna ettik şimdi bebeğini alır koynuna uyur mirmirmirmirya ben bu kızı akam olunca uyutamıyrum yasabahta erkenden cagııyorum kalkıyor b ınsan 7sınde neyse 70de odur gercekten doğru bebekkende uyutamazdık 6yasına geldı hala uyumuyor bakalım nolcak yanıma yatmak ıstıyor bıde bu cıktı gene uyumuyor gene uyumuyor ya
geçmiş olsunc anım geçtimi...bi problem yok dimi..kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
sen antalyaya gidince bizide bırakırsın ...mafoldumbenevetttt gidicemmm bak bulamazsınız beni bidaha :)))
maşallah ipeğimzi çok şeker olmuş annesi .yaanaklartı sıkıyormusun cop cop öpüyormusun yoksa biraz daha bekliyormusun...
güzelll insanın sinirleri bozuluyor dimi yapamayınca...pek yaşamadım ama bnozulur yani sinirlerim...nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
ben ütülüyorum canım..ama ek gıda larda daha yıkamadım bu hafat havuça başladık biz suyuna bir kaç parça elbisesine çıkardı yıkayacağım yarın bakalım durum ne olacak...bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha
maşallah canıms evindim sen emzirebiliyormuydun ..yani zor oluyormu emzirirken dişler..yada mama veriyorsanda biberonu dişleme durumu varmı?selamkızlar
nasılsınız maşallah bebekler kocaman olmuş yaa ben bayadır giremydm biraz hastaydım
hepiniz iyisinizdir inşallah
bizim paşa 15 gün önce 2 dişini çıkarttı off ne günlerde agrı ateş uykusuzluk iştahsızlıkk neler çekti yawrumm şükür şimdi iyii
uykusu yemesi düzene girdi gece bizle bir uyuyo 1 kere uyanıyo mamasını yiyip uyyo annesini rahat ettiriyorrrzemuszemus
zemuszemuskaydirigubbakcemile3ütülüyorum cnm..
gerçi baya uğraştırıyo..
büyük kızın kıyafetleri de derken....
bide bizim büyük kız hayatta giymez kırışık kıyafeti...
ben ütü yaparken dolabındaki katlaanmış kıyaftleri bile getiriyo ütüle diye mafoldumben mafoldumben mafoldumben
antenli yaa:lepi:hafzaaa framda yeşil inek geldi yetiş ben aldımm üç dene uzaylı gibiii
güzel genelini çekseydin ya ..hehehe
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
ne işin var burda yürü çabuk eve bak saat kaç oldu yürü kırıcam bacakalrını yoksa heeeeeee
tamam tamam vurma geliyom
facebook ta yeni bir oyun çılgımnlığı tatlım...Ben bu dediklerinizden bişey anlamadım.
var ben yaşıyorum ..geceleri problem yok ...gündüzleri zorlanıyorum emzirirken....heralde dişi çıkacak...ya kızlar benim cadı kızım bu günlerde bi huy edindi
geceleri güzel emiyor
gündüzleri emzirene kadar akla karayı seçiyorum
istemiyor çırpınıyor bi yandan da ı-ııııııı diye bağırıyor yaaaa
şarkılarla laflarla zorla emzirmeye çalışıyorum:umursamaz:
bugün de çook huysuzdu hep kucak istedi hep mızmızlandı uyutuyorum arkamı dönmeden uyanıyo ağzı sürekli akıyo valla ne önlük yetiyo kaç kerede üst değişiyoruz
varmı böyle sorunlar yaşayanlar:gitme:
maşaallaahh azını burnunu yirimmmmm
ah kuşum ah hatırlıyormusunuz 1 aylık falandı ipekte tükürüğü ile boğuluyordu çok kormutum aynı hareketle biraz kendine geldi yavrum hemen de arkasından burun damlası sonra saknleştirmek için emzirmiştim...çok korkmuştum o gün...bugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek
geçmiş olsun göster bakalım haber ver bizede..merak ederim ben..slm kızlar. oğlumun yumurtalarında mantar gibi lekeler olmuş.babamız gelince doktora götüreceğiz. umarım mantar felan değildir. bir de bu aralar sürekli ıkınır gibi yapıp kendini kaskatı yapıyor. biz kızdığı için yapıyor diyoruz. ama bana biraz tuhaf geliyor. kendini çok kasıyor.
ilahi adalete bende çok güvenirim canım...bir çok şeyi allaha havale ederim mutlaka onu bana gösteriri yüce rabbim...işlerden fırsat bulamadım walla .... sayfam açık ama giremedim size bakmaya..
bi de görümcemin kızı kaçmış...
henüz 16 yaşında.. çok üzülüyorlar ama aslında bunu haketmişlerdi neyse ben bundan şunu çıkarıyorum allah ın adaleti bu dünyada da var...yarabbim ne büyüksünn
aaaa :1shok:
geçmiş olsun canım .. iyi oldu kıs kikoş paylaştığın ben bilmiyorum mesela .. iki kaşının ortasına baskı mı uyguluycaz yoksa oraya bastırıp yukarı doğru mu çekciez fisfisfis]
alkisalkisalkisalkisalkisalkisacayip yoruldum..6 da mutfaga girdim 10 da cıktım.. etimek tatlısı, bostan kebabı, kıymalı börek ve yaprak sarma yaptım..artık mercimek pilavda yarına kaldı..:=(uf yaa cocuklu bayanlara bebkleri en az 7 aylık olmadan yemege gidilmemeli bence..
ehuehuehuhuriiiiş bu gün korse giydim hemen aklıma sen geldinnkaydirigubbakcemile3nese sabah 10 dan akşam 11 e kadar hiç kazasız atlattım günükaydirigubbakcemile3
maşalllaahh blue çok tatlı olun var.allah bağışlasın hiç yüzünü ağlatmasın seni hiç üzmesin inşallahh..canım oğlum benimm
bana ne büyük bir iyilik ettin hemen ayarlamaya bakıyorum beceremezsen söylerim...pek biriktirmem gerçi ben geçmişi ama arada bazen böyle şeyler olunca birikiyor.ç.daha hiç kaçırmamışımdır 1 sayfa bile atlamam alkisalkisalkiscanim sen nasil yapiyorusn bilmiyorum ama ben ayarlardan her sayfada 40 mesaj goster mi ne oyle bir secenek var onu sectim. bu sekilde ikide bir sayfa atlamak zorunda kalmiyorum. mesela cok uzun gecmisler bile max 2-3 sayfa tutuyor. okumasi hemen bitiyor.
zaten gecmis okurken en cok zaman kaybi yeni sayfa yuklenirken oluyor. bu skeilde sayfa degistirmek zorunda kalmiyorsun.
uyur uyur tatlım..ya ben bu kızı akam olunca uyutamıyrum yasabahta erkenden cagııyorum kalkıyor b ınsan 7sınde neyse 70de odur gercekten doğru bebekkende uyutamazdık 6yasına geldı hala uyumuyor bakalım nolcak yanıma yatmak ıstıyor bıde bu cıktı gene uyumuyor gene uyumuyor ya
saol canım Şenizkikoş masallah elifnaza çok ii kilosu boyu .
karencim uyy yerim onun ben gözlerini nasılda bakıyor , tulumu da cok güzel ,yakışmış .
oh maşallah keyif yaptınız demekselamlaaarrrrrr hihoyyyt
bugün hava çok güzeldi biz de attık kendimizi dışarı
önce kır kahvaltısına gittik ( izmirde olanlara veya gidebilecek olanlara lokasyonu söyliiim : çiçekli köyü yerimseniben )
ama biz geç kalkıp gidinceye kadar 12 oldu tabi kaydirigubbakcemile3
kahvaltıdan sonra Kordona gittik .. biraz gez , çiğdem-kahve keyfi yaptık kaydirigubbakcemile2
oğluşum hem temiz orman havası hem de deniz havası aldı , bir güzel uyudu :asigim:
bu havalar gitse keşke 1-2 hafta daha süper olur valla :dance:
bu arada dün gece 11de ancak uyudu sıpam :bbo:
cnm çok tatlı maşallah kızın ikinci resmine bayıldım valla o nasıl bir bakıştır yarabbi :)))
canım çok geçmiş olsun
cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sa
teşekkür ederim canım
nkimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))selam arkadaslar gecmise bakamadim. Karencim kizini gordum sadece. masallah cok tatli olmus. pembeler de cok yakismis. gozleri cekik cekik. cok severim cekik gozu. kiz cocuguna cok yakisiyor. eminim cok guzel bir kiz olacak.
biz de bugun moda sahiline gittik. dolandik bayagi. ama acik hava ve gunes carpti. basim cok fena. kollarim kalkmiyor. grip olmustum 1-2 hafta once ama birkac gundur cok halsizim. gene mi oluyorum bilmiyorum. kollarim kalkmiyor. bebeler 7 kg oldu. tasirken mi yoruluyorum bilmiyorum. cok tasimasam da yoruluyorum.
Blue canim masllah oglusuna. masallah deyip herkese gosterdim. cok tatli kartpostal gibi masallah.
kikoleyim canim cok gecmis olsun. yani o nefessiz kaldigida iyi ki sen de panik olmamissin. tebrik ederim canim.
canım oğlum benimm
Günaydın kızlar
kan damlası demişken bize 8 damlayla başlayalım dedi sağlık ocağı size ne kadar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?