2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cnm çok tatlı maşallah kızın ikinci resmine bayıldım valla o nasıl bir bakıştır yarabbi :)))

off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sankimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))

buyur gel yemege dünürüm..beklerim..:hulya:..

canım oğlum benimm

canım damadım benimhihoyyyt:=) masallah yakusuklumaaaa...cok can yakarrr coook..masallah...

iyi geceler bayanlarr nasılsınızz?

slm tatlım iyilik senden naberç

ben de iyyiimmm nasıl oliyimmm oğlumu uyuttum size bi bakim dedim uyku tutmadıı

ya ben bu kızı akam olunca uyutamıyrum ya sabahta erkenden cagııyorum kalkıyor b ınsan 7sınde neyse 70de odur gercekten doğru bebekkende uyutamazdık 6yasına geldı hala uyumuyor bakalım nolcak yanıma yatmak ıstıyor bıde bu cıktı gene uyumuyor gene uyumuyor ya

korkuyomu acaba kardeşde varya ondanda olabilir . benim yeğenimde vardı bu sorun kararlı olmak lazım oda uyumazdı gece ağlardı hep salonda tw karşısında yatmak isterdi bizde ısrarla orda oturulur yatağında yatıcaksın diyerek salonda yatmasına izin vermedik hiç gece kalkardı yine aynı şey uyumuycaöm ben diye yine alır salona gelirdik o zaman oturalım senle diye sonunda ayakta uyumaya başlıyınca mecbur yatağına giderdi yazık ama sonunda öğrndi yatağında uyumayı kaydirigubbakcemile3benim kızımda ev değiştirince yapıyo öle şeyşler korkuyo heralde onada evimizin çok güvenli olduğunu anlatarak ikna ettik şimdi bebeğini alır koynuna uyur mirmirmirmir

ben yatıyorum artıkk yarın işe gidicemm yineee öfff yaa kocamı çook özledim ben

sidikliniz geldiiii.....
ama geçmişte boğulduğum için banyoya gidiyorum müthiş yorgun yorucu bir hafta sonu geçirdim en güzeli..
sağdıç olarak zorla damada gelini kucağında eve çıkarma cezasını verdim çok güzeldi.sonra okutsal görevime geldi sıra..gelini aldım yatak odasına soktum ..
bana sormak istediğin bişey varmı dedim...sonra sarıldık ağlamaya başladık ve koptuuuuummmmm.....
güzeldi ya..
gelin eşimin kuzeni bbu arada sevdiğim bir kız...maşşaallahh alalh aşklarını bozmasın öyle güzeldiiii..şimdi bıcı bıcı yapıcam .....

geçmiş olsunc anım geçtimi...bi problem yok dimi..

evetttt gidicemmm bak bulamazsınız beni bidaha :)))
sen antalyaya gidince bizide bırakırsın ...mafoldumben

İşte kızımın son halleri.
maşallah ipeğimzi çok şeker olmuş annesi .yaanaklartı sıkıyormusun cop cop öpüyormusun yoksa biraz daha bekliyormusun...
nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
güzelll insanın sinirleri bozuluyor dimi yapamayınca...pek yaşamadım ama bnozulur yani sinirlerim...

bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha
ben ütülüyorum canım..ama ek gıda larda daha yıkamadım bu hafat havuça başladık biz suyuna bir kaç parça elbisesine çıkardı yıkayacağım yarın bakalım durum ne olacak...

maşallah canıms evindim sen emzirebiliyormuydun ..yani zor oluyormu emzirirken dişler..yada mama veriyorsanda biberonu dişleme durumu varmı?
zemuszemuskaydirigubbakcemile3

hafzaaa framda yeşil inek geldi yetiş ben aldımm üç dene uzaylı gibiii
antenli yaa:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel genelini çekseydin ya ..hehehe

nuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
ne işin var burda yürü çabuk eve bak saat kaç oldu yürü kırıcam bacakalrını yoksa heeeeeee

tamam tamam vurma geliyom
kaydirigubbakcemile3:roflol:

Ben bu dediklerinizden bişey anlamadım.
facebook ta yeni bir oyun çılgımnlığı tatlım...

var ben yaşıyorum ..geceleri problem yok ...gündüzleri zorlanıyorum emzirirken....heralde dişi çıkacak...

maşaallaahh azını burnunu yirimmmmm

ah kuşum ah hatırlıyormusunuz 1 aylık falandı ipekte tükürüğü ile boğuluyordu çok kormutum aynı hareketle biraz kendine geldi yavrum hemen de arkasından burun damlası sonra saknleştirmek için emzirmiştim...çok korkmuştum o gün...

geçmiş olsun göster bakalım haber ver bizede..merak ederim ben..

ilahi adalete bende çok güvenirim canım...bir çok şeyi allaha havale ederim mutlaka onu bana gösteriri yüce rabbim...

canım 4 parmağını bıngıldağın olduğu yere koy baş parmağınlada iki kaşın arasını aşağıdan yukarı doğru çek...tavana baktırmaya çalış...yutkunmasını sağlıyor..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

huriiiiş bu gün korse giydim hemen aklıma sen geldinnkaydirigubbakcemile3nese sabah 10 dan akşam 11 e kadar hiç kazasız atlattım günükaydirigubbakcemile3
ehuehuehu
ya aslında onu soracaktım size başka kullanan varmı bilmiyorum ama benim korsenin bacak arasında kocaman bir tuvalet ihtiyacını gidermek için delik var..ama korsenin altına iç çamaşırı giymeden duramam ki hadi durdum delik küçük zaten korseyi genelde elbise içine giyerim ben çünkü elbisede gelende göbek fırlar aşağısı hava alır yahuuuuuu ehü ehü.kullanan varmı ki...

canım oğlum benimm

maşalllaahh blue çok tatlı olun var.allah bağışlasın hiç yüzünü ağlatmasın seni hiç üzmesin inşallahh..

bana ne büyük bir iyilik ettin hemen ayarlamaya bakıyorum beceremezsen söylerim...pek biriktirmem gerçi ben geçmişi ama arada bazen böyle şeyler olunca birikiyor.ç.daha hiç kaçırmamışımdır 1 sayfa bile atlamam alkisalkisalkis

uyur uyur tatlım..
bu arada eşim gelmiyor canım msn den konuşuruz ama boluya kadar gideceğime kastamonuya giderim ..aynı şey oraya giden orayada gider dedi...sinir şey nolcak:sinifsinif::mymeka:

kikoş masallah elifnaza çok ii kilosu boyu .
karencim uyy yerim onun ben gözlerini nasılda bakıyor , tulumu da cok güzel ,yakışmış .
saol canım Şeniz
oh maşallah keyif yaptınız demek

ay aman inşallah olmazsın tedbirini al hemenceceik

Blue canim masllah oglusuna. masallah deyip herkese gosterdim. cok tatli kartpostal gibi masallah.
kikoleyim canim cok gecmis olsun. yani o nefessiz kaldigida iyi ki sen de panik olmamissin. tebrik ederim canim.

saol canım evet panik yapmamak en doğrusu
canım oğlum benimm

VALLA SÖZE NE HACET GÖZLER KALBİN AYNASIDIR
BAHTIDA BU MASMAVİ GÖKYÜZÜNÜ ANDIRAN MAVİLİKLERLE DOLSUN İNŞALLAH
MAŞALLAHHHHHH
AYNI YİĞENİMİN GÖZLERİ
MAVİ GÖZE NAZAR DEĞMEZ DERLERMİŞ AMA YİNEDE MAŞALLAH

huricim kuzeninizi tebrik ederim allah biyastıkta kocaktın
sende hakkaten negüzel bi görev üstlenmişsin
dobra dobra anlatmışsındır kıza artıkım

bu arada 2. adetimi halen bekliyorum 48 gün oldu ma tık yok
üfffff keşke hemen bi düxene girse
korkum yok çok şükür ma şişkinliği hakkaten mahvediyo insanı

Günaydın arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir, hasta kuzular iyileşmiştir.

Düz kızım gözünü, göz pınarına yakın olan içten beyaz kısmını çizip kanatmış. 4-5 mm lik bir çizik. Eşim farketti önce. Görünce çok kötü olduk. Tırnaklarını da törpülemiştim ama kenar kısmıyla çizdi herhalde. Deli gibi ovuşturuyor çünkü gözlerini.

Günlerden pazar olunca ne yapacağımızı şaşırdık. Sonunda acile götürdük. Göz doktorunu aradılar, 2 saat sonra gelebilirm dedi. O arada yemeğe gittik biz de. doktor baktı, beyaz kısmında olduğundan önemli değil 1 günde yapar kendini dedi. Kornea da olsa işimiz zordu.Ama enfeksiyon riskine karşı damla verdi.

Tırnak batması olmasın diye tırnaklarını düz kesiyordum ama artık kenarları da yuvarlatıp törpülüyorum.

merhaba bayanlar
uzun zaman oldu girmeyeli, sayfalar cogalmis
yeni resimler cook guzel, masallah hepsine, ogluslara kizlarimiza
gecmis olsun hasta yavrucuklara

4.ay kontrol sonuclarimizi yazayim dedim belki faydasi olur:

ek gida olarak elma armut puresi, havuc, kabak haslamasi, yogurt ve uzum suyu verdi doktorumuz.
mutlaka soguk buhar makinasi alin dedi, ozellikle nem orani ayarlana olani tercih edin, %45-50ye ayarlayin dedi.
nette baktim sadece bir model var gibi duruyor.
multitabs ve demir damlasi verdi bir de.

baska da bisi demedi.

Günaydın kızlar
kan damlası demişken bize 8 damlayla başlayalım dedi sağlık ocağı size ne kadar dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…