2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhaba cnm hoşgeldinn... nasılsın cnm.... bundan sonra ayrılma buralardann eskiden daha aktiftik ama şimdi olabildiği kadar belki ben de çalışmasam hiçç giremezdimnm:)))
ben henüz çalışamıyorum
kızıma bakacak kimseyi ayarlayamadım.
kayınvalidem bakamıyor çok panik ama esas sorun görümcem ,ile her gün görüşüyor olmaları .çnükü cadı bir torun va r3 yaşında oooo tam cadı maşallah benim kucağımdayken bile kızımı defnemi zor koruyorum.annemler memlekette ve ne yapacağımı bilmiyorum allah yarımcımız olsun.e
evde olunca nete girmek medense zor oluyor.
ama görüşmek istiyorum hepinizle.

ah ne gü
yaza kadar rahat annem bakacak. ondan sonra da belki biz gideriz. bakalım.

İyi akşamlar kızlar, eve gidiyorummmmmm oğlumu özledim.Hepinizi öptüm...

iyi akşamlarr cnm öp oğluşunu benim için... :ecrin_bebek:

anladım cnm 3 yaş tehlikeli bi yaş.... ne yapacakları belli olmuyo güvenememek de haklısın cnm....kıyamamm fırsat buldukça gel walla... ben de işeten fırsat buldukça yazıyorumm

walla çoook sevinirimm yaaa.... kocişiim de yokk annemler de gidiyo bu akşam öksüz ve yetim kaldımmm

İŞTE BİZ GELDİK :)
hoş geldin canım tosuna bak sen hele..dişleri çıktımı tatlım....çok iştahlı kaşıyor....
maşallaahh deniz bebeğe...

canım sana daha önce söyledim maşallah kiloları yok etmişsin senin adıan sevindim bebeğinde sana çok benziyor ..allahın kazadan beladan nazardan korusun sizi hiç atyırmasın.maşallah sanada

kızlar bu arada 2 kilo vermişim...

yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....
:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz

Hurıcım Çok ıyı cnm 2 kılo demek.. Ne gÜzell bızde verebılsekk keŞkee

teşekkür ederizz bu ay bende 1 kilo vermişim:)oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür.
Deniz de kocaman olmuş kaç aylık oldu sanki 5 gibi duruyor maşallahhhh.

buyur gel yemege dünürüm..beklerim..:hulya:..

canım damadım benimhihoyyyt:=) masallah yakusuklumaaaa...cok can yakarrr coook..masallah...

slm tatlım iyilik senden naberç

teşekkür ederiz teyzeleri güzel dilekleriniz içina.s.
geçmiş olsun cnm
pekmez kaçıncı aydan sonra verilebilir.. ? sabah kahvaltısında pekmez veriyormusunuz?
cnm ben hiç vermedim ama sen verirsen ardından bol su ver çünkü pekmez ciğerleri yakarmış su vermezsen allah korusun
selam everybody hihoyyyt
izmirli hatunlar burdayken sorayım , haftaya pazar uygun mu buluşmak için ?
ctesi olsa daha ii olurdu ama ogün eyetkiner çalışıyordu sanırım fisfisfis

ne güzel ya buluşun bakalım benim eşimde izmirli kurban bayramında bizde izmirdeyiz allah nasip edersezemuszemus

aferinn devam rejimee kim tutar seniii:lepi:

maşallah bebişlere....

huri sanada maşallah....

kolbastı işe yaradı anlaşılan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…