- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.201
ben henüz çalışamıyorummerhaba cnm hoşgeldinn... nasılsın cnm.... bundan sonra ayrılma buralardann eskiden daha aktiftik ama şimdi olabildiği kadar belki ben de çalışmasam hiçç giremezdimnm:)))
yaza kadar rahat annem bakacak. ondan sonra da belki biz gideriz. bakalım.
İyi akşamlar kızlar, eve gidiyorummmmmm oğlumu özledim.Hepinizi öptüm...
ben henüz çalışamıyorum
kızıma bakacak kimseyi ayarlayamadım.
kayınvalidem bakamıyor çok panik ama esas sorun görümcem ,ile her gün görüşüyor olmaları .çnükü cadı bir torun va r3 yaşında oooo tam cadı maşallah benim kucağımdayken bile kızımı defnemi zor koruyorum.annemler memlekette ve ne yapacağımı bilmiyorum allah yarımcımız olsun.e
evde olunca nete girmek medense zor oluyor.
ama görüşmek istiyorum hepinizle.
ah ne gü
starım foçaya gidielim emeli görmek için
hoş geldin canım tosuna bak sen hele..dişleri çıktımı tatlım....çok iştahlı kaşıyor....
canım sana daha önce söyledim maşallah kiloları yok etmişsin senin adıan sevindim bebeğinde sana çok benziyor ..allahın kazadan beladan nazardan korusun sizi hiç atyırmasın.maşallah sanadaben ve oğlumm
ben ve oğlumm
buyur gel yemege dünürüm..beklerim..:hulya:..
canım damadım benimhihoyyyt:=) masallah yakusuklumaaaa...cok can yakarrr coook..masallah...
slm tatlım iyilik senden naberç
sidikliniz geldiiii.....
ama geçmişte boğulduğum için banyoya gidiyorum müthiş yorgun yorucu bir hafta sonu geçirdim en güzeli..
sağdıç olarak zorla damada gelini kucağında eve çıkarma cezasını verdim
maşalllaahh blue çok tatlı olun var.allah bağışlasın hiç yüzünü ağlatmasın seni hiç üzmesin inşallahh..
bana ne büyük bir iyilik ettin hemen ayarlamaya bakıyorum beceremezsen söylerim...pek biriktirmem gerçi ben geçmişi ama arada bazen böyle şeyler olunca birikiyor.ç.daha hiç kaçırmamışımdır 1 sayfa bile atlamam alkisalkisalkis
uyur uyur tatlım..
bu arada eşim gelmiyor canım msn den konuşuruz ama boluya kadar gideceğime kastamonuya giderim ..aynı şey oraya giden orayada gider dedi...sinir şey nolcak:sinifsinif::mymeka:
teşekkür ederiz teyzeleri güzel dilekleriniz içina.s.saol canım Şeniz
oh maşallah keyif yaptınız demek
ay aman inşallah olmazsın tedbirini al hemenceceik
saol canım evet panik yapmamak en doğrusu
VALLA SÖZE NE HACET GÖZLER KALBİN AYNASIDIR
BAHTIDA BU MASMAVİ GÖKYÜZÜNÜ ANDIRAN MAVİLİKLERLE DOLSUN İNŞALLAH
MAŞALLAHHHHHH
AYNI YİĞENİMİN GÖZLERİ
MAVİ GÖZE NAZAR DEĞMEZ DERLERMİŞ AMA YİNEDE MAŞALLAH
geçmiş olsun cnmGünaydın arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir, hasta kuzular iyileşmiştir.
Düz kızım gözünü, göz pınarına yakın olan içten beyaz kısmını çizip kanatmış. 4-5 mm lik bir çizik. Eşim farketti önce. Görünce çok kötü olduk. Tırnaklarını da törpülemiştim ama kenar kısmıyla çizdi herhalde. Deli gibi ovuşturuyor çünkü gözlerini.
Günlerden pazar olunca ne yapacağımızı şaşırdık. Sonunda acile götürdük. Göz doktorunu aradılar, 2 saat sonra gelebilirm dedi. O arada yemeğe gittik biz de. doktor baktı, beyaz kısmında olduğundan önemli değil 1 günde yapar kendini dedi. Kornea da olsa işimiz zordu.Ama enfeksiyon riskine karşı damla verdi.
Tırnak batması olmasın diye tırnaklarını düz kesiyordum ama artık kenarları da yuvarlatıp törpülüyorum.
cnm ben hiç vermedim ama sen verirsen ardından bol su ver çünkü pekmez ciğerleri yakarmış su vermezsen allah korusunpekmez kaçıncı aydan sonra verilebilir.. ? sabah kahvaltısında pekmez veriyormusunuz?
selam everybody hihoyyyt
izmirli hatunlar burdayken sorayım , haftaya pazar uygun mu buluşmak için ?
ctesi olsa daha ii olurdu ama ogün eyetkiner çalışıyordu sanırım fisfisfis
ben ve oğlumm
hoş geldin canım tosuna bak sen hele..dişleri çıktımı tatlım....çok iştahlı kaşıyor....
maşallaahh deniz bebeğe...
canım sana daha önce söyledim maşallah kiloları yok etmişsin senin adıan sevindim bebeğinde sana çok benziyor ..allahın kazadan beladan nazardan korusun sizi hiç atyırmasın.maşallah sanada
kızlar bu arada 2 kilo vermişim...
yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?