2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir

hoş geldin gaydin. erkek mi oldu paşamız ? askerliğni görmeği nasip etsin allah. br sorunu yoktu değil mi? kendi isteğinizle mi yaptırdınız sünneti. nasıl oldu anlatır mısın

çok güzel her sabah gülümsetiyorsun beni..günaydınnn

aynen ağladığı zaman benimde elim ayağım karışıyor...

selam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
selam biz iyiyiz kociş evde kah tyartışıyoruz kah öpüşüyoruz atışıyoruz derken gün bitiyo hehehehe

biz istedil Allaha şükür bir sorunu yoktu ben ileriki yaşta travma yaşamasın diye yaptırdım doktorlarda tavsiye ediyo zaten lokal anestezi ile oldu ilk gün zor geçti biraz sonra sonra alıştı altını bağlamadık açıktı yani beşiğini üstten örtüyoduk pansumanını düzenliyaptık dikişleri eridi bu akşamda banyo yaptırcaz doktor 3-4 gün sonra banyo olabilir dedi ama ben biraz daha bekledim geçen hafta çba kestirmiştik şuan bezleniyo cumadan beri sorun yok maşallah

naniknanik

oyy erkek oldu yaa allah damatlığınıda göstermeyi nasip etisnnn

maşallah canım erkek olmuş kuzumuz
Allah düğününü görmeyide nasip etsin inş

canım ya geçmiş olsun.

selam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan

Selam diloşummm, biz iyiyiz şükür siz nasılsınız kızlarınla ailecek :)

slm anneler nasılsınız

Selam filizcim, iyiyiz sen nasılsın

Geçmiş olsunnnnnnn, paşa erkek olmuş allah damatlığınıda göstersin :)

maşallahhhh

ben de çok istemiştim aslında ama büyüklerr istemedi eşim de istemedi onun için erteledimm :umursamaz:

bende iyiyim güzelim işteyim çalışıyom işte çok yoğunuz fazla yazamıyo ama sayfam açık

sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:

amatist cnm ne zaman geliyosun foça yaa :))))))))))

valla belli olmaz belki bu hafta sonu güzel olursa geliriz.sen bana telini versene özelden at

çok sevindim.keşke bende yaptırabilseydim ama bezsiz havalar soğudu zor olur sanırm.hoş doktorda olmaz diyoo. 3 ayı geçirdik diye yapmadı bize 8.aydan sonra dedi.

tamam canım cumartesi halledecez bu hafta konuştuk işte ctesi ye randevu verdi. inş sorun olmaz

hadi hayırlısı inşallah sorun yaşamadan kurtulursun.
maşallahhhh

ben de çok istemiştim aslında ama büyüklerr istemedi eşim de istemedi onun için erteledimm :umursamaz:
bende çok istedim ama konuştuğumuz çpcuk cerrahı 3.aydan sonra yapmıyor.ancak 8.aydan sonra yaparım dedi. ben üzülmüştüm bizim aile fertleri çok sevindi neymiş gösterişiyle olsunmuş. ne salakça dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…