- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.281
ne güzel ya benim oğlum da biraz nazlanmaya başladı. suyu pek sevmiyorlar.
benimki doğduğundan beri çok seviyo şimdii de hiç nazlanmıyo..maşallahhh
selam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
slm anneler nasılsınız
selamlarr.....
Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir
aaaayyy erkek olduk demek.. maşallahh paşamızaa dr un mu önerdi cnm siz mi istediniz??
çok güzel her sabah gülümsetiyorsun beni..günaydınnn
aynen ağladığı zaman benimde elim ayağım karışıyor...kıyammm canım yaa.. benim de annem gitti dün akşam her ağladığında ben kalktım gece 3 kere kalktık bizzde... biberon ağzına gelene kadar çığlık atıyo resmenn yaaa ben de eriyorum o zaman elim ayağıma dolanıyoo napıcamı karıştırıyorum walla
selam biz iyiyiz kociş evde kah tyartışıyoruz kah öpüşüyoruz atışıyoruz derken gün bitiyo heheheheselam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir
benimki doğduğundan beri çok seviyo şimdii de hiç nazlanmıyo..maşallahhh
selamlarr.....
aaaayyy erkek olduk demek.. maşallahh paşamızaa dr un mu önerdi cnm siz mi istediniz??
ŞenizŞeniz
çok güzel her sabah gülümsetiyorsun beni..günaydınnn
aynen ağladığı zaman benimde elim ayağım karışıyor...
selam biz iyiyiz kociş evde kah tyartışıyoruz kah öpüşüyoruz atışıyoruz derken gün bitiyo hehehehe
atışa durun bakim bizde öylee atışıyoruz bi öpüşüyoruzzz bu nasıl iş anlamadımmm:mymeka:
huri aferim kız diloşta verirse kilo bende kullanırım
nesquik maşşallah paşaya çok tatlı
bende inşallah vericem bayrama ökadar arkadaşla iddaya girdim tam 1 ayda 4 kilo kim vericek diyee 2 kilosu gittide sanırım öylece duruyorum kaybetcem idaayıı 2 3gündür boğazımı tutamadımm:mymeka:
biz istedil Allaha şükür bir sorunu yoktu ben ileriki yaşta travma yaşamasın diye yaptırdım doktorlarda tavsiye ediyo zaten lokal anestezi ile oldu ilk gün zor geçti biraz sonra sonra alıştı altını bağlamadık açıktı yani beşiğini üstten örtüyoduk pansumanını düzenliyaptık dikişleri eridi bu akşamda banyo yaptırcaz doktor 3-4 gün sonra banyo olabilir dedi ama ben biraz daha bekledim geçen hafta çba kestirmiştik şuan bezleniyo cumadan beri sorun yok maşallah
filiz naptın hallettin mi o işi
biz istedil Allaha şükür bir sorunu yoktu ben ileriki yaşta travma yaşamasın diye yaptırdım doktorlarda tavsiye ediyo zaten lokal anestezi ile oldu ilk gün zor geçti biraz sonra sonra alıştı altını bağlamadık açıktı yani beşiğini üstten örtüyoduk pansumanını düzenliyaptık dikişleri eridi bu akşamda banyo yaptırcaz doktor 3-4 gün sonra banyo olabilir dedi ama ben biraz daha bekledim geçen hafta çba kestirmiştik şuan bezleniyo cumadan beri sorun yok maşallah
selam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
slm anneler nasılsınız
Selam diloşummm, biz iyiyiz şükür siz nasılsınız kızlarınla ailecek :)
Selam filizcim, iyiyiz sen nasılsın
Geçmiş olsunnnnnnn, paşa erkek olmuş allah damatlığınıda göstersin :)
Selam diloşummm, biz iyiyiz şükür siz nasılsınız kızlarınla ailecek :)
Selam filizcim, iyiyiz sen nasılsın
Geçmiş olsunnnnnnn, paşa erkek olmuş allah damatlığınıda göstersin :)
amatist cnm ne zaman geliyosun foça yaa :))))))))))
tamam canım cumartesi halledecez bu hafta konuştuk işte ctesi ye randevu verdi. inş sorun olmaz
bende çok istedim ama konuştuğumuz çpcuk cerrahı 3.aydan sonra yapmıyor.ancak 8.aydan sonra yaparım dedi. ben üzülmüştüm bizim aile fertleri çok sevindi neymiş gösterişiyle olsunmuş. ne salakça dimimaşallahhhh
ben de çok istemiştim aslında ama büyüklerr istemedi eşim de istemedi onun için erteledimm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?