- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.301
bende iyiyim güzelim işteyim çalışıyom işte çok yoğunuz fazla yazamıyo ama sayfam açık
sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
geçmiş olsun diolş. senin bu kız bu sene hastalıktan zor kurtulur okuldan dolayı.çok zor ya kıyamam ben ona
Kolay gelsin canım, bizim iki gündür pek sakin maşallah.Bazen öyle gün oluyoki bi bakıyorum akşam olmuş.Burdan alıntı yapıyorum yapıyorum yazamadan kapattığım oluyo evdede hiç fırsat yok zaten.Gece sürekli kalkmaktan leyla oluyorum akşam oğluş ne zaman uyursa bende yatıyorum
Geçmiş olsun canım, gönderme dinlensin tabi ama inşallah kardeşine geçmez, bizimkine teyzesinden geçmişti aynı evin içinde illa olacak işte
Kolay gelsin canım, bizim iki gündür pek sakin maşallah.Bazen öyle gün oluyoki bi bakıyorum akşam olmuş.Burdan alıntı yapıyorum yapıyorum yazamadan kapattığım oluyo evdede hiç fırsat yok zaten.Gece sürekli kalkmaktan leyla oluyorum akşam oğluş ne zaman uyursa bende yatıyorum
Geçmiş olsun canım, gönderme dinlensin tabi ama inşallah kardeşine geçmez, bizimkine teyzesinden geçmişti aynı evin içinde illa olacak işte
valla belli olmaz belki bu hafta sonu güzel olursa geliriz.sen bana telini versene özelden at
çok sevindim.keşke bende yaptırabilseydim ama bezsiz havalar soğudu zor olur sanırm.hoş doktorda olmaz diyoo. 3 ayı geçirdik diye yapmadı bize 8.aydan sonra dedi.
hadi hayırlısı inşallah sorun yaşamadan kurtulursun.
bende çok istedim ama konuştuğumuz çpcuk cerrahı 3.aydan sonra yapmıyor.ancak 8.aydan sonra yaparım dedi. ben üzülmüştüm bizim aile fertleri çok sevindi neymiş gösterişiyle olsunmuş. ne salakça dimi
sağol canım vallahi eylülden uzak tutmak zor biz yaklaşma kızım kardeşinden uzak otur yüzünü gözünü elleme dedikçe inadına yapıyo az önce eylülün parmaklarını ağzına almış emiyo bi baktımki kızarmış miniğimin parmakları eşimede dedim al götür dışarı yoksa hırpalıcam zaten hasta üstüne gitmek istemiyorumm:sinifsinif:
sağol canım vallahi eylülden uzak tutmak zor biz yaklaşma kızım kardeşinden uzak otur yüzünü gözünü elleme dedikçe inadına yapıyo az önce eylülün parmaklarını ağzına almış emiyo bi baktımki kızarmış miniğimin parmakları eşimede dedim al götür dışarı yoksa hırpalıcam zaten hasta üstüne gitmek istemiyorumm:sinifsinif:
Kıslar ek gıdaya başlayan varmı aramızda
sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım gergin olman çok normal ALLAH sana sabır kızımıza şifa vresin
Oyyy öyle olur zaten sen sakındıkça kıskançlığı ortaya çıkar,ikisini idare etmek çok zordur eminim.Bakalım biz neler yaşayacaz ikinci çocuklarda düşünemiyorum şimdiden.Benim oğluş horoz gibi valla uçar kardeşine :)
ben başladımm artıkk...
cnm çok geçmiş olsunn
hehehehe birde kız olursa çiçek vay haine o kızızn horoz gib iabilik yapar hehe :mymeka:Oyyy öyle olur zaten sen sakındıkça kıskançlığı ortaya çıkar,ikisini idare etmek çok zordur eminim.Bakalım biz neler yaşayacaz ikinci çocuklarda düşünemiyorum şimdiden.Benim oğluş horoz gibi valla uçar kardeşine :)
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkk...hasta annelere geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebekler nasıl...
hehehehe birde kız olursa çiçek vay haine o kızızn horoz gib iabilik yapar hehe :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?