2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yapma tatlım kendine mukayet ol...
olmam lazım aklıma başka şeyler getirmeliyim...
maşallah canım...kilo almaman güzel bir avantaj...

maşallah maşallahh bünye meselesi....sevindim adına..bende 2 kilo verdim..hihoyyyt

İkimiz de iyiyiz Huricim. Sabahları hala burnu tıkalı gibi olsa da galiba grip sendromunu atlattık.
Bana da bu aralar misafir silsilesi geliyor. Foruma bakamıyorum maalesef. Sen nasılsın? İpitoş'un ne yapıyor?
iyi atlatmışsın ama misafirlere dikkat et canım....bana bu hafat millet çok kızdı ipeği kimseye sevdirmedim hepsi alındı küstü..sırtımda şu an acayip bir yük var...

çok şüküre ipekte iyi hasta olmadı dün bugn limonlu ihlamur verdim.. çok şükür hasta olmadı galibaaa...
şu an uyuyor yavru kluşummmmm

olmam lazım aklıma başka şeyler getirmeliyim...

maşallah canım...kilo almaman güzel bir avantaj...

Bütün gün kız elimde iş yapıyorum. Bugün evi temizledim görmen lazım. Heryere onu da yanımda taşıyorum. Yok altını dolduruyor poposunu yıkıyorum. Yok uykusu geliyor emzir emzir kollarında salla. Canı sıkılıyor evin içinde gezdiriyorum. Fırsat buldukça süpürüp silmeye çalışıyorum. Akşam olunca pestilim çıkıyor. E haliyle kilo alamıyorum. Biraz da bünyem müsait değil galiba.

kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:
ya bak nedicem alma öle şeyleri eve markete girdinmide o reyonu transit geç o yediklerin bak yağ göbek basen olarak sana geri dönecekler

ne maşallahı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

Aman boşver herkesin gönlü hoş tutulmuyor. Bizim millet de uzaktan sevme yok. Ne anlıyorlarsa elalemin çocuğunu ellemekten.

komşu komşu huuu huuuuu duydun mu sesimiii:hulya:

Duydummmmkaydirigubbakcemile5

çok şüküre ipekte iyi hasta olmadı dün bugn limonlu ihlamur verdim.. çok şükür hasta olmadı galibaaa...
şu an uyuyor yavru kluşummmmm

Aman hastalanmasınlar. İnsanın içi eziliyor.

ben de aynı senin gibi günlük tempom..
ya bak nedicem alma öle şeyleri eve markete girdinmide o reyonu transit geç o yediklerin bak yağ göbek basen olarak sana geri dönecekler
haklısın canımm....almayacam eve yoksa dayanamayıp yiyorum...ama eşim alıyor ben almasam da..önceden kutusuyla alıyordu alma dedim ona çünkü yeniyor o zaman..eşim de göbeklendi..ona diyorum ki ben doğurdum ama sen hala doğuramadınnkaydirigubbakcemile3

Aslında vücudun da haklı. Bu tempoya dayanmak için yakıt istiyor. O güç de çikolatadan geliyor. Kaç kilon kaldı?

ya ben hep kıza diye dolduruyodum abur cubur ne varsa
ama inanın 20 parça şeyden kızım 2 tane yar ben 18 ini bitirirdim bide gece kalkınca canım çok tatlı istiyo oyüzden artık kızada almıyom nede olsa yemiyo bahanemde olmasın kızımda sağlıklı beslensin bende kilo almayayım
ohhhh şimdide içtim bitki çayımı:içelim:

Aslında vücudun da haklı. Bu tempoya dayanmak için yakıt istiyor. O güç de çikolatadan geliyor. Kaç kilon kaldı?
canım 5 kilo fazlam vardı amma artık 7 kilo fazlam varr....işin garibi hamilelik öncesi kıyafetlerim gayet rahat oluyor..bu işte var bir teslik ama anlayamadım...
en iyisi evde bulundurmamak canım abur cuburu...afiyet olsun çayın....:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…