- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.261
tamam tatlım ben de çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...kızlar ben egzersiz bölümüne takılıyım azcık görüşürüz
inşallah...en ümitsiz vaka bendim verirsinizzz...
ama şöyle söyliyim
sabah kara kayısı yiyiyorum 5 tane aç karnı
sabah öğlen akşam soya fasulyesi 1 tatlı kaşığı
o kadar .ekmek kepek ekmek ..daha lezzetliymiş yahuuu...
tatlıyıda ekstim ama haftada 1 ekmek tatlısı hani şu arasında kaymak olancokacimcoook yedim 1 ay oldu galina bu soya fasulyesine başlayalı o verdirdi bence 2 kilo...
bu ayda aynen devam ..ebru ile sporuda son1 hafta yapmadım eşim iziznli evde sabahları 12 ye kadar uyuyoruz sengözlerimebaksanab
inşallah soyadır da sizde başlayın bakaşım diloşta başladı eğer oda veirrse soya fasulyesini kesinleştiririz.topikçe aktarlara koşarız hihoyyyt
:roflol::sm_cool:
Evett hep İŞ İŞ İŞ İŞŞŞŞ
senin olduğun şehirde olayım 12 saat çalışayım. hiç problem değil. izmir izmir seni çok özledim.
günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf
günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf
kıyammm canım yaa.. benim de annem gitti dün akşam her ağladığında ben kalktım gece 3 kere kalktık bizzde... biberon ağzına gelene kadar çığlık atıyo resmenn yaaa ben de eriyorum o zaman elim ayağıma dolanıyoo napıcamı karıştırıyorum walla
heh aynı sürekli acıkma başladı yine.veriyorsun azıcık içip bırakıyorlar
Maşallah canım hiç kalkmazmıydıı :1shok: ayy inşallah eskiye dönerisiniz benim kızım en iyi uyuduğu gece 3 kez kalkar başından beri hep böyleyiz[/QUOT
yok valla 2 aydan sonra geceleri kalkmamaya başladı yani yemek için .saat birde yiyordu bir daha saaat 6 da ama şimdi 3,4,5 her saat başı ağlıyor hoş gözleri açık deil ama ağlıyor bişiler verince susuyor
benimki de aynen... saat 5 olmuşş artık mama yaptım yok.. içmiyoo altını aldım hala ağlıyo su verdim maşallahh kuzum çok susamışş içtiii içtii içerken uyudu kaldıı... sizin bıdıklarda benimki kadar su içiyo mu?
bazen içiyor genelde suyu pek sevmiyor.
hoş geldin canım tosuna bak sen hele..dişleri çıktımı tatlım....çok iştahlı kaşıyor....
maşallaahh deniz bebeğe...
canım sana daha önce söyledim maşallah kiloları yok etmişsin senin adıan sevindim bebeğinde sana çok benziyor ..allahın kazadan beladan nazardan korusun sizi hiç atyırmasın.maşallah sanada
kızlar bu arada 2 kilo vermişim...
yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
ben ve oğlumm
ALINTILARIMI TAM CEVAPLARKEN KIZIM SEN GEL KAPAT PC Yİ DELİRDİM VALLA
AKLIMDA KALDIĞI KADARIYLA YAZICAM KİMSE KUSURA BAKMASIN
çiçekcim maşallah paşana hakkaten boyu uzunmuş
olsun filinta gibi delikenlı olur inşallah
gözün aydın eşine kavuşmuşsun
benim kızda 20 gün ayrılıktan sonra babasını görünce apsonladı ölece garip garip baktı bizde çok duygulanmıştık
ben bugün elifnaza yarım havuç suyu içirdim olsa daha içerdi ama vermedim şimdilik tattırmak en doğrusu zaten huride demişti çok vermeyin diye
bizde beklicez görecez sonucu bakalım
kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:
Günaydınnnnnnnn
günaydın. yeni bir iş günü. yine iş hep iş:sinifsinif:
Maşallah canım hiç kalkmazmıydıı :1shok: ayy inşallah eskiye dönerisiniz benim kızım en iyi uyuduğu gece 3 kez kalkar başından beri hep böyleyiz
İdil hiç su içmez sevmiyor ek gıdaya geçmediği için olabilir
Maşallah canım hiç kalkmazmıydıı :1shok: ayy inşallah eskiye dönerisiniz benim kızım en iyi uyuduğu gece 3 kez kalkar başından beri hep böyleyiz[/QUOT
yok valla 2 aydan sonra geceleri kalkmamaya başladı yani yemek için .saat birde yiyordu bir daha saaat 6 da ama şimdi 3,4,5 her saat başı ağlıyor hoş gözleri açık deil ama ağlıyor bişiler verince susuyor
bazen içiyor genelde suyu pek sevmiyor.
benimki de tam tersi ne zaman versem içiyoo su biberonu gördüğü anda hareketleniyoo :))))
Günaydınnnnnnnn, evet maalesef hep iş, akşama kuzunla kavuşma anını düşün canım işin en güzel kısmı o oluyo :1hug:
Evet haklısın işin en güzel yanı o zaten. akşam olsa da oğluma kavuşsam diye düşünüyorum. ama içim inanılmaz rahat. anneme çok güveniyorum. oğluma çok iyi baktığını biliyorum.
benimki de tam tersi ne zaman versem içiyoo su biberonu gördüğü anda hareketleniyoo :))))
ne güzel ya benim oğlum da biraz nazlanmaya başladı. suyu pek sevmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?