2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

süpersin cnm... walla ben o kadar dikkat edemiyorum.. ben de tatlıya dayanamayanlardanım... ama bu aralar iştahım yok... kocişim yanımda değil yaa ondan olsa gerek.. bu hasret beni zayıflatır :))))

günaydınnn cnmmm çook tatlı bişi bu yaa...

günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf

günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:

kıyammm canım yaa.. benim de annem gitti dün akşam her ağladığında ben kalktım gece 3 kere kalktık bizzde... biberon ağzına gelene kadar çığlık atıyo resmenn yaaa ben de eriyorum o zaman elim ayağıma dolanıyoo napıcamı karıştırıyorum walla

günaydın kızlar

Maşallah canım hiç kalkmazmıydıı :1shok: ayy inşallah eskiye dönerisiniz benim kızım en iyi uyuduğu gece 3 kez kalkar başından beri hep böyleyiz

heh aynı sürekli acıkma başladı yine.veriyorsun azıcık içip bırakıyorlar

heh aynı sürekli acıkma başladı yine.veriyorsun azıcık içip bırakıyorlar

benimki de aynen... saat 5 olmuşş artık mama yaptım yok.. içmiyoo altını aldım hala ağlıyo su verdim maşallahh kuzum çok susamışş içtiii içtii içerken uyudu kaldıı... sizin bıdıklarda benimki kadar su içiyo mu?

Hurişim tebrik ederimmmmmmmmm :teytey::lepi:
işte buuu harika gidiyosun hadi bakalım böyle devammm

Çok güzel çıkmışsınız oğluşunla canım

İŞTE BİZ GELDİK :)

Bu oğluşta büyümüşte küçülmüş bi hava var böyle cin gibi bakıyo maşallah nazar değmesin

Sağol canımm kavuştuk evet 20 günü düşünemiyorum allah ayırmasın kimseyi çok zor oluyo inan :gitme:

ben bugün elifnaza yarım havuç suyu içirdim olsa daha içerdi ama vermedim şimdilik tattırmak en doğrusu zaten huride demişti çok vermeyin diye
bizde beklicez görecez sonucu bakalım

Evetttt çok verirsen kakayı turuncu yapıyo demişti huri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:

Bende bende bendeeeeeee :kedi:

Günaydınnnnnnnn

günaydın. yeni bir iş günü. yine iş hep iş:sinifsinif:

Günaydınnnnnnnn, evet maalesef hep iş, akşama kuzunla kavuşma anını düşün canım işin en güzel kısmı o oluyo :1hug:

Maşallah canım hiç kalkmazmıydıı :1shok: ayy inşallah eskiye dönerisiniz benim kızım en iyi uyuduğu gece 3 kez kalkar başından beri hep böyleyiz

Aynen bizimde böyle en az 3 , artık saymıyorum yorgunluktan.Unutkanlıkta cabası herşeyi unutuyorum o yüzdende çok sıkıntı yaşıyorum

İdil hiç su içmez sevmiyor ek gıdaya geçmediği için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…