2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

DÜNYAYI BANA VERSELER GENEDE İSTEMEM YALNIZ SENSİN BENİM YÜZÜMÜ GÜLDÜREN,GÖZLERİMDE TÜTEN BİR AŞKTIN SEN YILLARDIR BEKLEDİĞİM AŞKKKK

maşallah deniz beye
hoşgeldin demetim
maşallah öyküye bende buaykilo alammaış pek diye üzülürken doktor normalde buay 6800 olması lazım sizinki baya aşmış dedi
yani bizimkiler yine iyiler canım ama bize ek gıda için 5. ayı verdi

aşk olsun narcım bizim topik kız dolu sen başka topikleremi sulanıyon hııımmm
hayırlı olsun yeni bebeişiniz canım
dişlik alıcakmışsın ana tavsiyem bebedorun ince olanlarından alma ben geçen gün aldım resmen plastik kokuyo çocuğa vermeye korkuyorum

hoşbuldum canım kızlarım çok iyiler şükür ama bu gece ikiside ayaktalar uyutamaıyom sinir oldum
eşim benim pc yi getirdi şimdi ondan yazıyom ay alışmışım leptopa şimdi bu garip geliyo valla

iyi geceler kikoş nasılsın bakalımmm senin soluğun çıkmayyy .. valla demet neye inanacağımı şaşırdım eğer var ise kötü inş. yoktur topik açmışlar gdo mamalarda diye bi oraya bi buraya gidip gelişyorum okuyunca sinirlerin bozuluyo senin eşin laborantmış o ne diyo en azından için rahat ki sen mama kullanıyorsun acaba mamayamı dönsem yoğurt yaparken ... bende ülkerin goglysini aldım elmalı gayet güzel yedi yrn sabahta kahvaltısını irmik ile mama yapıp peynir yumurta sarısı çeyrek pemezle yapıyom diyorum .. peynicokacimcoookride labne almak niyetindeydim ama yrn bakıyım içini bi araştırayım o tuzsus ya iyi olur

valla benim zilli 2 aylıkken aptamil mamayı beğenmemişti bende azcık şeker kattım onu capur cupur içmişti bende ondan sonra hep mama verdiğimde şeker koymuştum benimki çoktan alıştı anlıcan ama azcık tabi bizim ölçülerimizde değil ama yinede enlıyo bu zilli valla

hoşbuldum canımm
maşallah tüm kuzularımızaaa

yaramazlar demek hala ayaktalarrrrlmaz:
benim uykularımda onların olsun mışıl mışıl uyusunda büyüsünlerrropuyorumnanaktan

ee hadi gözünaydın pc gelmişşşşzemuszemus

iyi geceler canım tam yazışmaya başlıyodumki eşim geldi bende yine makarna istiyo onla uğraşıcam bana azcık mola geldiğimde olursanız görüşürüz artık

kikooooşş seninkızn varmıydı sözü nişanı dünürmü olsak neeeedelikafaduldenhem benim oğluşla hemşeri sayılırsınız eşim anamurlu az ötenizdeeeee akdeniz çocukları ikiside alkisalkisalkis

canım bizim dr da arkadaşı eşimin yılların dr u kendi ikizleri var o da onlara nasıl kullandılarsa bize öyle söylüyor o konuda içim rahat o yüzden eşimde dr onayladığı için verebiliriz dedi hangisinde yok ki yavrularımız Allah a emanet :umursamaz:
benim aldığım da ülker gogly muzlu içinde şeker yazıyor o yüzden tereddütte kaldımCADIARZU
pekmezi sordum henüz erken dedi bize eee neyle tatlandırıcaz bu mamalarıyasakkelime

bende aptamil aldım devam sütünü yoğurt yaptım az bişey kalmıştı verdim kızıma biberonla ama pek beğenmedi cadı
anlamazlar mı şekerim bunlar karnımızdan çıktıklarında cin gibiydiler valla:lepi:

iyi geceler canım tam yazışmaya başlıyodumki eşim geldi bende yine makarna istiyo onla uğraşıcam bana azcık mola geldiğimde olursanız görüşürüz artık

anammmm bu saatte miiiiiiiakannehir
ayyyy bak şimdi benimde canım istediii şöyle memleket peyniri de koycaksın üstüne sıcağıyla eriyecekkkkkkkkkkdelikafaduldencokacimcoook
ayyyyyy bak yaaaaa du avcumu yaliiim barim şişmesin biyerlerimmmmnaniknanik
şaka maka pilav-makarna ekmek hasretinden deliriyorummmmmmmmm:gitme:
3 haftadır beyaz ekmek yemiyorum ne de pilav makarna:umursamaz:
ammaaaaaa 63 kg ya düştüm değeralkisalkisalkis

kolay gelsin canımmm aman haa kokusuna kanma makarnanın bu saatte yeme sakın haaaalmaz:

eneeeeeeeeee kız nezamandır yazışıyoz da avatarımdada pembiş pembiş resimizimde varda sen daha yeni mi soruyon kızınmı var diye
he var anacım hemide 2 tane
buarada ben artvinliyim eşim tokatlı burda sadece iş dolayısıyla bulunuyoz malesef hemşeri çıkamadık be gülüm
ya 2 akşamdır böleyiz gece makarnası
dün gece kanmadım bu gecede kanmadım ama öğlenlerinde götürdüm 1er tabak
ama şimdide gofret almış gelmiş ona dayanamadım gitti birazcık ama çokta lezzetliymiş beeeee bende
bu arada bende 83 olmuşum hadi bakalım inşallah gidecekler

kız demek valla sana bişi dicem şimdi bi dizi var ezel diye orda can diye oğluş var kız aynı senin paşana benzetiyom bene yani tam değilde işte nezaman görsem senin paşa geliyo aklıma seni anıyom haaa tabi içimden

ya bide bişi sorucam benim 2. adetim en nihayetinde geldi 50 gün olmuştu ama ilk gün kahverengimi gelirki sanki lekelenme gibi bu normalmiki
olan arkadaşlarım sizdede ölemi oldu
ilkinde öle olmamıştımd<a şaştım şimdi

inşallah gidecekler kikoşummm azmin zaferi diycez sonradaaaaa

hafsa gelmişşşşşşşşşş delikafaduldenhoşgelmişşşşşşşşşşşŞeniz

ayy izliyorum canım bende ezeliii
hıhııı benziyor emmeeee benim oğluş daha bi yakışıklı sankimmmmkaydirigubbakcemile3
ee kirpi yavrusunu nasıl severmişşşş uşağumm uşağummmm pamuktan yumuşağummmmkaydirigubbakcemile3:lepi:
artık benimde aklıma hep sen gelirsin kesin can çıktıkça Şeniz

kikoşum ben daha adet olmadım ama öncekilerde de hep ilk gün kahverengi lekelenme ile başlar sonra sökülürdüm yani olabilir canım merak etme

ayyyy sabah 7 de dikti beni cadı şimdi de uyku bastımirmirmirmir

demdene sanada maşallah gidiyo kiloalr bak ne güzellla.s

inşallah gidecekler kikoşummm azmin zaferi diycez sonradaaaaa

hafsa gelmişşşşşşşşşş delikafaduldenhoşgelmişşşşşşşşşşşŞeniz

hoşbulmuşum canıımmm...
tam geçmişi bitirdim kız başladı iyice açılmadan uykusu ben gideyim....
kusura bakmayın...

ayy dimetimide çoközlemiştim amaaaa....

hoşbulmuşum canıımmm...
tam geçmişi bitirdim kız başladı iyice açılmadan uykusu ben gideyim....
kusura bakmayın...

ayy dimetimide çoközlemiştim amaaaa....

bende seni çok özledim canımmmŞeniz
git bak fıstığa açılmasın uykusuuu
yarın görüşürüz inşallahhhh
benide uyku bastı da direniyorummmm:1ninca:

demdene sanada maşallah gidiyo kiloalr bak ne güzellla.s
eh öle olsun bakalım bizde hurinin dediği gibi deriz
biz kız tarafıyoz mavi boncuk dağıtırız
[ı]hoşbulmuşum canıımmm...
Tam geçmişi bitirdim kız başladı iyice açılmadan uykusu ben gideyim....
Kusura bakmayın...

Ayy dimetimide çoközlemiştim amaaaa....
[/ı]
hoşgeldin nerlerdeydin bakalım kızı uyutta gel hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…