- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.401
bende aldıımmm cokacimcoookyoğurt tari:Saruboceq:fi istiyoruuummmm
teşekkür ederim canım ...zamanı gelsin deneyeceğim bu yoğurt tarifini inşallah bakalım belki bizizmde doktorumuz cuma günü başlayabilirsiniz der ama sanmıyorum ya ..biz bugün 3 ay 2 hafta 5 günlüğüz daha 4 ay bitimine 12 gün var...huriş hazır meyve pürelerinin ufak kavanozuna yaptım sütü el yakacak kadar ısıttım kavanoza koydum çay tabağında bi tatlı kaşığı yoğurtla az o ısıttığım sütten ekleyip karıştırdım akacak kıvamdayken kenarından yavaş yavaş sütün içinebıraktım sonra çok sarsmadan ağzını kapatıp bezle sardım ve kalorifer üstüne koydum gayet kalıp gibi oldu bi tarif daha vereyim bunuda kendimize çok yampmışımdır oda güzel tutar aynen ısıstıp mayalayacağım kaba koyup ayrı bi yerde yoğurt ve sütü karıştırıp mayalayacağım kabın kapağına döküp her yanınna sıva sonra kapat sar beze sıcakta beklet o kendi yavaş yavaş kapaktan damlayarak mayalanıyo buda güzel oluyo denersin cokacimcoook
aynı ya siz ne dersenzi ipekte aynısını yapıyor..
:roflol:
ayy bende yatırdım ağladı demin gene uyuttum bakalım inşl güzel uyurrrr
iyi geceler canımmm beklerizzzzŞenizj
hoşbuldummmm canımcımmmmmdelikafaduldenŞeniz
hadi sizinde az kalmış mamalaraaaa
anacım o gazdır gazzzzzzzdelikafadulden:roflol:laelaelaelaelae
ben yine netten sipariş edicem kaşık vs
şimdilik 1 kaşığı var birde nuby nin tabaklı kaşıklı takımı
bizim aşımız da cumaya anacım nası denk geldiki bizimkiyle ipektoşun arası var ayaCADIARZU
gezentisin işte gezentiiiiiiilmaz::sm_cool:
var bacummmmm var daaaa cadı durmadan mızıklanıyo gidip geliyom aradaaadelikafadulden
valla kociş maillerime bakıcam dedi..bi oturdu 250 mail...onu bekledim anca..kızlar nerdesiniz yahuu uykum geldi vallaaa:umursamaz:
bende aldıımmm cokacimcoook
teşekkür ederim canım ...zamanı gelsin deneyeceğim bu yoğurt tarifini inşallah bakalım belki bizizmde doktorumuz cuma günü başlayabilirsiniz der ama sanmıyorum ya ..biz bugün 3 ay 2 hafta 5 günlüğüz daha 4 ay bitimine 12 gün var...
aynı ya siz ne dersenzi ipekte aynısını yapıyor..
ipekte bu gece öyle 9 da gece uykusuna yattı kaç kere mızızklandı...
az kaldı mamalara ama baksana her doktor ayrı bişey söylüyor biri 6 ay salkın verme derken diğeri 4 ayda veriyor..bi doktor antibiyotik vermezken biz 2 şişe antibiyotik içtik...bakalım ..antibiyotiği gözü kapalı vermişti bizizmkisi bence ek besinlerede başlatır....
aşılar 26,10,09 da olmuşuz....şimdide 13 kasım demiş doktorumuz...
bilmem denk gelmiş..ama biziz mahstalığımızdan dolayı hep karıştı canım aşılarımız...
hastayken aşı yapılamadı iyileşince yapıldı dolayısı iel aylık kontroller aşı tarihler ikarıştı...
valla kociş maillerime bakıcam dedi..bi oturdu 250 mail...onu bekledim anca..
sırnaşık şey:roflol::roflolemzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe
emzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe
hoşgeldin nerlerdeydin bakalım kızı uyutta gel hadi
CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?