2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yoğurt tari:Saruboceq:fi istiyoruuummmm
bende aldıımmm cokacimcoook

teşekkür ederim canım ...zamanı gelsin deneyeceğim bu yoğurt tarifini inşallah bakalım belki bizizmde doktorumuz cuma günü başlayabilirsiniz der ama sanmıyorum ya ..biz bugün 3 ay 2 hafta 5 günlüğüz daha 4 ay bitimine 12 gün var...

aynı ya siz ne dersenzi ipekte aynısını yapıyor..
ipekte bu gece öyle 9 da gece uykusuna yattı kaç kere mızızklandı...
az kaldı mamalara ama baksana her doktor ayrı bişey söylüyor biri 6 ay salkın verme derken diğeri 4 ayda veriyor..bi doktor antibiyotik vermezken biz 2 şişe antibiyotik içtik...bakalım ..antibiyotiği gözü kapalı vermişti bizizmkisi bence ek besinlerede başlatır....
aşılar 26,10,09 da olmuşuz....şimdide 13 kasım demiş doktorumuz...
bilmem denk gelmiş..ama biziz mahstalığımızdan dolayı hep karıştı canım aşılarımız...
hastayken aşı yapılamadı iyileşince yapıldı dolayısı iel aylık kontroller aşı tarihler ikarıştı.
..

kızlar nerdesiniz yahuu uykum geldi vallaaa:umursamaz:
valla kociş maillerime bakıcam dedi..bi oturdu 250 mail...onu bekledim anca..

canım valla her dr farklı düşünüyor dediğin gibi
google a kadir tuğcu yazın kızlar
bi inceleyin bu dr un yazdıklarını
ben forumunu takip ediyorum
ne sorarsanız sorun cevaplıyor
çok da esprilikaydirigubbakcemile3
doğallıktan yana ya cidden cevapları çok iyi

benim de o kaa mail birikti bakalım ne zaman halledicem kaydirigubbakcemile3

aha uyandı benimkiiiilaelaelaelaelae

emzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe

sırnaşık şey
emzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe
sırnaşık şey:roflol::roflolrjinal heee benimki direk pınar sırnaşık şeysütle başladı zaten has pınar süt bendeeee

CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:

iyi geceler herkese birazdan kociş gelri beni burda yakalarsa :mymeka:bebeklerde persentil hesaplama arıyorum otomatik hesaplayan bi yer varsa atarmısıız bana :uhm:

herkese günaydınnnn...
nasılsınız kızlar yaa hiç gelemiyorum buralara artık...
persentil ne ki hiç duymadım ben...

Günaydın kızlar
Ya bu kan damlası bize pek yaramadı günde 4 kez falan kaka yapar gazını çok rahat çıkarırdı damlaya başladığımızdan beri gaz çıkaramaz oldu, kakamızda azaldı ve sıkıntı çekiyoruz yaparken dün bıraktık damlayı bugün doktorumuzu arayıp sorucaz bakalım varmı böyle birşey yaşayan kızlar.

hoşgeldin nerlerdeydin bakalım kızı uyutta gel hadi

aha geldim kız kikoş sen nerdesin...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız bi uyandı 2 de bi daha da zor uyuttum..
bende sızmışım artık yanında ölece....

maibeyaz persantil tablosunu googleda yaz bissürü çıkar...
bebeklerin aylık geliim tablosu...
persantil 3 , 10 , 25, 50, ..... diye ayrılmıştır zaten...
o mesela persantil 50 de kilo doğum kilosu 3.400 gr olarak veerilmiş...
yani yüzde 50 bebek o kiloda doğuyo senin bebeğinde o yüzdelik kesimde..
ve hep o çizgiden gitmesi beklenir....o yüzden dr lar takip eder....
ama hiç duymaman enteresan...CADIARZU CADIARZU

CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:

ahhh aahh.....o parmak emecekse ne yaparsan yap kardeşim
o illaki parmak emiyo....
vazgeçiremezsin.....
benim kız 3 yaşına geldi nerdeyse hala parmak emiyo...
sorsan bide utandığ için gizleniyo....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…