2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yağmurlu ve arada güneş açan bir izmirden günaydın.gökkuşapı çıkar kesin bu gün. nedense gökkuşağını görünce hep sevinirim.acaba ben halen çocuk muyum???

hımm evet baktım da sabah googleda öyleymiş....
yani biliyodum da adını duymamışım hiç.. duyduysam da kimbilir ne sandıydım allah bilir...:roflol:

o parmak emme işini ben ana sınıfına kadar yaptım... uyumadan önce hep elim ağzımdaydı sonra utandım da bıraktım.. bırakmak için ellerimi eşortmanımın içine sokardım...:roflol:çocukluk işte ...::icecream:

Günaydınnnnnn herkese nasılsınız :1hug:

Huriş ipek kocaman olmuş cidden bakışları,dudakları çok tatlıııııı maşallah
Deniz bebekte çok güzell çıkmış onada kocaman bi

cnm kan damlası ben de kullanıyorum hemşiremiz bize bu yan etkilerin
olabileceğini söylemişti onun için her gün 30 cc rezene veriyorum..

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

emelcim rezenenin faydası varmı peki bizimki pek içmiyor ama zorlarım olmazsa ya

çiçekcim maşallah oğluna tam ısırmalık olmuş

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

oy maşallah......kocaman adam olmuş bea....

emelcim rezenenin faydası varmı peki bizimki pek içmiyor ama zorlarım olmazsa ya

çiçekcim maşallah oğluna tam ısırmalık olmuş

nesquik, çiçek maşallah paşalara allah nazardan korusun

oy maşallah......kocaman adam olmuş bea....

Sağolun kızlar , cidden bugünlerde daha bi büyüdüğünü farkediyorum. Artık anakucağında durmak istemiyor, yatırdığım zaman popoyu kaldırıp kaldırıp kendini aşağı kaydırıyor :) . Bide sol elini ritmik bi şekilde bişeye vururmuş gibi pat pat yapıyor ölüyorum.
Dün gece hiç uyumadı ben doğurduğumdan beri 3 saat aralıksız anca uyumuşumdur.Dün aşı oldu belki onun etskisiydi bilmiyorum ama Hürrem demişti galiba en az kalkışımız 3 kere bizimde öyle işte. Her yarım saatte bir kalktık gece bugün keyifsizim o yüzden

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

geldim şekerim ama pc gene kapanıp duruyo güya tamirden geldi sinir oldum yaaa
inşallah bizimki parmağa alışmaz oda zordur beyaww

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

amanda aman bugün paşalar günü demek hadin erkek anneleri boy göstersin yiğitleriniz bakalım

çok yakışıklı maşallah maşallah

Sağol teyzesi opuyorumnanaktan

He hee erisin göbüşler :))) maşallah çok tatlı olmuş Ege . çok hareketli bunlar maşallah çabuk yürürler böyle giderse.

maşallah tosunlara benim oğluşta dün gece kudurdu neyi vardı anlamadım gaz damlasını bırakmayı düşünüyordum 2 kereye düşürmüştüm acaba ondan mıydı...Amann valla benimki sallanmaya alıştı sayılır zaten artık emzirip yatırmaya karar verdim yoksa uykusu açılıyor sonra uyutmaya çalış.siz hala gaz çıkarıyor musunuz uyursa çıkarmayacağım artık

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

Eklentiler

• $1978.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 38
maşallah ogluslara, ay ne tatlilar.
ama ikisi de benimkini doverler gibi duruyor:)

bu arada saat 18 itibariyle 3 gun olacak kaka yapmayisimiz.
zeytinyagi, kayisi suyu verdim

filizcim zeytinyagli maydonoz sapi da soktum popise ama fayda etmedi, aksama fitil koyucam artik
bu yuzden demire de baslayamadim.
bazi bebeklerde kabizlik yaparmis cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…