2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bilmiyorum ki canım ben maydanozu sokar sokmaz çıkartıyo ama fitil iyi gelir inş
demire biz başlamadık içtiğimiz gece uyku uyumadı bende başka vermedim

aaba ben az mi soktum, 2 cm falan soktum ama.
keske yarasaydi coook mutlu olacaktim cnm.

bizimkide bacaklarini yandan tutup popisi kaldirip yikiliyor yana.

valla benimkinde dönme yok o oturcağım diye uğraşıyor. :) ben uğraşıyorum dönsün diye ama yattığı yerde kalıyor ve bağırıyor kaldır beni diye. felaket oldu

Canım benimkide aynı bazen mama yerken uyuyakalıyor bende kaldırmıyorum eğer çok rahatsız olursa yarım saate kalmadan yine uyanıyor illa çıkarmak için.

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

Oyyyy çorabın tekide çıkmış ayaklarını yesinlerr, çok şeker maşallah

Canım senin bebişin bizden küçük dimi 5 temmuz doğumluyuz biz.
Fitili dene bakalım fayda eder inşallah , sen ek gıdaya falan başlamadın dimi bazı ek gıdalar da kabızlık yaparmış

emelcim rezenenin faydası varmı peki bizimki pek içmiyor ama zorlarım olmazsa ya

çiçekcim maşallah oğluna tam ısırmalık olmuş

EVET CNM FAYDASINI GÖRDÜM BEN... KABIZLIK DERDİMİZ OLMADI.. Bİ DE BENİMKİ SUYU ÇOK İÇİYO ONDAN DA FARKLI OLABİLİR...BİR DE BEN 5 DAMLA BAŞLADIM CNM..

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

AYYY MAŞALLAHHH ÇOK TATLI BUNLARR YERİM BEN BUNLARIII YAA ADAM GİBİ OTURUYO WALLA ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

oy maşallah dönermişte paşamız aferim sanaaaa
valla günün 3.paşası oldu evet devam
filizcim sende yollahadi

ben cikarmiyorum artik gazini canim.

maşallahhhh konuşmayı bi öğrenseler susmayacaklar demekki benimki de akşam öyle sesler çıkarıyor ki bağırarak sustum bi müddet onu dinledimm :)))))))))

[

canım elma püresi yap yedir yarım saate kalmaz çıkarır
çeyrek elmayı cam rendeden geçir ver
[/QUOTE]

dun ilk defa verdim ceyrek elma canim
sonra habiire zirtlatti ama kakadan eser yok
bi de sidi deneyim bakayim

selam kızlar
son birkaç günün aksine puslu ve yağmurlu bir güne uyandık
kızımı uyuttum bakalım ne kadar uyuyacakkk
ev işleri beni beklerrrlaelaelaelaelae

anne sütü alan bebeklerde 10güne kadar normal dedi doktorum biz 29 temmuz doğumluyuz bende zeytinyağı sürdüm herşeyi yaptım fitil hariç 7 gün sonra yapmıştı kakasını sonra 2 günde bir yaptı bir hafta kadar şimdi her gün yapıyor geçiş dönemi oldu galiba bence biraz daha bekle stellacım
sağolunn yorumlar için

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

oyyyy dillerini severim onunnnn o uzayan dudaklarını yerimmmmmm maşallahhh

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

tam küçük adam bu yaaaa yavrum benimmmmm karın kası yapıyo heeeekaydirigubbakcemile3
tontişimmmm maşallah yakışıklı egemizeeee

maşallahhhhh çok şeker yaaaa o topuğunu ısıracan onun şimdi ne tatlıdırrrrrŞeniz

bizde büyüğüz hepnizden 14.haziran da doğduk

yol gosteren herkese cooook tesekkurler;filiz, kikoleyim,emirhenerim,çiçeks,butun temmuz anneleri:)
ii ki varsiniz..

biz 2 temmuz dogumluyuz, abiyiz ama biraz minnos bi abi.
6600 idi kilomuz bu ay sonu ama dr ii dedi.
saglikli olsunlar da buyurler nasil olsa.

bu arada ben siteyi kullanma ozurluyum, foto nasil eklenir bilemiyorum inanin.

Selam kızlar kızı uyuttum geldim.

günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf

Aynen benimki de 2 gündür gündüzleri 30-40 dk uyuyor. O da 2 kere falan. Dün gece de 4-5 kez kalktım. Normalde 3. aydan sonra geceleri kalkmaz olmuştu. Huy değiştiriyorlar galiba. Böyle giderse ayvayı yerim.

Geçmiş olsun canım. İyi yaptırmışsın. İleride çocukalara stres oluyor.

sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun Dilara. Şevval galiba Eylül'ü kıskanıyor. Senin işin zor. Ona daha fazla zaman ayırırsan belki kardeşini ellemekten vazgeçer.

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee

Maşallah İpeğe çok tatlı olmuşşş. Yerim kız ben bunu. Esmer bomba.

ya doktorumuz bize 6. ay başlarız dedi yağız sadece anne sütü alıyo sizler mama verdiğiniz içinmi erken başladınız acaba

Ben sadece anne sütü veriyorum. 6. aydan sonra inşallah.
Arada meyve pürelerinin tadına baktırıyorum o kadar.

DÜNYAYI BANA VERSELER GENEDE İSTEMEM YALNIZ SENSİN BENİM YÜZÜMÜ GÜLDÜREN,GÖZLERİMDE TÜTEN BİR AŞKTIN SEN YILLARDIR BEKLEDİĞİM AŞKKKK

Maşallah seninki çocuk olmuş resmen. Bebekliği atlatmış bile.

napıyonuz ben kızı zor uyuttum aç aç uyudu bugün çok huysuzdu dişleri kaşınıyor salyalar akıyorçok huzursuzzz

Benimki de sürekli salyalı geziyor. Günde 2-3 mendil ıslatıyor desem yeridir.

demetcim aşı biraz ateş yapıyor gibi. Aşı sonrasında calpol vermiştim. 8 saat sonra 1 çaykaşığı daha verdim çok yükselmedi. Bu arada bize de flour vermedi. Bu dr'ların hepsi bir enteresan.

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

Kızlar çok tatlı bebeişleriniz maşallah. İkisini de yirim yirim ben. Amatist seninki tam tosunpaşa olmuş. Benim kız da sürekli karın kaslarını çalıştırıyor. Sanki kalkıp gezmişliği var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…