- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.561
sevindim yaraların geçmesine .. zamanla anlıcakasın neye alerjisi var .. tek tk geçersin yavaş yavaş inş. olmaz besinlerekarşı alerjisiDaha iyiyiz sürekli nemlendirici sürüyoruz kortizonlu kremi çok zorda kalınca sürüyorum vucudu pütür pütür ama yaraları kapandı çok şükür alerjik dedi ama neye alerjik hala bulamadık sütten başka bişey vermiyorum ek gıdatya geçmekten korkuyorum valla ilgin için teşekkürler teyzesii a.s.
Daha iyiyiz sürekli nemlendirici sürüyoruz kortizonlu kremi çok zorda kalınca sürüyorum vucudu pütür pütür ama yaraları kapandı çok şükür alerjik dedi ama neye alerjik hala bulamadık sütten başka bişey vermiyorum ek gıdatya geçmekten korkuyorum valla ilgin için teşekkürler teyzesii a.s.
geçmiş olsun canım sana bişi önereceğim ıhlamur elma kabuğu ayva yaprağı ve çeyrek limonu kaynat ve iç 2 bardaktan sonra bişeciğin kalmaz istersen bide nanede koyabilirsingünaydın kızlar
kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden
hüremcim daha öncede yazmıştım ama görmedin sanırım benim kızında bütün vücudunda çıkmıştı bizede önce bi doktor kortizonlu verdi sonra özel bi dokjtora götürdüğk oda babe nin bi nemlendiricisini verdi 50 tl di ama geçirdi çok şükürDaha iyiyiz sürekli nemlendirici sürüyoruz kortizonlu kremi çok zorda kalınca sürüyorum vucudu pütür pütür ama yaraları kapandı çok şükür alerjik dedi ama neye alerjik hala bulamadık sütten başka bişey vermiyorum ek gıdatya geçmekten korkuyorum valla ilgin için teşekkürler teyzesii a.s.
Daha iyiyiz sürekli nemlendirici sürüyoruz kortizonlu kremi çok zorda kalınca sürüyorum vucudu pütür pütür ama yaraları kapandı çok şükür alerjik dedi ama neye alerjik hala bulamadık sütten başka bişey vermiyorum ek gıdatya geçmekten korkuyorum valla ilgin için teşekkürler teyzesii a.s.
ay ivit çok mutlu oluyorum..hehehe yuvaya gittiğinde sınıfın erkekleri ipeğe aşık oluyormuş delikafaduldenhuriciğim maşallaaah ipeğimiz bu bakışlarla çok caan yakacak gibi duruyosengözlerimebaksanab
maşallaahhh zehramıza tütütütütdün mayaladığım yoğurt tam kızımın yiyebileceği kıvamdaydı gayet güzel oldu
maşallah o küçük kavanozdan 1 parmak kadar kaldı severek yedi prensesim:nazar
bugün başka bişey vermedim yarına da mayaladım ama yarına azıcık da meyve suyu içiricem
dr püre verme şimdilik sadece suyunu içir dedi
katı meyve sıkacağında hazırlayabilirsin dedi
bakalım yarın ola hayrolaaaa
bende yatıyorum kızlar çok yorgunum bugün
iyi gecelerrrrŞeniz
günaydın balımmm
maşallah arda paşamıza aramıza hoş gelmiş....Huricim daha önce yazmadım sanırım oğluşumun adı Arda.
ben dün en son saat 16 da sitedeydim baya bi yazmışsınız hepsi karıştı:) bu yüzden alıntı yapamadım bizim resmimize yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkürleeerr:)
aynen canım hepimizinki öyle oldu malesef geçicek canım ama papatya çayı iyi gelceler çayı kullananbilirsin merak etme 2 haftalıktan itibaren doktorlar verebilirsiniz diyo.koca kazık oldu bizizmkiler...arkadaşlar benim oğluşun uykuları çok düzensizleşti.son 3 gecedir saat 3 te uyanıyor gözler cin gibi:) saat 5 e kadar oturuyoruz. akşamları biraz geç yatırmak istiyorum ama dayanamıyor 8 de uyuor gece 11 gibi uykusunda emziriyorum. e 3 e kadar uykusunu almış oluyor:) napcam yaaafff
maşallah bırak tembel olsun özellikle geceleri...gece çayını denedinmi hiç ben aldım milupanın ama bu ara ek besin başladım bide onu yüklemek istemiyorum gerçi maşallah bizim ihtiyacımız yok 12 de emziriyorum sabaha kadar uyuyuyo sabahta emip yine uyku istiyo on ikiye kadar ayılamıyo çocuk günüdzde çok uyuyo tembel adam benimkii
yan etkisi yok merak etme..ben onları bıraktım ıhlamura geçtim aktardan aldığım ıhlamuru içiriyorum içinede limon ohhh mis missssyok canım denemedim. etkili oluyor mu? sen kullandın sanırım. bir yan etkisi falan olurmu? çok soru sordum yaaf:) maşaallah senin oğluş ne güzel uyuyor
kaydirigubbakcemile3akannehir:sm_cool:delikafaduldenkızlar gece ani çıktım kusura bakmayın...
elektrikler kesti....
bide ödüm koptu ki sormayın....
eşimde yatmıştı oldduğum yerde kaldım...
bağırdım eşim gelip aldı odadan .....
bizde bu gün aşıya gittik...
kızım 7 kg olmuş çok şükür bu ay 600 gr aldı...
geçen aylarda hiç kilo almamıştı....
boyuda 66 cm...
aşıdan sonra dr amcamıza gitttik...
ço şükür beğendi gelişimide iyii dedi....
meyve tattırmaya başla fakat öğün olarak verme dedi...
yoğurt ta tattırabilirsin dedi...
bi hafta sadece 1 çeşit ver ve onu da günde sadece 1 kere tadımlık ver dedi....
yemeğe geçmekten çok korkuyodum geldi artık zamanı....
hadi hayırlısı inş...
dün mayaladığım yoğurt tam kızımın yiyebileceği kıvamdaydı gayet güzel oldu
maşallah o küçük kavanozdan 1 parmak kadar kaldı severek yedi prensesim:nazar
bugün başka bişey vermedim yarına da mayaladım ama yarına azıcık da meyve suyu içiricem
dr püre verme şimdilik sadece suyunu içir dedi
katı meyve sıkacağında hazırlayabilirsin dedi
bakalım yarın ola hayrolaaaa
bende yatıyorum kızlar çok yorgunum bugün
iyi gecelerrrrŞeniz
günaydın anneler
günaydın. zaten günaydın dedikten sonra pek de giremiyorum. malum iş yerindeyiz.
herkese günaydın arkadaşlar:)
herkese gunydin.
yeni fotolar da supper, masallah hepsine.
çiçeks kan damlasi ferrosanal 3.20 bence de hiç taksiye binme.
calisan annelerimize coook kolay gelsin, ii calismalar.
günaydın kızlar
günaydın annecikler aramıza yeni katılanlarmı olmuş ben daha evel hiç konuşmamıştım stella kelebek hoşgeldiniz diyim geçde olsa hürrem kızının egzeması ne durumda en son doktora götürcektin nasıl iyileştimi nur 84 şu günaydınların sabahlarımızı neşelendiriyo opuyorumnanaktan
Günaydınnnnnnn hepinize, nasılsınız inşallah :1hug:
Ben iyiyim bugün daha açılamadım ama olsun. Burası acayip gergin, herkes birbiriyle kavga etmiş sabah bi geldim millet barut gibi. :bbo:. Arada kaldım yaaa herkese tamam boşver diyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden
merabalar arkadaşlar güzel bi gün olsun inşallah
sabah benim göğsüme bişiler olmuştu çok acıyodu heralde dedim süt doldu emzirdim ama yinede geçmedi bende eşime söyledim pompa aldırdım onla sağdım biraz öle rahatladı
hayret bişi yaaaaa
doğumdan beridir değil pompaya nerdeyse süt yapacak biçok şeye ihtiyacım vardı hep gıdım gıdım dı sütüm şaştım valla
neyse dünde pc bozuktu giremedim şimdi eşimin pc sindeyim
huricim emzik tavsiyen için çok saol en kısa zamanda bulup onuda denicem
narcım dişin ağrıyomuş geçmiş olsun korkma git bence baksana oda çekilcek hale gelirse ağzında diş kalmayacak
dünden filizde oğluşunu koymuştu gördüm çok tatlı gülmüş maşallah
hakkatende dün prenslerin günü oldu neyapsak bugünde prenseslerimi koysakki
dünden aklımda kalanlar böyleydi ama geçmşişe bidaha dönemicem unuttuğum bişi varsa kusura bakmayın
şimdi bugününe döneyim bari
boyuda 66 cm...
hadi hayırlısı inş...
ay ivit çok mutlu oluyorum..hehehe yuvaya gittiğinde sınıfın erkekleri ipeğe aşık oluyormuş delikafadulden
maşallaahhh zehramıza tütütütüt
günaydın balımmm
maşallah arda paşamıza aramıza hoş gelmiş....
ben genelde topiğe baktığımda muhakkak bir kelamda olsa yazıyorum bir dahaki girişimde sağ yukarda kendi ismime tıklıyorum istatiklerden son yazdığım mesajdan yola çıkarak geçmişi okuyorum sonra yine yorum yazıp öyle kapatıyorum..
böylede hiç bir şey kaçırmamış oluyorum hehehehe...topiğin seceresi bende yaneeee
aynen canım hepimizinki öyle oldu malesef geçicek canım ama papatya çayı iyi gelceler çayı kullananbilirsin merak etme 2 haftalıktan itibaren doktorlar verebilirsiniz diyo.koca kazık oldu bizizmkiler...
maşallah bırak tembel olsun özellikle geceleri...
yan etkisi yok merak etme..ben onları bıraktım ıhlamura geçtim aktardan aldığım ıhlamuru içiriyorum içinede limon ohhh mis missss
kaydirigubbakcemile3akannehir:sm_cool:delikafadulden
hayırlısı bakalım hepimiz öyleyiz bu dönemde neler yaşayacağız bakalım.yarın bir çoğumuz aşıya gidecek yarın akşam dökülürüz buraya ..hehehehe
kızlar benimde bugün bebek görmeye gidecektim ya 4 arkadaş gidecektik felaket yğmur sağanak var burda ipekten dolayı vaz geçtik gitmeye ama o 3 arkadaşım bana geliyorlar.ben kalktım bişeyler hazırlayacağım ..öptüm..
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
boyuda 66 cm...
hadi hayırlısı inş...
ay ivit çok mutlu oluyorum..hehehe yuvaya gittiğinde sınıfın erkekleri ipeğe aşık oluyormuş delikafadulden
hayırlısı bakalım hepimiz öyleyiz bu dönemde neler yaşayacağız bakalım.yarın bir çoğumuz aşıya gidecek yarın akşam dökülürüz buraya ..hehehehe
kızlar benimde bugün bebek görmeye gidecektim ya 4 arkadaş gidecektik felaket yğmur sağanak var burda ipekten dolayı vaz geçtik gitmeye ama o 3 arkadaşım bana geliyorlar.ben kalktım bişeyler hazırlayacağım ..öptüm..
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
Kızı emzirdim geldim şimdi evden benimle beraber çıktı kaynanamda evden aldı kucağına idili gezmeye üstelik yağmur yağıyo kırmak istemiyorum ama hasta olucam ben bu sinirle içime ata ata kaç kez ima ettim odun olsa anlar insan ya gezmeye gitmelerini istemiyorum millet hastalıktan kırılıyo bugün yanlız gittiler ama diyorki cuma günüm var güzel elbise getir giydireyim kızıma 30 kişinin içine sokacak milletin kucağında birde hep çocuklular okula giden çocukları var hastalanır diye korkuyorum.
Ekstra olarak kıskanıyorumda ben kızımla hiç vakit geçiremiyormuşum gibi geliyor idille dışarı çıktığımız ya bir ya iki vakit yok off bağazım düğüm düğüm oldu
geçmiş olsun canım...
şampuan ne kullanıyosun..
benim büyükte olmuştu en son şampuanını değişrtirdik düzeldi...
kaç yaşına geldi hala sebamed kullanıyorum...
geçen yine k. validemde dalin kullandım
çocuğun her tarafı egzama oldu 1 saat içinde.....
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
Kızı emzirdim geldim şimdi evden benimle beraber çıktı kaynanamda evden aldı kucağına idili gezmeye üstelik yağmur yağıyo kırmak istemiyorum ama hasta olucam ben bu sinirle içime ata ata kaç kez ima ettim odun olsa anlar insan ya gezmeye gitmelerini istemiyorum millet hastalıktan kırılıyo bugün yanlız gittiler ama diyorki cuma günüm var güzel elbise getir giydireyim kızıma 30 kişinin içine sokacak milletin kucağında birde hep çocuklular okula giden çocukları var hastalanır diye korkuyorum.
Ekstra olarak kıskanıyorumda ben kızımla hiç vakit geçiremiyormuşum gibi geliyor idille dışarı çıktığımız ya bir ya iki vakit yok off bağazım düğüm düğüm oldu
allah kavuştursun çok sevindim.
Hadi gözünaydın canım , kızın gayet güzel kilo almış maşallah. İnşallah yeni tatlarıda sever annesi, bizimki tadımlık falan anlamıyo bacım çorbaları çok sevdi, pirinç ununu da ço ksevdi ama bu sefer mamayı yemek istemiyor.Eee hep çorba vs. yediremem ağır gelir şimdiden.Napıcam şaşırmış durumdayım :sinifsinif:
Ooohh şimdi orda olmak isterdim, mis gibi börekler,kurabiyelerr cokacimcoook
Gözünaydın diloşum çok sevindim ya annen gelince biraz rahatlarsın, şevvalin ilgiside onlara kayar biraz kardeşiyle uğraşmaz ama tam terside olabilir yine hep onunla ilgilenilsin diyee kafamçokkarıştı
Off canım senin durumda zor.Benim annemde takılıyo bazen bana çocuk sıkıldı gezmek istiyo falan diye :) ben en başta söylemiştim günlerini falan bitir anne çocuğa bakacaksan diye. Geçen sene 4 tane günü vardı kadının düşün, bu yılda hepsine giderse nolur benim oğluşum. Ki bende istemem zaten, şimdi çok nadir sadece en yakınlara gidiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?