- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.601
Gitme vaktiiiiiiiii, iyi akşamlarr hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
arada tatdırsaydın bişiler bende kızımda çok çektim çorbaları yoğurdu hiç yemede bu seneye kadar sebzede yemedi zilli şimdi düzeldi şükür bende hazırlayın çok severimm getir ben doyurayımm cokacimcoook
bende tattırıyorum her şeyi ki ek gıda vermedi doktorumuz daha. bir peynir yiyişi var görmeyin kılzar minnacık bir parçayı bir çiğniyor ki sanki ağzında bir somun ekmek var sanırız.birde bardaktan içmeye bayılıyor.
hoşgeldin star napıyon ki
hastayım bengeç,nce bişiyi kalmaz ama merak etme sen nasılsın? Aras nasıl?
hey maşşallah egeye
bardaktan ne içiyo ki fisfisfis
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
benim içinde hafta sonu uygun. hafta içi olursa işten çıkamam sorunum olabilir.
hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin.hamileliğinin tadını çıkar
aaa badem .doğru okumamaışım pardon.nasılsın? çok sevindim yaa.
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt :içelim: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance:
süper bi haberrrrrrrrr bu tatlımmm :1hug: a.s.
kocamansana
inanır mısın bugün aklımdaydın ve şu geçmişti " badem naptı acaba , kim bilir belki hamiledir en doğalından , belki ona yine temmuz annesi olmak yazılmıştır kaderinde .. keşke ......"
içimden bu geçmişti ve şimdi yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu
inanılmaz sevindim anlatamam , her zaman her duamda aklımdaydın inan , hep senden güzel bir haber bekledim , Allaha şükür oldu .. inan bu kez kollarında olacak miniğin yada miniklerin .. Allah sağlıklı , sorunsuz bir süreç versin .. mutlaka gelişmelerden haberdar et kaydirigubbakcemile5
Allah sağlıcakla kucağında da görmeyi nasip etsin sana ve eşine .. çok sevindim , inan çokkkkk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?