2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende tattırıyorum her şeyi ki ek gıda vermedi doktorumuz daha. bir peynir yiyişi var görmeyin kılzar minnacık bir parçayı bir çiğniyor ki sanki ağzında bir somun ekmek var sanırız.birde bardaktan içmeye bayılıyor.

hey maşşallah egeye
bardaktan ne içiyo ki fisfisfis

kıs ebuş , bis buluşamıycaz bu gidişle hee kaydirigubbakcemile3
demresu'ya da soralım ona ne zaman uygunsa , mesela cuma gelebilir mi ?
ki ben cuma günü buluşmaya gelemem , araba yok , var da yok .. ben kullanamadığım için eşim kullanıyo o yüzden cuma buluşulursa ben gelemem . sana her türlü uyuyor anladığım kadarıyla yerimseniben
kilit isim demresu olacak .. eğer o cuma da olsa gelirism derse siz cuma buluşun , yok dersim var gelemem derse h.sonu buluşucaz o zaman

Arkadaşlar selam,

Ben badem...

Yine temmuz annesi oluyorum.......

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt :içelim: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance:
süper bi haberrrrrrrrr bu tatlımmm :1hug: a.s.
kocaman sana
inanır mısın bugün aklımdaydın ve şu geçmişti " badem naptı acaba , kim bilir belki hamiledir en doğalından , belki ona yine temmuz annesi olmak yazılmıştır kaderinde .. keşke ......"
içimden bu geçmişti ve şimdi yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu
inanılmaz sevindim anlatamam , her zaman her duamda aklımdaydın inan , hep senden güzel bir haber bekledim , Allaha şükür oldu .. inan bu kez kollarında olacak miniğin yada miniklerin .. Allah sağlıklı , sorunsuz bir süreç versin .. mutlaka gelişmelerden haberdar et kaydirigubbakcemile5
Allah sağlıcakla kucağında da görmeyi nasip etsin sana ve eşine .. çok sevindim , inan çokkkkk opuyorumnanaktan

hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin.hamileliğinin tadını çıkar

aaa badem .doğru okumamaışım pardon.nasılsın? çok sevindim yaa.

Teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Geçen sene sat 16 ekimdi,bu sene 17 ekim.
izmir kent hastanesinde yaptırdım mikro tedavimi bu sefer..
transferin 4. gününden beri evde idrar testi yapıyorum..her gün negatifi görüyorum..
ama dün ilk defa 2.çizgiyi çok silik de olsa gördüm..dün transferimin 8. günüydü.
bu gün testi tekrarladım daha da belirginleşmiş ama kontrol çizgisi kadar koyu değil tabii..Bu gün 9. günüm.
Güzel dilekleriniz ,desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan:1hug:

karencim coook gecmis olsun serraya,tez zamanda iilesir insallah.

ametist sana da gecmis olsun,hemen atlstirsin umarim,ben oksurdukce oglum da uyaniyordu,cok uzuluyordum.

hafsa masallah kizina,bu arada onceden farketmemisim seninde ankarada
oldugunu.

kikoleyim en kotusut yogunlugun bole olsun,dolsun dolsun bebisin
bosaltsin,lup lup et olsun onada.

eger unuttugum bi olay varsa kusuruma bakmayin,oglusum uyandi da,telastayim.
herkese ii aksamlar,ben kacar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…