2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çok sagolun arkadaslar gecmiş olsun dilekleriniz için..Allah kimseye hastalık vermesin hele hele evlatlarına..hiç vermesin..benim anneme,kızımında annesine ihtiyacı var.inş atlatırız bizde..

Canım çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin...Valla içim titredi Serracığımıza...Ama üzülme bak gör atlatacak .Başka arkadaşlarda yaşamış benzer durumlar,onlarda atlatmış.Serra da iyileşecek annesi.Dualarım sizinle...

Allah izin verirse melek kızım Ada abla ,melek oğlum Ege de abi olur inşallah..

inşallah canımmmm :Saruboceq:
kent hast. isabetli seçim olmuş :lepi: çok iyi bi hast. , ben doğumumu eşim 1 sene içinde 2 kafamçokkarıştı ameliyatını da orada oldu , çok memnunuz , paşamızın dr.u da orada yerimseniben
gelişmelerden haberdar et bizi , dualarımız sen ve minik kelebeklerinle :asigim:

Son düzenleme:
Dr lar yönünden,dr takibi yönünden,hemşireler yönünden özelikle ve özellikle hijyen yönünden çok memnunum..Bize daha yakın olduğu için kent hastanesini tercih ettim..iyi ki de etmişim..a.s
Çok sağol canım opuyorumnanaktan ben de seni ve minik tosbağanı öpüyorumŞeniz

Allah izin verirse melek kızım Ada abla ,melek oğlum Ege de abi olur inşallah..

Canım gözün aydın...Allah kucağına almak nasip eder inşallah...Yaşadıkların dün gibi aklımda,her anını paylaşmıştın burda,Hepimiz seninle beraber çok üzüldük.Bu defa seninle beraber sevineceğiz inşallah...Sat. ların da bu kadar olur dedirtiyor valla...Benimde aklımdan geçmiştin geçen gün...Hoşgeldin...

filizcim oğluşuna kocaman bir maşallah çok şeker çıkmış...
çok saol canım

demetçiğim nasıl yapmıştın yoğurdu sütmü mkullandın yani

oyyy maşaallah filizcim bebişin çok şeker:) aman nazar değmesin

filizcim oğluşun süper maşallah

saolun güzel anneler

canım çook geçmiş olsun.sen kendini üzersen biliyosunki buda ona yansır.içini ferah tut inşlh enkısa zamanda düzelir fıstığımız

çok sinir oldum ya offf kötükedihüso
bugün temizliğe kadın geldi , artık her hafta geldiği için yarım gün geliyo ve öğlene kadar tüm işleri yapıp gidiyor cam silme hariç
neyse ... ben de o gittikten sonra kendimce işlerimi yapayım , haftaya tam gün alınca her yer ayaklansın istemediğimden bu haftadan oturma odası kanepelerinin örtülerini yıkayayım dedim . ilk önce bi kanepenin 2 parça örtüsünü attım , yıkandı astım , hooooop sağnak indi ve ben onları toplayıncaya kadar içlerine her yerine su doldu akannehir kafamçokkarıştı
içlerine diyorum çünkü fermuarlı kısmından asmıştım ikisini de
oturduğumuz kısmı yani ana parça çıktı onu astım , bu arada hava açtı güneş bile vardı , diğer ıslananları da durulama suyu ve sıkma programından geçirip yeniden astım .. burada oyalanırken bir iki şimşek parıltısı gördüm ve pencereyi açtım ki sicim gibi yağıyor yine ve yine ıslanmışlar akannehir kötükedihüso -tatlicadiarzu-
neyseki çok ıslanmamışlar günüdzki kadar , kaloriferler yanıyormuş , peteklerin üstüne attım hemen
ama yetti be canıma , sabahtan beri 2 örtüyü yıkayıp kurutup seremedim -tatlicadiarzu-
dahası yıkanmayı bekleyen parçaları var sırada kafamçokkarıştı

çok sağol canım.satlar bile nerdeyse aynı gün..geçen sene hıdırellezde yaptığım dileği bu kez yine yaptım ve avatarıma koydum..Allah sağlıkla zamanında kucaklamak nasib etsin istiyorum..bu kez izmir de ve ailemin yanındayım..inşallah daha uzun ve bebeklerimin hayatta sağlıkla kalmayı başarabileceği kadar uzun taşırım karnımda..alışmışım çoğul konuşmaya :kedi:kaydirigubbakcemile3 AdaEge nin günlüğünde çektim test fotosu yine kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

hurişim dikkat et canım gelenler hasta felna sa ipekten uzak tut bak bide bişeyler hazırlıcann sakın onlarlardan yemee rejimi bozmaa tadabilirsinD

yok canım az yedim...cokacimcoook

kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
oh sayılı gün çabuk geçer işte....gözün aydın tatlım

geçmiş olsun canım serramıza üzme canını iyileşecek inşallah ..allah kötü hastalıktan korusun canım iyileşecek inşallah...

kimse kusura bakmasın....
yerim öyle işi....
kocana söyle o zaman ...madem annesiyle konuşamıyor...sende söyle ya annenle konuşursun yada işten çıkar çocuğumun başında dururum...
alla alla adama bak ben aileye katkım olsun kocama tek başına yük olmıyım die çalışıp didineyim...evladımdan ayrı günler geçireyim şunların yaptığına bak...zorum neymiş...
çıkarım işten kızızmın başında dururum...gezilecekse ben gezdiririm.....töbe töbe yaaaa

hasta olan tüm bebişlerimize Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.
bu arada Huricim istatistiklere girdim ama senin dediğin gibi yapamadım ben:) siteye henüz alışamadım
beni takip et anacığım ben şimdi sana açıklama yapacağım...

maşşaaallaahhh egemize ya .baksen şuna bardaktanda artık içermiş..

hoşbuldum canım , ii diyelim ii olalım , Aras paşam uyuyor ben de bu arada " ütü mü pc mi " dedim pc ve kahveyle kendimi ödüllendirdim :))))))
kötükedihüso-tatlicadiarzu-:lepi:

Arkadaşlar selam,

Ben badem...

Yine temmuz annesi oluyorum.......
hayırlı olsun canım....sevindim adına..

arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi okudum..moral verdiğiniz için desteğiniz için çoooook tesekkurler..

biraz önce tekrar ölçtüm atesin..inş düşücek..tam normal değil ama azcık düşmüş şükür...benim gibi tecrubeleri olan anneler..gercekten yasadıklarınızın etkisi pratikte yazılarınızdakinden daha cokmus...yani cok zor b durummus anne olarak..Allah tekrar yasatmasın..

liyadora yani eski badem..canım gunun en guzel haberini vermişsin..çok sevindim tekrar hamile olduguna, ne kadar guzel denk gelmiş temmuza:=) .inş saglıcakla alırsın bebeğini kollarına ..

maşallah ikiniz de çok tatlısınız

İŞTE BİZ GELDİK :)

oğluşuna kocaman maşallah
ikinci resimdeki el tutacak başka bi yeri bulamamış mı :bbo
:

kızlar bu arada 2 kilo vermişim...

yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....
:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz

süperrrrrr :lepi:
başladı artık demek kilo kayıplarımıssssss hihoyyyt

ben bugün elifnaza yarım havuç suyu içirdim olsa daha içerdi ama vermedim şimdilik tattırmak en doğrusu zaten huride demişti çok vermeyin diye
bizde beklicez görecez sonucu bakalım

nım nım nımmmm , afiyet şeker olsun elifkıza cokacimcoook
anne sütü yanında mama veriyor muydun , ek besinler başladı galiba yerimseniben

ben Jokerden alıyorum genelde yerimseniben

canım ya bu soya fasulyesi mimli besinlerden değil mi hani şu GDO olayı fisfisfis

kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:

aynen canım , abur cubur olsun da ne olursa olsun , nım nım nımmm cokacimcoook
şu yaşıma kadar hiç " ay bi kek yapayım ya da kurabiye , atıştırmalık olsun evde " dediğim olmamıştır , 1-2 haftadır resmen mücadele ediyorum kendimle yapmamak adına , ne oldu dersiniz , hazır mozaik kek ve şu hoşbeşle bazen de fındık ezmesi yiyerek ( fındık ezmesiyle vicdanımı rahatlatıyorum işe yarar bi şey yediğimi düşünerek :kedi: ) törpülüyorum diyelim kaydirigubbakcemile3

maşallah efenim maaaşallahh
gıcıksın , evet lülülülülülü

günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf

hafta hafta değişirmiş huyları , bizimki de 1 hafta deliksiz uyuyorsa diğer hafta olmadık saatlerde uyuyor ve bazen gecenin bi körü uyumak istemiyor .. hele okula gideceğim günün gecesi daha fazla uyanıyor sanki inadına benneyaptımki

hayırlı olsun canım sünnetiniz , küçük erkeğe toooocamannn
biz de bu ayki kontrolümüzde sorucaz dr.umuza sünnet olayını , ben de istiyorum olsun bitsin kurtulalım

ya kızlar çok zor durumdayım.kızıma daha ek gıdaya başlamadı doktorumuz.ama bugün sütüm hiç yetmedi.doymuyo yavrum ağlıyo nedense hiç sütüm yok.acil durumlar için evde tuttuğum mamamız vardı.onu da açmıstım bi kere aç zannedip.hesapladım 4 haftayı geçmiş.pirinç unu falan da yok.ya ben ne yapıcam.bi fikir verin.dünyanın suyunu içtim.rezene kaynattım içtim.yok yok senağlama

canım geçmişe bakıyorum , derken oğluşum uyandı , emzirdim döndüm ve arkadaşların alıntılarından geçmiş olsun dileklerini okudum , arayıp geçmiş olsun diyeyim dedim ama artık o numarayı kullanmıyorsun sanırım fisfisfis

bademim okadar çok sevindimki gözlerim yaşardı vallahi bu haberee allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canımm çok uğraştın çok bekledinn allah yüzüne gülecek inşallahhhhh dualarımız seninle canım moralini yüksek tut bol bol dinlen istiraat ettt güzel haberlerini yine bizimle paylaş merakta bıkramaaaŞeniz

canım yaaa kıyamam , çok çokkkk üzüldüm
sakın bugün böyle oldu , yarın da böyle olacak ve sütüm gelmeyecek gibi bir paniğe kapılma, dönem dönem olabiliyor sanırım bu .. yanlış hatırlamıyorsam hürrem_s arkadaşımızın da başına gelmişti ..
annenlere bi sorsan daha iyi bilmezler mi onlar fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…