- 1 Aralık 2008
- 336
- 1
- 296
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.621
çok sagolun arkadaslar gecmiş olsun dilekleriniz için..Allah kimseye hastalık vermesin hele hele evlatlarına..hiç vermesin..benim anneme,kızımında annesine ihtiyacı var.inş atlatırız bizde..
Teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Geçen sene sat 16 ekimdi,bu sene 17 ekim.
izmir kent hastanesinde yaptırdım mikro tedavimi bu sefer..
transferin 4. gününden beri evde idrar testi yapıyorum..her gün negatifi görüyorum..
ama dün ilk defa 2.çizgiyi çok silik de olsa gördüm..dün transferimin 8. günüydü.
bu gün testi tekrarladım daha da belirginleşmiş ama kontrol çizgisi kadar koyu değil tabii..Bu gün 9. günüm.
Güzel dilekleriniz ,desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan:1hug:
Allah izin verirse melek kızım Ada abla ,melek oğlum Ege de abi olur inşallah..
Allah izin verirse melek kızım Ada abla ,melek oğlum Ege de abi olur inşallah..
çok saol canımfilizcim oğluşuna kocaman bir maşallah çok şeker çıkmış...
dün mayaladığım yoğurt tam kızımın yiyebileceği kıvamdaydı gayet güzel oldu
maşallah o küçük kavanozdan 1 parmak kadar kaldı severek yedi prensesim:nazar
bugün başka bişey vermedim yarına da mayaladım ama yarına azıcık da meyve suyu içiricem
dr püre verme şimdilik sadece suyunu içir dedi
katı meyve sıkacağında hazırlayabilirsin dedi
bakalım yarın ola hayrolaaaa
bende yatıyorum kızlar çok yorgunum bugün
iyi gecelerrrrŞeniz
oyyy maşaallah filizcim bebişin çok şeker:) aman nazar değmesin
filizcim oğluşun süper maşallah
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
Canım gözün aydın...Allah kucağına almak nasip eder inşallah...Yaşadıkların dün gibi aklımda,her anını paylaşmıştın burda,Hepimiz seninle beraber çok üzüldük.Bu defa seninle beraber sevineceğiz inşallah...Sat. ların da bu kadar olur dedirtiyor valla...Benimde aklımdan geçmiştin geçen gün...Hoşgeldin...
bademcim canım gözün aydın çok sevindim duyunca
hurişim dikkat et canım gelenler hasta felna sa ipekten uzak tut bak bide bişeyler hazırlıcann sakın onlarlardan yemee rejimi bozmaa tadabilirsinD
oh sayılı gün çabuk geçer işte....gözün aydın tatlımkızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
geçmiş olsun canım serramıza üzme canını iyileşecek inşallah ..allah kötü hastalıktan korusun canım iyileşecek inşallah...kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
kimse kusura bakmasın....Haklısın dilaracım konuşmak lazım ama ben konuşana kadar çocuk okula gider iyice sıkıldım bunaldım zaten kızı evde bırakıp gelmek koyuyo insana birde gezmesi çıktı kaynanamın ne yapıcam bilmiyorum
beni takip et anacığım ben şimdi sana açıklama yapacağım...hasta olan tüm bebişlerimize Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.
bu arada Huricim istatistiklere girdim ama senin dediğin gibi yapamadım ben:) siteye henüz alışamadım
maşşaaallaahhh egemize ya .baksen şuna bardaktanda artık içermiş..bende tattırıyorum her şeyi ki ek gıda vermedi doktorumuz daha. bir peynir yiyişi var görmeyin kılzar minnacık bir parçayı bir çiğniyor ki sanki ağzında bir somun ekmek var sanırız.birde bardaktan içmeye bayılıyor.
kötükedihüso-tatlicadiarzu-:lepi:hoşbuldum canım , ii diyelim ii olalım , Aras paşam uyuyor ben de bu arada " ütü mü pc mi " dedim pc ve kahveyle kendimi ödüllendirdim :))))))
hayırlı olsun canım....sevindim adına..Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
ben ve oğlumm
kızlar bu arada 2 kilo vermişim...
yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
ben bugün elifnaza yarım havuç suyu içirdim olsa daha içerdi ama vermedim şimdilik tattırmak en doğrusu zaten huride demişti çok vermeyin diye
bizde beklicez görecez sonucu bakalım
kızlar oyuncaklarınızı nerden alıyorsunuz...bakırköy carosell toyikiden almaya çalışıyorum ben ama düzenleniyormuş yeniler gelcekmiş pek bişi yoktu sadec diş kaşıyıcısı ve müzik çalar alabildim...
inşallah...en ümitsiz vaka bendim verirsinizzz...
ama şöyle söyliyim
sabah kara kayısı yiyiyorum 5 tane aç karnı
sabah öğlen akşam soya fasulyesi 1 tatlı kaşığı
o kadar .ekmek kepek ekmek ..daha lezzetliymiş yahuuu...
tatlıyıda ekstim ama haftada 1 ekmek tatlısı hani şu arasında kaymak olancokacimcoook yedim 1 ay oldu galina bu soya fasulyesine başlayalı o verdirdi bence 2 kilo...
bu ayda aynen devam ..ebru ile sporuda son1 hafta yapmadım eşim iziznli evde sabahları 12 ye kadar uyuyoruz sengözlerimebaksanab
inşallah soyadır da sizde başlayın bakaşım diloşta başladı eğer oda veirrse soya fasulyesini kesinleştiririz.topikçe aktarlara koşarız hihoyyyt
kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:
Ben de deli gibi çikolata yiyenlerdenim. Hergün 1 paket bitiriyorum. Gerçi İpek kızım hepsini sömürütor benden. Yani şimdilik kilo almıyorum hatta veriyorum. Ne gıcığım di mi? Eski kiloma döndüm gibi bişey. Biraz göbek kaldı. Maşallah deyin heeee
günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf
Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi okudum..moral verdiğiniz için desteğiniz için çoooook tesekkurler..
biraz önce tekrar ölçtüm atesin..inş düşücek..tam normal değil ama azcık düşmüş şükür...benim gibi tecrubeleri olan anneler..gercekten yasadıklarınızın etkisi pratikte yazılarınızdakinden daha cokmus...yani cok zor b durummus anne olarak..Allah tekrar yasatmasın..
Teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Geçen sene sat 16 ekimdi,bu sene 17 ekim.
izmir kent hastanesinde yaptırdım mikro tedavimi bu sefer..
transferin 4. gününden beri evde idrar testi yapıyorum..her gün negatifi görüyorum..
ama dün ilk defa 2.çizgiyi çok silik de olsa gördüm..dün transferimin 8. günüydü.
bu gün testi tekrarladım daha da belirginleşmiş ama kontrol çizgisi kadar koyu değil tabii..Bu gün 9. günüm.
Güzel dilekleriniz ,desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan:1hug:
ya kızlar çok zor durumdayım.kızıma daha ek gıdaya başlamadı doktorumuz.ama bugün sütüm hiç yetmedi.doymuyo yavrum ağlıyo nedense hiç sütüm yok.acil durumlar için evde tuttuğum mamamız vardı.onu da açmıstım bi kere aç zannedip.hesapladım 4 haftayı geçmiş.pirinç unu falan da yok.ya ben ne yapıcam.bi fikir verin.dünyanın suyunu içtim.rezene kaynattım içtim.yok yok senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?