- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.821
arada kontrol etmek lazım...ateşini ...bu ayki aşı ateş yapmaz dedi doktor emme yinede bakmak lazım...aşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.
aşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.
analşıldı sizden ümit yok gidip yatayım barii. iyi geceler
aşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.
Huri sen İpek'ten daha hevesli olacaksın. Tırtılın ikinci elini gördüm 20 Tl'ye.
maşalah ibrahim egeye
saol canım benimoy maşallah aferim ardaya
geçmiş olsun canın benim olumdada çıktı egzama ama hafifi bir iki yerde. alerji olduğu için oluyormuş bir alerji uzmanına götürsenize miniği
oyyy paşam sende hareketlendin demek aferim aliye.annesi üzülme be bende göremeyeceğim hoş benim oğlan böle rahat.onun derdi oturmak sadece
geçmiş olsun yaw dikkat et kendine
:1hug:
çok saolun arkadaşlar valla geldi geçti çok şükürcnm çok geçmiş olsun ya inş hemen düşerde kolay atlatırsınız
maşallah cnm bbeğine
sağol cnm çok teşekkürler
ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:
iyi cnm çok sevindim hergün yarım saat bile geç yatırsan düzene girer. inşallah o düzendede kalır cnm
cnm ne güzelmiş beşiğiniz bayıldım valla
çok geçmiş olsun cnm
gözün aydın çiçeks darısı benim oğluma benim oğlum henüz tam dönemiyor
amin cnm. inaşallah en kısa sürede senin bebeğinde düzelir çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrardan cnm
huricim maşallah kızına 15 günde 500 ayda bir kilo alacak demek ki bencede sütün yetiyorsa verme ek gıda doya doya emsin kızın:ecrin_bebek:
cnm maşallah paşaya gözleri çok güzel allah nazardan esirgesin
ben varım cnm ama sen ben bu alıntılara cevap yazana kadar çıkmış olabilirsin
geçmiş olsun inşallah ateşlenip huysuzlaşmazaşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.
huricim bende senin gibiyim valla herşey almak istiyorum oğluma annem oğluma oyuncak almış bi sürü bende bu ara almayı düşünüyodum iyiki almamışım bi tane araba almış araba hareketli ve sarkı söylüyo kapıları ışıkları açılıp kapanıyor oğlum çok sevdi onu heyecandan ellerini kollarını çırpıyo yavrumkaydirigubbakcemile3
oyuncaklara yavaş yavaş tepki gösteriyorlar ya hoşuna gidiyor insanın yaaa....allahım gözyaşlarını bize hiç göstermesin onlar hep gülsünler inşallah...
Amiin,canı gönülden aminoyuncaklara yavaş yavaş tepki gösteriyorlar ya hoşuna gidiyor insanın yaaa....allahım gözyaşlarını bize hiç göstermesin onlar hep gülsünler inşallah...
oyuncaklara yavaş yavaş tepki gösteriyorlar ya hoşuna gidiyor insanın yaaa....allahım gözyaşlarını bize hiç göstermesin onlar hep gülsünler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?