- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah
allah analı babalı büyütsün. biranda doğuru verdi.maşallah.darısı bizim başımıza inş.
kızlar suyum patladı ben doğuma gidiyorum ....sabah haberimi alırsınız anacığım...
laelaelaelaelae:CüvCüv:hihoyyyt
kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah
oh oh oh:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:
nihayet huricim hadi bakalim.
ben de bugun gittim. cumaya kadar mucize olsa da bebek gelse diyordum. rahim kontriolu yapti. cok siki endiselenmeye gerek yok cumaya kadar dogum falan olmaz dedi. neyse hayilrisi yani benim de cuma sezeryan olacak insallah.
sezeryan dikislerinizi nasil tutturdular? burada yapistiriyorlarmis.
kızlar doktorunuz bebışlerınıze vıtamın verdımı dogumdan ıtıbaren damla vıtamın verıyorlarmıs
canım bize doktor devit 3 verdi 15 günlükken başlıyosun kullanmaya günde 3 damlayerimseniben
bize vermedı doktorumuz neden acaba:sm_confused:
[COLOR="Purple"
Analı babalı büyüsün uzun ömürleri olsun inşallah Tuana'mızınnopuyorumnanaktan
ilsucum tebrik ederim canımŞeniz
karen nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruzŞeniz[/COLOR]
selam kızlar..hurişede tebrikler..Allah analı babalı buyutsun inş.ipegimiz gelmis masallah..
ya gaz sancısı icin fitil mi var dr bana hic vermedi..kullanan arkadaslar memnun mu acaba?
bir de bu fitil uyumasına da yardımcı oluyor mu?
canım ben dun eczaneden aldım ama hıc kullanmadım henuz
annem aynı fıtılı bebekken bana kullanmıs çok ıyıymıs ve çok guzel uyutuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?