- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
deemetimm geçmiş olsun benim de öykümün gözü çapaklandı sıcak suya bandırılmış pamukla pansuman yapın dedi doktorumuz
birde anne sütü damlat gözüne dedi birde göz masajı gösterdi onu uyguluyoruz bakalım
inşallah geçer
geçmezse damla yazdı onu kullancaz
o kadar yorucu günler geçirdim ki sonunda dikişlerimi şişirmeyi başardımmmmmmmm
kızımı kimselere veremedim ilk günden beri herkez yanımda ama ben hep kendim baktım
kıyamadım yavruma
sonra sarılık olduk hastanelerde hep koşturdum çok ağladım ve sonunda dikişlerim şişti çok üzüldüm bakalım antibiyotik içiyorum umarım iyileşir
deemetimm geçmiş olsun benim de öykümün gözü çapaklandı sıcak suya bandırılmış pamukla pansuman yapın dedi doktorumuz
birde anne sütü damlat gözüne dedi birde göz masajı gösterdi onu uyguluyoruz bakalım
inşallah geçer
geçmezse damla yazdı onu kullancaz
cnmben paranox fitil yarım veriyorum ama sürekli değil çok ağladığı gazı olduğu zaman çok güzel uyutuo baya bi uyuyo
canım fitilin adı paranox ben ancak çok ağladığında durmadığında veriyorum doktorumuz öyle dedi ben büyük kızıda fitille büyüttüm size bi tavsiyem eğer gündüz bebişiniz uyumuyorsa fazla ve akşamları çok huysuzlaşıyorsa güzel bi emsin yada mama veiyorsanız mama karnı yok olsun sonrada bi fitil koyun gece uykusuna rahat geçer:ecrin_bebek:
Bizim gaz sancılarımız için damla verdi doktor metsil diye onu kullanıyoruz gayette memnunum
kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah
Kıslar bu arada ben sütün artması ve kaliteli olması için ısırgan rezene çayı yapıp içiyorum kayısı kompostosu günde 1 lt ye yakın içiyorum ve bol sıvı alıyorum su çok faydalı süt arttımı için aklınızda olsun
selam kızlarrŞeniz
bugün kontrolümüz vardı bizimde
birde sağ gözü mikrop kapmış meleğimin çapaklanıyor hele uyuyunca kapnıyor resmen çapaktanmafoldumben
bebek öpenlere sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrkötükedihüso:mymeka:
kimseye bişey de denmiyor hırsımı ağlayarak çıkartıyorum kendi kendime
bunun dışında sarılığımız da tam geçmedi ama doktor bundan sonra yükselmez yavaş yavaş düşer dedi:gitme: inşallah çabucak düşer:Saruboceq:
bugün 12. günümüz:asigim:
boyumuz 2 cm uzamış 51 cm, kilomuzda 3 700 olmuş maşallah kuzucuğuma teyzeleri
bu arada hurişcimiz de kurtulmuş çok şükür tebrik ediyoruma.s.
diloşum valla ben fırsat bulamıyorum ya emiyor ya kakalıyor o uyurkende işlerle uğraşıyorum tabi birde oğlumda var o da ilgi bekliyor hemde eskisinden daha çokkkafamçokkarıştı
nasılsınız kızlar bizde durumlar böyle
10 kilo oldu verdiğim çok şükür bu arada:teytey:
gamzecim izin alan mı var sanki
hiçbişeyle ilgilenmediler hazır bebeği seviyolar işte:mymeka:
birde bana sen üşütmüşsün öpmekle olmaz demesin mi kötükedihüso
ya izin versem resmen yüzünü yalatıyo çocuğa yaaa deliriyorummmmmmmmm:mymeka::mymeka:
emzik meselesini hiç sorma bizimkiside almıyor sadece doktora giderken 2 kere aldı arabada sanki benimle oyun oynuyo yaramaz evde verdimmi fırlatıyo vallaa memeyle yapışık geziyolar ne yapıcam bilmemmmm:ecrin_bebek:
canım doktorum bana zaten yarısını kullan yeter demişti bende öyle yaptım ağrı kesiciyide almadım valla dikişlerim şu an iyi çok şükür ama ilk zamanlar çok zorladığım için baya bi kanama yapmıştı hele sağ tarafım resmen ağlatıyodu acısı beni meğerse orada iç dikişlerin düğümleri varmış geçer dedi dr geçti sayılırr şimdi o kadar ağrım olmuyor çok şükür:Saruboceq:
anneciğine iyi yolculuklar şimdiden Allah kavuştursun canım 4 ay da çokmuş yahu:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?