2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ciddimisin valla herşeyimizi aynı yaşıyoruz farkındaysan:1shok:
sizede çok geçmiş olsun canım
burun masajı değil mi burun tıkanıklığı da yaparmış çapaklanma göz pınarı da tıkanırmış ve göz çapaklanırmış
valla bizimkinin burnu tıkanık değil ama bende yapıyorum masajı
krem ve damla verdi onları kullandık daha bi kere günde 3 kere dedi bakalım inşl iyi gelir:gitme:
anne sütüyle dün hep sildim zaten ama olmadı:sinifsinif:

o kadar iyi anlıyorum ki seni canım:gitme:
aynen benimde dikişlerim kanadı ve de şişti
birde düşün sen aynı odada durmuşsun kızınla
ben kalmadım hastanede vakit geçmez kötü olurum diye ben gider gelirim dedim saatte bir hastaneye gittik 24 saat düşünün resmen sağ bacağımı sürüklüyordum ellerim dikişlerimde bastırarak zor yürüyordum ve o kadar çok ağladım ki yüzüm hep yara oldu göz kapaklarım bile şişti
Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın:Saruboceq:

canım geçmiş olsun öykücüğe ... biz de de çapaklanma var nasıl bir masaj anlatır mısın canım?

cnmben paranox fitil yarım veriyorum ama sürekli değil çok ağladığı gazı olduğu zaman çok güzel uyutuo baya bi uyuyo

teşekkürler kızlar

Bizim gaz sancılarımız için damla verdi doktor metsil diye onu kullanıyoruz gayette memnunum

canım bizede vardi aynısını ama kızım hala kıvranıyor valla.... kakasınıda yapıyor ama hiç geçmiyor şu kıvranma.

demetimmmmmmmm çok teşekkür ederim tatlım ben görmemiştim o topiği şimdi baktım hepinize çok teşekkür ederim canım çok sağol
bu arada öyküyü yıkayıp geldim

akdaşcım ben gaz için babuline diye bitkisel şurup kullanıyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim aşkolde içermiyo tavsiye ederim.

Selam kızlar,
benim kızımda da çapaklanma var. Göz pınarları doğduğunda kapalı olduğu için çapaklanma olurmuş. Kaynamış ılımış suyla her sabah silip sonra tobrex damlatıyorum. Düzelme yok gibi. ınşallah geçecek.
Bir de gaz problemi bizde de var. Uykusundan uyanıyor. Masaj yapıp gazını çıkartıyorum. Bir de zinco damla ile rezene çayı veriyorum. Daha rahat gazını çıkarıyor yavrum.

ipeğimu selam ne hbr canım geçen yetişemedim aramışsın sonrada ben aradım sen yetişemedin sanırım görüşemedik bir türlü
Kızçene geçmiş olsun tatlım kuzenimde bana bir çay kaşığı çörek otunu çiğne yut üstüne bir bardak su iç gaz problemini geçiriyo dedi bende bugün onu yaptım bakalım hergün bi çay kaşığı yicem doğaldan gitmeye çalışıyorum olduğu kadar

Eymen Yağız uyandı kıslar kaçıyorum ben akşama fırsat bulursam girmeye çalışıcam kendinize ve kuzulara çok iyi bakın bye bye

Yani onun kiz da. vallaha sabirli mi desem sabirsiz mi desem...

sabirli desem dogru 41 hafta bekledi. sabirsiz desem o kadar bekledin annecigin icin bir kac saat daha bekle.

neyse kurtulmus ya. bence cok yuruyus yapti ondan boyle kolay oldu dogumu masallah.

Bir sey soracam kayisi malumunuz bagirsaklari cok guzel calistirir. gaz yapmiyor mu peki bebekte?

ben de hastaneye giderken goturecem komposto yapip ama kayisidan cekindim uzum kompostosu yapayim dedim. sizce?

canim anne sutu damlattin mi? anne sutu iyi geliyormus diye duymustum.

canim burada annelerin bebek icin uyguladigi bir emzik kabul ettirme yontemi var, yani heryerde vardir da burada ozellikle arkadasim cok basarili oldugu icin yazayim dedim.

kesinlikle cocugu emzigi hicbir sekilde almadi. alinca oguruyordu. agzina tepip amzigi agzini koluna bastiriyoru. yani emzik bebegin kafasi ile kizin kolu arasinda agzinda sikisip kaliyordu. agzindan atamiyor cunku sikisik. bebek bagirmaya calisirsa bagiramiyor cunku agzinda emzik var. oyle oyle alisti. ama simdi arkadasim inanilmaz rahat cunku cok sakinlestiriyor emzik bebegi. ben de denemeyi dusunuyorum.

tabi her yontem her bebekte ise yaramaz. insallah tutar.

Huzun yilicim degistir artik nickini:) cok huzun veriyor bu isim. sevinc yili nese yili mutluluk yili falan:)

bu arada dr ile konustum komik ama benimki lazer degil de yapistirici ile yapistirilacakmis. 1 seneye izi bile kalmayacak dedi. hadi insallah dedim.

canım biz ballayıp tuzladık annem ve kayınvalidem yaptı içlerinde kalmasın diye nekadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…