- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
merhaba kızlar. bizim bugün gaz sancımız çok. fitil ver dedi dr umuz. veren varsa nasıl veriyorlar acaba uyurken mi?
Kıslar bu arada ben sütün artması ve kaliteli olması için ısırgan rezene çayı yapıp içiyorum kayısı kompostosu günde 1 lt ye yakın içiyorum ve bol sıvı alıyorum su çok faydalı süt arttımı için aklınızda olsun
Demetcim maşallah kuzuna ne güsel bak iyi bakıyosun demekki doktorumuz bizede göz damlası vermişti olurda çapaklanma felan olur ise kullanırsınız diye neyseki şimdilik olmadı bişiy inş. gerek kalmaz
Hakikaten bebeklerden vakit bulmak çok zor bende ya iş yaparak geçiriyorum vaktimi yada onunla uyuyarak gece çünkü bi kalkmamız 3 saatimize tekabül ediyor sersem gibi oluyorum kafamçokkarıştı
canım yeni gordum..biz iyiyiz gece uykusuzluk dısında..birde gaz sancılarımız var arada..sen nasılsın oyku zehramız nasıl?
Selam kıslar geçmişi okudum öyle geldim
Huriyi Allah kurtarmış Allah analı babalı büyütmeyinasip etsin ne güsel oda normal doğum yaptı tebrikler
Kıslar bizimde ilk ölçümlerde sarılık 15 çıkmıştı doktor 4 gün sonra tekrar ölçüm yaptır bu arada sık sık emzir birde sabah 10a kadar ve akşam 5 ten sonra direk güneş ışığı aldır 10-15 dk dedi bende aynen öyle yaptım 4 gün sonra ölçüm yaptırdığımızda 9,5 olmuştu sarılığı neyseki hemen geçti güneş ışığı çok faydalı melekcim mutlaka direk güneş ışığı aldır öyküye sabah 10dan önce akşam 5 ten sonra faydası görüceksin emin ol
Doktorumuz bize ACD3 diye bir vitamin verdi günde 1 kez 10 damla olarak veriyoruz paşama
Bunun yanında ateş düşürücü gaz önleyici gibi evde bulunması gereken fitillerden yazdı elinin altında olsun gerekirse günde yarım şeklinde kullanabilirsin dedi aldık bizde
Kaka yapamadı bi kez 8 saat yarım uygulayalım dedik annem koymaya çalıştı nasıl bağırdı canı yandı sanırım koyması ile çıkarması bir oldu inş. bi daha gerekmez de kullanmayız paşam pek sevmedi fitil olayını mafoldumben
selam kızlarrŞeniz
bugün kontrolümüz vardı bizimde
birde sağ gözü mikrop kapmış meleğimin çapaklanıyor hele uyuyunca kapnıyor resmen çapaktanmafoldumben
bebek öpenlere sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrkötükedihüso:mymeka:
kimseye bişey de denmiyor hırsımı ağlayarak çıkartıyorum kendi kendime
bunun dışında sarılığımız da tam geçmedi ama doktor bundan sonra yükselmez yavaş yavaş düşer dedi:gitme: inşallah çabucak düşer:Saruboceq:
bugün 12. günümüz:asigim:
boyumuz 2 cm uzamış 51 cm, kilomuzda 3 700 olmuş maşallah kuzucuğuma teyzeleri
bu arada hurişcimiz de kurtulmuş çok şükür tebrik ediyoruma.s.
diloşum valla ben fırsat bulamıyorum ya emiyor ya kakalıyor o uyurkende işlerle uğraşıyorum tabi birde oğlumda var o da ilgi bekliyor hemde eskisinden daha çokkkafamçokkarıştı
nasılsınız kızlar bizde durumlar böyle
10 kilo oldu verdiğim çok şükür bu arada:teytey:
demetcim öptürme kesinlikle söyle canım sonra ben uğraşıyorum hastalığıyla de bir süre öpülmesin de aman millet alem ya minicik şey neresini bulupta öpüyolar anlamıyorum geçen babası öptü eymeni ay bi ağladı surat değişti felan eşimde şok oldu özür diliyo istemiyo paşa öpülmek felan
İştah konusunda bende de azalma başladı korkuyorum sütümü etkiler diye zorla yiyorum sanırım yorgunluktanda iştahlarımız gidiyor
Birde bizimki yalancı emzik almıyo kıslar ya azına veriyorum midesi bulanıyo hemen doktorum 1 ay kesinlikle vermeyin dedi ama bir ay sonrada alışmazki zaten napıcam bilmiyorum yalancıya alışmazsa anneden hiç ayrılmıyomuş sürekli meme istiyomuş gece gündüz harap olurum kafamçokkarıştı
demetçim sezaryanda sonra sana antibiyotik verdilermi ve hepsini bitirdinmi ilacının ben içmedim hepsini antibiyotiğimin yani sütüme geçer diye 5 tane içtim içinden dikişlerim malesef iyileşmedi tam sanırım ilacımı bitirmemekle hata yaptım ben şimdi çıkıyorum anneme gidiyorum cuma günü memelekete gidecek bugünden yolcu edeyim onu gece döncez tabiki 4 ay bakalım nasıl geçicek annemi görmeden
demet ve gaydın hoşgeldiniz canlarımmmmmmmmmmm
maşallah paşana gaydıncım
allah nazardan korusun
gün ışığını deniyeyim bakalım bende
harap oldum valla üzüntüden sarılık için
şimdi daha iyi gibiyiz ama bakalım
salı tekrar kontrole gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?