2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

allah ayırmasın canım nice yıllar beraber mutlu yıllar geçirin inşallah.bende geçen yıl kurban bayramında kusarak duruyordum et tutuyor ,kan tutuyor derken meğer lina tutuyormuş.bu bayram kucağımda allahbebişlerimize hayırlı ömürler versin.AMıN

saol canım haber verdiğin için..

ya hafsa nerden buldun bu parçayı sabahtır dinşe dinle bi hoş oldum yaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

feyste şekerim....
zaten dizinin de fanatiğiyim ..hiç kaçırmıyorum...
sen bide beni gör melek bile ezberledi şarkıyı dinleye dinleye...
çocuk bile bi hoş oluyo kafası yana düşüyo falan...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cokacimcoookcokacimcoook manane manane mende yapcam

iyide niye seninki daha geç doğdu ozaman

bilmem ben geçende kim bir iyazdı öğrendiği tarihi bende merak ettim dosyayı açtım ilk kan tahlilimi yaptırdığım tarihe baktım 11 kasım yazıyordu..
ben evde idrar yapmıştır ertesi günde hastaneye gidip kan testini yaptırmıştım 5 haftalık çıkmıştı...geç olması geç doğdu yani 41 haftalıkken geldi ipek...ne bilem sengözlerimebaksanabşakkıdı

Ben Anneyim

Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım.
Hayata alışman kendi kendine yaşayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim.
Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin hararetiyle ısıttım, şefkatimle sarıldım.
Sana ilk davranışı , ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.
Sana ilk şarkıyı ben söyledim.
Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.
Saçını taradım , seni yıkadım,
Senin yüzünden acılari ilk ben duydum.
ılk ağlayışlarını göğsümde dindirdim.
ılk endişelerini bana söyledin.
ılk sırrını bana açtın.
ılk dost beni edindin.
Ben anneyim!
Bana her zaman güvendin.
Beynine ilk işlenecek sözler benim sözlerim, kalbe ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.
Ben istersem;sevgi, kardeslik, dostlukla büyütürüm, istersem kinle düşmanlıkla içini doldururum.
Ben anneyim !
Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettimse, korkuyu da sana ben öğrettim.
Seni ilk öpen benim.
Sevmek, şefkat, dostluk duygularının hepsi bende...
Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.
Ben teselliyim.
Ölsem bile gözüm arkadadır seni merak ederim.
Sen benim eserimsin.
Sen benim emeğimsin.
Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın.
Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelliğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın.
Bunun için sakınırım seni.
Ben anneyim!

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar...

size aslında iyi mi yoksa kötü mü bir haberim olcak..

denizi hafta sonu özel muayenesi olan prof.dra götürdük ve tv için kesinlikle 3 yaşa kadar baktırılmamalı ve açıkken aynı odada daha olmamalı dedi...hem ışınların zararı hemde zeka geriliğine kadar gidebilir dedi...Deniz zaten maşallah sese çok duyarlı bir bebek...

ek gıdaya başlama sakın hemen dedi...başlanacaksada yoğurtla başlanmalı dedi..

oysakiiiiiiiiiiiiiiiiii kendi özel hastanedeki hacettepe mezunu doktorumuzzzzzzz tv için izleyebilir,mama için başlayın vitaminlerden eksik kalmasın demişti...bundan sonra doktorumuzu değiştiriyoruz...

nesquick maşşal paşaya çok tatlı.

ama doktorun seni fazla evhamlandırmış gibi geldi bana. örneğin ek gıdalara biz muhallebiyle başladık. 6.günü armuta geçtik ancak 11.gün yoğurt verdi doktorumuz. tv konusunda da sürekli bakması sakıncalı dedi ama tabiiki seyredecek onu soyutlamazsın ki. benim doktorumda üniversitede kürsüsü olan bir profesör. yanlı anlama ben seyrettir falan demiyorum sadece çok evhamlanma doktor birazcık abartılı konuşmuş gibi geldi bana

valla aynıym diloş.çok kötü bir durum umarım yarına biraz olsun hafifler
geçmiş olsun sanada bir tanem ya. gelinm niye huysuz? öp onu benim için

uykum geldi kızlar yarın iş var kendinize iyi bakın
kikoleyim sen mi sordun hastalıımı ? neyse ben açıklayayım gırtlakta ödem oluşmuş. reflü,kuru hava ve veya alerjiden dolayı olabilirmiş. yutkunamıyorum konuşmak yasak.tabi konuşmadanda yapamıyorum .bol bol sıvı alıyorum adaçayı iyi geliyor ama oda sütü azaltırmış diye içemiyorum zaten gittikçe azaldı.işte böle geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

amin canım aminnnnnn
benimde elifnaz baya sevdi beraber başbaşa sallanıp durduk o parçayla tabi bunu kıskanan irem cadısılaelaelaelaelae anne sabahtan beri niye bu şarkıytı çalıyosun diye isyan ettii
okuyorum yazamıyorum
oda bi yetenek şekerim boş ver:lepi::roflol:
yap şekerim sende yap afiyet şeker olsun ama dediğim gibi sakın karanfil atma
ya hangisine inanancan herkeze doktor bi başka başlatıyo
ya hakkaten analarımız ninelerimiz napmış
maşallah canım uyku zamanı galiba hadi iyi uykularrrrr
canım geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin biraz olsun bende yorgunum çok eylül canıma okudu velet şimdi yatıcam bak yine zırlıyoo yaa sabırr çok yorgunummmm uyumak istiyorumhalende gribimmm:sinifsinif:
allah kolaylık versin canım

tekrar geçmiş olsun canım deminde yazdım ılık su içmeye çalış eğer dokunmıcaksa yumuşatır valla
vereliniortak

günaydın kızlar. bizim oğlan dün cennet hurması yemiş. adını doğru hatırlıyorum sanırım. ondan sonra da rahat rahat kakasını yapmış. sanırım bağırsakları çalıştırıyor. tadı da çok güzel. bebeklerinizde kaka sorunu olduğunda bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…