- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.261
kızlar demeti aradım...
aile fertleri hastalanmış..
1 haftadır oğlu annesi eşi hepsi hastaymış bizim zehra bebekle demetcikte arada koşturmaca...
anlayacağınız hastalık demetin evide vurmuş....
o sebepten girememiş 1 haftadır...
selamı var hepinize bende geçmiş olsun dileklerimizi ilettim kendisine..
bütün gün çok yorulduğu için gecede yoırgunluktan girtemiyormuş...
ya hafsa nerden buldun bu parçayı sabahtır dinşe dinle bi hoş oldum yaaaaaaa
cokacimcoookcokacimcoook manane manane mende yapcamya ben şimdi hem sütüm için hemide bağırsaklarım için bi kayısı kompostosu yaptım
içinede 4 tane karanfil kattım bakalım nasıl olcak diyeeee
anaaaaam sırf karfanfil esansı geliyo valla
zararlımıdırdki acaba yaaa
ay kimseyede tavsiye etmem
iyide niye seninki daha geç doğdu ozaman
okuyorum yazamıyorum
ıyı geceler naber kızlar
iyi geceler kızlar ben geldim azıcık buradayım
amin canım aminnnnnnallah ayırmasın canım nice yıllar beraber mutlu yıllar geçirin inşallah.bende geçen yıl kurban bayramında kusarak duruyordum et tutuyor ,kan tutuyor derken meğer lina tutuyormuş.bu bayram kucağımda allahbebişlerimize hayırlı ömürler versin.AMİN
benimde elifnaz baya sevdi beraber başbaşa sallanıp durduk o parçayla tabi bunu kıskanan irem cadısılaelaelaelaelae anne sabahtan beri niye bu şarkıytı çalıyosun diye isyan ettii
saol canım haber verdiğin için..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
feyste şekerim....
zaten dizinin de fanatiğiyim ..hiç kaçırmıyorum...
sen bide beni gör melek bile ezberledi şarkıyı dinleye dinleye...
çocuk bile bi hoş oluyo kafası yana düşüyo falan...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oda bi yetenek şekerim boş ver:lepi::roflol:okuyorum yazamıyorum
yap şekerim sende yap afiyet şeker olsun ama dediğim gibi sakın karanfil atmacokacimcoookcokacimcoook manane manane mende yapcam
bilmem ben geçende kim bir iyazdı öğrendiği tarihi bende merak ettim dosyayı açtım ilk kan tahlilimi yaptırdığım tarihe baktım 11 kasım yazıyordu..
ben evde idrar yapmıştır ertesi günde hastaneye gidip kan testini yaptırmıştım 5 haftalık çıkmıştı...geç olması geç doğdu yani 41 haftalıkken geldi ipek...ne bilemsengözlerimebaksanabşakkıdı
ya hangisine inanancan herkeze doktor bi başka başlatıyoiyi geceler kızlar...
size aslında iyi mi yoksa kötü mü bir haberim olcak..
denizi hafta sonu özel muayenesi olan prof.dra götürdük ve tv için kesinlikle 3 yaşa kadar baktırılmamalı ve açıkken aynı odada daha olmamalı dedi...hem ışınların zararı hemde zeka geriliğine kadar gidebilir dedi...Deniz zaten maşallah sese çok duyarlı bir bebek...
ek gıdaya başlama sakın hemen dedi...başlanacaksada yoğurtla başlanmalı dedi..
oysakiiiiiiiiiiiiiiiiii kendi özel hastanedeki hacettepe mezunu doktorumuzzzzzzz tv için izleyebilir,mama için başlayın vitaminlerden eksik kalmasın demişti...bundan sonra doktorumuzu değiştiriyoruz...
maşallah canım uyku zamanı galiba hadi iyi uykularrrrr
allah kolaylık versin canımcanım geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin biraz olsun bende yorgunum çok eylül canıma okudu velet şimdi yatıcam bak yine zırlıyoo yaa sabırr çok yorgunummmm uyumak istiyorumhalende gribimmm:sinifsinif:
uykum geldi kızlar yarın iş var kendinize iyi bakın
kikoleyim sen mi sordun hastalıımı ? neyse ben açıklayayım gırtlakta ödem oluşmuş. reflü,kuru hava ve veya alerjiden dolayı olabilirmiş. yutkunamıyorum konuşmak yasak.tabi konuşmadanda yapamıyorum .bol bol sıvı alıyorum adaçayı iyi geliyor ama oda sütü azaltırmış diye içemiyorum zaten gittikçe azaldı.işte böle geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?