2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bu arada kendimi topladım ama ciğerlerim acıyor hala ..öksürüğü atamadım daha...yavaş yavaş...

Hurişim geçmiş olsun canım tekrar biran önce iyileş inş.

Evett biz battaniyede sallıyoruz anında gidiyo uykusu varsa, uykusu yoksa keyif yapıyo o zaman bırakıyoruz :) en fazla 5 dk. sallıyoruz.Gece sallamıyorum yalnız sadece hasta olduğunda bikaç gece huysuzlanınca salladık.Bide öyle olsa dayanamam heralde olan kocişede olur sonra kaydirigubbakcemile3

Benim arkadaşımda bebedorun ikili kaşıklarından almış çok zevkli yedirmesi, küçücük çok rahat şimdilik memnunuz bakalım.
Demeti bende merak ediyorum ya hiç bu kadar boşlamazdı telefonu falan yok mu kimsede, zuzumda vardı galiba ama zuzumda sık girmiyo artık . Diloşta var mıydı sanki ,diloşuumm sende varsa bi arar mısın merak ettik

ıyi günler bebeklerimiz hastalandı bu hafta allah kötüsünden korusun.Huricim bir an önce iyieşirsin inşallah.Bizde 5 aralıkta doktora gidicez.7sinde aşı var bu aralar kilo almıyo gibi ayy inşallah anne sütüne devam der banada 5aydan sonra geçmek istiyorum. zaten 6 aya kadar sütüm yeterse 6 aylık mama parası vericem löseve :=)))

hakikaten tam ekşınn yani stoşum..:=))masallah arasıma boylu poslu sırmalı yiğit olecek bak..kilo alımları evet artık düştü..ama saglıklılar ya o önemli..golden goat konusunda kullandıktan sonraki yorumunu da merak ediyorum canım:=)afiyet olsun kuzuma..tatasını niye yapmadı onu anlamıyorum..ilsuda bu konuda prob. yasamıstı onada b sor derim..

bu kadar ekşın içinden yinede sıyrılabilmişsin ya bravo..çalışan anne olmak zor gercekten ..Allah kolaylık versin btanem..

bana çok gibi geldi cnm

maşalalh serra bebişe resimlerinide gördüm geçen gün bi türlü yazamadım çok tatlı olmuşş biblo gibi maşallah

tesekkur ederiz nar teyzemiz..senin paşanın resimleride kaçmıo gözümden ..bilmişim benim ..:=))masallah..ayrıca iyileşmiş çok sevindim..

geçmiş olsun..artık bu konuda bende dikkatli olmama gerektiğini senin yazını okurken serranın koltugun ucuna kadar dnmesi ile anladım..anında pratik yaptık ama düşmedik şükür..:1ninca:

bende regl oldum canım hemde tam 40 gun sonra zaten 35 te bir görüyodum daha kendine gelemedi..bu 2. adetim:=)seninde gozunaydın hurişim rahatlarsın ..göbüşün zaten yoktu senin..ama yinede kilo kayb yaşarsın..

KIZLAR DEMETİ ARADIM AMA TEL KAPALI DİREK SİNYAL SESİNDEN SONRA MSJINIZI BIRAKIN DİYOR..UMARIM ÖNEMLİ BİŞEYİ YOKTUR..CADIARZU

kızlar az önce Arda nın tırnaklarını kestim.yaaa ne zor oluyor bi türlü yerinde durmadı.ben de sürekli konuştu arada duraklayınca bir iki kestim..uyurken de kesemiyorum hemen uyanıyo.siz nasıl kesiyorsunuz bu küçük tırnakları :uhm:

ben daha hiç kesmedim..o işi eşim devraldı sagolsun..içim gidiyo yapamıorum malesef..

ben hep uyurken kesiyorum. uyanıkken hiç kesmedim. cesaret edemiyorum. çok hareketliler. işe geldiğim için akşam kesmek zorunda kalıyorum. çünkü benden başka kimse kesemiyor. akşam da görmekte zorluk çekiyorum.

burcu ben de 1 nisanda calismaya baslicam, bir yandan istiyorum, bir yandan istemiyorum.annem de bizleri boyle buyutmus, zor tabii, ozler insan ama dedigin gibi onlar icin calisiyoruz.bir de zeytinyagini icir, o daha yumusak tutuyor kakayi iceride.

huri hadi hayirli olsun reglin.bende de var kasiklardan, 6 aylikmis ama yine de kullaniyorum. renk konusunda hafsa hakli, zaten sterilizatöre koyunca soldular, ama yedirmesi rahat.

ipegimu gecmis olsun kuzucuguna.artik firt firt donecekleri eteikte olmaliyiz hep.

kikoleyim ben tombisligime ragmen pilates yapmiyorum ama dikisim ne yazikki bir hafta cok guzeldi, sonra ciger gibi kizardi, hala da oyle.ama karnim sismiyor disarida gezince, acaba ayaklarini mi usutyırsun?

hafsacim korkuyorum carsafta sallamaya, ona alisir da gunduz de oyle istersen ben evde yalnizim, perisan olurum diye hic denemedik bile.

kizlar bu kacinci denemem, her defasinda bisi oldu, insallah gonderebilirim.

kızlar demeti aradım...
aile fertleri hastalanmış..
1 haftadır oğlu annesi eşi hepsi hastaymış bizim zehra bebekle demetcikte arada koşturmaca...
anlayacağınız hastalık demetin evide vurmuş....
o sebepten girememiş 1 haftadır...
selamı var hepinize bende geçmiş olsun dileklerimizi ilettim kendisine..
bütün gün çok yorulduğu için gecede yoırgunluktan girtemiyormuş...

kızlar star tv de birimiz hepimiz için die bir yarışma var şu an gösteriliyor..bilen varmı yorum yaparmısınız...bu yarışma ile ilgili bişey söyleyeceğim...

ah canım demek sizinkide döndü maşallahhhh
valla canım allah kolaylık versin kelin ilacı olsa kendine sürer demişler

oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh şükür gözün aydın kız
demekki ondan bukadar ağır hastalandın

sizede geçmiş olsun canım hakkaten artık dikkat etmek gerekiyo

ne güzel bi incelik böyle allah kabul etsin canım
bende yardımların löseve gitmesinden yanayım
hayır hiç iyi değil senağlama nasıl gececek onuda bilmiyorum konuşmamam gerekiyormuş. ühhhüüü
ah canım yaaa tekrar geçmiş olsun faranjitmi oldun acaba
bol bol ılık su iç oda rahatlatıyo
hakkaten çok güzelmiş saol canım
bende uyurken kesiyorum benimkide hiç durmuyo

ya benimkide ilk başta ip gibiydi eğil kalk yapma deyip durdular bende nevarki sanki deyip durdum ama demek varmış bi bildikleri bende platese ara veriyim vari o dahada zorluyo
dışarıda çok gezdimmi evet karnım davul gibi oluyo ama üşümüyom yaaaa nedenki acaba
evet ya bende hep soracak oluyom unutuyom
demek hastalarmış hepsine çok geçmişler olsun inşallahhhh
huricim haber verdiğin için de çok saol canım
selsinde uğramaz oldu hayırdır inşallah
kızlar ne diycem ya ..
ipeğin ayakları kokuyoooooooooooooooooo
delikafadulden

parmak aralarında biriken pamukçuklar kokutmuştur kız temizle sürekli
enseside kokar bak

canım arasıma maşallah 200 gr az almış ama olsun bak ek gıdaya geçmişsiniz ne güzel hayırlı olsun inşallah güzel güzel yer paşam
demek elma yedirmek iyi değilmiş hayret dimi bizimkiler elmadan sonra pörtletmişti ama neyse canım inşallah arasında düzene girer babasına benzeömez
canım paşam nasıl oldu inşallah daha iyidir yaaa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…