- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.221
selam kızlar
geçmiş birikmiş.nasıl okuyacaım ki ben hepsini
nasılsınız
bu arada kendimi topladım ama ciğerlerim acıyor hala ..öksürüğü atamadım daha...yavaş yavaş...
İPEĞİMU geçmiş olsun canım....
ama sıkma canını her bebek en azından bir kere düşmüştür yeni dönmeye başladığında..
bide böle düşün .. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ah canım allah sabır versin sanada...
bu aralar çicekste aynı durumda eyetkinerde ..
hakkatten gece uyumaları insanı mahvediyo..
allah sabır versin sizlere..
bide benim bi önerim olacak
ben böle durumlarda çarşafla sallıyorum..
ve hemen uyuyo..
belkide denemişsindir ama ben yinede hatırlatıyım dedim...
ama sık yapma sonra allah korusun ona alışıverir....
canım al deerim ben kullandım melekte bu kaşıktan çokta memnun kadım...
zaten nuby nin her ürünü mükemmel...
fakat ben ergonomisini beğendim...
bebeğin ağzına çok uyumlu ve mamayı diğer kaşıklar kadar taşırmıyo....
ama o sıcaklık işi pek olmuyo yani onun rengini bakıp anlayana kadar zaten sen tattır damağına hemen anlıyosun
çünkü renkler arasındaki geçiş çok belli belirsiz...
bi kaynar olursa bi anda rengi değişiyo...
ama ben çok memnundum hatta şimdi melekten kalan kaşıkları kullandım berrayada fakat biraz deforme oolmuşlar yenisini alacam
geçen toyzshopta gördüm ikilisi 7 liraydı...
bide kızlar demete ulaşabilen varmı...
nerdyese bi hafta oldu kk ya bile hiç girmemiş..
çok merak ediyorum...
nolur ulaşabilen arkadaşlar bi haber versin nasıolmış...
nasıl oldun canım...
boğazın daha iyidir umarım...
oğluşum uyanınca çıkmak zorunda kaldım birden
kızlar site yavaşladı mı noooldu ya , ne sinir bozucu , 2-3 gündür özellikle çok ağır gidiyor mesajlar , sayfalar geç açılıyo felan , ne gıcık bi durum(
neyse ..
gelelim bizeeeeeeeee
hala kaka çıkışımız yookkkkk mafoldumben
bugün 4. ayımız bitti , 5 aylık olduk biss de:asigim:
kontrolümüz güzel geçti ama canım sıkıldı , neden derseniz az kilo almış benim minik kuşum yaaaaa :çok üzgünüm:
450 gr almış :bbo: , dr. 3. aydan sonra 300-600 gr alırlar ve aldığı normal , yani sınırlar içinde , ilerleyen aylarda daha da düşecek hatta dese de üzüldüm .. boyumuz beklenenden fazla uzamış , 4 cm
ölçümlerimiz ;
kafa : 40 cm , boy : 64 cm , kilo : 5800 gr
dr bu ay boya gitmiş biraz ddi
huzursuzluğu , emerken ağlayıp , memeyi bırakıp emememesine sebep olarak yine bu kabızlığı işaret etti .. neler ayptığımız sordu , ben de yaptığım herşeyi anlattım .. bu arada elma püresini önermedi niyeyse , peklik yaptığı için kabızlığa neden olur yada tetikler dedi , ilginç diimi fisfisfis buradan bir çok kabız bebişin tata yapmasını sağlamıştı halbuki :sm_confused:
veeeeeeeeee biz de ek besine geçtik , böylece barsakları daha da yumuşayacakmış , belki tata yapması da kolay olucakmış bu sayede ..
1. hafta sadece yoğurt ( günlük pastörize sütle yapılacak ) , öğlen , kahve fincanı kadar , 90 cc süte yapılcak , mümkünse keçi sütü .. golden goat'u dr.um da önerdi , sağolsun Karen'im bilgilendirmişti bu konuda beni tel.da Şeniz
2. hafta patates-havuç-kabak ve 1yk z. yağıyla yapılmış çorba
3. hafta hem yoğurt hem çorba
4. hafta çorbaya küçük bir parça balkabağı eklenecek zemuszemus
başka nelerden bahsetmedim bi düşüniim , hmmmm , kabızlık için aileden birinde varsa o yüzden de bu kadar tekrar etmiş olabileceğini söyledi , adres : eşim :bbo: bundan sonra böyle de gidebilir dedi , bir bütün fitili boydan ikiye bölüp vermemi istedi , bi de böyle deneyelim bakalım dedi ..
aç karına 1 çay k. z.yağı içirdim , sonra emzirdim , altını değiştirdim ve fitili uyguladım , bakalım beklemedeyiz şimdilik :sm_confused:
diş kaşıyıcılarımızı gösterdim , hiç birini beğenmediğini , acaba damak yapısına ugun mud eğil mi diye o amaçla götürmüştüm yanımda ve en çok da parmaklarımı ve çenemi kemirmeye bayıldığını söyledim . diş kaşıyıcılarını henüz tutamayacağı , elimi rahat kavradığı için " boşver bunları , elini çeneni kemirsin , o nasıl rahatlıyorsa öyle yapsın " dedi .. dün çeneme bir yumuluşu vardı , bi gün çekip videoya buraya da eklerim yerimseniben , resmen beni kanepenin başına yapıştırdı dana var gücüyle kaydirigubbakcemile3
birazdan eşim gelcek dışarı çıkıcaz , kitabım-ders notları vs. olduğu dosyamı otobüste unutmuşum dün aşıya geç kalıcem telaşıyla , buün okuldan aradılar , bir noktaya bırakmışlar , onu almaya gidicez bir de .. aksilik daha okuldan ayrılırkenden başladı , önce okulda unuttum , duraktan tekrar döndüm okula ve öğrencinin birine getirttim , sonrada aktarma yaptığım otobüste unutmuşum .. evi aramasalar haberim olmayacaktı unuttuğumdan , ( cebim şarjı bittiğ için kapanmış oradan da ulaşamayınca ve verilen bilgiye göre çantamın kaybolduğu söylenmiş beni arayn kişiye ) panik olmuşlar okulda :bbo:
ekşınlı dolu günlerimiz şu sıralar ..
bu arada Allaha şükür dün geceyi ateşsiz atlattık :Saruboceq:
benimki dızlıyo yine , biraz kucağıma alıp gezicez
gece yine uğrarım
bol ve keyifli muhabbetlerrrrrr :hulya:
bana çok gibi geldi cnm
maşalalh serra bebişe resimlerinide gördüm geçen gün bi türlü yazamadım çok tatlı olmuşş biblo gibi maşallah
Kızlar selam,
Benim kız dönmeye başladı hatta koltuktan düştü bile. Geçen altını değiştiriyordum. Bezi bitmiş. Yere yastıkları attım. Odaya gittim bez paketinden bir tane almaya çalışıyorum bir türlü gelmiyor. Bir süre bezi çekmekle uğraştım. İçeri giderken İpek ağlamaya başladı. Tahmin ettim zaten. Gittiğimde yerde yatıyordu yavrum. Anlamadığım minderi de es geçerek koltuğun ileriki kısmında yatıyor olmasıydı. Hemen kaldırdım sarıldım. Korkmuştu sıpa. Galiba önce yastığa düştü sonra oradan kendini kaydıra kaydıra yukarılara çıktı. TV sehpasına küçük bir kafa vuruşu yaptı sonra ağlamaya başladı. Neyse sarılınca sustu. KOntuğa yatırdım tekrar altını bağlamaya devam ettim. O da gülmeye başladı. İçim rahatladı. Ama bundan sonra yalnız bırakmak yoook.
geçmiş olsun tatlım...dikkat etmek lazım..
ama benim hep savunduğuum bişey var...ben ipeği son 3 haftadır koltuklara yanımdayken bile yatırmıyorum artık ..çok hareketli aniden atıyor kendini daha dönmüyor ama öne arkaya fırtlatıyor kendini...
o sebepten ben yer yatağı hazırladım sürekli yerlerde oyuncakları bezleri ıslakmendili herşeyi elimizin altında....tavsiye ederim...
KIZLAR NİHAYET REGL OLDUUUMMMM........:lepi:hihoyyyt
hayır hiç iyi değil senağlama nasıl gececek onuda bilmiyorum konuşmamam gerekiyormuş. ühhhüüü
kızlar az önce Arda nın tırnaklarını kestim.yaaa ne zor oluyor bi türlü yerinde durmadı.ben de sürekli konuştu arada duraklayınca bir iki kestim..uyurken de kesemiyorum hemen uyanıyo.siz nasıl kesiyorsunuz bu küçük tırnakları :uhm:
kızlar az önce Arda nın tırnaklarını kestim.yaaa ne zor oluyor bi türlü yerinde durmadı.ben de sürekli konuştu arada duraklayınca bir iki kestim..uyurken de kesemiyorum hemen uyanıyo.siz nasıl kesiyorsunuz bu küçük tırnakları :uhm:
canım geçmiş olsun ..sıcak bitki çaylarına dayan derim..ve ballimon karısımı beni hep rahtlatır ..doping yap kendine..:içelim:
ah canım demek sizinkide döndü maşallahhhhKızlar selam,
Benim kız dönmeye başladı hatta koltuktan düştü bile. Geçen altını değiştiriyordum. Bezi bitmiş. Yere yastıkları attım. Odaya gittim bez paketinden bir tane almaya çalışıyorum bir türlü gelmiyor. Bir süre bezi çekmekle uğraştım. İçeri giderken İpek ağlamaya başladı. Tahmin ettim zaten. Gittiğimde yerde yatıyordu yavrum. Anlamadığım minderi de es geçerek koltuğun ileriki kısmında yatıyor olmasıydı. Hemen kaldırdım sarıldım. Korkmuştu sıpa. Galiba önce yastığa düştü sonra oradan kendini kaydıra kaydıra yukarılara çıktı. TV sehpasına küçük bir kafa vuruşu yaptı sonra ağlamaya başladı. Neyse sarılınca sustu. KOntuğa yatırdım tekrar altını bağlamaya devam ettim. O da gülmeye başladı. İçim rahatladı. Ama bundan sonra yalnız bırakmak yoook.
valla canım allah kolaylık versin kelin ilacı olsa kendine sürer demişlerbu arada ciceks ve filizcim geceleri kolay gelsin ..
bizim sorunumuzda soyle:
sabah uyaniyor, 1.5 veya 2 saat sonra tekrar uyuyor 2 saat kadar.
sonra tekrar uyaniyor, yine 2 saat sonra uyuyor, tahmini 2-3 gibi kalkiyor.
ama sonra uyutmak ne mumkun, babasi gelecegi icin mi yoksa ac mi bilemiyorum, 10da aglaya aglaya bagira bagira uyuyor.
dun ben de esim de cinnet gecirecektik.
mama yedi, gozden uyku akiyor ama yataga koyunca aglamaya basliyor.
coook yorulduk, artik sicak su torbasi falan koyduk, oyle uyudu.derseniz bak karni agriyormus, oyle bacaklarini falan da cekmiyordu.
gunduz zaten iice yoruluyorum, gece de iice bitmis oluyorum..
var mi bir fikriniz sorunumuzla ilgili?
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh şükür gözün aydın kızgeçmiş olsun tatlım...dikkat etmek lazım..
ama benim hep savunduğuum bişey var...ben ipeği son 3 haftadır koltuklara yanımdayken bile yatırmıyorum artık ..çok hareketli aniden atıyor kendini daha dönmüyor ama öne arkaya fırtlatıyor kendini...
o sebepten ben yer yatağı hazırladım sürekli yerlerde oyuncakları bezleri ıslakmendili herşeyi elimizin altında....tavsiye ederim...
KIZLAR NİHAYET REGL OLDUUUMMMM........:lepi:hihoyyyt
sizede geçmiş olsun canım hakkaten artık dikkat etmek gerekiyogeçmiş olsun ipeğimu.
geçen hafta ben de düşürdüm koltuktan.poşet serip üzerine havlu koyup bezimizi çıkarıyoruz biz. hem altımız hava alsın diye hem de güneş alalım diye.yine öyle yapmıştım bi yandan da yanında nette oyalanıyordum. nasıl oldu anlamadım birden yerde buldum kızımı. ama ben çok korktum. çok şükür bişey olmadı. çok yumuşak bi düşüş yaptı kendisi korkmadı bile.
şimdi yine güneş banyosu yapıyoruz.ama artık gözümü ayırmıyorum.bacaklarını iyice havaya kaldırmış güneşe bütün totosunu gösteriyo akıllı kızım.
ne güzel bi incelik böyle allah kabul etsin canımİyi günler bebeklerimiz hastalandı bu hafta allah kötüsünden korusun.Huricim bir an önce iyieşirsin inşallah.Bizde 5 aralıkta doktora gidicez.7sinde aşı var bu aralar kilo almıyo gibi ayy inşallah anne sütüne devam der banada 5aydan sonra geçmek istiyorum. zaten 6 aya kadar sütüm yeterse 6 aylık mama parası vericem löseve :=)))
ah canım yaaa tekrar geçmiş olsun faranjitmi oldun acabahayır hiç iyi değil senağlama nasıl gececek onuda bilmiyorum konuşmamam gerekiyormuş. ühhhüüü
hakkaten çok güzelmiş saol canımDailymotion - Olgun Şimşek - Bak İçime Gör Beni Kapalı Çarşı Dizisinden - Müzik Kanalı
yaa kızlar bi dinleyin harikaaaaa....
film zaten müthiş...
bende uyurken kesiyorum benimkide hiç durmuyokızlar az önce Arda nın tırnaklarını kestim.yaaa ne zor oluyor bi türlü yerinde durmadı.ben de sürekli konuştu arada duraklayınca bir iki kestim..uyurken de kesemiyorum hemen uyanıyo.siz nasıl kesiyorsunuz bu küçük tırnakları :uhm:
ya benimkide ilk başta ip gibiydi eğil kalk yapma deyip durdular bende nevarki sanki deyip durdum ama demek varmış bi bildikleri bende platese ara veriyim vari o dahada zorluyoburcu ben de 1 nisanda calismaya baslicam, bir yandan istiyorum, bir yandan istemiyorum.annem de bizleri boyle buyutmus, zor tabii, ozler insan ama dedigin gibi onlar icin calisiyoruz.bir de zeytinyagini icir, o daha yumusak tutuyor kakayi iceride.
huri hadi hayirli olsun reglin.bende de var kasiklardan, 6 aylikmis ama yine de kullaniyorum. renk konusunda hafsa hakli, zaten sterilizatöre koyunca soldular, ama yedirmesi rahat.
ipegimu gecmis olsun kuzucuguna.artik firt firt donecekleri eteikte olmaliyiz hep.
kikoleyim ben tombisligime ragmen pilates yapmiyorum ama dikisim ne yazikki bir hafta cok guzeldi, sonra ciger gibi kizardi, hala da oyle.ama karnim sismiyor disarida gezince, acaba ayaklarini mi usutyırsun?
hafsacim korkuyorum carsafta sallamaya, ona alisir da gunduz de oyle istersen ben evde yalnizim, perisan olurum diye hic denemedik bile.
kizlar bu kacinci denemem, her defasinda bisi oldu, insallah gonderebilirim.
evet ya bende hep soracak oluyom unutuyomkızlar demeti aradım...
aile fertleri hastalanmış..
1 haftadır oğlu annesi eşi hepsi hastaymış bizim zehra bebekle demetcikte arada koşturmaca...
anlayacağınız hastalık demetin evide vurmuş....
o sebepten girememiş 1 haftadır...
selamı var hepinize bende geçmiş olsun dileklerimizi ilettim kendisine..
bütün gün çok yorulduğu için gecede yoırgunluktan girtemiyormuş...
kızlar ne diycem ya ..
ipeğin ayakları kokuyoooooooooooooooooodelikafadulden
canım arasıma maşallah 200 gr az almış ama olsun bak ek gıdaya geçmişsiniz ne güzel hayırlı olsun inşallah güzel güzel yer paşamoğluşum uyanınca çıkmak zorunda kaldım birden
kızlar site yavaşladı mı noooldu ya , ne sinir bozucu , 2-3 gündür özellikle çok ağır gidiyor mesajlar , sayfalar geç açılıyo felan , ne gıcık bi durum(
neyse ..
gelelim bizeeeeeeeee
hala kaka çıkışımız yookkkkk mafoldumben
bugün 4. ayımız bitti , 5 aylık olduk biss de:asigim:
kontrolümüz güzel geçti ama canım sıkıldı , neden derseniz az kilo almış benim minik kuşum yaaaaa :çok üzgünüm:
450 gr almış :bbo: , dr. 3. aydan sonra 300-600 gr alırlar ve aldığı normal , yani sınırlar içinde , ilerleyen aylarda daha da düşecek hatta dese de üzüldüm .. boyumuz beklenenden fazla uzamış , 4 cm
ölçümlerimiz ;
kafa : 40 cm , boy : 64 cm , kilo : 5800 gr
dr bu ay boya gitmiş biraz ddi
huzursuzluğu , emerken ağlayıp , memeyi bırakıp emememesine sebep olarak yine bu kabızlığı işaret etti .. neler ayptığımız sordu , ben de yaptığım herşeyi anlattım .. bu arada elma püresini önermedi niyeyse , peklik yaptığı için kabızlığa neden olur yada tetikler dedi , ilginç diimi fisfisfis buradan bir çok kabız bebişin tata yapmasını sağlamıştı halbuki :sm_confused:
veeeeeeeeee biz de ek besine geçtik , böylece barsakları daha da yumuşayacakmış , belki tata yapması da kolay olucakmış bu sayede ..
1. hafta sadece yoğurt ( günlük pastörize sütle yapılacak ) , öğlen , kahve fincanı kadar , 90 cc süte yapılcak , mümkünse keçi sütü .. golden goat'u dr.um da önerdi , sağolsun Karen'im bilgilendirmişti bu konuda beni tel.da Şeniz
2. hafta patates-havuç-kabak ve 1yk z. yağıyla yapılmış çorba
3. hafta hem yoğurt hem çorba
4. hafta çorbaya küçük bir parça balkabağı eklenecek zemuszemus
başka nelerden bahsetmedim bi düşüniim , hmmmm , kabızlık için aileden birinde varsa o yüzden de bu kadar tekrar etmiş olabileceğini söyledi , adres : eşim :bbo: bundan sonra böyle de gidebilir dedi , bir bütün fitili boydan ikiye bölüp vermemi istedi , bi de böyle deneyelim bakalım dedi ..
aç karına 1 çay k. z.yağı içirdim , sonra emzirdim , altını değiştirdim ve fitili uyguladım , bakalım beklemedeyiz şimdilik :sm_confused:
diş kaşıyıcılarımızı gösterdim , hiç birini beğenmediğini , acaba damak yapısına ugun mud eğil mi diye o amaçla götürmüştüm yanımda ve en çok da parmaklarımı ve çenemi kemirmeye bayıldığını söyledim . diş kaşıyıcılarını henüz tutamayacağı , elimi rahat kavradığı için " boşver bunları , elini çeneni kemirsin , o nasıl rahatlıyorsa öyle yapsın " dedi .. dün çeneme bir yumuluşu vardı , bi gün çekip videoya buraya da eklerim yerimseniben , resmen beni kanepenin başına yapıştırdı dana var gücüyle kaydirigubbakcemile3
birazdan eşim gelcek dışarı çıkıcaz , kitabım-ders notları vs. olduğu dosyamı otobüste unutmuşum dün aşıya geç kalıcem telaşıyla , buün okuldan aradılar , bir noktaya bırakmışlar , onu almaya gidicez bir de .. aksilik daha okuldan ayrılırkenden başladı , önce okulda unuttum , duraktan tekrar döndüm okula ve öğrencinin birine getirttim , sonrada aktarma yaptığım otobüste unutmuşum .. evi aramasalar haberim olmayacaktı unuttuğumdan , ( cebim şarjı bittiğ için kapanmış oradan da ulaşamayınca ve verilen bilgiye göre çantamın kaybolduğu söylenmiş beni arayn kişiye ) panik olmuşlar okulda :bbo:
ekşınlı dolu günlerimiz şu sıralar ..
bu arada Allaha şükür dün geceyi ateşsiz atlattık :Saruboceq:
benimki dızlıyo yine , biraz kucağıma alıp gezicez
gece yine uğrarım
bol ve keyifli muhabbetlerrrrrr :hulya:
canım paşam nasıl oldu inşallah daha iyidir yaaa:teselli:yer cnm inşallah benimkide suyu içmiyor zorla veriyorum bir iki çay kaşığı ..aman dikkat et emziriyorsan onu bırakmasın sanırım benimki bırakcak gibi görünüyo mafoldumbenama uğraşıcam daha izin yok bırakmasına rezene içiyorum bol bol sütolsunda alsın diye ..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?