2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

YUPİİİİİİİİİİİİİİ delikafadulden
9. günümüzde nihaaayet tatmızdan kurtuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool:

bugün artık uyanık olduğu her an , her şekilde ağladığı için yeniden aradık dr.umuzu .. yoğurt değil sebze çorbasıyla başlamamızı söyledi ve 1 tam fitili uygulamamı söyledi
denileni yappptııııık
halen tık yok
zar zor 1 tk kadar çorbadan içti kuşum veeeeeeee cojurt cojurt sesler geldi Allahıma binnn şükür :Saruboceq:
fitili olduğu gibi tam çıkarttı yine , normal mi bu fisfisfis

bu arada iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN ŞEKERİM:lepi:

ooohh hadi geçmiş olsun. 9 gün mü oldu star? oyy oyy...rahatlamıştır paşa

yaaa , az mı almışşşş mafoldumben
dr. " 3. aydan sonra 300 gr.ın üstü normal , ilerleyen aylarda daha da düşecek , sakın endişelenme " demişti :bbo: ben üzülmiiim diye mi öyle dedi acaba yaaa offf benneyaptımki
zaten biliyodum bu ay daha az alacağını , çünkü kabız olsa bile bebek kilo alıyor yada kilo alımında çok büyük değişiklik yoksa müdahale edilmeye de gerek yok demişti , ki biz müdahale etmemize rağmen yapamadı ya .. şükür bugün öğleden sonra kurtulduk ama :dance:

HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN ŞEKERİM:lepi:

ooohh hadi geçmiş olsun. 9 gün mü oldu star? oyy oyy...rahatlamıştır paşa

kikoşummmmm Şeniz
kelekekcan , evet bugün 9. gündü benneyaptımki
rahatladı ve peşisıra uyudu :asigim:
az önce uyandı , bunları kucağımda yazarken bi baktım kafası yana düşmüş kaydirigubbakcemile3 hemen yatırdım yine

geçmiş olsun canım yaa dün gece eylül öyle ciyak ciyak ne yaptysam susturamadım gazımı vardı karnımı ağrıyodu anlayamaıdm sallamaktan kolumuz koptu bırakınca yaygra ne oldu bu kuzucuklara çözmüş değilimmm:teselli:uykusuz olunca zor vallahi 2 saatlik uykula duruyorum bendee:sinifsinif:

ohh hadi gözün aydınnnnn:lepi:

geçmiş olsun canım yaa iyi bari soğuk kanlı davranmışsın yoksa oda ağlardı korkardı:teselli:

aynı kaşıktan bende de var kullanımı çok rahatt ama renk değiştirdiğini göremedim henüzzzzlülülülülülü

demeti dünden beri aradım ama tlf kapalıydı inşallah iyidirrakannehir

hayy allahım yaa nedir bu hastalık inşalalh çabuk atlatırlar ailecekkk :Saruboceq:
kızlar ne diycem ya ..
ipeğin ayakları kokuyoooooooooooooooooo
delikafadulden

delüsünn sennn heheh bazen bende fark ediyorum kokuyo helede kapalı kalıncaaa:jeyyar:

7 kullanıcı var nerdesiniz kızlar..
vişnesuyu gelmişsin yine topiğimize ..hayırlı olsun sanada hamileymişsin....sende bizizm gibi başlarsın çatal kaşık bakmaya hehehehehe

7 kullanıcı var nerdesiniz kızlar..
vişnesuyu gelmişsin yine topiğimize ..hayırlı olsun sanada hamileymişsin....sende bizizm gibi başlarsın çatal kaşık bakmaya hehehehehe

he kız meğersem oda temmuz annesiymiş geçen 2010 unkilerde gördüm boşu boşuna takipte değilmiş bizi seni seniiiii:jeyyar:

ya bugün ne biliyonuzmuuuuuuuuu
tam bir sene önce bugün elimde bir test çizginin belirmesini bekliyodum
veeee nihayetinde .çift çizgiyi gördüm allahım nasıl bi sevinçççççdelikafadulden
ama yalnızdım eşiim şehir dışındaydı gelmesini bekleyemeden hemen aradım inanamadı ama yinede eve gelirken elinde 1 demet çiçekle gelmiştia.s.
sırasıyla neti olan kardeşlerimi hemen görüntülüğ arama yaptım ve hemen ilk gösterdiğim testr dı hepsi çığlık çığlığa kalmışlardı:sm_cool:
ay süper günlerdiiiiikaydirigubbakcemile2
takiiii zaman 1.5 aylık olana kadar
neyse şimdi kollarımda o testr daki mik hücremopuyorumnanaktan

resmen mucize işte..süper bişey değil mi harika bir duygu..bende 11 kasımda öğrenmiştim...opuyorumnanaktan

ya ben şimdi hem sütüm için hemide bağırsaklarım için bi kayısı kompostosu yaptım
içinede 4 tane karanfil kattım bakalım nasıl olcak diyeeee
anaaaaam sırf karfanfil esansı geliyo valla
zararlımıdırdki acaba yaaa
ay kimseyede tavsiye etmem

kikoleyim ne büyük mutluluk oluyor değilmi hiçbir zaman unutmayacağım o günü çünki milyonlarca kez tekrarlamıştım otestleri 3 gün günüm geçse yapardım hemen ve sonra hıçkırıklarla ağlardım .neyse bi anda geçmişe gittim kızımdan şikayetçi olmayacağım uyuyuncaya kadar 2 saat çığlık çığlığa ağlıyor yeni huy edindi. geceleride kalkıp 2 saat beşiğinde sallıyorum uyumuyor bir türlü eeee ne olacak şimdi uyuıyor artık 8 gibi uyursa olacağıda o oluyor uykuyu alıyor .çokmu çok huysuzlaştı.
bende geçen sene 17 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu sabah spora gidecektim eşimi aradım hemen bana test alıp gel dedim oda git yaaa boşver her zamanki gibi geçikmiştir yine dedi . 10 gün olmuştu günüm geçeli ben hemen testi yaptım banyoda çığlık çığlığa ağlıyorum eşim koşarak yanıma geldi yokmu yine yinemi negatif dedi bende hamileyim pozitif diye bier sarıldım oda bana sımsıkı allahım ne güzel bir mutluluktu analatılamayacak kadar mutlu olmuştuk . üç gün sonrada eşimin doğum günüydü ona en büyük doğum günü hediyesi olmuştu ve yarın yine doğumgünü kızı kucağında olacak.

ay şimdi bende seni okurken tüylerim diken diken oldu
ben ki 2. gebeliğim olmasına rağmen okadar sevinmiştim
seni tahmin bile edemiyorum yaaaŞeniz

derin ek besinleriniz afiyet bal şeker olsun prensesine prinç pişirip rondoluyosun anladığım kadarıyla şeker koyuyormusun veya pekmez ..

nar sağol canım.kayınvalidem yapıyor canım pirinci yıkayıp rondoluyormuş pirinç unu oluyor işte. ama benim kızım kaşık mamalarını zorla yiyor peksevmiyor biberon istiyor ama ben ısrarla alıştırmaya çalışıyorum . eşim az önce milupanın tahıllı gecemuhallbisini almış mahvoldum yedirinceye kadar ben 1çay kaşığı şeker koyuyorum pekmez aldırınca pekmezde koyarım

derin ek besinleriniz afiyet bal şeker olsun prensesine prinç pişirip rondoluyosun anladığım kadarıyla şeker koyuyormusun veya pekmez ..

ay şimdi bende seni okurken tüylerim diken diken oldu
ben ki 2. gebeliğim olmasına rağmen okadar sevinmiştim
seni tahmin bile edemiyorum yaaaŞeniz

haklısın canım ben artık ümidi kesmiştim hiçbir zaman anne olamayacağım diyordum kızım geldi allaha çok şükür allah herkeze göstersin inşallah dile kolay 12 sene akşam üzeri yedirirken bile allahım bu benim kızımmı diyorum 4.5 ay oldu insan hala inanamıyor Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…