- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.241
kızlar ne diycem ya ..
ipeğin ayakları kokuyoooooooooooooooooodelikafadulden
kızlar star tv de birimiz hepimiz için die bir yarışma var şu an gösteriliyor..bilen varmı yorum yaparmısınız...bu yarışma ile ilgili bişey söyleyeceğim...
kızlar star tv de birimiz hepimiz için die bir yarışma var şu an gösteriliyor..bilen varmı yorum yaparmısınız...bu yarışma ile ilgili bişey söyleyeceğim...
YUPİİİİİİİİİİİİİİ delikafadulden
9. günümüzde nihaaayet tatmızdan kurtuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool:
bugün artık uyanık olduğu her an , her şekilde ağladığı için yeniden aradık dr.umuzu .. yoğurt değil sebze çorbasıyla başlamamızı söyledi ve 1 tam fitili uygulamamı söyledi
denileni yappptııııık
halen tık yok
zar zor 1 tk kadar çorbadan içti kuşum veeeeeeee cojurt cojurt sesler geldi Allahıma binnn şükür :Saruboceq:
fitili olduğu gibi tam çıkarttı yine , normal mi bu fisfisfis
bu arada iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
YUPİİİİİİİİİİİİİİ delikafadulden
9. günümüzde nihaaayet tatmızdan kurtuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool:
bugün artık uyanık olduğu her an , her şekilde ağladığı için yeniden aradık dr.umuzu .. yoğurt değil sebze çorbasıyla başlamamızı söyledi ve 1 tam fitili uygulamamı söyledi
denileni yappptııııık
halen tık yok
zar zor 1 tk kadar çorbadan içti kuşum veeeeeeee cojurt cojurt sesler geldi Allahıma binnn şükür :Saruboceq:
fitili olduğu gibi tam çıkarttı yine , normal mi bu fisfisfis
bu arada iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım arasıma maşallah 200 gr az almış ama olsun bak ek gıdaya geçmişsiniz ne güzel hayırlı olsun inşallah güzel güzel yer paşam
demek elma yedirmek iyi değilmiş hayret dimi bizimkiler elmadan sonra pörtletmişti ama neyse canım inşallah arasında düzene girer babasına benzeömez
HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN ŞEKERİM:lepi:
ooohh hadi geçmiş olsun. 9 gün mü oldu star? oyy oyy...rahatlamıştır paşa
bu arada ciceks ve filizcim geceleri kolay gelsin ..
bizim sorunumuzda soyle:
sabah uyaniyor, 1.5 veya 2 saat sonra tekrar uyuyor 2 saat kadar.
sonra tekrar uyaniyor, yine 2 saat sonra uyuyor, tahmini 2-3 gibi kalkiyor.
ama sonra uyutmak ne mumkun, babasi gelecegi icin mi yoksa ac mi bilemiyorum, 10da aglaya aglaya bagira bagira uyuyor.
dun ben de esim de cinnet gecirecektik.
mama yedi, gozden uyku akiyor ama yataga koyunca aglamaya basliyor.
coook yorulduk, artik sicak su torbasi falan koyduk, oyle uyudu.derseniz bak karni agriyormus, oyle bacaklarini falan da cekmiyordu.
gunduz zaten iice yoruluyorum, gece de iice bitmis oluyorum..
var mi bir fikriniz sorunumuzla ilgili?
geçmiş olsun tatlım...dikkat etmek lazım..
ama benim hep savunduğuum bişey var...ben ipeği son 3 haftadır koltuklara yanımdayken bile yatırmıyorum artık ..çok hareketli aniden atıyor kendini daha dönmüyor ama öne arkaya fırtlatıyor kendini...
o sebepten ben yer yatağı hazırladım sürekli yerlerde oyuncakları bezleri ıslakmendili herşeyi elimizin altında....tavsiye ederim...
KIZLAR NİHAYET REGL OLDUUUMMMM........:lepi:hihoyyyt
Kızlar selam,
Benim kız dönmeye başladı hatta koltuktan düştü bile. Geçen altını değiştiriyordum. Bezi bitmiş. Yere yastıkları attım. Odaya gittim bez paketinden bir tane almaya çalışıyorum bir türlü gelmiyor. Bir süre bezi çekmekle uğraştım. İçeri giderken İpek ağlamaya başladı. Tahmin ettim zaten. Gittiğimde yerde yatıyordu yavrum. Anlamadığım minderi de es geçerek koltuğun ileriki kısmında yatıyor olmasıydı. Hemen kaldırdım sarıldım. Korkmuştu sıpa. Galiba önce yastığa düştü sonra oradan kendini kaydıra kaydıra yukarılara çıktı. TV sehpasına küçük bir kafa vuruşu yaptı sonra ağlamaya başladı. Neyse sarılınca sustu. KOntuğa yatırdım tekrar altını bağlamaya devam ettim. O da gülmeye başladı. İçim rahatladı. Ama bundan sonra yalnız bırakmak yoook.
kızlar kociş şimdi bana mail gönderdi geçen gün kaşık alacaktım doktoru ek besine henüz geçmememmi söyleyince vazgeçmiştim eşimde iğne alsa araştırır saolsun bu kaşığı gönderdi yorumlarınıa baktım herkes çok memnunu..
en büyük özelliği içindeki besin sıcaksa eğer ucundaki bölüm renk değiştiriyormuş..yani bebeğin mamasını elle kolla sıcaklığını kontrol etmiyormuşsun eğer sıcaksa kaşığın rengi değişiyormuş..sizinle paylaşmak istedim kaşık
adı:NUBY SEDEFLİ ISIYA DUYARLI KAŞIK
canım al deerim ben kullandım melekte bu kaşıktan çokta memnun kadım...
zaten nuby nin her ürünü mükemmel...
fakat ben ergonomisini beğendim...
bebeğin ağzına çok uyumlu ve mamayı diğer kaşıklar kadar taşırmıyo....
ama o sıcaklık işi pek olmuyo yani onun rengini bakıp anlayana kadar zaten sen tattır damağına hemen anlıyosun
çünkü renkler arasındaki geçiş çok belli belirsiz...
bi kaynar olursa bi anda rengi değişiyo...
ama ben çok memnundum hatta şimdi melekten kalan kaşıkları kullandım berrayada fakat biraz deforme oolmuşlar yenisini alacam
geçen toyzshopta gördüm ikilisi 7 liraydı...
bide kızlar demete ulaşabilen varmı...
nerdyese bi hafta oldu kk ya bile hiç girmemiş..
çok merak ediyorum...
nolur ulaşabilen arkadaşlar bi haber versin nasıolmış...
kızlar demeti aradım...
aile fertleri hastalanmış..
1 haftadır oğlu annesi eşi hepsi hastaymış bizim zehra bebekle demetcikte arada koşturmaca...
anlayacağınız hastalık demetin evide vurmuş....
o sebepten girememiş 1 haftadır...
selamı var hepinize bende geçmiş olsun dileklerimizi ilettim kendisine..
bütün gün çok yorulduğu için gecede yoırgunluktan girtemiyormuş...
kızlar ne diycem ya ..
ipeğin ayakları kokuyoooooooooooooooooodelikafadulden
7 kullanıcı var nerdesiniz kızlar..
vişnesuyu gelmişsin yine topiğimize ..hayırlı olsun sanada hamileymişsin....sende bizizm gibi başlarsın çatal kaşık bakmaya hehehehehe
resmen mucize işte..süper bişey değil mi harika bir duygu..bende 11 kasımda öğrenmiştim...opuyorumnanaktanya bugün ne biliyonuzmuuuuuuuuu
tam bir sene önce bugün elimde bir test çizginin belirmesini bekliyodum
veeee nihayetinde .çift çizgiyi gördüm allahım nasıl bi sevinçççççdelikafadulden
ama yalnızdım eşiim şehir dışındaydı gelmesini bekleyemeden hemen aradım inanamadı ama yinede eve gelirken elinde 1 demet çiçekle gelmiştia.s.
sırasıyla neti olan kardeşlerimi hemen görüntülüğ arama yaptım ve hemen ilk gösterdiğim testr dı hepsi çığlık çığlığa kalmışlardı:sm_cool:
ay süper günlerdiiiiikaydirigubbakcemile2
takiiii zaman 1.5 aylık olana kadar
neyse şimdi kollarımda o testr daki mik hücremopuyorumnanaktan
kikoleyim ne büyük mutluluk oluyor değilmi hiçbir zaman unutmayacağım o günü çünki milyonlarca kez tekrarlamıştım otestleri 3 gün günüm geçse yapardım hemen ve sonra hıçkırıklarla ağlardım .neyse bi anda geçmişe gittim kızımdan şikayetçi olmayacağım uyuyuncaya kadar 2 saat çığlık çığlığa ağlıyor yeni huy edindi. geceleride kalkıp 2 saat beşiğinde sallıyorum uyumuyor bir türlü eeee ne olacak şimdi uyuıyor artık 8 gibi uyursa olacağıda o oluyor uykuyu alıyor .çokmu çok huysuzlaştı.
bende geçen sene 17 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu sabah spora gidecektim eşimi aradım hemen bana test alıp gel dedim oda git yaaa boşver her zamanki gibi geçikmiştir yine dedi . 10 gün olmuştu günüm geçeli ben hemen testi yaptım banyoda çığlık çığlığa ağlıyorum eşim koşarak yanıma geldi yokmu yine yinemi negatif dedi bende hamileyim pozitif diye bier sarıldım oda bana sımsıkı allahım ne güzel bir mutluluktu analatılamayacak kadar mutlu olmuştuk . üç gün sonrada eşimin doğum günüydü ona en büyük doğum günü hediyesi olmuştu ve yarın yine doğumgünü kızı kucağında olacak.
derin ek besinleriniz afiyet bal şeker olsun prensesine prinç pişirip rondoluyosun anladığım kadarıyla şeker koyuyormusun veya pekmez ..
derin ek besinleriniz afiyet bal şeker olsun prensesine prinç pişirip rondoluyosun anladığım kadarıyla şeker koyuyormusun veya pekmez ..
ay şimdi bende seni okurken tüylerim diken diken oldu
ben ki 2. gebeliğim olmasına rağmen okadar sevinmiştim
seni tahmin bile edemiyorum yaaaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?