- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.281
YUPİİİİİİİİİİİİİİ delikafadulden
9. günümüzde nihaaayet tatmızdan kurtuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool:
bugün artık uyanık olduğu her an , her şekilde ağladığı için yeniden aradık dr.umuzu .. yoğurt değil sebze çorbasıyla başlamamızı söyledi ve 1 tam fitili uygulamamı söyledi
denileni yappptııııık
halen tık yok
zar zor 1 tk kadar çorbadan içti kuşum veeeeeeee cojurt cojurt sesler geldi Allahıma binnn şükür :Saruboceq:
fitili olduğu gibi tam çıkarttı yine , normal mi bu fisfisfis
bu arada iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ayyy ne kadar sevindim anlatamam.inanin aklim sen ve burcudaydi, dun bizimki de yapti, sizlere de dua ettim, onlarin yavruslarini da rahatlar insallah diye.
ya bugün ne biliyonuzmuuuuuuuuu
tam bir sene önce bugün elimde bir test çizginin belirmesini bekliyodum
veeee nihayetinde .çift çizgiyi gördüm allahım nasıl bi sevinçççççdelikafadulden
ama yalnızdım eşiim şehir dışındaydı gelmesini bekleyemeden hemen aradım inanamadı ama yinede eve gelirken elinde 1 demet çiçekle gelmiştia.s.
sırasıyla neti olan kardeşlerimi hemen görüntülüğ arama yaptım ve hemen ilk gösterdiğim testr dı hepsi çığlık çığlığa kalmışlardı:sm_cool:
ay süper günlerdiiiiikaydirigubbakcemile2
takiiii zaman 1.5 aylık olana kadar
neyse şimdi kollarımda o testr daki mik hücremopuyorumnanaktan
ben 31 ekimde ogrenmistim.biraz saskinlik vardi, esimde sasirmisti.biz 2010 diye planlamistik ama ani bir kararla one almistik, iiki de almisiz, efecik olmazdi yoksaaa:))
ya ben şimdi hem sütüm için hemide bağırsaklarım için bi kayısı kompostosu yaptım
içinede 4 tane karanfil kattım bakalım nasıl olcak diyeeee
anaaaaam sırf karfanfil esansı geliyo valla
zararlımıdırdki acaba yaaa
ay kimseyede tavsiye etmem
kuzucum asureye bile 10 tane falan konuyor, naptin sen oyle:)
bu arada ben de deepfreezede asura vardi, onu sulandirdim, o da sut yapiyor, bugday, nohut, fasulye.
haklısın canım ben artık ümidi kesmiştim hiçbir zaman anne olamayacağım diyordum kızım geldi allaha çok şükür allah herkeze göstersin inşallah dile kolay 12 sene akşam üzeri yedirirken bile allahım bu benim kızımmı diyorum 4.5 ay oldu insan hala inanamıyor Şeniz
Allah hic ayirmasin yavrucaklarimizi bizlerden, hayirli evlat olsunlar canim.
okuyorum yazamıyorum
kibelecim anne rahatinin tadini cikar, varsin okursun da yazarsin da.
babana da gecmisler olsun bu arada.
iyi geceler kızlar...
size aslında iyi mi yoksa kötü mü bir haberim olcak..
denizi hafta sonu özel muayenesi olan prof.dra götürdük ve tv için kesinlikle 3 yaşa kadar baktırılmamalı ve açıkken aynı odada daha olmamalı dedi...hem ışınların zararı hemde zeka geriliğine kadar gidebilir dedi...Deniz zaten maşallah sese çok duyarlı bir bebek...
ek gıdaya başlama sakın hemen dedi...başlanacaksada yoğurtla başlanmalı dedi..
oysakiiiiiiiiiiiiiiiiii kendi özel hastanedeki hacettepe mezunu doktorumuzzzzzzz tv için izleyebilir,mama için başlayın vitaminlerden eksik kalmasın demişti...bundan sonra doktorumuzu değiştiriyoruz...
nesquik kuucuk pek tatli olmus masallah.ben de cok pimpirikliyim, birkac doktor arastirmistim, ama ilk gittigimizi esim cok begendi.o a cok rahat bir adam, bir aylikken kanadaya bile goturebilirsiniz falan demiti.
cok evhamlanma, hepsi ayri bisiler soyluyor.
günaydın kızlar. bizim oğlan dün cennet hurması yemiş. adını doğru hatırlıyorum sanırım. ondan sonra da rahat rahat kakasını yapmış. sanırım bağırsakları çalıştırıyor. tadı da çok güzel. bebeklerinizde kaka sorunu olduğunda bir deneyin isterseniz.
ayy burcucum cok mutlu oldum.bu arada o bagisiklik sistmini de kuvvetlendiriyormus, ben de kendim yiyorum gunde 1 tane.
annem de ona osuruk hurmasi der