- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.321
İSTEMEDİĞİN BİRİNE MUHTAÇ OLMAK KADAR KÖTÜ BİŞİ YOKTUR TABİKİDE ANLIYORUM SENİ ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM
NE GÜZEL İŞTE NAZ SİZE MASRAF ETTİRMEYECEK ARTIK EVDE NEBULURSA ONU YİYECEK GALİBAkaydirigubbakcemile2
MAŞALLAH MAŞALLH KİLONUZ İYİ DİYE BAŞLAMAMIŞSINIZDIR
BU ARADA ELİN NASIL OLDU Bİ İĞLEŞME VARMI
oh tosuna bak maşallahhh saçlarıda uzadımı kız ....tickerlerimizi kaldırdılar tosunuma bakıpta ekranı mıncıramıyorum ya...ben bu akşam heronun kaşık mamasından verdim tarifim çeyreği kadar akşamları emmiyor beni kızlar ya...
acaba akşama kadar sütümmü bitiyo anlamadım ki..akşam gözler kan çanağı gibi oluyor...emmiyor hep ağlıyor şimdi mamayı yedi uyuduvalla söylememe doktora hıh
yok canım elimde hiçbir gelişme yok.başka bir doktora daha gidicem.evet kilosu iyi diye başlamadık.bir dahaki ay başlıcakmışız
vakıf gureba varmış canım oraya bi git annemde oraya gidiyo taa denizliden
onda hem sinir sıkışması hem kas erimesi hemde tenisçi hastalığı varmış aynı kolunda
oy oyyyy oy maşallahhhh paşama nekadar değişmiş docaman adam olmuş hele bak bide el kol hareketleri yaparmış teyzelerine yerim o ellerini senin bak haaaaa
oh tosuna bak maşallahhh saçlarıda uzadımı kız ....tickerlerimizi kaldırdılar tosunuma bakıpta ekranı mıncıramıyorum ya...ben bu akşam heronun kaşık mamasından verdim tarifim çeyreği kadar akşamları emmiyor beni kızlar ya...
Acaba akşama kadar sütümmü bitiyo anlamadım ki..akşam gözler kan çanağı gibi oluyor...emmiyor hep ağlıyor şimdi mamayı yedi uyuduvalla söylememe doktora hıh
oy oyyyy oy maşallahhhh paşama nekadar değişmiş docaman adam olmuş hele bak bide el kol hareketleri yaparmış teyzelerine yerim o ellerini senin bak haaaaa
pompan varsa bi sağ bakalım nekadar çıkıyo akşam daha iyi anlarsın
bende bugün gogly nin sütlü pirinç ununu aldım hehe
ama daha yapmadım
Selsin maşallah paşaya, nasılda büyümüş..saçlarına bittimm, birazda bize verin teyzesii
Dünden beri aklımdasın biliyo musun, uzun zamandır yoktun yazacaktım fırsatım olmadı nasılsın ?
merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cunku cok yogunum. ananemlerdeyim ama benim annem cok gezentidir. ne misafirligi ne de misafiri eksik olmaz.
bugun besik yaptık Eda,ya. bizim orada besik derler. mevlut gibi birsey. bebegin tum esyaları ceyiz serilir gibi serilir. ben de İStanbul,dan 3 valiz esya getirdi. serince baktım ki cok sey almısım. uzuldum acıkcası. cunku hepsini giyemez. ancak krese falan giderse 2 yasında falan o sekilde ancak. hergun cicili bicili giyinirse ancak kullanır o kadar kıyafeti.
neyse kısmet.
onun dısında Selsincim masallah oglusun cok tatlı olmus. buyumus kocaman olmus. bızımki bua ya cok almadı sanırım. bakalım 2 aralıkta randevumuz var. belli olur o zamana.
Stardustcum sen de o kadar stres olmaç. bırak ısler kalsın ev kalsın. biraz kendıne zaman ayır.ç bebekler cok yıprattı bizi.3M migroslarda 6 dakıkalık 3D veya 5D gosteriler oluyor. git cok eglenceli.
daha yzacaktım eda aglıyor. iyi aksamlart optum sizi.
merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cunku cok yogunum. ananemlerdeyim ama benim annem cok gezentidir. ne misafirligi ne de misafiri eksik olmaz.
bugun besik yaptık Eda,ya. bizim orada besik derler. mevlut gibi birsey. bebegin tum esyaları ceyiz serilir gibi serilir. ben de İStanbul,dan 3 valiz esya getirdi. serince baktım ki cok sey almısım. uzuldum acıkcası. cunku hepsini giyemez. ancak krese falan giderse 2 yasında falan o sekilde ancak. hergun cicili bicili giyinirse ancak kullanır o kadar kıyafeti.
neyse kısmet.
onun dısında Selsincim masallah oglusun cok tatlı olmus. buyumus kocaman olmus. bızımki bua ya cok almadı sanırım. bakalım 2 aralıkta randevumuz var. belli olur o zamana.
Stardustcum sen de o kadar stres olmaç. bırak ısler kalsın ev kalsın. biraz kendıne zaman ayır.ç bebekler cok yıprattı bizi.3M migroslarda 6 dakıkalık 3D veya 5D gosteriler oluyor. git cok eglenceli.
canım benim bana diyorlardı şimdi takıl takıl ilerledikçe büyüdükçe bakalım seni oturtacakmı derlerdi hıh derdim benim kızızm uslu...
şu anda 4. kişisin bunu dile getiren nur çıldırıyor ilayda hep mızmız hep nuru yanında istiyormuş...dilara80 i anlatmıyorum bile o da çıldırmış ben zaten koptum bir haftada 10 kilo veririm ne kucakta duruyor ne yerde ne beşikte....yani anlayacağız zor döneme girdik bir an önce oturmaya başlasalar oyuncaklarla emeklemeye başlasalarda kendilerince takılsalar rahat ederiz...
sakin ol relax...boşver ütüyü ev işini....kocalarda da durum aynı...ben bide regl oldum benim koca isyanlardaaaaa bön bön bakıyor yüzüme adam ne yapsın
Ah canım yaaa sayfayı sürekli takip edemediğim için sormak zorundayım aras henüz 4 aylık neden ek gıdaya başladınız anne sütü yeterli gelmiyormu tatlım
Kaşıkla alabilmesi için çok çok küçük henüz yutma azına alma güdüleri gelişmediki sadece emme güdüsünü kullanıyor sen gene çorba felan vereceğin zaman biraz sulu yap biberonla ver boşver milleti çok minik yutma olayını kavraması çok zor
Bebeklerin bir anlık sakinliklerine kanıp derin temizlik olaylarına girmemiz hata canım ya dakikaları dakikalarını tutmuyorki güvenilmez yani Eymen Yağızda pusetini hiç sevmiyo başka çocuklar bayılır içine konulup gezmeye bizimki sıkılıyo popoyu kaldırmaya çalışıyo hepsi ayrı huy Arasta onda uyuyo diyosun
Hala en özceliğimiz yavrularımız boşver herşey olduğu kadar bende kasmıyorum napalım kafayımı yicez yok ev işi yok eşlerimiz gönlünü hoş tut yok yemek yap olduğu kadar tatlım kasma lütfen kendini inan okurken benim başım döndü iyi sabırlı davranmışsın gene :teselli:
kızlar bebişlerin karnını gıdıkladığınızda falan gülüyorlar mı kıkırdıyorlar mı...yani gıdıklanıyorlarmı...
wwwoooowwww süper..çok gıdıklanan kıskanç olurmuş derler....hehehehe
starımm nasılsın daha iyisin umarımm üzme kendini tatlişş bak bu günleri hatırladıkça ilerde nasıl özlüceksin sen bile nasıl büyüdüklerine inanamayacaksınnzemuszemus
seninde 8 sene sonra geldiği için mucizen beni daha iyi anlayabilirsin. yaşadığımız tedavi süreçleri bir evlada sahip olabilmek için yapılan iğneler ilaçlar yollarda geçirilen günler sabah ezanı herkez uyurken biz izmir yollarına düşerdik acaba bu sefer yavrumuza kavuşabilecekmiyiz diye hep hüzün hep stres okadar stresle olurmu tabikide olmadı. maddi ve manevi problemler tabiki dediğin gibi ne kadar anlatsam boş sadece benim için sevinenler 12 sene sonra çocuğu oldu ne güzel diyipte sevindiler aslında 12 sene boyunca yaşadıklarımızı eşim ve benden başkası bilemezdi yavrumuzu alıp hastaneden çıkarken evimize gelirken eşimin hastane çıkışında arabayı kullanırken hıçkırıklarla ağlaması hiçbir zaman beynimden silinmeyecek o nasıl bir ağlayıştı. hep içine atmış senelerce ve o ağlaması 1 ay sürdü .sende aynı süreçlerden geçtiğin için çok çok iyi anlarsın beni allah herkeze tatırsın inşallah anne olmak harika bir duygu 35 yaşındayım anne oldum bundan sonraki tek dileğim sağlıklı uzun ömürler ki bebeğimin her anını doyasıya yaşayayım :Saruboceq:
herkese iyi akşamlar uzun süredir giremiyorum forma ama arada takip ediyorum
starcığım canım benim üzme sakın kendini ve sakın bebeğe kaşıkla çorba yedireceğim diye uğraşma canım benimkiler yaptığım çorbayı yemediler öğüdüler bende bıraktım ayrıca aras için kaşık bence erken biberonla ver derim ben biraz biberon başlığını genişlet sıvı yap çorbayı öyle dene canım
starııııııııımklava: klava: kız dövecem şimdi seniiiiii
ne var sanki bi denemen fiyasko olduysa günler çuvalamı girdi töbeeeeee
bugün olmaz 3 ay sonra olur acelen ne daha ne mamalar öle dökülüp saçılcak sen ilkinde pes edersen vay halimizeeee
bide yetişemiyom diyosuntyaaaaa eve temizliğe kadın bile alabilme şansın var negüzel
ya anacım biz ne edelim 2 çocukla bütün işler senden beklenir bide evde küçük değil 150 metre kare her odası aynı gün batıyo eşimin ütüleri çocuklarımın ütüleri artık inan kendiminkileri biyere gideceğim zaman ütüler oldum nerde dolaba as koy üfüüüüüüğü:sm_confused:
hem bide o sigara işini bidaha duymıyayım bak sen okadar iradesiz biri olamazsın dimi canım
ve en güzelide herşey ama herşey 8 yıl sonra kavuşabildiğin aras için lütfen:1hug:
canım benım..:1hug:bende seni özlemısım canım uzun zaman oldu yazısmayalı.:kedi:
gecelerı topıge tam bakıyorum tam bırseyler yazıcam benımkı hemen mırıldanmaya baslıyor.kaydirigubbakcemile
bırkac haftadır staj ıslerım vardı cok yogundum.ben okuldayken kaynanam baktı biricigime.
nasıl zaman gectı nasıl saatlerı gecırdım eve nasıl geldım anlatamam.
o kadar stres yaptım kı sütüm bile azalmaya basladı.mafoldumben
bunda ne var dıyeceksınız belkı burda oglusuma baktıracak kımse yok.kayınvalıdemle aramız genelde limonidir.mecburıyetten oglusu ona bırakmak,her geldıgımde oglusumu aglıyor bulmak benı cok üzüyor.
okuldayken bazen telefon acıyorum,bazen agladıgı zamanlara denk gelıyor ıcım parcalanıyor.mafoldumben
bırkac haftadır böyleyım canım.:çok üzgünüm:
bu arada kecısütüyle yogurt yapılcak ama mayası nasıl olucak?normal yogurt mayasımı kullanıcaz?
benimkide bugün yaptığım mu hallebiyi öğürdü yemedi bende vermedim zaten bir haftadır zorla yediriyordum sadece tarhana çorbasını severek içiyor. birde meyva pürelerini yoğurduda yidiremiyorum. ben dün ıspanak pişirmiştim tattırayım fdedim nasılda yedihemen bir kaşık . az öncede mantıyı ezdim bir kaşık onuda şapur şupur yedi şimdide korkuyorum bişey olurmudiye daha versem yiyecek kaşık mamalarını yemiyor bizim yemeklerimizden istiyor.
star dust hepsi aynı şekilde mahalleden hurdacı geçse uyanıyor tlf lar çalmayacak en uzun uykusu 1 saat oda ayağında sallarsan bak 1 saattir ağlıyor uyuyacağım diye uyumuyorda çıldırdım nihayet uyudu bunları yazana kadarda kaç kez çığlık çığlığa ağlıyor gidip beşiği sallıyorum geliyorum bütün gece yalancı emzik veriyorum ağzına düşürdümü başlıyor ağlamaya artık yanımda yatırıyorum bende bütün gece kalkıp meme vermesi zor geliyor yanımda hemen veriyorum alışacak ama ne yapayım işte şimdi en uzun uykusu bu saat 1 e kadar top atsan duymuyor sürekli uyuyor ama bu saatte nasıl uyuyayım ben geçen akşam düğündeydik o sesten etkilenen çocuk bütün gece uyudu o müzikte .pazar günü bende çıldırdım ne yapsam susturamıyorum en sonunda eşime verdim al kızını dedim başladım ağlamaya sonrada üzülüyorum neden ağlıyorum diye
selam kızlar nasılsınız.bizimde bugün kontrolümüz vardı.oğlumun 5 ayı bitti.6 ya girdik.8500 gr 68,5 cm boyumuz olmuş.ek gıda vermedi.bizimde 2 haftadır tata problemimiz var.2 kere fitil verdik.söyledik doktora.doktor bir şurup verdi.bu aylarda bağırsaklarda tembellik olabiliyor dedi.15 gün kullanıcaz şurubu düzelirse bırakıcaz.bağırsakları çalışması açısından hemde 6 ayı dolduğunda başlıcamız ek gıdalara hazırlık olarak armut suyu verebilirsin dedi.evde kendiniz hazırlayın dedi.rota aşımızıda olduk.bizden haberler bu kadar
iyi geceler kızlar
iyi yolculuklar çiçekcim.güle güle kullanın oyuncaklarınızı
çok sağol teyzesi.kızlar benim şu gdo kafamı çok karıştırdı.şimdi bu sütlü pirinç unları filan sağlıklımıdır.annemde almış ççağına milupanınkini.geçen gün emmedi resmen direndi sağdım kendimi sütümde gelmedi.verdik.bir kerelik.neyse geliyor sütüm şimdi.ne bilim insanların kafasını bulandırdılar
İyi geceler kızlar, nasılsınız
merhaba arkadaslar,
neyse kısmet.
İşten izin aldım, yarın Armutluya gidiyoruz. Ananemler şu anda orda 1 haftalığına gittiler bizde haftasonunu değerlendirelim dedik. Bu yaz ne havuz ne deniz gördüm o yüzden çok istiyorum gitmeyi.Bugün oğluma simit aldım, bacaklarının geçtiği oturtmalı bişey bakalım kullanabilecek miyiz.Bikaç tanede tahta oyuncak aldık, biri çıngırak rengarenk..bayıldı ona.
ay nasıl özendim sizeeeeeeeee :asigim:
inşallah paşan sever suyu , sizin için de güzel geçer vakit o zaman
şimdiden güle güle gidin ve iyi eğlenceler dilerim ..
Sağol starcım, suya bayılıyo Ali Eymen umarım havuzuda sever.Akşam yıkadık babasıyla, bikaç seferdir biz kucağımıza alıp küvete birimiz girip yıkıyoduk,bu sefer kendi küvetinde deneyelim dedim.Kirli çamaşırlarını koydum küvetine kaymasın diye,kafa kısmınada havlu koydum yatırdık,suyu doldurduk göbüşünü geçti.Sıcacık bi hoşuna gitti bi yayıldı sonra bi baktık çişini yapıyoooooooo delikafadulden kaydirigubbakcemile3 çok hoştu yaa.Suya şap şap vuruyo eliyle :) baktık olmuyo babası aldı yine kucağına ben yıkadım.
Canım ben yazdan beri hiçbir yere gitmedim, işe başlayıncada iyice robot gibi yaşadığımızı farkettim.İşten çıkıp markete bile uğrasam koştura koştura alıyorum ne alıyosam sonra hemen eve.Bu fırsatı bi daha ne zaman buluruz kimbilir,değişikliğe çok ihtiyacım var :kedi: inşallah iyi gelir hepimize,kocişte bunaldı hava değişikliği olur bizede.Annemlerde gelecek, pazar günü dayımlar gelir.Hep beraber olunca tadı çıkıyo zaten havuzda gülüş cümbüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?