2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yok canım elimde hiçbir gelişme yok.başka bir doktora daha gidicem.evet kilosu iyi diye başlamadık.bir dahaki ay başlıcakmışız

bunlar artık topıĞe hıÇ uĞramayanlar aranıyorlar

*adenzar
*neslıvıcdan
*annecık-annecık
*ayŞenur
*aŞına
*papetlant
*menekŞeak
*gamze
*sıbel25
*alacalale
*cgÜlıstan
*sevtapdÜzyol
*grafıtı
*swethome
*alpım
*yaĞmursel
*sıla-84
*akdaŞ
*sıbel4
*hÜzÜnyılı

arkadaŞlar bı slmınızı Özledık
meraktayız
ınŞallah sızlerde bebıŞlerınŞızde ıyısınızdır

selam canım naber.uzamazmı kız olsa toka takıcam.gözüne giriyor saçları

yok canım elimde hiçbir gelişme yok.başka bir doktora daha gidicem.evet kilosu iyi diye başlamadık.bir dahaki ay başlıcakmışız

vakıf gureba varmış canım oraya bi git annemde oraya gidiyo taa denizliden
onda hem sinir sıkışması hem kas erimesi hemde tenisçi hastalığı varmış aynı kolunda

oy oyyyy oy maşallahhhh paşama nekadar değişmiş docaman adam olmuş hele bak bide el kol hareketleri yaparmış teyzelerine yerim o ellerini senin bak haaaaa

pompan varsa bi sağ bakalım nekadar çıkıyo akşam daha iyi anlarsın
bende bugün gogly nin sütlü pirinç ununu aldım hehe
ama daha yapmadım

kikoleyim evt canım naz acıdı bize 4.5 aydır ikiş günde bir 20ml yon mamaparası yazık adama dedi heralde ama yok yok ak gidayı yedikten sonra yetmiyor heralde arkadan mamasını yapıyorum onuda içiyor zilli kızım benim.

çok sağol teyzesi.kızlar benim şu gdo kafamı çok karıştırdı.şimdi bu sütlü pirinç unları filan sağlıklımıdır.annemde almış ççağına milupanınkini.geçen gün emmedi resmen direndi sağdım kendimi sütümde gelmedi.verdik.bir kerelik.neyse geliyor sütüm şimdi.ne bilim insanların kafasını bulandırdılar

Selsin maşallah paşaya, nasılda büyümüş.. saçlarına bittimm, birazda bize verin teyzesii
Dünden beri aklımdasın biliyo musun, uzun zamandır yoktun yazacaktım fırsatım olmadı nasılsın ?

merhaba arkadaslar,

Uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cunku cok yogunum. ananemlerdeyim ama benim annem cok gezentidir. ne misafirligi ne de misafiri eksik olmaz.

bugun besik yaptık Eda,ya. bizim orada besik derler. mevlut gibi birsey. bebegin tum esyaları ceyiz serilir gibi serilir. ben de ıStanbul,dan 3 valiz esya getirdi. serince baktım ki cok sey almısım. uzuldum acıkcası. cunku hepsini giyemez. ancak krese falan giderse 2 yasında falan o sekilde ancak. hergun cicili bicili giyinirse ancak kullanır o kadar kıyafeti.

neyse kısmet.

onun dısında Selsincim masallah oglusun cok tatlı olmus. buyumus kocaman olmus. bızımki bua ya cok almadı sanırım. bakalım 2 aralıkta randevumuz var. belli olur o zamana.

Stardustcum sen de o kadar stres olmaç. bırak ısler kalsın ev kalsın. biraz kendıne zaman ayır.ç bebekler cok yıprattı bizi.3M migroslarda 6 dakıkalık 3D veya 5D gosteriler oluyor. git cok eglenceli.

daha yzacaktım eda aglıyor. iyi aksamlart optum sizi.

İşten izin aldım, yarın Armutluya gidiyoruz. Ananemler şu anda orda 1 haftalığına gittiler bizde haftasonunu değerlendirelim dedik. Bu yaz ne havuz ne deniz gördüm o yüzden çok istiyorum gitmeyi.Bugün oğluma simit aldım, bacaklarının geçtiği oturtmalı bişey bakalım kullanabilecek miyiz.Bikaç tanede tahta oyuncak aldık, biri çıngırak rengarenk..bayıldı ona.

Selsin maşallah paşaya, nasılda büyümüş.. saçlarına bittimm, birazda bize verin teyzesii
Dünden beri aklımdasın biliyo musun, uzun zamandır yoktun yazacaktım fırsatım olmadı nasılsın ?

verelim canım.bizde çok var.sizden kıymetlimi sağol canım beni merak ettiğim için.iyiyim canım.sen nasılsın oğluşun nasıl

sağol kibelecim.bende çok üzülüyorum canım giydiremediğimde hayırlı olsun mevlütünüz.bizde bayramdan sonra yapıcaz kısmetse

Allah kabul etsin canım, tadını çıkar annenlesin ne güzel Eda sana kalmıyodur eminim :).
Olsun hergün farklı farklı giysin cicili bicili ne güzell.Hepside çok yakışır eminim annesi opuyorumnanaktan

demekki hepimizde durum aynı , sende bir de bonus olarak regl var -tatlicadiarzu-
neyse regl olmana inan ben de çok sevindim , meraktaydım inşallah olur bu kız bugün yarın diyordum her mesajını görüp de regl olduğunu yazmayınca sen yerimseniben

canım sağol yazdıkların için :1hug:
canım kaka çıkışı yoktu oğluşumun 9 gün kadar , o yüzden bu hafta çorbayla başlayalım , içinde kabak var yumuşatır barsaklarını dedi dr.umuz .. yoksa sütün azlığıyla ilgili bir şey demedi , 4 bitti 5ten gün alıyoruz yavaş yavaş öğün olacak kadar değil , 1 kahve fincanı kadar e yiyebildiği kadar yesin dedi çorbayı 1 hafta diğer hadta da yoğurt ..

temizlik içinse aslında o kadar pimpirikli bi insan değilim .. bel-boyun fıtığım olduğundan + oğluşum da yaklaşık 6 kg olup her dakika kucağımda olduğundan zorlamak istemiyorum bedenimi , çünkü özellikle de boyun fıtığım atağa geçtiğinde boynumdan yarı belime kadar zerre hareket olmuyor , yürümek- wc vs. aklına gelecek herşey çok zor hatta imkansızlaşıyor bazen . ben de o yüzden haftada yarım gün alıyordum kadını günlük temizlik için .. ama perdeler yıkanmayalı ve camlar silinmeyeli çok olmuştu .. dip köşe temizliğin yapılmadığını sen bilince batıyor herşey , bari bu hafta tam gün yapalım hazır havalar da güzel giderken dedim , demez olaydım
ütüler oğluşumun cicileri .. ütülenmediği zaman sert oluyor ya o yüzden içime sinmiyor , yoksa eşimin gömlek pantolanları vs değil derdine düştüğüm , hatta okula gideceğimde bazen benim kıyafetlerimi bile eşim ütüler .. vitrin içleri de en son doğumdan önce bi silinmişti ..
hazır kadının vakti varken ve tam gün almışken çıksın aradan dedim , ama gene kaldı benim başıma klava:

dediğin gibi yapayım , çorbayı daha sulu tutayım ama biberon dlikleri malum çokkkkk ince .. bizimki biberondan suyu bile yadırgadı içemedi :1no2:

kızlar bebişlerin karnını gıdıkladığınızda falan gülüyorlar mı kıkırdıyorlar mı...yani gıdıklanıyorlarmı...
wwwoooowwww süper..çok gıdıklanan kıskanç olurmuş derler....hehehehe

benimki deeeee , özellikle de koltuk altlarından gıdıklanıyo , tıkır tıkır gülüyo :))

starımm nasılsın daha iyisin umarımm üzme kendini tatlişş bak bu günleri hatırladıkça ilerde nasıl özlüceksin sen bile nasıl büyüdüklerine inanamayacaksınnzemuszemus

senle konuştuktan sonra film koptu bizde canım -tatlicadiarzu-
şimdi daha iyiyiz , o da ben de bıcı bıcı yaptık rahatladık , paşam uyuyo şimdi melekler gibi :asigim:
ben ilk doğduğu zamanki hallerini , o günlerimi dahi özlüyorum şimdiden ..
Allah bugünümüz aratmasın hiçbirimize :Saruboceq:

bizim 6 sene sonra geldi meleğimiz canım
evet eşlerimiz , şükür Rabbime :Saruboceq: , geride kaldığımız bu süreçte beraber yürürken , yine beraber , en çok yaralandığımız .. onların sevinçlerine tanık olmak daha mutlu ediyor insanı .. öyle mutlu görünce onları " Allahım meğer en az o da benim kadar istiyormuş ve üzülüyormuş kendi içinde .." diyorsun ..
keşkelerimiz hiç olmaz inşallah yavrularımıza dair :Saruboceq:

canımcım , bugün değiştirdiğim bir biberon başlığını genişletmiştim ama içime sinmedi attım çöpe .. çünkü çok açken biberonla süt felan verdiğimizde hızla çektiğinde boğazına kaçırıyo , deliği genişletirsem boğaza kaçış daha fazla olmaz mı :bbo:
yine de 1-2 yudum alır yavaş yavaş kontrollü bi şekilde deneyerek tecrübe ederiz biz de diimi :sm_confused:

kikoşum , canım kuşum benim derdim - acelem aman mamaya ek gıdaya alışsın değil , hatta korkuyorum da bu yüzden .. ya onlara alışır , aklı karışır ve emmek istemezse bundan sonra diye .. sadece şu bir hafta on gündür onun huzursuzluğu beni de huzursuz etti , bu hafat çok koşturmacayla geçti , üstüne eşime kızdım dün ve beni anlamadığını düşündüm yada neden alttan almayı akıl edemedi ben bunca şeyi yaşarken diye , üzüldüm çok .. kadını desen yukarıdaki msjda gaydina da yazım , keyfimden almıyorum be anacım , bel-boyun fıtığım var , benim oturduğum ev de 165 metrekare , sil-süpür bitmiyo ve yemek yemeye hatta tuvalete bile gidemezken temizliği nasıl yapayım diye kadın alıyorum .. yoksa o kadar severimki ben ev temizliği yapmasını .. hamileyken hep yatıp hiç bir şey yapamadığım için doğumdan sonra şifonyerimin ilk 2 çekmecesini düzeltmek bile kendimi o kadar iyi ve " tam " , hayatın içinde hissetirmişti ki kendimi , bunu anlamanız mümkün değil ..
benim bu boyun fıtığım nüksettiği neredeyse 3 yıldan beridir eşim ütüler benim kıyafetlerimi de çoğu zaman .. bebek kıyafetleri öyle özen istemiyo ve küçük parçalı olduğundan hemen ütülenip bitiyor ya , o yüzden rahat ütüleyebiliyorum ..
kikoşummm sigara olmayacak bi daha .. sadece dün bi şeyden çıkarmam gerekiyordu hırsımı , eşimle konuşacak kendimi onun yanlış anlamasına sebep olduğum şeyin altını bir daha çizerek alt yazısını geçecek kadar takati yerinde hissetmediğimden çıkıp balkona içtim sigarayı , içtimde denmez zira kemirdim -tatlicadiarzu-
sağol tatlım yazdıkların için :1hug:

senin adına çok sevindim canım staja başlamışsın .. içi gitmez mi insanın sen yanında yokken oğluşunun ağladığını duyarsın da mafoldumben
sanki sen yanında olduğunda aynı sebepten ağlasa o kadar koymaz , yanında yoksun ya türlü sebepler gelir aklına neden ağladığına dair , en çok da acaba benim yokluğumu anladı , benim kokumu mu arıyor da beni arıyor evde , bulamayınca ağladı gibi düşünceler gelir , daha burulur için .. çaktırmadan silersin gözyaşlarını kimse görmez etrafında ..
yok yooook çokağlak oldum ben .. evet , böyleydim evvelden de ama bu kadar değil .. lohusa bunalımı geri mi geldi nee -tatlicadiarzu-

keçi sütünü sipariş edemedim , oğluşum pek durmadı da bugün ( ilk yoğurdu mecburen hazır yoğurttan yada komşuda bulursam - en olmadı anneme getirticem inek sütünden ev yapımı yoğurt , onunla mayalamayı düşünüyorum , bakalım :1rolleyes:
bu golden goat'u Karenim de kullanıyo uzun zamandır ve çok memun , aklına takılan bi şey olursa , deneyimli olduğu için , ona da danış derim ben yerimseniben

hepimiz benzer şeyleri yaşıyormuşuz , bunu anladım .. zor gerçekten yaa , onlar büyüyorlar ama bizim de pestilimizi çıkartıyorlar -tatlicadiarzu- naapalım olacak o kadar , evlat tatlı , öyle olmasa 3er 4er tane doğurur mu insan hiç diimi :asigim:
uyuması ii olmuş , kimseyle pek yakınlaşmamış , hastalıktan kırılıyor millet ve azcık biirne baksa gülse nazar ederlerdi nasıl da güzel bakıyor gülüyor bu bebek diye :bbo:

maşallah canım yaaa kocaman adam olmuş bu , yarın okula yazdır hatta kaydirigubbakcemile3
eşimle ben en çok da saçlarına hasta olduk
boyu - kilosu süper :lepi:
şurubun adı neydi canım , eğer gelecek aya kadar böyle devam ederse bizim kabızlık sorunumuz dr.umuza sorayım vereyim mi diye .. Arasım da 4-9 günde yapıyor tatasını benneyaptımki
şu armut suyunu ben de deneyeyim yerimseniben
rotanın ilk dozumu ikincisini mi oldunuz ??
bir de yakınlarda eklediğin bi resim vardı bi arkadaşın alıntısında görmüştüm yanılmıyorsam , oğluşun bi hoppalanın içindeydi , çoook beğenmiştim , dr.umuza gösterdim katalogdan açıklamasıyla beraber okudu felan , daha erken 6. ayda felan dedi , üfffff , içimde kaldı halbuki Jokerde görmüştüm , evet alabilirsin dese koştur koştur gidip alıcaktım onu yaaaa :sinifsinif:

iyi geceler kızlar

iyi yolculuklar çiçekcim.güle güle kullanın oyuncaklarınızı

Bizde iyiyiz canım sağol, Ali Eymen uyudu kaç akşamdır 12yi yapıyoduk bu akşam sızdı heran uyanacak diye tetikteyim, aslında benimde uykum var,kocişte uyudu.Kızgınım bugün ona nette çok takılıyor, şu son zamanlardaki favori oyun varya ona takıldı gelir gelmez onu açıyor ne muhabbet ne bişey.sitem ettim bıraktı, uzanmıştım oda uzandı oğluş uyanınca ben kalktım o uyumaya devam ediyo :)
Sizede iyi gecelerr çağını öp bizim için :kedi:

canım ben mısırda - soyada var diye biliyorum , pirinçte de mi varmış ..
bugün meclisten ürün paketi üzerinde GDO vardır ibaresi yer almak zorunda olduğu yasa geçmiş , zaten gümrükte tonlarca mal bekliyormul bu yasanın çıkıp çıkmayacağıyla ilgili .. eğer bi ürünün içinde milyonda dokuz orada GDO varsa yazmak zorunda değilmiş bu yasadan önce , şimdi 1/1000000 olsa bile yazacakmış .. zaten kalitesinden emin olduğunuz , organik olan ( milupa gibi ) ÜRÜNLER 100LERCE DENETİMDEN GEÇTİKLERİ İÇİN SIK ARALIKLARLA ONLARDA BÖYLE ORGANİZMALARIN OLMASI MÜMKÜN DEĞİLMİŞ..
KAYNAK > ( gıda müh. ve satın alma ) eşim

İyi geceler kızlar, nasılsınız

ii geceler canım ..

hayırlı olsun beşiğiniz canım .. kıyafetler konusunda ben de aynı düşünüyorum .. bir aldığımız 2-3 giyip bi o kadar yıkandıktan sonra , bi ütülüyosun özenle ve giydireyim diyosun , ı-ıhhh , olmuyo .. ben de ne ara büyüdün len sen diyorum paşama
kaydirigubbakcemile3:asigim:
şu günlerde biraz hareketli geçiyor , 1 sene kadardır çalışmayıp hep yatınca , herşeyden uzak kalınca sanırım bir anda gelişen olaylar silsilesi yordu beni .. geçer bugün yarın diye düşünüyorum :1rolleyes:
tavsiyen için tşk canım , her an oluyor mu o dediğin gösteriler , yoksa gün içinde belli zaman dilimlerinde mi ???

ay nasıl özendim sizeeeeeeeee :asigim:
inşallah paşan sever suyu , sizin için de güzel geçer vakit o zaman
şimdiden güle güle gidin ve iyi eğlenceler dilerim ..

ay nasıl özendim sizeeeeeeeee :asigim:
inşallah paşan sever suyu , sizin için de güzel geçer vakit o zaman
şimdiden güle güle gidin ve iyi eğlenceler dilerim ..

Sağol starcım, suya bayılıyo Ali Eymen umarım havuzuda sever.Akşam yıkadık babasıyla, bikaç seferdir biz kucağımıza alıp küvete birimiz girip yıkıyoduk,bu sefer kendi küvetinde deneyelim dedim.Kirli çamaşırlarını koydum küvetine kaymasın diye,kafa kısmınada havlu koydum yatırdık,suyu doldurduk göbüşünü geçti.Sıcacık bi hoşuna gitti bi yayıldı sonra bi baktık çişini yapıyoooooooo delikafadulden kaydirigubbakcemile3 çok hoştu yaa.Suya şap şap vuruyo eliyle :) baktık olmuyo babası aldı yine kucağına ben yıkadım.
Canım ben yazdan beri hiçbir yere gitmedim, işe başlayıncada iyice robot gibi yaşadığımızı farkettim.İşten çıkıp markete bile uğrasam koştura koştura alıyorum ne alıyosam sonra hemen eve.Bu fırsatı bi daha ne zaman buluruz kimbilir,değişikliğe çok ihtiyacım var :kedi: inşallah iyi gelir hepimize,kocişte bunaldı hava değişikliği olur bizede.Annemlerde gelecek, pazar günü dayımlar gelir.Hep beraber olunca tadı çıkıyo zaten havuzda gülüş cümbüş.

biz de ikidir benim kucağımda yıkıyoruz , o da rahat - sakin biz de .. hem daha sıcak oluyo banyo filesi ister isemez üşütüyordu onu , hem de çabucak yıkıyoruz düşürme yada canını acıtma endişemiz olmadan :asigim:
az önce eşime sordum , belki bi haftasonu yada günü birlik biz de gidicez termal havusu olan bi yere .. benim fıtıklarıma da ii gelir hem , oğluşum da ilk havuz deneyimini ( dünkü leğende sıcak suya oturma deneyiminden sonra kaydirigubbakcemile3 ) yaşar .. çok heyecanlandım .. izmirde gidilebilecek yerleri araştırıcam şimdi netten delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…