2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

stardust inan uğraştım didindim bi sürü yazdım yolladım olmadı baktım yok sinir oldum gene yazayım az kısa özettt .. ek besin denemeniz ve yaşadığın sıkıntıları okudum üzüldüm ..şu ana kadar bib. meme alan bebek tabiki kaşık ona yabancı gelecek canını sıkma bi kaç gün ara ver sonra keyfi yerindeyken bi daha denersin bu sefer çay kaşığı kullan bakalım belki onu alır ...bende fazla öel iş güç yapamıyorum günü saati uymuyor bebişlerin göya bana ve etrafa göre uslu bebek ama olmuyo işte ama öyle hızla büyüyorlarkii her anlarının tadını çıkaralım varsın işler bitmesin aammmmaaaaan boşver kimse kusura bakmasın bebelerimiz var bizimm .. ben 9 10 yaşlarındayken komşumuzun ilk bebesi dünyaya gelmişti annesi beni devamlı evine çağırırdı pınar biraz özgeyle oturumusun diye bende koşarak giderdim sevcem diye karşıma oturtur ben onla konuşurken oda işini gücünü hallerderdi eğer öle akllı başında tanıdığın varsa çocuk çağır eve gelsin bebekler çocukları çok seviyor onlara bakarken haraketlerini izlerken çok mutlu oluyolar inan ben kızım okuldan gelsede denizle ilgilense diye yolunu gözlüyorum ister biraz onları seyreder dinlenir istersen işe güce bakarısın inan işe yarıyo birde benim oğluş öle çıngırak mış oyuncakmış fln değil akla gelmiyecek şeyler daha ilgsini çekiyor mesela poşet ben altını açarken benim oğluş illa pamuk poşetini eline alcak nasıl çırpınıyo görsen veriyom eline onla bi güzel benim denetimim altında oynuyo

Son düzenleme:
aa negüzel inşallah kafanı toplamış rahatlamış dönersiniz canım hadi iyi bayramlar sizede
mevlüdünüz kabul olsun canım
paşamın resimlerinde yükliiim azcıkın yerimseniben

çok tatlı olmuş bu maşallah günden güne babaya daha bi çok mu benziyo ne
hakkaten o pipisini ne güzel inceliyo bune nerden çıktı bu felanmıki acaba
allah kolaylık versin canım hepsi ayrı bi telden çalıyolar işte napcan yolunu yöntemini yine sen n bulacan benimkid 3 gündür akşam uyutulmuyor babası diyo neye ağlıyo bu
bende diyorum
uyumamaya
çocuk uyumamak için direniyo resmen
valla lamı cimi yok kızlar güzel açıklamışlar
bizde çok soğuk hatta karlı bi memlekete tokata gidicez bayramda ama valla hiç orasını düşünemiyom şimdi bizimde ilk gidişimiz olacak gelen giden bitmez ama napalım olacağı varsa hurinin dediği gibi heryerde olur
sen bol bol c vitamini al
bebişede günde bir defa ıhlamur içir hasta olsada olmasa içir canım
hadi sizede iyi bayramlar hayırlı yolculuklar
iyigeceler kızlar nasılsınız

ben nezle oluyorum off boğazdan sonra birde bu çıktı galiba.hmen minoset ve vitamin aldım umarım geçer
ah canım ya bayrama kadar iğleş bari yaaa

canım sende kötüleşmişsin aman dikkat edin yaww
tekrar tekrar geçmiş olsun diyeyimde geçsin hemen
bu arada bende aynen öyleyim kızım azcık ilgilenmese benimde elim ayağıma dolanır
ay bu yaşta çok yük bindirmiş oluyozki:uhm:

çok sağol canım.şurubun adı.duphalac.barsak düzenleyicisiymiş.bende bugün alıp armut vericem bakalım.evet canım jokerden aldık fısher prıce hoppala.valla biz 4 ayı bitti koyduk.araştırdım 5 aylık diyordu.kullanıyoruz ilk zamanlar biz hoplatıyorduk ayaklarını fazla yere değdirmiyorduk.şimdi kendisi öğrendi.öyle güzel hopluyorki gülmekten ölüyoruz.hemde duruyor bende birşeyler yapıyorum işte.gerçi en fazla yarım saat duruyor.ara ara koyduğunda iyi oluyr yemek yerken selçuk ile koyuyoruz rahat rahat yemek yiyiyoruz

sağol canım.o mamaların içinde soya lesitini var ya.oyüzden kafam karıştı.yazsında bizde bilelim.bende pek sanmıyorum ama işte insanın içine kurt düştümü olmuyr

çok sağol canım

alemsin valla huricim

stardust aras çok tatlı olmuş maşallah
selsinciğim paşan artık abi olmuş.ne çekiyorsun der gibi o kalkık el hareketini yerim ben onun maşallah

çok sağol canım

geçmiş olsun cnm
bu arada arasın resimlerine bayıldım özellikle son resmine kaydirigubbakcemile3

selsincim senin oğlunda çok tatlı olmuş maşallah kocaman

çok sağol canım

çok sağol narcım

Son düzenleme:

kikoşum dikkat ettimde veletlerin hepsi aynı telden çalıyo bu aralar benimkide hasta olduğundan diyoduk ama değil huy değiştiriyo 3 akşamdır uyumamak için direniyo ne kucak ne beşik ne salıncak ne ayak böyle dört dönüyorum evin içinde aam dün akşam çaresini buldukk biraz yorulduk ama değdi:) saat 7 de uyandı akşam o saaten sonra 9 gibi uyumak isterdi hep 15 dakka bile olsa isterdi dün akşam direndim kucakta bi babasına hopplana oyunlar felan bi ablasını çağırdık beraber konuştuk o bize baktı güldü oyunlar yaptı vesselam saat 11 yaptım karnıda acıktı o oyunlarla uykusuzlukla beraber 2 saallamada bu gitti uyuduğu gibide mamayı tıktım ağzına derin gece uykusuna geçtii bu akşamda öyle bi denicem bu akşamda aynısı olursa yolunu bulmuş olucam:)

selsin maşallahh paşana canım yaa çok tatlı olmuş yakın olsaydım ısırırdım ekrandan bile mıncıklayasım geliyo baktıkçaa maşallahh paşacığaaa allah nazardan kem gözlerden korusun

star_dustumyerim senni oğlanı ne güzelde oturmuş küvetee kıyamam ben ona yaa çok tatlıı 41 kere maşallahh kuzuyaaa

yani diyosunki bunları azcık yormak gerekiyo dimii
valla şahsen bende ancak öle uyutabiliyom şuson 3 gündür
iyice oynaşmak yoğrulmak istiyo sonra keyfi gelince acıkıyo emerkende uyuyo işte yoksa hakkaten uyumuyo
ha ben bide yatmadan önce calpol verdim daha da rahatladı
bence huysuzlukları diş-damak işte

eyvahh sayha açık kalmış haberim yok starım vakit buldukça girmeye çalışıcam canım evime gidene kadar böyle maleseff kikoşum arada ugrar unutturmam kendimi

allh sizi nasıl biliyorsa öle yapsın .güldürdün kız beni. deseydin paaya o senin için çok önemli oğlum onsuz olamıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile3
kesinlikle erken keşfetmiş....
bizimki şimdiden keşfetti sanırım kıymetlisini kaydirigubbakcemile3

gıymatlusunulaelaelaelaelaenaniknanik

güzel fikir canım ama düşündüm hemen komşularımı aklıma getirdim...benim çevremdede var bir kız evet annesiyle camdan cama merhabalığımız da var...olabilir biraz daha arayı yaparsam annesi ile dersini yaptıktan sonra bana gelsin falan derim...tabi hasta değilse

anladım canım şu an topik dökülüyor bebişlerin hepsi aynııııı...ipek çıldırtıyor beni ve benim psikolojim bunu kaldırmıyor çabuk yıkıldım ben ...
hiç bir şey yapamıyorum ders çalışamıyorum yemek bulaşık ev aldı başını gitti sürekli ağlıyor......ve ben çok sinirleniyorum gerçi bu reglden dolayıda çok agresifim ...inanılmaz derecede...

slm arkadaşlar.kimsecikler yok. huri canım nasılsın. zor oluyor değil mi tek başına. benim oğlanın uykusu umarın senin kızına da geçer biraz. bebekler uyumayınca zor oluyor.

canim bildiim kadariyla nane ve kekik anne sütünü azaltiyor, aklinizda bulunsun.

ii yolcuuklaaaar!!

starcimm kiyamam ben sana, bunlar bir test, insallah verecegiz hepsini.
bakmayin biz de buyuyoruz onlarla, sabrimizin katsayisi artiyor.
yavas yavas alisacak arascik merak etme sen.
bu arada saol ii dileklerin icin:)

kızlar bebişlerin karnını gıdıkladığınızda falan gülüyorlar mı kıkırdıyorlar mı...yani gıdıklanıyorlarmı...

bnm ki topuktan gidiklaniyor neredeyse 1. ayi bittiginde kesfetmistim ama o zamanlar gulmuyordu.simdi boynunda opunce deli oluyor, kıkı kıkır.

Allah saglikla sihhatle buyutmek nasip etsin, bundan sonra zor gunler gormeyin insallah.

oooof oooof su KV bakma olayi bizde de var, daha zamani var ama stresi simdiden sardi, hele bgn onun yuzunden esimle kavga ettik.

ben de merak etmistim cnm seni, ii oldugunuza sevindim, masallah oglusun peeeek tatli:)

hayirli olsun kibelecim.

ii yolculuklar, ii dinlenceler cnm!!

kizlar biliyprsunuz biz de ayni dertten muzdaribiz, careyi mama sonrasi karnina sicak su torbasi koymakta bulduk.oyle sizabiliyor.

bu arada star fotolar harika, masallah arasa.

aklimda bisiler daha vardi ama unuttum, kusuruma bakmayin.

hepiniz optum canlarimmm..

canım benim kızın gaz sorunu olmuyo
maşallah alttanda üsttende hiç durmuyo
zannedersemde karın ağrımız olmuyo
ama ya burnu insanın bianda kaşınırya benimkıza öle bişiler oluyo surat büzülüyo ve hemn eller ağza gidiyo
yani kesin bu damak kaşınmaları

kızlar eşim bana kahvaltıdan sonra hazırlanın dışarı çıkalım dedi
bana mont alınacak bayrama tokata gidicez ya giyecek bişeyim yok ve orasıda ya karlı olur yada ayaz
ve bundan başkada izin günü yok ve bede tek başıma 2 çocukla gidemem gitsemde giyin soyun çocuklara kim bakacak
neyse buna bi tlf geldi mağazadan
ben çıkıyom hemen gelirim dedi
saat 3 oldu halen ses seda yok
vede akşamada misafirler var
yani çıksak şimdiye gelirdik
şimdi busaatten sonra nereye gidecende nerden bulacanda alacanda vede eve gelip misafir ağırlıyacan
sinirden ölmek üzereyim
ama gıcıklığına belli etmicem bişi demicem
bakalım kafası nezaman donk edecek
benorda tir tir tikrerkenmi acaba

slm arkadaşlar.kimsecikler yok. huri canım nasılsın. zor oluyor değil mi tek başına. benim oğlanın uykusu umarın senin kızına da geçer biraz. bebekler uyumayınca zor oluyor.
çok zor oluyor...allahtan bugün kocş evde biraz el attı da işimi gücümü yaptım yayıldım yattım felan..gece gidecek işe ...
bende öyle bi sinir anı geliyor ki böyle oturup televizyon seyrederken birden gülme krizine giriyorum sonra bildiğin ağlamaya başlıyorum..
ciddi sıyırdım galiba..
.

ah canım ya bizizm kadar ince fikir düşünebilselerdi...
geçen iziznli olduğunda nazlıbaharın oraya gitmek istiyorsdum 3 kez söyledim boluya gidelim die...
şimdi bu pazartesiden 4 aralığa kadar yine iziznli bakalım bi yer daha var istanbul içinde gitmek istediğim 1 kere söyledim dahada söylemem bakalım ne olacak...
kocişlerimiz bir tane...çok seviyorum ..ama anlayış düşünce malesef hepsinde aynı sınırda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…