- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.361
star kaçar kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar , keyifli muhabbetler ..
aa negüzel inşallah kafanı toplamış rahatlamış dönersiniz canım hadi iyi bayramlar sizedeİşten izin aldım, yarın Armutluya gidiyoruz. Ananemler şu anda orda 1 haftalığına gittiler bizde haftasonunu değerlendirelim dedik. Bu yaz ne havuz ne deniz gördüm o yüzden çok istiyorum gitmeyi.Bugün oğluma simit aldım, bacaklarının geçtiği oturtmalı bişey bakalım kullanabilecek miyiz.Bikaç tanede tahta oyuncak aldık, biri çıngırak rengarenk..bayıldı ona.
mevlüdünüz kabul olsun canımmerhaba arkadaslar,
Uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cunku cok yogunum. ananemlerdeyim ama benim annem cok gezentidir. ne misafirligi ne de misafiri eksik olmaz.
bugun besik yaptık Eda,ya. bizim orada besik derler. mevlut gibi birsey. bebegin tum esyaları ceyiz serilir gibi serilir. ben de İStanbul,dan 3 valiz esya getirdi. serince baktım ki cok sey almısım. uzuldum acıkcası. cunku hepsini giyemez. ancak krese falan giderse 2 yasında falan o sekilde ancak. hergun cicili bicili giyinirse ancak kullanır o kadar kıyafeti.
neyse kısmet.
onun dısında Selsincim masallah oglusun cok tatlı olmus. buyumus kocaman olmus. bızımki bua ya cok almadı sanırım. bakalım 2 aralıkta randevumuz var. belli olur o zamana.
Stardustcum sen de o kadar stres olmaç. bırak ısler kalsın ev kalsın. biraz kendıne zaman ayır.ç bebekler cok yıprattı bizi.3M migroslarda 6 dakıkalık 3D veya 5D gosteriler oluyor. git cok eglenceli.
daha yzacaktım eda aglıyor. iyi aksamlart optum sizi.
çok tatlı olmuş bu maşallah günden güne babaya daha bi çok mu benziyo ne
allah kolaylık versin canım hepsi ayrı bi telden çalıyolar işte napcan yolunu yöntemini yine sen n bulacan benimkid 3 gündür akşam uyutulmuyor babası diyo neye ağlıyo bumrb kızlar çok uzun zamandır yazamıyorum.ama takip ediyordum. Selsin canım paşamızama kocaman bir maşallah nasıl değişmiş adam olmuş yahu.saçlarda o biçim.gündüzleri bilg. başına malesef geçemiyorum benim oğlum malesef çok sinirli ve gündüzleri hiç uykumuz yok ben ayaklarımda sallanmaya alıştırdım şimdi ise ayaklarımdan indiği anda uyanıyor.ağlamaya başlayınca susmak bilmiyor.kusana kadar ve tıkanana kadar ağlıyor bir de gaz sorunumuz var.inş sakin bir çocuk olurda bende aranıza dönebilirim.hepinizi çok özledim.
valla lamı cimi yok kızlar güzel açıklamışlarslm herkese geçmiş baya bi birikmiş okuyamıyorum malesef.umarım herkes iyidir.a.s.
sınavlarım başladığı için vakit bulamıyorum girmeye.
kızlar benim bi sorunum var sizlerede danışmak istedim eşim izmirli bende antalyalıyım eşimin işi gereği kayseride oturuyoruz.geçen bayram benim ailemin yanına gittik ama ben istemedim eşim zorladı değişiklik olsun diye . şimdi bu bayramda tutturdu izmire gidelim diye tabiki onunda hakkı ailesiyle bayram geçirmek ama şu domuz gribi beni çok korkutuyor çok yakın akrabalarıda gripmiş ama domuz gribi değil diyorlar. şimdi ben oaraya gitsem oğlumu görmeye gelecekler ve ben bu yüzden gitmek istemiyorum eşimde surat yapıyor bana koruruz oğlumuzu dışarı çıkarmayız falan diyor ama ben gitmek istemiyorum:çok üzgünüm: sizce ne yapayım akıl verin bana bu arada uzun oldu galibabenneyaptımki
ah canım ya bayrama kadar iğleş bari yaaaiyigeceler kızlar nasılsınız
ben nezle oluyorum off boğazdan sonra birde bu çıktı galiba.hmen minoset ve vitamin aldım umarım geçer
canım sende kötüleşmişsin aman dikkat edin yawwstardust inan uğraştım didindim bi sürü yazdım yolladım olmadı baktım yok sinir oldum gene yazayım az kısa özettt .. ek besin denemeniz ve yaşadığın sıkıntıları okudum üzüldüm ..şu ana kadar bib. meme alan bebek tabiki kaşık ona yabancı gelecek canını sıkma bi kaç gün ara ver sonra keyfi yerindeyken bi daha denersin bu sefer çay kaşığı kullan bakalım belki onu alır ...bende fazla öel iş güç yapamıyorum günü saati uymuyor bebişlerin göya bana ve etrafa göre uslu bebek ama olmuyo işte ama öyle hızla büyüyorlarkii her anlarının tadını çıkaralım varsın işler bitmesin aammmmaaaaan boşver kimse kusura bakmasın bebelerimiz var bizimm .. ben 9 10 yaşlarındayken komşumuzun ilk bebesi dünyaya gelmişti annesi beni devamlı evine çağırırdı pınar biraz özgeyle oturumusun diye bende koşarak giderdim sevcem diye karşıma oturtur ben onla konuşurken oda işini gücünü hallerderdi eğer öle akllı başında tanıdığın varsa çocuk çağır eve gelsin bebekler çocukları çok seviyor onlara bakarken haraketlerini izlerken çok mutlu oluyolar inan ben kızım okuldan gelsede denizle ilgilense diye yolunu gözlüyorum ister biraz onları seyreder dinlenir istersen işe güce bakarısın inan işe yarıyo birde benim oğluş öle çıngırak mış oyuncakmış fln değil akla gelmiyecek şeyler daha ilgsini çekiyor mesela poşet ben altını açarken benim oğluş illa pamuk poşetini eline alcak nasıl çırpınıyo görsen veriyom eline onla bi güzel benim denetimim altında oynuyo
demekki hepimizde durum aynı , sende bir de bonus olarak regl var -tatlicadiarzu-
neyse regl olmana inan ben de çok sevindim , meraktaydım inşallah olur bu kız bugün yarın diyordum her mesajını görüp de regl olduğunu yazmayınca sen yerimseniben
canım sağol yazdıkların için :1hug:
canım kaka çıkışı yoktu oğluşumun 9 gün kadar , o yüzden bu hafta çorbayla başlayalım , içinde kabak var yumuşatır barsaklarını dedi dr.umuz .. yoksa sütün azlığıyla ilgili bir şey demedi , 4 bitti 5ten gün alıyoruz yavaş yavaş öğün olacak kadar değil , 1 kahve fincanı kadar e yiyebildiği kadar yesin dedi çorbayı 1 hafta diğer hadta da yoğurt ..
temizlik içinse aslında o kadar pimpirikli bi insan değilim .. bel-boyun fıtığım olduğundan + oğluşum da yaklaşık 6 kg olup her dakika kucağımda olduğundan zorlamak istemiyorum bedenimi , çünkü özellikle de boyun fıtığım atağa geçtiğinde boynumdan yarı belime kadar zerre hareket olmuyor , yürümek- wc vs. aklına gelecek herşey çok zor hatta imkansızlaşıyor bazen . ben de o yüzden haftada yarım gün alıyordum kadını günlük temizlik için .. ama perdeler yıkanmayalı ve camlar silinmeyeli çok olmuştu .. dip köşe temizliğin yapılmadığını sen bilince batıyor herşey , bari bu hafta tam gün yapalım hazır havalar da güzel giderken dedim , demez olaydım
ütüler oğluşumun cicileri .. ütülenmediği zaman sert oluyor ya o yüzden içime sinmiyor , yoksa eşimin gömlek pantolanları vs değil derdine düştüğüm , hatta okula gideceğimde bazen benim kıyafetlerimi bile eşim ütüler .. vitrin içleri de en son doğumdan önce bi silinmişti ..
hazır kadının vakti varken ve tam gün almışken çıksın aradan dedim , ama gene kaldı benim başımaklava:
dediğin gibi yapayım , çorbayı daha sulu tutayım ama biberon dlikleri malum çokkkkk ince .. bizimki biberondan suyu bile yadırgadı içemedi :1no2:
benimki deeeee , özellikle de koltuk altlarından gıdıklanıyo , tıkır tıkır gülüyo :))
senle konuştuktan sonra film koptu bizde canım -tatlicadiarzu-
şimdi daha iyiyiz , o da ben de bıcı bıcı yaptık rahatladık , paşam uyuyo şimdi melekler gibi :asigim:
ben ilk doğduğu zamanki hallerini , o günlerimi dahi özlüyorum şimdiden ..
Allah bugünümüz aratmasın hiçbirimize :Saruboceq:
bizim 6 sene sonra geldi meleğimiz canım
evet eşlerimiz , şükür Rabbime :Saruboceq: , geride kaldığımız bu süreçte beraber yürürken , yine beraber , en çok yaralandığımız .. onların sevinçlerine tanık olmak daha mutlu ediyor insanı .. öyle mutlu görünce onları " Allahım meğer en az o da benim kadar istiyormuş ve üzülüyormuş kendi içinde .." diyorsun ..
keşkelerimiz hiç olmaz inşallah yavrularımıza dair :Saruboceq:
canımcım , bugün değiştirdiğim bir biberon başlığını genişletmiştim ama içime sinmedi attım çöpe .. çünkü çok açken biberonla süt felan verdiğimizde hızla çektiğinde boğazına kaçırıyo , deliği genişletirsem boğaza kaçış daha fazla olmaz mı :bbo:
yine de 1-2 yudum alır yavaş yavaş kontrollü bi şekilde deneyerek tecrübe ederiz biz de diimi :sm_confused:
kikoşum , canım kuşum benim derdim - acelem aman mamaya ek gıdaya alışsın değil , hatta korkuyorum da bu yüzden .. ya onlara alışır , aklı karışır ve emmek istemezse bundan sonra diye .. sadece şu bir hafta on gündür onun huzursuzluğu beni de huzursuz etti , bu hafat çok koşturmacayla geçti , üstüne eşime kızdım dün ve beni anlamadığını düşündüm yada neden alttan almayı akıl edemedi ben bunca şeyi yaşarken diye , üzüldüm çok .. kadını desen yukarıdaki msjda gaydina da yazım , keyfimden almıyorum be anacım , bel-boyun fıtığım var , benim oturduğum ev de 165 metrekare , sil-süpür bitmiyo ve yemek yemeye hatta tuvalete bile gidemezken temizliği nasıl yapayım diye kadın alıyorum .. yoksa o kadar severimki ben ev temizliği yapmasını .. hamileyken hep yatıp hiç bir şey yapamadığım için doğumdan sonra şifonyerimin ilk 2 çekmecesini düzeltmek bile kendimi o kadar iyi ve " tam " , hayatın içinde hissetirmişti ki kendimi , bunu anlamanız mümkün değil ..
benim bu boyun fıtığım nüksettiği neredeyse 3 yıldan beridir eşim ütüler benim kıyafetlerimi de çoğu zaman .. bebek kıyafetleri öyle özen istemiyo ve küçük parçalı olduğundan hemen ütülenip bitiyor ya , o yüzden rahat ütüleyebiliyorum ..
kikoşummm sigara olmayacak bi daha .. sadece dün bi şeyden çıkarmam gerekiyordu hırsımı , eşimle konuşacak kendimi onun yanlış anlamasına sebep olduğum şeyin altını bir daha çizerek alt yazısını geçecek kadar takati yerinde hissetmediğimden çıkıp balkona içtim sigarayı , içtimde denmez zira kemirdim -tatlicadiarzu-
sağol tatlım yazdıkların için :1hug:
senin adına çok sevindim canım staja başlamışsın .. içi gitmez mi insanın sen yanında yokken oğluşunun ağladığını duyarsın da mafoldumben
sanki sen yanında olduğunda aynı sebepten ağlasa o kadar koymaz , yanında yoksun ya türlü sebepler gelir aklına neden ağladığına dair , en çok da acaba benim yokluğumu anladı , benim kokumu mu arıyor da beni arıyor evde , bulamayınca ağladı gibi düşünceler gelir , daha burulur için .. çaktırmadan silersin gözyaşlarını kimse görmez etrafında ..
yok yooook çokağlak oldum ben .. evet , böyleydim evvelden de ama bu kadar değil .. lohusa bunalımı geri mi geldi nee -tatlicadiarzu-
keçi sütünü sipariş edemedim , oğluşum pek durmadı da bugün( ilk yoğurdu mecburen hazır yoğurttan yada komşuda bulursam - en olmadı anneme getirticem inek sütünden ev yapımı yoğurt , onunla mayalamayı düşünüyorum , bakalım :1rolleyes:
bu golden goat'u Karenim de kullanıyo uzun zamandır ve çok memun , aklına takılan bi şey olursa , deneyimli olduğu için , ona da danış derim ben yerimseniben
hepimiz benzer şeyleri yaşıyormuşuz , bunu anladım .. zor gerçekten yaa , onlar büyüyorlar ama bizim de pestilimizi çıkartıyorlar -tatlicadiarzu- naapalım olacak o kadar , evlat tatlı , öyle olmasa 3er 4er tane doğurur mu insan hiç diimi :asigim:
uyuması ii olmuş , kimseyle pek yakınlaşmamış , hastalıktan kırılıyor millet ve azcık biirne baksa gülse nazar ederlerdi nasıl da güzel bakıyor gülüyor bu bebek diye :bbo:
maşallah canımyaaa kocaman adam olmuş bu , yarın okula yazdır hatta kaydirigubbakcemile3
eşimle ben en çok da saçlarına hasta olduk
boyu - kilosu süper :lepi:
şurubun adı neydi canım , eğer gelecek aya kadar böyle devam ederse bizim kabızlık sorunumuz dr.umuza sorayım vereyim mi diye .. Arasım da 4-9 günde yapıyor tatasını benneyaptımki
şu armut suyunu ben de deneyeyim yerimseniben
rotanın ilk dozumu ikincisini mi oldunuz ??
bir de yakınlarda eklediğin bi resim vardı bi arkadaşın alıntısında görmüştüm yanılmıyorsam , oğluşun bi hoppalanın içindeydi , çoook beğenmiştim , dr.umuza gösterdim katalogdan açıklamasıyla beraber okudu felan , daha erken 6. ayda felan dedi , üfffff , içimde kaldı halbuki Jokerde görmüştüm , evet alabilirsin dese koştur koştur gidip alıcaktım onu yaaaa :sinifsinif:
canım ben mısırda - soyada var diye biliyorum , pirinçte de mi varmış ..
bugün meclisten ürün paketi üzerinde GDO vardır ibaresi yer almak zorunda olduğu yasa geçmiş , zaten gümrükte tonlarca mal bekliyormul bu yasanın çıkıp çıkmayacağıyla ilgili .. eğer bi ürünün içinde milyonda dokuz orada GDO varsa yazmak zorunda değilmiş bu yasadan önce , şimdi 1/1000000 olsa bile yazacakmış .. zaten kalitesinden emin olduğunuz , organik olan ( milupa gibi ) ÜRÜNLER 100LERCE DENETıMDEN GEÇTıKLERı ıÇıN SIK ARALIKLARLA ONLARDA BÖYLE ORGANıZMALARIN OLMASI MÜMKÜN DEĞıLMıŞ..
KAYNAK > ( gıda müh. ve satın alma ) eşim
ii geceler canım ..
hayırlı olsun beşiğiniz canım .. kıyafetler konusunda ben de aynı düşünüyorum .. bir aldığımız 2-3 giyip bi o kadar yıkandıktan sonra , bi ütülüyosun özenle ve giydireyim diyosun , ı-ıhhh , olmuyo .. ben de ne ara büyüdün len sen diyorum paşama
kaydirigubbakcemile3:asigim:
şu günlerde biraz hareketli geçiyor , 1 sene kadardır çalışmayıp hep yatınca , herşeyden uzak kalınca sanırım bir anda gelişen olaylar silsilesi yordu beni .. geçer bugün yarın diye düşünüyorum :1rolleyes:
tavsiyen için tşk canım , her an oluyor mu o dediğin gösteriler , yoksa gün içinde belli zaman dilimlerinde mi ???
ay nasıl özendim sizeeeeeeeee :asigim:
inşallah paşan sever suyu , sizin için de güzel geçer vakit o zaman
şimdiden güle güle gidin ve iyi eğlenceler dilerim ..
mrb kızlar çok uzun zamandır yazamıyorum.ama takip ediyordum. Selsin canım paşamızama kocaman bir maşallah nasıl değişmiş adam olmuş yahu.saçlarda o biçim.gündüzleri bilg. başına malesef geçemiyorum benim oğlum malesef çok sinirli ve gündüzleri hiç uykumuz yok ben ayaklarımda sallanmaya alıştırdım şimdi ise ayaklarımdan indiği anda uyanıyor.ağlamaya başlayınca susmak bilmiyor.kusana kadar ve tıkanana kadar ağlıyor bir de gaz sorunumuz var.inş sakin bir çocuk olurda bende aranıza dönebilirim.hepinizi çok özledim.
yav özel hayatımada saygısı kalmadı bu kadının bi bırakın ta tavuğumla özel bişey konuşucaz belki ya....bak yine elinde makina....
tosunummm yirim o saçları
çiçeğumm iyi tatilller iyi bayramlar gez gez ama geldiğindde muhakkak ben geldim de emiiii
stardust aras çok tatlı olmuş maşallah
selsinciğim paşan artık abi olmuş.ne çekiyorsun der gibi o kalkık el hareketini yerim ben onun maşallah
geçmiş olsun cnm
bu arada arasın resimlerine bayıldım özellikle son resmine kaydirigubbakcemile3
selsincim senin oğlunda çok tatlı olmuş maşallah kocaman
iyi geceler herkezeee.. iki gündür girip sağdece okuyup çıkabiliyrum malesef .. çok yorgunum ççokk .. amatist geçmiş olsun bol bol vitamin al çabuk atlatırsın iş. gribin en iyi ilacı c vit. vr tavuk suyu çorba bencee .. selsin maşallah paşana yakışıklı adam oolmuş büyümüş baya ama bakışlar hep aynı karizma ..stardust resimler bi harika son resme bende bayıldım maşallah paşana blue kaçınılmaz gidicen belliki kendi arabanızla giderseniz yollarda sorun yaşamazsınız inş. kayseri daha soğuktur izmirden birazda gelen gidenden kolarsan olmaz inş. hasta kucağa istedikleri zaman hem söle grip var şu ara hem emzirecem fln de kaçır anlayış göstermeleri lazım el kadar bebe yanii
aa negüzel inşallah kafanı toplamış rahatlamış dönersiniz canım hadi iyi bayramlar sizede
mevlüdünüz kabul olsun canım
çok tatlı olmuş bu maşallah günden güne babaya daha bi çok mu benziyo ne
hakkaten o pipisini ne güzel inceliyo bune nerden çıktı bu felanmıki acaba
allah kolaylık versin canım hepsi ayrı bi telden çalıyolar işte napcan yolunu yöntemini yine sen n bulacan benimkid 3 gündür akşam uyutulmuyor babası diyo neye ağlıyo bu
bende diyorum
uyumamaya
çocuk uyumamak için direniyo resmen
valla lamı cimi yok kızlar güzel açıklamışlar
bizde çok soğuk hatta karlı bi memlekete tokata gidicez bayramda ama valla hiç orasını düşünemiyom şimdi bizimde ilk gidişimiz olacak gelen giden bitmez ama napalım olacağı varsa hurinin dediği gibi heryerde olur
sen bol bol c vitamini al
bebişede günde bir defa ıhlamur içir hasta olsada olmasa içir canım
hadi sizede iyi bayramlar hayırlı yolculuklar
ah canım ya bayrama kadar iğleş bari yaaa
canım sende kötüleşmişsin aman dikkat edin yaww
tekrar tekrar geçmiş olsun diyeyimde geçsin hemen
bu arada bende aynen öyleyim kızım azcık ilgilenmese benimde elim ayağıma dolanır
ay bu yaşta çok yük bindirmiş oluyozki:uhm:
kikoşum dikkat ettimde veletlerin hepsi aynı telden çalıyo bu aralar benimkide hasta olduğundan diyoduk ama değil huy değiştiriyo 3 akşamdır uyumamak için direniyo ne kucak ne beşik ne salıncak ne ayak böyle dört dönüyorum evin içinde aam dün akşam çaresini buldukk biraz yorulduk ama değdi:) saat 7 de uyandı akşam o saaten sonra 9 gibi uyumak isterdi hep 15 dakka bile olsa isterdi dün akşam direndim kucakta bi babasına hopplana oyunlar felan bi ablasını çağırdık beraber konuştuk o bize baktı güldü oyunlar yaptı vesselam saat 11 yaptım karnıda acıktı o oyunlarla uykusuzlukla beraber 2 saallamada bu gitti uyuduğu gibide mamayı tıktım ağzına derin gece uykusuna geçtii bu akşamda öyle bi denicem bu akşamda aynısı olursa yolunu bulmuş olucam:)
kesinlikle erken keşfetmiş....allh sizi nasıl biliyorsa öle yapsın .güldürdün kız beni. deseydin paaya o senin için çok önemli oğlum onsuz olamıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile3
bizimki şimdiden keşfetti sanırım kıymetlisini kaydirigubbakcemile3
gıymatlusunulaelaelaelaelaenaniknanik
güzel fikir canım ama düşündüm hemen komşularımı aklıma getirdim...benim çevremdede var bir kız evet annesiyle camdan cama merhabalığımız da var...olabilir biraz daha arayı yaparsam annesi ile dersini yaptıktan sonra bana gelsin falan derim...tabi hasta değilsestardust inan uğraştım didindim bi sürü yazdım yolladım olmadı baktım yok sinir oldum gene yazayım az kısa özettt .. ek besin denemeniz ve yaşadığın sıkıntıları okudum üzüldüm ..şu ana kadar bib. meme alan bebek tabiki kaşık ona yabancı gelecek canını sıkma bi kaç gün ara ver sonra keyfi yerindeyken bi daha denersin bu sefer çay kaşığı kullan bakalım belki onu alır ...bende fazla öel iş güç yapamıyorum günü saati uymuyor bebişlerin göya bana ve etrafa göre uslu bebek ama olmuyo işte ama öyle hızla büyüyorlarkii her anlarının tadını çıkaralım varsın işler bitmesin aammmmaaaaan boşver kimse kusura bakmasın bebelerimiz var bizimm .. ben 9 10 yaşlarındayken komşumuzun ilk bebesi dünyaya gelmişti annesi beni devamlı evine çağırırdı pınar biraz özgeyle oturumusun diye bende koşarak giderdim sevcem diye karşıma oturtur ben onla konuşurken oda işini gücünü hallerderdi eğer öle akllı başında tanıdığın varsa çocuk çağır eve gelsin bebekler çocukları çok seviyor onlara bakarken haraketlerini izlerken çok mutlu oluyolar inan ben kızım okuldan gelsede denizle ilgilense diye yolunu gözlüyorum ister biraz onları seyreder dinlenir istersen işe güce bakarısın inan işe yarıyo birde benim oğluş öle çıngırak mış oyuncakmış fln değil akla gelmiyecek şeyler daha ilgsini çekiyor mesela poşet ben altını açarken benim oğluş illa pamuk poşetini eline alcak nasıl çırpınıyo görsen veriyom eline onla bi güzel benim denetimim altında oynuyo
anladım canım şu an topik dökülüyor bebişlerin hepsi aynııııı...ipek çıldırtıyor beni ve benim psikolojim bunu kaldırmıyor çabuk yıkıldım ben ...kikoşum dikkat ettimde veletlerin hepsi aynı telden çalıyo bu aralar benimkide hasta olduğundan diyoduk ama değil huy değiştiriyo 3 akşamdır uyumamak için direniyo ne kucak ne beşik ne salıncak ne ayak böyle dört dönüyorum evin içinde aam dün akşam çaresini buldukk biraz yorulduk ama değdi:) saat 7 de uyandı akşam o saaten sonra 9 gibi uyumak isterdi hep 15 dakka bile olsa isterdi dün akşam direndim kucakta bi babasına hopplana oyunlar felan bi ablasını çağırdık beraber konuştuk o bize baktı güldü oyunlar yaptı vesselam saat 11 yaptım karnıda acıktı o oyunlarla uykusuzlukla beraber 2 saallamada bu gitti uyuduğu gibide mamayı tıktım ağzına derin gece uykusuna geçtii bu akşamda öyle bi denicem bu akşamda aynısı olursa yolunu bulmuş olucam:)
Kızlar selam,
Geçmiş çok biriktiinden bakamıyorum. Son sayfaya göz gezdirdim. Aras'ın tata muhabbeti topikte dolaşmış. Stardust sen bu tatadan dahaaaa çokkk ..... Allah kolaylık versin. Dilara geçmiş olsun Eylül rahatsızmış galiba. Amatist sana da geçmiş olsun canım. SÜper bir reçete vereyim. GRİBE YAKALANACAĞINI ANLAYANLAR İÇİN REÇETEEEEEE.
1 TATLI KAŞIĞI KURU NANE
1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
Bunları kaynamış 1 kupa suyun içine atıp demliyorsunuz. 10 dk bekletip içine 1 tane limon sıkıp sıcak sıcak içiyorsunuz. Burnu akmaya başlayanlar veya boğazı yananlar 2 saat sonra aynı işlemi yine yapıp 2. dozu da içiyor. Ne grip ne boğaz ağrısı ne burun akıntısı hiçbirşey kalmıyor. Hatta İpeğin burnu tıkandığında, öksürüp hapşırdığında hemen yapıp içiyorum. Sütten ona da geçiyor galiba ki onun da her türlü hastalık belirtileri kayboluyor.
slm kızlar. bu akşam bayram için Ankaraya gidiyoruz. vereliniortak eşim biraz önceden izin almış.bayram sonuna kadar orada olcaz. siteye girebileceğimi zannetmiyorum.şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.minik bebişlerin gözlerinden öperim. bavul toplamam lazım yolluk falan yapcam bir sürü işim var. kendinize çok çok iyi bakın bayram dönüşü görüşürüz
kaşık biberon denememiz tam bir fiyaskoydu -tatlicadiarzu-
bizimki azcık yatık pozisyona gelir gelmez başladı dızlanmaya , önlüğü takarken azcık coştu , kaşık biberonu ağzına götürmeye çalışırken kaşık kısmından tuttu çekti kendisine
hooooop
onun üstü başı , benim yer yer üstüm , emzirme yastığının bi kısmı hep çorba oldu :1shok:akannehir
bi yandan avazı çıktığı kadar bağırır ağlar , ben bi yandan elimdekileri sehpaya felan koymaya çalışırım , üstünü havlu bezlerle silmeye çalıştım daha fazla bi yere bulaştırmamak için , çok çok altını ve kıyafetinin üst katını çıkarttım , içindeki bodysine de geçmiş ama çıkartamadım .. ben çorbalı o çorbalı kucağımda sesi kısılana kadar ağlayan bi bebek ev içinde geziyoruz benneyaptımki
sonunda biraz biraz susmaya ve keyfi yerine gelmeye başladı da değiştirdim üstünü ve bir daha denermiyiz acaba diye bir kere daha kaşığı ağzına götürdüm kaşığı
akannehir
delircemmmmmmmmmm , yine başlamaz mı ağlama kriziiiiii
kalktım dolaş dolaş yok , emzirmeye çalışıyorum , memeyi hiç almıyo ağzına ve son sürat ağlamaya devam(((
artık koydum yine arabasına , çıktık yine koridora , 10-15 dak gezdirdim , uyudu nihayet :Saruboceq:
tabi bu arada ben de ağladım bi yandan sinirden ..
özellikle 2 gündür canım o kadar daraldı ki ...
elimden bi şey gelmiyor , denemediğim şey kalmamış .. oğlum hala hzursuz ve ağlıyor ne yaparsam yapayım .. üstüne üstlük evde kadın vardı temizlikte , ev almış başını yürümüş , koridorlar perde yığını , bazı odaların yerleri serilmemiş, camlarda perde yok .. yani ev komple ayaklanmış üstüme geliyor sanki ..
güya kadın temizliğini yaparken ben ütülerimi yapıcam , dahası ona gümüşlüğü boşalttırdım ve içini sildirdim , güya onları da tek tek yıkayıp kurulayıp yerlerine dizicem((
bunlar bi yana yemeğimi zor yedim , çoğu zaman tuvalete zor gittim ..
sinirlerim yıpranmıştı artık , eşimin söylediği bir kaç şeye bozuldum , belki gerçekten yanlış anladım yaşadığım zor günün üzerine , ama feci kızdım eşime , çıktım balkona bi sigara yaktım
kolay kolay yapmam bunu , yani çok uç bir şey olacak da bi sigaranın arkasına gizliycem sinirimi , öfkemi , üzüntümü vs ..
dün gece artık hiç bir şeyi hiç bir kimseyi kaldıracak sabrım kalmamıştı , halen de öyle ..
ağlıyorsam artık bi şeyleri kendi çabala çözemediğimden , belki de yetememe düşüncesinden ..
kısacası bugün bunalımdayım adostlar ..
halen boğazım düğüm düğüm ..
kızlar bebişlerin karnını gıdıkladığınızda falan gülüyorlar mı kıkırdıyorlar mı...yani gıdıklanıyorlarmı...
seninde 8 sene sonra geldiği için mucizen beni daha iyi anlayabilirsin. yaşadığımız tedavi süreçleri bir evlada sahip olabilmek için yapılan iğneler ilaçlar yollarda geçirilen günler sabah ezanı herkez uyurken biz izmir yollarına düşerdik acaba bu sefer yavrumuza kavuşabilecekmiyiz diye hep hüzün hep stres okadar stresle olurmu tabikide olmadı. maddi ve manevi problemler tabiki dediğin gibi ne kadar anlatsam boş sadece benim için sevinenler 12 sene sonra çocuğu oldu ne güzel diyipte sevindiler aslında 12 sene boyunca yaşadıklarımızı eşim ve benden başkası bilemezdi yavrumuzu alıp hastaneden çıkarken evimize gelirken eşimin hastane çıkışında arabayı kullanırken hıçkırıklarla ağlaması hiçbir zaman beynimden silinmeyecek o nasıl bir ağlayıştı. hep içine atmış senelerce ve o ağlaması 1 ay sürdü .sende aynı süreçlerden geçtiğin için çok çok iyi anlarsın beni allah herkeze tatırsın inşallah anne olmak harika bir duygu 35 yaşındayım anne oldum bundan sonraki tek dileğim sağlıklı uzun ömürler ki bebeğimin her anını doyasıya yaşayayım :Saruboceq:
canım benım..:1hug:bende seni özlemısım canım uzun zaman oldu yazısmayalı.:kedi:
gecelerı topıge tam bakıyorum tam bırseyler yazıcam benımkı hemen mırıldanmaya baslıyor.kaydirigubbakcemile
bırkac haftadır staj ıslerım vardı cok yogundum.ben okuldayken kaynanam baktı biricigime.
nasıl zaman gectı nasıl saatlerı gecırdım eve nasıl geldım anlatamam.
o kadar stres yaptım kı sütüm bile azalmaya basladı.mafoldumben
bunda ne var dıyeceksınız belkı burda oglusuma baktıracak kımse yok.kayınvalıdemle aramız genelde limonidir.mecburıyetten oglusu ona bırakmak,her geldıgımde oglusumu aglıyor bulmak benı cok üzüyor.
okuldayken bazen telefon acıyorum,bazen agladıgı zamanlara denk gelıyor ıcım parcalanıyor.mafoldumben
bırkac haftadır böyleyım canım.:çok üzgünüm:
bu arada kecısütüyle yogurt yapılcak ama mayası nasıl olucak?normal yogurt mayasımı kullanıcaz?
selam kızlar nasılsınız.bizimde bugün kontrolümüz vardı.oğlumun 5 ayı bitti.6 ya girdik.8500 gr 68,5 cm boyumuz olmuş.ek gıda vermedi.bizimde 2 haftadır tata problemimiz var.2 kere fitil verdik.söyledik doktora.doktor bir şurup verdi.bu aylarda bağırsaklarda tembellik olabiliyor dedi.15 gün kullanıcaz şurubu düzelirse bırakıcaz.bağırsakları çalışması açısından hemde 6 ayı dolduğunda başlıcamız ek gıdalara hazırlık olarak armut suyu verebilirsin dedi.evde kendiniz hazırlayın dedi.rota aşımızıda olduk.bizden haberler bu kadar
merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cunku cok yogunum. ananemlerdeyim ama benim annem cok gezentidir. ne misafirligi ne de misafiri eksik olmaz.
bugun besik yaptık Eda,ya. bizim orada besik derler. mevlut gibi birsey. bebegin tum esyaları ceyiz serilir gibi serilir. ben de İStanbul,dan 3 valiz esya getirdi. serince baktım ki cok sey almısım. uzuldum acıkcası. cunku hepsini giyemez. ancak krese falan giderse 2 yasında falan o sekilde ancak. hergun cicili bicili giyinirse ancak kullanır o kadar kıyafeti.
neyse kısmet.
onun dısında Selsincim masallah oglusun cok tatlı olmus. buyumus kocaman olmus. bızımki bua ya cok almadı sanırım. bakalım 2 aralıkta randevumuz var. belli olur o zamana.
Stardustcum sen de o kadar stres olmaç. bırak ısler kalsın ev kalsın. biraz kendıne zaman ayır.ç bebekler cok yıprattı bizi.3M migroslarda 6 dakıkalık 3D veya 5D gosteriler oluyor. git cok eglenceli.
daha yzacaktım eda aglıyor. iyi aksamlart optum sizi.
İşten izin aldım, yarın Armutluya gidiyoruz. Ananemler şu anda orda 1 haftalığına gittiler bizde haftasonunu değerlendirelim dedik. Bu yaz ne havuz ne deniz gördüm o yüzden çok istiyorum gitmeyi.Bugün oğluma simit aldım, bacaklarının geçtiği oturtmalı bişey bakalım kullanabilecek miyiz.Bikaç tanede tahta oyuncak aldık, biri çıngırak rengarenk..bayıldı ona.
yani diyosunki bunları azcık yormak gerekiyo dimii
valla şahsen bende ancak öle uyutabiliyom şuson 3 gündür
iyice oynaşmak yoğrulmak istiyo sonra keyfi gelince acıkıyo emerkende uyuyo işte yoksa hakkaten uyumuyo
ha ben bide yatmadan önce calpol verdim daha da rahatladı
bence huysuzlukları diş-damak işte
kizlar biliyprsunuz biz de ayni dertten muzdaribiz, careyi mama sonrasi karnina sicak su torbasi koymakta bulduk.oyle sizabiliyor.
bu arada star fotolar harika, masallah arasa.
aklimda bisiler daha vardi ama unuttum, kusuruma bakmayin.
hepiniz optum canlarimmm..
çok zor oluyor...allahtan bugün kocş evde biraz el attı da işimi gücümü yaptım yayıldım yattım felan..gece gidecek işe ...slm arkadaşlar.kimsecikler yok. huri canım nasılsın. zor oluyor değil mi tek başına. benim oğlanın uykusu umarın senin kızına da geçer biraz. bebekler uyumayınca zor oluyor.
ah canım ya bizizm kadar ince fikir düşünebilselerdi...kızlar eşim bana kahvaltıdan sonra hazırlanın dışarı çıkalım dedi
bana mont alınacak bayrama tokata gidicez ya giyecek bişeyim yok ve orasıda ya karlı olur yada ayaz
ve bundan başkada izin günü yok ve bede tek başıma 2 çocukla gidemem gitsemde giyin soyun çocuklara kim bakacak
neyse buna bi tlf geldi mağazadan
ben çıkıyom hemen gelirim dedi
saat 3 oldu halen ses seda yok
vede akşamada misafirler var
yani çıksak şimdiye gelirdik
şimdi busaatten sonra nereye gidecende nerden bulacanda alacanda vede eve gelip misafir ağırlıyacan
sinirden ölmek üzereyim
ama gıcıklığına belli etmicem bişi demicem
bakalım kafası nezaman donk edecek
benorda tir tir tikrerkenmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?