2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm herkese geçmiş baya bi birikmiş okuyamıyorum malesef.umarım herkes iyidir.a.s.
sınavlarım başladığı için vakit bulamıyorum girmeye.
kızlar benim bi sorunum var sizlerede danışmak istedim eşim izmirli bende antalyalıyım eşimin işi gereği kayseride oturuyoruz.geçen bayram benim ailemin yanına gittik ama ben istemedim eşim zorladı değişiklik olsun diye . şimdi bu bayramda tutturdu izmire gidelim diye tabiki onunda hakkı ailesiyle bayram geçirmek ama şu domuz gribi beni çok korkutuyor çok yakın akrabalarıda gripmiş ama domuz gribi değil diyorlar. şimdi ben oaraya gitsem oğlumu görmeye gelecekler ve ben bu yüzden gitmek istemiyorum eşimde surat yapıyor bana koruruz oğlumuzu dışarı çıkarmayız falan diyor ama ben gitmek istemiyorum:çok üzgünüm: sizce ne yapayım akıl verin bana bu arada uzun oldu galibabenneyaptımki

mrb kızlar çok uzun zamandır yazamıyorum.ama takip ediyordum. Selsin canım paşamızama kocaman bir maşallah nasıl değişmiş adam olmuş yahu.saçlarda o biçim.gündüzleri bilg. başına malesef geçemiyorum benim oğlum malesef çok sinirli ve gündüzleri hiç uykumuz yok ben ayaklarımda sallanmaya alıştırdım şimdi ise ayaklarımdan indiği anda uyanıyor.ağlamaya başlayınca susmak bilmiyor.kusana kadar ve tıkanana kadar ağlıyor bir de gaz sorunumuz var.inş sakin bir çocuk olurda bende aranıza dönebilirim.hepinizi çok özledim.

canım yaa gitmeseniz diycem keşke , çünkü biz geçen bayram gittik hasta oldu paşam orda hasta olan eşimin bi akrabasının çocuğundan ..
ama olabildiğince uzak tutmaya çalış eğer gidersen de .. gelenlere biraz hasta , grip olmuş daha fazla artmasın , size de bulaşmasın , yada grip olanlar varsa tazeler grip dedi dr.umuz , o yüzden olabildiğince kucak kucak gezmesin dedi dr.umuz dersin bi akraba ortamında yada k.validenlere felan , anlayışlı bi insansa bebek görmeye gelenlere o uyarıda bulunur , değilse de boşver bi daha uzun zaman sonra görürsün o akrabaları , o zaman kadar da onlar unutur , de gitsin " grip oldu daha yeni atlattı , çok çekti 2 haftadır yavrum , kusura bakmayın kucağa veremiyorum kimseye o yüzden " .. kötü sen ol , hiç olmazsa oğluşun az virüsle haşır neşir olur bu sayede

iyigeceler kızlar nasılsınız

ben nezle oluyorum off boğazdan sonra birde bu çıktı galiba.hmen minoset ve vitamin aldım umarım geçer

yav özel hayatımada saygısı kalmadı bu kadının bi bırakın ta tavuğumla özel bişey konuşucaz belki ya....bak yine elinde makina....
tosunummm yirim o saçları

çiçeğumm iyi tatilller iyi bayramlar gez gez ama geldiğindde muhakkak ben geldim de emiiii

Son düzenleme:
stardust aras çok tatlı olmuş maşallah
selsinciğim paşan artık abi olmuş.ne çekiyorsun der gibi o kalkık el hareketini yerim ben onun maşallah

cnm sen izmirdeydin havalar nasıl orda bide yol 12 saat gerçi arabayla gidicez ama üşütürüz diye çok korkuyorum eşimin ailesi göçmen ve onlar çocuğu şapur şupur öperek seviyorlar. k valideme ilk doğum yaptığımda eşim öpmemesi için uyarı yaptı suratı asıldı o yüzden ben evime gidicem demeye başladı öptürmedik diye orda nasıl davranır bilemiorum

ben nezle oluyorum off boğazdan sonra birde bu çıktı galiba.hmen minoset ve vitamin aldım umarım geçer

geçmiş olsun cnm
bu arada arasın resimlerine bayıldım özellikle son resmine kaydirigubbakcemile3

selsincim senin oğlunda çok tatlı olmuş maşallah kocaman

canım onunda ailesini görmeye hakkı var neticede gideceksin...
hem grip olanlarda uzaylı değildir heralde ona göre davranırlar bulaştırmamak için ellerinden ne geliyorsa yapmamlılar..
hem senin tarafa gitsenzi ya siziznkilerdede gripli olsa eşin gitmese sende aynı şeyi söylerdin..koruruz bişey olmaz derdin...
objektif bakmak lazım ...grip her yerde antalyaya giderken ororbüste uçakta hava yoluyla yemek yediğiniz lokantada heryerde geçer ...allaha emanet üzme kocanı bu bayramda izmire gidiver...BENCE

paşamın resimlerinde yükliiim azcıkın yerimseniben

maşallah starım dusttum süper resimler vallahi...son resimdekine koptum hastalığımdan kalan öksürüğüm nüks etti resmen ciğerlerim çıktı gülmekten..maşallah ya ....yakalamışken bırakmamış ne güzel incelemiş öyle ya.....deli bi resim...:roflol:

stardust aras çok tatlı olmuş maşallah
selsinciğim paşan artık abi olmuş.ne çekiyorsun der gibi o kalkık el hareketini yerim ben onun maşallah

ben de yarın seni ve demredu'yu aramayı düşünüyordum pazar günü buluşalım mı diye :bbo:
geçmiş olsun tatlım , bak ipeğimunun bi tarifi var kekikli naneli bi şey , tam hatırlamıyorum miktarlarını onu uygula istersen , sonuca garanti veriyordu yerimseniben
Arasıma yaptığın yorum için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

havalar fena değil ama akşamları serin oldukça .. kv lerin ev neyle ısınıyo , o önemli çok .. ay bi de kendi mi surat yaptı öptürmeyinceeeeeeee akannehir
zor işin o zaman canım , kesin ( kendiminkinden biliyorum ve tabir-i caizse ) onun çöplüğünde olacağınız için daha rahat ve pervasız olacaktır .. Allah sabır selamet versin :1no2:

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm
bu arada arasın resimlerine bayıldım özellikle son resmine kaydirigubbakcemile3

selsincim senin oğlunda çok tatlı olmuş maşallah kocaman

sağolun teyzolarımıssssss opuyorumnanaktan
huriş kıs ben bu halini videoya çektim bi de , nasıl tutmuş çekiştiriyo biliyo musun , sanki vites topuzu kaydirigubbakcemile3 oynarken oynarken tipişkosuyla gelmesin mi çişşşşşşşş delikafadulden
çok komik bi jakuzi deneyimi oldu , onun için de benim için de :roflol:

blue havalar güzel geceler serin ama starın dediği gibi nasıl ısınyorlar bunlar önemli hoş ben iki gündür geceleri bişi yakmıyorum.evin içi gayet güzel

starım pazarı bilmiyorum ben sana daha önce mesaj gönderdim aramadın beni ihüüü senağlama kocişe bir sorayım eğer babaanneye gitmeyeceksek ki zor bir ihtimal ( çnkü 20 gün oldu) o zaman bana uyar

allh sizi nasıl biliyorsa öle yapsın .güldürdün kız beni. deseydin paaya o senin için çok önemli oğlum onsuz olamıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile3

valla cnm kliması var bide soba kurcam fln diyormuş biz gidicez diye benim evim kaloriferli oğlum gece gündüz sıcak ortama alıştı orda bi soğuk bi sıcak ne olacak bilemiyorum :1no2:

huricim haklısın cnm ama bende yavrumu düşünüyorum işte eşimide üzmek istemiyorum keşke kendisi vazgeçse

iyi geceler herkezeee.. iki gündür girip sağdece okuyup çıkabiliyrum malesef .. çok yorgunum ççokk .. amatist geçmiş olsun bol bol vitamin al çabuk atlatırsın iş. gribin en iyi ilacı c vit. vr tavuk suyu çorba bencee .. selsin maşallah paşana yakışıklı adam oolmuş büyümüş baya ama bakışlar hep aynı karizma ..stardust resimler bi harika son resme bende bayıldım maşallah paşana blue kaçınılmaz gidicen belliki kendi arabanızla giderseniz yollarda sorun yaşamazsınız inş. kayseri daha soğuktur izmirden birazda gelen gidenden kolarsan olmaz inş. hasta kucağa istedikleri zaman hem söle grip var şu ara hem emzirecem fln de kaçır anlayış göstermeleri lazım el kadar bebe yanii

benim kafa gitti bu hafta, sen niye aramadın madem yerimseniben klava:
olmazsa bayramdan sonraki hafta buluşuruz .. ben de topik açtım ordan devam edelim - yazışalım şu buluşmayla ilgili dedim ama ne sen ne de demresu bi uğrayıp yazmadınız iki satır , ben de kızayım mı şimdi buna şeker hı sengözlerimebaksanab
en iisi garanti olsun bayramdan sonraki pazar buluşalım , demresuya en çok pazar uygundu diye hatırlıyorum fisfisfis

allh sizi nasıl biliyorsa öle yapsın .güldürdün kız beni. deseydin paaya o senin için çok önemli oğlum onsuz olamıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile3

bizimki şimdiden keşfetti sanırım kıymetlisini kaydirigubbakcemile3

sen de çok fazla oda değişimi yapma canım .. sizin sürekli kalacağınız odada elektrikli soba çalışsın uyuyan modda bari ve çok fazla kimseyi alma odaya ( emziriyorum - altını değiştiriyorum böyle zamanlarda başkaları oldu mu huzursuzlanıyor de pek kimseyi alma odaya , sonra da uyur zaten , o zaman da uyanır en ufak seste dersin ..) ve sık havalandır .. yapacak bişii yok maalesef :1no2:

sağol tatlımmm:1hug:
hepimiz yorgun savaşçıyız bugünlerde
annelik zor zenaatmış vesselam :sm_confused:

sağolun kızlar dediğiniz gibi sanırırsam mecbur gidicem off offf allahım tüm bebişleri korusun içinde benim oğlumuda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…