- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.381
kızlar eşim bana kahvaltıdan sonra hazırlanın dışarı çıkalım dedi
bana mont alınacak bayrama tokata gidicez ya giyecek bişeyim yok ve orasıda ya karlı olur yada ayaz
ve bundan başkada izin günü yok ve bede tek başıma 2 çocukla gidemem gitsemde giyin soyun çocuklara kim bakacak
neyse buna bi tlf geldi mağazadan
ben çıkıyom hemen gelirim dedi
saat 3 oldu halen ses seda yok
vede akşamada misafirler var
yani çıksak şimdiye gelirdik
şimdi busaatten sonra nereye gidecende nerden bulacanda alacanda vede eve gelip misafir ağırlıyacan
sinirden ölmek üzereyim
ama gıcıklığına belli etmicem bişi demicem
bakalım kafası nezaman donk edecek
benorda tir tir tikrerkenmi acaba
BANA BU GÜN KOCİŞ DEMEYİİİNNNNçok zor oluyor...allahtan bugün kocş evde biraz el attı da işimi gücümü yaptım yayıldım yattım felan..gece gidecek işe ...
bende öyle bi sinir anı geliyor ki böyle oturup televizyon seyrederken birden gülme krizine giriyorum sonra bildiğin ağlamaya başlıyorum..
ciddi sıyırdım galiba...
ah canım ya bizizm kadar ince fikir düşünebilselerdi...
geçen iziznli olduğunda nazlıbaharın oraya gitmek istiyorsdum 3 kez söyledim boluya gidelim die...
şimdi bu pazartesiden 4 aralığa kadar yine iziznli bakalım bi yer daha var istanbul içinde gitmek istediğim 1 kere söyledim dahada söylemem bakalım ne olacak...
kocişlerimiz bir tane...çok seviyorum ..ama anlayış düşünce malesef hepsinde aynı sınırda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa delinin zoruna bak ah bizizmde öyle olsa ne yemek yaparım ne bişey yayar k.çımı yatarım beyav...al benden de o kadar gamzede yok bgn ewde amcası aldı duzceye goturdu gezmeye ben ewde tek can sıkıntısından patlıcam keremı uyuttum sınırden yemek yemek ıstıyorum can sııntısından bende mutfaga barı geceyımde yeemek yapayım((((((((((
diloşşş hurişş narr zeynillllllllllllllll sobeeeeeeeeee slm kızlar nassınız gerçi huri bi slm vermiyor ama neyysesseeakannehirşekerlerim nasılsınız benim kuzu uyuyorr
huriş yapma be güzelim oo mazlum kuzuya nazarmı degdi acaba yoksadişi felan mı kaşınıyor zira bizimkinin öyle çıldırıyor kaşırken komikte oluyor kıyamam yaa ufacık velette bir sinir bir sinir
yavrum benim hızızna yetişemiyorum ki bi geliyorsun çatana çatan çatana yazıp kaçıyon heheheheheh bi denk gelemiyoruz yavrum ya ipek belli olmuyor ki birde hafta sonu kocalarda varken pek oturulmuyor..huri kaçtıııı :gitme:
noldu narım balım peteğim....fena kızdırmış seniii:teselli:BANA BU GÜN KOCİŞ DEMEYİİİNNNNklava:
nerdesin huriş uykunmu geldi yoksa.ben geldim sen yoksun
ay bi düşünsenşze bizim ruhumuzu inceliğimizi onlara versekçok zor oluyor...allahtan bugün kocş evde biraz el attı da işimi gücümü yaptım yayıldım yattım felan..gece gidecek işe ...
bende öyle bi sinir anı geliyor ki böyle oturup televizyon seyrederken birden gülme krizine giriyorum sonra bildiğin ağlamaya başlıyorum..
ciddi sıyırdım galiba...
ah canım ya bizizm kadar ince fikir düşünebilselerdi...
geçen iziznli olduğunda nazlıbaharın oraya gitmek istiyorsdum 3 kez söyledim boluya gidelim die...
şimdi bu pazartesiden 4 aralığa kadar yine iziznli bakalım bi yer daha var istanbul içinde gitmek istediğim 1 kere söyledim dahada söylemem bakalım ne olacak...
kocişlerimiz bir tane...çok seviyorum ..ama anlayış düşünce malesef hepsinde aynı sınırda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırdır şekerim anlat bakalım biBANA BU GÜN KOCİŞ DEMEYİİİNNNNklava:
tamamdır huri gecelere düştüyse muhabbet alır başını gider valla bende varımkıslar cümertesü cümertesü nirdesiniz yahuuuu....
ben bu gece boşum ehu ehu ehuh eue3heuhj o ne demek yahu...
kociş yok tekim kızıda uyuttuumm uykum gelene kadar burdayım yanii..kanal d de okanı izleyecem sizi bekleyecem....
nerdesin huriş uykunmu geldi yoksa.ben geldim sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?