2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

al benden de o kadar gamzede yok bgn ewde amcası aldı duzceye goturdu gezmeye ben ewde tek can sıkıntısından patlıcam keremı uyuttum sınırden yemek yemek ıstıyorum can sııntısından bende mutfaga barı geceyımde yeemek yapayım((((((((((

diloşşş hurişş narr zeynillllllllllllllll sobeeeeeeeeee slm kızlar nassınız gerçi huri bi slm vermiyor ama neyysesseeakannehirşekerlerim nasılsınız benim kuzu uyuyorr

huriş yapma be güzelim oo mazlum kuzuya nazarmı degdi acaba yoksadişi felan mı kaşınıyor zira bizimkinin öyle çıldırıyor kaşırken komikte oluyor kıyamam yaa ufacık velette bir sinir bir sinir

stoşum kuzu çıldırtmış seni üzülme canım yaaa ek gıda işi zor ilmek ilmek işleyerek büyütücez işte kuzuları alışıcak zamanla inşallah pes etmek yook inatla devam canım benim sen üzülme

BANA BU GÜN KOCİŞ DEMEYİİİNNNNklava:

aa delinin zoruna bak ah bizizmde öyle olsa ne yemek yaparım ne bişey yayar k.çımı yatarım beyav...

diloşşş hurişş narr zeynillllllllllllllll sobeeeeeeeeee slm kızlar nassınız gerçi huri bi slm vermiyor ama neyysesseeakannehirşekerlerim nasılsınız benim kuzu uyuyorr
huriş yapma be güzelim oo mazlum kuzuya nazarmı degdi acaba yoksadişi felan mı kaşınıyor zira bizimkinin öyle çıldırıyor kaşırken komikte oluyor kıyamam yaa ufacık velette bir sinir bir sinir
huri kaçtıııı :gitme:
yavrum benim hızızna yetişemiyorum ki bi geliyorsun çatana çatan çatana yazıp kaçıyon heheheheheh bi denk gelemiyoruz yavrum ya ipek belli olmuyor ki birde hafta sonu kocalarda varken pek oturulmuyor..

noldu narım balım peteğim....fena kızdırmış seniii:teselli:

kıslar cümertesü cümertesü nirdesiniz yahuuuu....
ben bu gece boşum ehu ehu ehuh eue3heuhj o ne demek yahu...
kociş yok tekim kızıda uyuttuumm uykum gelene kadar burdayım yanii..kanal d de okanı izleyecem sizi bekleyecem....

ay bi düşünsenşze bizim ruhumuzu inceliğimizi onlara versek
kız valla başlarının üstüne taht yapar gezdirriler bizi beyaw
hayırdır şekerim anlat bakalım bi
tamamdır huri gecelere düştüyse muhabbet alır başını gider valla bende varım
ama kızı uyutmam lazım
hihoyyyt

malesef eşim 5.30 da geldi misafirlerde 7 de gelecekleri için dışarı çıkamadık ama hiç o verdiği sözde değil yani işin orasında değil mağazadaki işlerden bahsetti durdu neyse dedim yine güler yüzlü tabi
çünkü sıcağı sıcağına başına kakaladınmı olan sana oluyo zamanı var
neyse apar topar sofrayı hazırladım yedik içtik topladım hemen sigara böreği sardım bide yaş pasta yaptım bu arada kız durmuyoo tabi eşimde bile durmadı okadar inatlaştı yani
tamda zamanını nasıl buluyosa
neyse geldiler kızımın yaşında ikizleri vardı
evde bir curcuna düşünün artık
allahtan eşim kendi servislerini kendi yaptı arkadaşta çocuklarla ilgilendi yorulmadım sağolsun ama evi bi görün bütün odalar mutfak ve koridorda dahil oyuncak dolu
hiiiiiiiç toplayamam valla yarın halledecem
benden cumartesi havadisleri bukadar kızlar

huriş kalk 2 gezin popişin acıması geçsin.sende adet görmüşsün.hadi hayırlı olsunçbir ben kaldım olmayan galiba.ne zaman olucam ben ya.olmak istiyorum biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…