- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.381
özlem senin 2 kızızn mı var tek mi...:) canıcım esila kimin kızı?
hahayyttt yavrum naber cankuşum ay bu akşam bi neşeliyim bi neşeli o tospiğin o minnk ayağını oraya uçarsam ısırırım ayağının leblebilerini tek tek yutarım....
bizimkide bol bol boşluk tuşuna basıyorrrrr...
yes bu güzel bir fikiş takalım filtre olsun bitsin yahuuuu nerden temin ederiz bu filtreyi beaaaaa
oh oh aynen bugün benimkide haşatımı çıkardı allahtan 3 e kadar babası evde bu hafta.....uyuttum az önce..
saçlarını yoldu bugün nedense..cuma günü doktorumuza gidicez bakalım not alıyorum yaptıklarını felan ..yoksa doktora gidince heyecandan unutuyorum niye heyecanlanıyorsam kaydirigubbakcemile3
yok kız nerde 82 deyim hala bakalım yavaştan gidiyo benimkiler....
plates topu ben kullanmadım sadece ebru ile plates arada :kedi:düzene sokmam lazım porgram yapmam lazım ama o zaman size hiç vakit kalmaz ki...ipekle başlı başına günüm doluyor ders çalışmam lazım plates yapmam lazım yemek temizlik haşatım çıkar beaaa şimdilik sporu ve dersi ihmal ediyorum
inşallah bu akşam uyusun ya sende rahat edersin rezene ıhlamur karışımı yapıp içirdin mi biraz daha rahatlar belki...
onun dızlamasını yirimmm
saol canım sen nasılsın temmuz annesimisin sende?
inşallahh HURı yaaa...
dün 3.5 ta yattı gece biliomusun... babasını bile bezdirdi baktım uyutamıcak adamın gözünden uyku akıo ver bna sen yat dedimm olan gene bna oldu hiperaktif fırlama....
şu an öle bakınıo gülüo sallıorum demı bi mayışma olur insanda nerdeeee....kaydirigubbakcemile3
evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:
Sağolun arkadaşlar.ınşallah bu kez yine bebek mezarı kazmak zorunda kalmam..:Saruboceq:
ıyi akşamlar herkese...
hehehehe hadi bakalım...bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne zaman ...fazla uzatmam heralde hehehehe
ay ben bu halde 2.yi yaparsam beyin üstü yatarım heralde...delikafadulden
huriş cnmcım bence acele etme ıkkıncı ıcın derım sana ben ama bızım kadarda gec kalma okul cagı gelmeden ıkısı bır arada bıra< vakıt gecırsınler derım nbende
dılos nerdekı bugun hıc gelmedı ?????
i
ben de ben deeeeee delikafadulden
yani bazen
sonra vaz geçiyorum
akannehir
bu da nerden çıktı dimi kafamçokkarıştı
ya bu paşamın sevgisini nasıl paylaşıcam gibi bi düşünce hasıl oldu , tuhaf dimi :uhm:
aynen canım şu an bile hamile kalmaya hazırım ama ipeğin haklarına el koymuş gibi,sanki onu geri itmiş gibi sanki sevgisdi bölünecek ve o çok üzüzlecek gibi kötü hissediyorum kendimi....ona bu haksızlığı yapamam diyorum oysa ki kardeş yapma isteğim tamamen onun için....
iyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin
neyse bişey demiyim ..eğer o misafir vişnesuyu ise ona çay kahve eksik kalsın lülülülülülü:lepi:vay canına 9 kayıtlı kullanıcaı 1 misafir : 10 kişiyisss
misafire çay - kahve verene yok mu kaydirigubbakcemile3
inşallah canikomyaa dimi kaydirigubbakcemile5
ama 2-3 yıl geçince isteriz belki :hulya:
tabi o zaman yine tedavi yolları görünmez inşallah bize benneyaptımki
ne aralığı be ocak olsun..ay senenin son ayı ne iğrenç olur ...kendi yaşıtları dev gibiyken o minicik kalmasın okula başlayacak mesela 7 yaşında ama 7 yaşında değil kendi yaşıtlarının yeni dişleri gelecek o bekleyecek her şeyde geri kalır be olamz aralık olmasın 2013 ocak olsun bunun için mayısta hamile kalman lazım hehehe hepsini araştırdım kızızm ben hesapladım .plan proje çizdim..autocad le ...hurişşşşş ama ben kısmet olursa 2012de doğurmak isterim:asigim:
aralık annesi olarak yerimseniben
nasippppp ...... kısmettt ............
yok kız ..msn,facebook,ipek hehehehehotmail...mahallenin delisi gibi oldum , kendin çal kendin oynakafamçokkarıştı
nerdesiniz ayol, bu kadar millet varken geçmişe dalmıyonuz diiimiiiii :dilcikar:
madgirlllllllllllllllllllllllllllll nerelerdesin sennnnnnnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?