2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş cnmcım bence acele etme ıkkıncı ıcın derım sana ben ama bızım kadarda gec kalma okul cagı gelmeden ıkısı bır arada bıra< vakıt gecırsınler derım nbende
dılos nerdekı bugun hıc gelmedı ?????

iiyiz cankuşum , yorgunluk var , okul vardı bugün , dolayısıyla uykusuzluk ..
bi uyuyayım dedim saat 6 gibi uyuyunca paşam , nerrrdeeeeeeeeeekötükedihüso
5 dak sonra uykusunun arasında mızlandı , hadeee kalk kucağa al pışpışla yatır
ondan 15 dak felan sonra eşim aradı , bi yere gidiyomuş yemeğe yol boyu laflamak için , yine bölündü mü uykum
yattım yine tel.u kapatıp .. durur mu telefon , kardeşim eve dönecekti bugün o aradı , hadi ona cevap ver :1shok:
ayyyyhhh akannehir
sinirden uyku muyku kalmadı , üstüne bi de açlık hasıl olunca hepten kaçtı -tatlicadiarzu-
şimdi yanıyo gözlerim
paşayı emiklettim , sonra biraz dizi keyfi , banyo yaptır , ecccük daha emik derken babası uyuttu sağolsun mirmirmirmir
filtreyi araştırcam ,e bizim veletler kucaktan inmeyince bazen gerekiyo

o heyecan var hep , acaba dr. ne diicek , gelişimi nasıl vs, yüreğimiz hep bi heyecan dolu olunca ve beklediğimiz şeyleri duymanın verdiği sevinç , beklemediğimiz şeyleri duymanın verdiği şaşkınlık akıl bırakmıyo insanda :bbo:
acıktığını belli ediyo dana kaydirigubbakcemile3
suratı kırış kırış oluyo , dızıl dızıl söyleniyo , ama birden geliyo bu açlık krizi , bazen elim ayağıma dolanıyo:mymeka: gören de dünyayı emer bu der , nerrrrrrrrrrrrdeeeeeeee, 5 dak bi memede sonra ağlamaya huysuzluğa başlıyo , 5 dak diğerinde.. öyle öyle 8-10 dak tamamlarsak şanslı sayıyorum kendimizi :bbo:

anam ne diyosun sen yaaaa , 3 buçuk mu akannehir
o zamana kadar hiç mi uyumadı yelloz kafamçokkarıştı

evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:

Sağolun arkadaşlar.ınşallah bu kez yine bebek mezarı kazmak zorunda kalmam..:Saruboceq:
ıyi akşamlar herkese...

çok kötümser gördüm seni , umarım geçicidir bu hal canım .. hep ama heppp iyi düşünmek zorunda olduğunu-olduğumuzu hatırlatmama gerek yok diimi yerimseniben

hehehehe hadi bakalım...bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne zaman ...fazla uzatmam heralde hehehehe

ben de ben deeeeee delikafadulden
yani bazen
sonra vaz geçiyorum
akannehir
bu da nerden çıktı dimi kafamçokkarıştı
ya bu paşamın sevgisini nasıl paylaşıcam gibi bi düşünce hasıl oldu , tuhaf dimi :uhm:

Son düzenleme:
ay ben bu halde 2.yi yaparsam beyin üstü yatarım heralde...delikafadulden

diloş msn dede yok belki anasına gitmiştir gheç oldu saat yarın ararım...
valla topikten de gördüğüm kadarı hafsa gibi en iyisi gerçi onun kadar sabrım olurmu bilmem aralarında 3 yaş die düşünüyorum ama allah o günlere bi çıkarsın bakalım ..allahım ipeğime sağlık versin kardeşi mutlaka olacaktır...inşallah

aynen canım şu an bile hamile kalmaya hazırım ama ipeğin haklarına el koymuş gibi,sanki onu geri itmiş gibi sanki sevgisdi bölünecek ve o çok üzüzlecek gibi kötü hissediyorum kendimi....ona bu haksızlığı yapamam diyorum oysa ki kardeş yapma isteğim tamamen onun için....

vay canına 9 kayıtlı kullanıcaı 1 misafir : 10 kişiyisss
misafire çay - kahve verene yok mu kaydirigubbakcemile3

yaa dimi kaydirigubbakcemile5
ama 2-3 yıl geçince isteriz belki :hulya:
tabi o zaman yine tedavi yolları görünmez inşallah bize benneyaptımki

hurişşşşş ama ben kısmet olursa 2012de doğurmak isterim:asigim:
aralık annesi olarak yerimseniben
nasippppp ...... kısmettt ............

mahallenin delisi gibi oldum , kendin çal kendin oynakafamçokkarıştı
nerdesiniz ayol, bu kadar millet varken geçmişe dalmıyonuz diiimiiiii :dilcikar:

Merhaba,
Benim kızım 30 Temmuz doğumlu.Sadece anne sütüyle besleniyor.Dün sağlık ocağında giysileri ile tartıldığında 6700 gram geldi.Hemşire 2 ayda 1 kilo bile almamış dedi.Bu ay doktoruna gitmedik henüz.
Kızım oldukça tontiş görünüyor.Aç kaldığını da sanmıyorum,keyfi gayet yerinde çünkü.
Zaten artık daha önceki aylardaki gibi kilo almayacaklar.
Kafana takma bence, sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

vay canına 9 kayıtlı kullanıcaı 1 misafir : 10 kişiyisss
misafire çay - kahve verene yok mu kaydirigubbakcemile3
neyse bişey demiyim ..eğer o misafir vişnesuyu ise ona çay kahve eksik kalsın lülülülülülü:lepi:klava:

yaa dimi kaydirigubbakcemile5
ama 2-3 yıl geçince isteriz belki :hulya:
tabi o zaman yine tedavi yolları görünmez inşallah bize benneyaptımki
inşallah canikom

hurişşşşş ama ben kısmet olursa 2012de doğurmak isterim:asigim:
aralık annesi olarak yerimseniben
nasippppp ...... kısmettt ............
ne aralığı be ocak olsun..ay senenin son ayı ne iğrenç olur ...kendi yaşıtları dev gibiyken o minicik kalmasın okula başlayacak mesela 7 yaşında ama 7 yaşında değil kendi yaşıtlarının yeni dişleri gelecek o bekleyecek her şeyde geri kalır be olamz aralık olmasın 2013 ocak olsun bunun için mayısta hamile kalman lazım hehehe hepsini araştırdım kızızm ben hesapladım .plan proje çizdim..autocad le ...

mahallenin delisi gibi oldum , kendin çal kendin oynakafamçokkarıştı
nerdesiniz ayol, bu kadar millet varken geçmişe dalmıyonuz diiimiiiii :dilcikar:
yok kız ..msn,facebook,ipek hehehehehotmail...

ıkinci bebişler düşünülmeye başlanmış bile.
Bazen şakadan ben de eşime kızımızın ne zaman kardeşi olacak diyorum da.Gerçekten istemiyorsun değil mi der gibi bakıyor :)
Birincisi, ben daha bu doğumumdan kalan kiloları veremiyorum.
Yüksek lisansımı bitirdim,30 yaşımı doldurdum ama hala işe girmiş değilim. Başka çocuk yaparsam kesin iş hayatım olamayacak.Şimdi bile kızım büyüdüğünde "anne sen niye çalışmıyorsun" diyecek diye kendimi kötü hissediyorum.

hoşbulduk stoşummm opuyorumnanaktan

bugün misafirim vardı kızlarr giremedim bişeyler hazırladım haliyle yemek için evi topla kızı okula götür misafir geldi sohbet yemek derken akşam oldu bi gittiler ev dağılmış 4 çocuk vardı evde tevi toplamaktana anam ağladıı:bbo:

huriş nazlıbahar beni merak ettin demek gelin bi öpem sizi mucuxxxŞeniz

aklımdayken nesguik kızz oğluşnun emekleyen videosunu koyy çok tatlıdır eminim herşeyine şahit olduk eminimki çok tatlı emekliyodur haylaz şeyy maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…