2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin

cnm bence kilosu iyi zayıf olsun sağlıklı olsun takma kafana böle şeyleri bnm ki önümüzdeki hafta 5 aylık olcak yenı tartıldı 7 kg... doktor kontolündeymiş ztn....sağlıklı olduğu sürece problem yok...opuyorumnanaktan

ewet artık sadece yat yat vakit geçmiyor ..sohbet ediyorsun sıkılıyor .oto koltuğuna koyuyorum camdan bakıtıyorum bi süre sonra ondanda sıkılıyor biraz t.v. karşısına koyuyorum 15 dakkaya ondanda sıkılıyor hehehehe...akşam oluyor baba geliyor hiç sıkılmıyor.

hem maşallah hem geçmiş olsun canımmmm hastalıklar uçsun gitsin...bu arada ketıl deli gibi elektrik çekiyor yahu yakınlarında varsa koçtaş 40 lira buhar makineleri tavsiye ederim ben ondan aldım çok işe yarıyor ben bu ay ketılı kaldırdım faturaya deli gibi yansıdı çok çekiyo buyrunnnnnnnnn

slm kizlar
bebeklere koca bi masallah, nerdeyse hepsi donuyo artik, ama bizimkisinde daha tik yok,
donmeye calismiyo bile!! her bebek bir olmaz tabi ama en azindan bi donebilseydi??
canım benim sen ve ben hatırlarsan en son doğuranlardanız bu dönenler genelde temmuz başları hatta haziranda doğan bebişler ...yavrular ne zaman ne yaparlarsa emin ol 2 haftaya ipekte aynını yapıyor arkadan yetişiyo benimki tabi sinan bebekte öyle canım biraz geç doğmalarından kaynaklanıyor bence...ipekte henüz dönemiyor çünkü....

yere yanına uzan..onunla konuş eline oyuncak ver sonra uzağa koy kendi alsın gör bak nasıl yuvarlanıyo..ah video yüklemeyi bilsem eklicem deniizn videolarından ama bilmiyorumki bilen de yok sanırım
görmemişsin sanırsam izlesene .com yada youtubeye yükle hemen 1 saatte yayınlanıyor izlesene .com da ordan linkini buraya verirsin tatlım ..siteye direk video koyma linki yok canım..

ewet bende senn gibiydim gerçi evde ve dışarda hala kendi örtüsünün üstüne yatırıyorum ama ağızına bişey sokmasına engel olamayacağız...

canavar gbi nasıl olsunndelikafadulden
uyutayım dedım bende uyumuşum onunla :kedi:

bir sürü işim vardı yaaaa..... deli gbi uyumuşummmm.....
sizler nasılsınız bebişler nasıll...mirmirmirmir

süpersiniz yaaaa öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:
daha durrrrr onlar bizi daha çooook uyuturlarkaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaekaydirigubbakcemiledelikafadulden:roflol:

sen çok uğraştın canım ya allah allah o kadar sporda yaptın ....ama yiyiyorsun yemesen git bi troitlerine baktır derdim...

aynen bende katılıyorum ....t.v. nin radyasyon yaydığına inanmıyorum hem o kadar çok şey varki t.v. en masumları içlerinde...

zeka gerili ve bön yaptığınada inanmıyorum aynen ipeğimu nun dediği gibi benimde var çevremde sadece bağımlılık yapıyor teyzemin 8 yaşında kızı kumanda ile yatıyor ....ama zekasıda gayet yerinde erken okumayı söktü dersleride gayet iyi....
bununla ilgili araştırma yapmak lazım....

yada en iyisi gidelim memlekete öf be dağ havası deniz havası t.v. yok pc.yok telefon yok.of anam ne güzel hayat missssssskeçi koyun inek manda tavuk besle büyüt ye iç bağ bostan ah köyüm ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

slmlar
benimki durmadı , aldım kucağıma , merakla ekranı izliyo , çıt çıt sesler geliyo ve ekran renkli afilli ya dikkatini çekti tosbiğin :))bir de klavye sürgüsünü itip çekiyo :))))
hahayyttt yavrum naber cankuşum ay bu akşam bi neşeliyim bi neşeli o tospiğin o minnk ayağını oraya uçarsam ısırırım ayağının leblebilerini tek tek yutarım....
bizimkide bol bol boşluk tuşuna basıyorrrrr...

yes bu güzel bir fikiş takalım filtre olsun bitsin yahuuuu nerden temin ederiz bu filtreyi beaaaaa

800 gram 800 gram ben bu doktorları varyaaaaa yahu ayda 600 gramdan yukarısı normal be çiçeğum....yapmayın canlarım sağlığı yerindde olsun öyule değilmi....merak etme sen senin oğlan gayet iyi görünüyor hem...800 bence gayeet iyi..

yes maşallahh 7 kilo....yavru kuşlarımız yirim hepsini ay kızızmı mıncıklayasım geldi ama uyuyo aman bulaşmaaaa

vvvooovvvvv topik tpik tpikottttt dolmuş taşmış topikoooooo
nerdesiniz topikolaaarrrrrr
Derin, emirhanerim, nesquik_24, ozleeeemm35, star_dust

pişşştttttttt

noldu huriş neden mutlusun kzı ohh ohh hep böle ol...kilo mu vermeye başladın yoksa :)
ben 66yım bu ay rejim yapmak lazım...plates topu alsam mı acaba :)
kullanan varmı?

napıorus buluşuomuyuz pazar günü.........

evet şeker yerimseniben
daha ne olsun canım maaşallah kuzunaaa
benimki 18 temmuz doğumlu , 2550 doğdu , 4. ayında 5850 idi , sadeece 450 gr almıştı am dr.umuz çok normal dedi , hatta aynı hast.de göründüğümüz başka bi dr. da normal buldu kilosunu .. bebişlerin diş çıkarma arefesinde iştahları pek olmuyo + çok hareketlendiler ..bizim tosbik ayaklarını kaldırıp kaldırıp vuruyo yatağına , sallanır karyolasını yanlamasına sallıyo ve yanda ne varsa tak tak vurduruyo yatağını dana kaydirigubbakcemile3 ana kucağında kendi kendini sallıyo ve bi bakmışız ilerlemiş o şekilde , hal böyle olunca kiloya bişiii kalmıyo galiba kaydirigubbakcemile3

vvvooovvvvv topik tpik tpikottttt dolmuş taşmış topikoooooo
nerdesiniz topikolaaarrrrrr
Derin, emirhanerim, nesquik_24, ozleeeemm35, star_dust

pişşştttttttt

geldiimmmm.....
kızımın meme saati gelmişti onlan meğguldüm şu an ayağımda bi yanndan da kk da takılıorummm...kaydirigubbakcemile3
ALLAHIM bugün uyusun lütfennnnnnmafoldumben

biz bi emik yapıp gelelim , dızlama arttı zira

ayda 600 gr alması bile yeterliymiş emirhanerim :)
takma kafana sen...ben de başladım ek gıdalara...maşallah demir gibi biizm çocuklar...,
:):)

sağol huriş..bir ara yüklerim izleriz :)şimdi denizle yuvarlanmaktan haşatımız çıktı valla :)
senin tonton naptı?
oh oh aynen bugün benimkide haşatımı çıkardı allahtan 3 e kadar babası evde bu hafta.....uyuttum az önce..
saçlarını yoldu bugün nedense..cuma günü doktorumuza gidicez bakalım not alıyorum yaptıklarını felan ..yoksa doktora gidince heyecandan unutuyorum niye heyecanlanıyorsam kaydirigubbakcemile3

noldu huriş neden mutlusun kzı ohh ohh hep böle ol...kilo mu vermeye başladın yoksa :)
ben 66yım bu ay rejim yapmak lazım...plates topu alsam mı acaba :)
kullanan varmı?
yok kız nerde 82 deyim hala bakalım yavaştan gidiyo benimkiler....
plates topu ben kullanmadım sadece ebru ile plates arada :kedi:düzene sokmam lazım porgram yapmam lazım ama o zaman size hiç vakit kalmaz ki...ipekle başlı başına günüm doluyor ders çalışmam lazım plates yapmam lazım yemek temizlik haşatım çıkar beaaa şimdilik sporu ve dersi ihmal ediyorum

geldiimmmm.....
kızımın meme saati gelmişti onlan meğguldüm şu an ayağımda bi yanndan da kk da takılıorummm...kaydirigubbakcemile3
ALLAHIM bugün uyusun lütfennnnnnmafoldumben
inşallah bu akşam uyusun ya sende rahat edersin rezene ıhlamur karışımı yapıp içirdin mi biraz daha rahatlar belki...

biz bi emik yapıp gelelim , dızlama arttı zira
onun dızlamasını yirimmm

Nasılsınız,napıyorsunuz arkadaşlar ?
saol canım sen nasılsın temmuz annesimisin sende?

inşallahh HURı yaaa...
dün 3.5 ta yattı gece biliomusun... babasını bile bezdirdi baktım uyutamıcak adamın gözünden uyku akıo ver bna sen yat dedimm olan gene bna oldu hiperaktif fırlama....
şu an öle bakınıo gülüo sallıorum demı bi mayışma olur insanda nerdeeee....kaydirigubbakcemile3

kızlar çok acil cevaplarsanız sevinirim drum kızım öksürdüğü için asist şurup verdi ama bu şuruptan ne kadar vereceğimi bilemiyorum kullananlarınız varsa 1 çay kaşığımı versem bir tatlı kaşığımı bilemiyorum. zaten şurubun hazırlanmasını anlayıncaya mahvoldum bugün kafam çalışmıyormu neeee

geldik huriii burdayız kızzz ne bu neşen bu gece maşallah 41 kere

kızlar kaç gündür kafayı yiyorum kızımla pazar sabahı kızımın ateşi 38.8 di calpol vererek ateşini düşürdük çok şükür birde kızım ishal oldu drumuz milupanın ishal önleyici mamasını verdi onu kullanıyoruz ek gıdalara ara verdik. dün kaka tahlilimiz yapıldı temiz çıktı. dün misafirim vardi sabah bir başladı naz ağlamaya akşama kadar susturamadık annem bekmeye geldi ne mümkün kadın onunla başedemedi ben bir işlere koşturuyorum bir naza canım çıktı ve gece drumuzu aradım artık kafayı yemek üzereydim fitil ver dedi, çok şükür akşam 9 da rahatladı artık. ama bi ara neyin var kızım diye bağırdım sonrada çok üzüldüm çok kızdım kendime bayramda kızım yine tıkandı ne olduğunu hala çözemediğim birşey boğuyormuş gibi oluyor ağzından burnundan mamalar geliyor ve yarım saat midesinden gırtlağından gurk gurk sesler geliyor reflümü diye şüpheleniyorum izmire gitmek istedim drum biraz geçsin izmire tahlile gönderirim sizi dedi . ek gıdaları ağlayarak yiyor mamasınıda 150 den fazla yemiyor bazende 100 yiyor ve ben kaç gündür kızımla uğraşırken geceleri uyumuytorum üzülüyorum zaten birde bebek tbriğine geliyorlar . yarın yine misafir şimdi yaptım ikramları bakalım yarın bizi neler bekliyor kızım uyumazsa nasıl hazırlanacağım . anne annemizde grip olmuş gelemeyecek kayınvalide görümcenin çocuklarına bakmaya gidiyor. yani yarın yalnızım inşallah uyur kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…