- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.341
canımcım izmir buluşmasına sen de katılcan dimi yerimseniben
starcım hoşgeldin.....
buluşuyormuyuzz.... pazar günü.... hbr bekliorum 2 de agora bana uyar...kaydirigubbakcemile5
evet kaydirigubbakcemile5
iyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin
ewet artık sadece yat yat vakit geçmiyor ..sohbet ediyorsun sıkılıyor .oto koltuğuna koyuyorum camdan bakıtıyorum bi süre sonra ondanda sıkılıyor biraz t.v. karşısına koyuyorum 15 dakkaya ondanda sıkılıyor hehehehe...akşam oluyor baba geliyor hiç sıkılmıyor.Başladık huriş teyzesi yoksa işten eve git yemek yap ortalığı topla kim yapacak bunları mecburen koyuyorum yürütece babamızda akşamları spor salonuna gidiyor evde hep yanlızız güç kuvvet koymuyor insanda o yüzden biniyoruz sadece yatmakla vakit geçiremiyor artık
hem maşallah hem geçmiş olsun canımmmm hastalıklar uçsun gitsin...bu arada ketıl deli gibi elektrik çekiyor yahu yakınlarında varsa koçtaş 40 lira buhar makineleri tavsiye ederim ben ondan aldım çok işe yarıyor ben bu ay ketılı kaldırdım faturaya deli gibi yansıdı çok çekiyo buyrunnnnnnnnnmerhabalar canlarım
en nihayetinde bugün doktorumuza gidebildik
elifim faranjit olmuş ilaçlar verdi damağı içinde jel verdi işte
bide 1 saat buhar tuttular evdede ara ara ketıl çalıştır ev nemlensin dedi
8300 olmuş maşallah ama hastalıktan ememedi ve kiloda alamadı zillim
ek gıdaya başlamadı ama yoğurt ve meyva püresi verebilirsin dedi
sebze olarak ilk karnıbaharla başla dedi istersen tabi
ama şimdilik tadımlık dedi
bizden haberler bukadar
canım benim sen ve ben hatırlarsan en son doğuranlardanız bu dönenler genelde temmuz başları hatta haziranda doğan bebişler ...yavrular ne zaman ne yaparlarsa emin ol 2 haftaya ipekte aynını yapıyor arkadan yetişiyo benimki tabi sinan bebekte öyle canım biraz geç doğmalarından kaynaklanıyor bence...ipekte henüz dönemiyor çünkü....slm kizlar
bebeklere koca bi masallah, nerdeyse hepsi donuyo artik, ama bizimkisinde daha tik yok,
donmeye calismiyo bile!! her bebek bir olmaz tabi ama en azindan bi donebilseydi??
görmemişsin sanırsam izlesene .com yada youtubeye yükle hemen 1 saatte yayınlanıyor izlesene .com da ordan linkini buraya verirsin tatlım ..siteye direk video koyma linki yok canım..yere yanına uzan..onunla konuş eline oyuncak ver sonra uzağa koy kendi alsın gör bak nasıl yuvarlanıyo..ah video yüklemeyi bilsem eklicem deniizn videolarından ama bilmiyorumki bilen de yok sanırım
ewet bende senn gibiydim gerçi evde ve dışarda hala kendi örtüsünün üstüne yatırıyorum ama ağızına bişey sokmasına engel olamayacağız...canım bende herşeyi ağzına alması konusunda çok pimpirikliydim
geçen gün prof konuştu tvde çocuklar neden ellerine aldıklarını gözlerine götürmezler bunun zararlı olduğunu bilirler çünkü dedibırakın ağzına alsın o bağışıklığını arttırır dedi bende rahatladım şimdi oyucaklarını falan yıkıyorum zaten ama daha rahatım
canavar gbi nasıl olsunndelikafadulden
uyutayım dedım bende uyumuşum onunla :kedi:
bir sürü işim vardı yaaaa..... deli gbi uyumuşummmm.....
sizler nasılsınız bebişler nasıll...mirmirmirmir
süpersiniz yaaaa öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:
daha durrrrr onlar bizi daha çooook uyuturlarkaydirigubbakcemile3
sen çok uğraştın canım ya allah allah o kadar sporda yaptın ....ama yiyiyorsun yemesen git bi troitlerine baktır derdim...kızlar kilo vermek şöyle dursun ben boyna alıyorum
kurbana 84 le gittim 1 haftada 3 kilo alıp gelmişim
oldummu 87:1shok:
aklım almıyo koca çocuk taşıdım aylarcada okadar kiloya çıkmadım şaştım
aman ne koca pis boğazmışım yaaaaaaklava:
bu arada şu tv konusuna katılmıorum çocuğu engelleyemezsin sonuçta bizimde izlemememiz lazımm...
hadi şimdi engelledin 1 yaşına gelince nasıl engellicen...
benim yiğenim doğduğundan beri tv başında şu an 2.5 yaşında kreşe başladı ve cocukların çoğundan daha yüksek zekaya bizi susuz götürür susuz getirir...
yani zekayla bi alakası olduğuna inanmıyorummm....
lcd tv ler radyasyon yaymıyor ztn....
benim kayınvalidem kızmıştı gecen geldiğinde tv ye yakın uyutmayın die eşimde o tv radyasyon yamaz dedi elektronik teknisyeni kendisi akşama kdr telefon tamir edio kapsam ben kapardım ben nereye kaçayım dedi.....
düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorumm.....
isteyen katılır isteyen katılmaz...
1.si lcd ve plazma çok ayrı şeyler araştır göreceksin neyse konumuz bu diil....
tv şu bu olmuş önemi yok ben radyasyon açısından söelmiştim onu....
benim bebeğimde doktor kontolünde büyüyor prof. olmasada özel ve izmirde tanınmış bir doktoru var.... ve benim bütün gün onu kucağımda gezdirecek ne takatim nede vaktim var...
ztn akşama kadar onun başında oturtun demıorum 15_ 20 dk sonra sıkılıp mızıldanmaya başlıyor ztn...
ben bi sakınca görmüorum... yeğenimde gayet sağlıklı ve akıllı bön değil yaniyerimseniben
bu konuda kapansın artık çok uzadı isteyen istediği gbi büyütür....
kimseye şöle veya böle yap diemeyiz....kaydirigubbakcemile5
Tv konusunda dr'ların bile ayrı görüşleri var. Geçen birinizin dr'u 3 yaşa kadar seyrettirmemeli hatta aynı odada bulundurmamalı demiş. Merak ettim bu dr'un çocuğu var mı diye. Ben de mümkün olduğunca uzak tutuyorum ama 3 sene boyunca ne kadar uzak tutulabilir ki. Bu hiç uygulanabilir bişey değil. Ayrıca bir akrabamızın oğlu sürekli reklam seyredip dururdu. Çok erken konuşmaya başladı ve bütün markaları logosundan tanıyıp söylüyordu. İzlediği reklamları ezberlemişti. Zekası geri değil bence ileriydi de anne-baba pek üstüne düşmediği için kanımca şimdi normale döndü. Yine bir akrabamızın kızını da mama yedirmek için tv'nin karşısına geçirip hangi kanalda reklam varsa açıp seyrettirirdik özellikle. O zaman otistik falan yapabileceğini bilmiyorduk. Bu kız da zehir gibi maşallah. Sadece her iki vak'a da da tv bağımlılığı oldu o kadar. Belki bu eksisi oldu. Herşey dozunda olduğu sürece bişey olacağını pek sanmıyorum. Ama bu da kola gibi. Eninde sonunda onunla çocuklarımız tanışacak da ne kadar geç olursa belki o kadar iyi olacak.
hahayyttt yavrum naber cankuşum ay bu akşam bi neşeliyim bi neşeli o tospiğin o minnk ayağını oraya uçarsam ısırırım ayağının leblebilerini tek tek yutarım....slmlar
benimki durmadı , aldım kucağıma , merakla ekranı izliyo , çıt çıt sesler geliyo ve ekran renkli afilli ya dikkatini çekti tosbiğin :))bir de klavye sürgüsünü itip çekiyo :))))
yes bu güzel bir fikiş takalım filtre olsun bitsin yahuuuu nerden temin ederiz bu filtreyi beaaaaagündemimiz tv olmuş sanırım
ben günde 10-15 dak , özellikle de şu ek gıdasını yerken baby tv izlettiriyorum , sonuçta bebeklere özel yapılmış programlar içerdiğinden bu konuda endişe taşımıyorum ama normal tv programlarını izlettirmiyorum ..
şu ekrana da tez zamanda bi filtre lazım sanki yerimseniben
800 gram 800 gram ben bu doktorları varyaaaaa yahu ayda 600 gramdan yukarısı normal be çiçeğum....yapmayın canlarım sağlığı yerindde olsun öyule değilmi....merak etme sen senin oğlan gayet iyi görünüyor hem...800 bence gayeet iyi..iyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin
yes maşallahh 7 kilo....yavru kuşlarımız yirim hepsini ay kızızmı mıncıklayasım geldi ama uyuyo aman bulaşmaaaacnm bence kilosu iyi zayıf olsun sağlıklı olsun takma kafana böle şeyleri bnm ki önümüzdeki hafta 5 aylık olcak yenı tartıldı 7 kg... doktor kontolündeymiş ztn....sağlıklı olduğu sürece problem yok...opuyorumnanaktan
napıorus buluşuomuyuz pazar günü.........
iyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin
vvvooovvvvv topik tpik tpikottttt dolmuş taşmış topikoooooo
nerdesiniz topikolaaarrrrrr
Derin, emirhanerim, nesquik_24, ozleeeemm35, star_dust
pişşştttttttt
hahayyttt yavrum naber cankuşum ay bu akşam bi neşeliyim bi neşeli o tospiğin o minnk ayağını oraya uçarsam ısırırım ayağının leblebilerini tek tek yutarım....
bizimkide bol bol boşluk tuşuna basıyorrrrr...
yes bu güzel bir fikiş takalım filtre olsun bitsin yahuuuu nerden temin ederiz bu filtreyi beaaaaa
800 gram 800 gram ben bu doktorları varyaaaaa yahu ayda 600 gramdan yukarısı normal be çiçeğum....yapmayın canlarım sağlığı yerindde olsun öyule değilmi....merak etme sen senin oğlan gayet iyi görünüyor hem...800 bence gayeet iyi..
yes maşallahh 7 kilo....yavru kuşlarımız yirim hepsini ay kızızmı mıncıklayasım geldi ama uyuyo aman bulaşmaaaa
oh oh aynen bugün benimkide haşatımı çıkardı allahtan 3 e kadar babası evde bu hafta.....uyuttum az önce..sağol huriş..bir ara yüklerim izleriz :)şimdi denizle yuvarlanmaktan haşatımız çıktı valla :)
senin tonton naptı?
yok kız nerde 82 deyim hala bakalım yavaştan gidiyo benimkiler....noldu huriş neden mutlusun kzı ohh ohh hep böle ol...kilo mu vermeye başladın yoksa :)
ben 66yım bu ay rejim yapmak lazım...plates topu alsam mı acaba :)
kullanan varmı?
inşallah bu akşam uyusun ya sende rahat edersin rezene ıhlamur karışımı yapıp içirdin mi biraz daha rahatlar belki...geldiimmmm.....
kızımın meme saati gelmişti onlan meğguldüm şu an ayağımda bi yanndan da kk da takılıorummm...kaydirigubbakcemile3
ALLAHIM bugün uyusun lütfennnnnnmafoldumben
onun dızlamasını yirimmmbiz bi emik yapıp gelelim , dızlama arttı zira
saol canım sen nasılsın temmuz annesimisin sende?Nasılsınız,napıyorsunuz arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?