A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.361
evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:saol canım sen nasılsın temmuz annesimisin sende?
kızlar çok acil cevaplarsanız sevinirim drum kızım öksürdüğü için asist şurup verdi ama bu şuruptan ne kadar vereceğimi bilemiyorum kullananlarınız varsa 1 çay kaşığımı versem bir tatlı kaşığımı bilemiyorum. zaten şurubun hazırlanmasını anlayıncaya mahvoldum bugün kafam çalışmıyormu neeee
geldik huriii burdayız kızzz ne bu neşen bu gece maşallah 41 kere
kızlar kaç gündür kafayı yiyorum kızımla pazar sabahı kızımın ateşi 38.8 di calpol vererek ateşini düşürdük çok şükür birde kızım ishal oldu drumuz milupanın ishal önleyici mamasını verdi onu kullanıyoruz ek gıdalara ara verdik. dün kaka tahlilimiz yapıldı temiz çıktı. dün misafirim vardi sabah bir başladı naz ağlamaya akşama kadar susturamadık annem bekmeye geldi ne mümkün kadın onunla başedemedi ben bir işlere koşturuyorum bir naza canım çıktı ve gece drumuzu aradım artık kafayı yemek üzereydim fitil ver dedi, çok şükür akşam 9 da rahatladı artık. ama bi ara neyin var kızım diye bağırdım sonrada çok üzüldüm çok kızdım kendime bayramda kızım yine tıkandı ne olduğunu hala çözemediğim birşey boğuyormuş gibi oluyor ağzından burnundan mamalar geliyor ve yarım saat midesinden gırtlağından gurk gurk sesler geliyor reflümü diye şüpheleniyorum izmire gitmek istedim drum biraz geçsin izmire tahlile gönderirim sizi dedi . ek gıdaları ağlayarak yiyor mamasınıda 150 den fazla yemiyor bazende 100 yiyor ve ben kaç gündür kızımla uğraşırken geceleri uyumuytorum üzülüyorum zaten birde bebek tbriğine geliyorlar . yarın yine misafir şimdi yaptım ikramları bakalım yarın bizi neler bekliyor kızım uyumazsa nasıl hazırlanacağım . anne annemizde grip olmuş gelemeyecek kayınvalide görümcenin çocuklarına bakmaya gidiyor. yani yarın yalnızım inşallah uyur kızım
evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:
cnm biz gecen hafta kullandık aynı şurubu 3 ml kullandık günde 2 kere..
evde enjektör varsa çek...
ama 1 yemek kaşığı rahat var belki dha fazla çay kaşığı çok az..... sen yinede doktorunu ara sor istersen ama yemek kaşığı yeterli bence...
az az yavaş yavaş ver keskin bi tadı var pek sevmiolar....
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsinn canımm...opuyorumnanaktan
liyadora inşallah seneye kucaklamış olursun bizler gibi allahım korusun..
evet sağlıklı olsunlarda sorun yok valla takmayacağım kiloyu valla başıma bişey gelir hamdolsun ...Gittikçe tatlanıyorlar dimi bir iki ay sonra çok daha güzel olacak inşallah biz uyumaya gidiyoruz iyi geceler
canım çok sağol drum yarım ölçek üçkez dedi ama bu sıra okadar çok cebinden aradımki çekiniyorum tekrar aramaya . ilacın üzeridede çay kaşığı ile üç kez yazmışlar o zaman ben tatlı kaşığından biraz fazla vereyim. öksürüğünüzmü vardı geçtimi bizimki genelde gece veya giündüz uykusunda öksürüyor gıcık şeklinde
özlemcim çok sağol canım şidi uyuyor birazdan uyanırsa veririm yada gece mamaya kalktığında veririn ilgin için teşekkürler
off .3.5 mu ..inşallahh HURİ yaaa...
dün 3.5 ta yattı gece biliomusun... babasını bile bezdirdi baktım uyutamıcak adamın gözünden uyku akıo ver bna sen yat dedimm olan gene bna oldu hiperaktif fırlama....
şu an öle bakınıo gülüo sallıorum demı bi mayışma olur insanda nerdeeee....kaydirigubbakcemile3
of aslında bişey olsada gelmeseler tek başına sın birde naz hasta ...üfff çok zor işin ya ....kızlar çok acil cevaplarsanız sevinirim drum kızım öksürdüğü için asist şurup verdi ama bu şuruptan ne kadar vereceğimi bilemiyorum kullananlarınız varsa 1 çay kaşığımı versem bir tatlı kaşığımı bilemiyorum. zaten şurubun hazırlanmasını anlayıncaya mahvoldum bugün kafam çalışmıyormu neeee
geldik huriii burdayız kızzz ne bu neşen bu gece maşallah 41 kere
kızlar kaç gündür kafayı yiyorum kızımla pazar sabahı kızımın ateşi 38.8 di calpol vererek ateşini düşürdük çok şükür birde kızım ishal oldu drumuz milupanın ishal önleyici mamasını verdi onu kullanıyoruz ek gıdalara ara verdik. dün kaka tahlilimiz yapıldı temiz çıktı. dün misafirim vardi sabah bir başladı naz ağlamaya akşama kadar susturamadık annem bekmeye geldi ne mümkün kadın onunla başedemedi ben bir işlere koşturuyorum bir naza canım çıktı ve gece drumuzu aradım artık kafayı yemek üzereydim fitil ver dedi, çok şükür akşam 9 da rahatladı artık. ama bi ara neyin var kızım diye bağırdım sonrada çok üzüldüm çok kızdım kendime bayramda kızım yine tıkandı ne olduğunu hala çözemediğim birşey boğuyormuş gibi oluyor ağzından burnundan mamalar geliyor ve yarım saat midesinden gırtlağından gurk gurk sesler geliyor reflümü diye şüpheleniyorum izmire gitmek istedim drum biraz geçsin izmire tahlile gönderirim sizi dedi . ek gıdaları ağlayarak yiyor mamasınıda 150 den fazla yemiyor bazende 100 yiyor ve ben kaç gündür kızımla uğraşırken geceleri uyumuytorum üzülüyorum zaten birde bebek tbriğine geliyorlar . yarın yine misafir şimdi yaptım ikramları bakalım yarın bizi neler bekliyor kızım uyumazsa nasıl hazırlanacağım . anne annemizde grip olmuş gelemeyecek kayınvalide görümcenin çocuklarına bakmaya gidiyor. yani yarın yalnızım inşallah uyur kızım
inşallah canım ay ikiz annesi ne güzel maşallah ....içini rahat tut keyfini çıkar hamileliğinin herşey çok güzel olacakk..evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:
dölü seni vereliniortakhihoyyytsırnaşık şeyDERİNCİMMM...
tam dolu dolu 1 tatlı kaşığı 3ml.....aklım takılırdı walla sona....
Sağolun arkadaşlar.İnşallah bu kez yine bebek mezarı kazmak zorunda kalmam..:Saruboceq:
İyi akşamlar herkese...
herkes geçmiş okuo anlaşılannn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?