2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar bu arada en sonunda benimde pilim bitti valla
dökülüyom resmen
üfffff
kızlar hasta kociş hasta ben hasta
allah yardımcımız olsun artık
şimdi bi ıhlamur yapayım bari
hadi öpüldünüz

Geçmiş olsun, sıra sana geldi demek.
Benim eşim de hasta olmuştu bayramda, nerdeyse 1 hafta yattı sayılır.
Neyse ki benim boğazım ağrıdı 3 gün, ayakta atlattım.
Kızımın da 1 gün burnu akar gibi oldu o kadar.

Ben zencefil yedim.Günde 4 gramı geçmesin diyolar ama ben 1 defada parmak ucu kadar yedim günde 3-4 kez. Zencefil çayı, ıhlamıur,yeşil çay,adaçayı,elma.. ne bulursam çayını yapıp içtim.

Bol bol sıvı al,fırsat buldukça da dinlen. Ayakta atlatırsın inşallah.

selam kızlar..

demetimmm...tekrar döndüğüne çok sevindim,merak ettim...geçmiş olsun canım inş anneciğinde en kısa surede iyileşir..oyku zehrama masallah..o ne guzellik kibarlık cok tatlı kızın masallah barekallah canım..sende kaybolma artık :=)opuorum sizi..

jasmincin hoşgeldin canım..boza vermedim hiç..verilebiliyor mu? ben sut artırdıgını duymustum sadece..

nesquik..maşallah döne döne hedefe ilerliyo oglusun cok seker..

ya kızlar sizler kahvaltı verio musunuz bebeklere..ben daha vermedim ..hoş diyetten sebeb hepsini kestim ama ..yani hala meyve suyu püresi, yogurt,çorba, pirinç ununa devam eden var mı?

Son düzenleme:

babamda boza ile büyümüş hiç süt içmemiş oğlana verdim sevdim günde iki kere vermeye başladım bende

slm canım ben şu an meyve püresi ve yoğurt verıorum ama pzt 5. ay muayenemız var doktor kahvaltıya başlıcaz dedı pzt akşam yzarım neler verdiğini....kaydirigubbakcemile5

Canım evde olsam benimkide aynı, akşamlarıda böyleyiz.Dün akşam mahvetti beni ya,kucağımdan inmiyor bıraktığın anda başlıyor bağırmaya,uyuyuncada hep yanına yatıcam meme ağzında olacak.sabah bile uyanmış gözünü açamıyo paşa ağzı açık ama neymiş meme istermiş kaydirigubbakcemile3 hadii yattım yanına iki yudum kahvaltı yapıyodum bıraktım artık saat oldu 8.45 ee ben 9.30 gibi evden çıkıyorum zaten :) koştur koştur hazırlandım işte.Keyfi anacım bunlar.

Selam kızlarr

blue maşallah yiğit paşaya boncuk gibi annesi ALLAH nazarlarda saklasın
sağol teyzesi teşekkür ederiz

Blue cum oğluşun çok tatlııı maşallahı var, bak bakalım bizimkiler benziyo mu ben benzettim sanki sizin gözler tam mavi yalnız maşallah bizimki yeşilimsi :)

çiçeks cnm evet çok benziyolar maşallah senin oğlunada çok tatlı
blue çiçeks maşallah bebekleriniz çok şeker. ben de ne zamandır göndereceğim bir türlü yükleyemedim pc ye
sağol cnm benim çok teşekkürler
BLUE Allah nazardan saklasın oğlunu çok çok güzel .

Maşallah, Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı bir bebek.

sağolun teyzeleri çok teşekkür ederiz tüm bebeişlere kocaman
a.s.

napcaz böle bilmem... yediler bizi......delikafaduldendelikafadulden

teker teker yorumlayan hepinize teşekkürler bu kısa bir videoydu acele çektim lafının geçtiği o gün...normalde daha uuzn mesafeye gidiyor ancak ben hemen koymak için bu kadarını çektim :)

sağolun arkadaşlar...

sanırım herkeste aynı durum var benimde oğlum bu aralar çok huysuz herşeye ağlıyor gece saat başı kalkıyor beni mahvediyor mafoldumben

herkese merhabalar hasta olan bebislerimize ve annelerimize gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsiniz. Nesquik masallah cok tatli Allahim nazarlardan korusun .. Ya arkadaslar birsey rica etsem malum artik hepimiz yavas yavas ek gidaya gectik su ne yedirdik bolumune neler yapiyoruz nasil yapiyoruz tarifleriyle versek inanin cok guzel olucak bu arada bende kopya cekerim zaten neyi nasil yapicam kilitlenmis durumdayim ( Gerci su ana kadar yaptigim hersey buradan aldigim bilgiler dogrultusunda ) saolsun bizim dr.muz kavanoz mamasi ver gitsin diyor bende kavanoz mamasi vermek istemiyorum .. Kaynana desen Allahlik ne aradigi ne sordugu var tam gostermelik birinin yaninda ilgilenir off cok uzun oldu boyle iste kafamçokkarıştı

oyy gamze iyice bunalım yapmış be hayata daha başlamadan bezmiş küsmüş hehehe deseydin ya sende anne olacaksın seninde böyle çocukların olacak heralde çıldırırdı hehehelaelaelaelaelae
canım benim içerlemiş epey maşallah aklını yirim onun ..ailecek geçmiş olsun bu arada canım benim ben bugün topladım istiyorsan toplama ev aldı başını gidiyor mecbur kalkacağım ayağa hasta olmak bize yasak...

sana bak demedim kzı saol annem için diyorum ay sana bakamıyorlarmı ev soğukmu falan yapıyorda gel sen bak dedim bu akşam geliyor...ama ne dedi dersiniz?
huriş fena rejimdeyim sakın akşama bana yemek hazırlıycam die uğraşma lahana çorbamı getiricem yanımda akannehirdelikafadulden:1shok:sırnaşık şeyhihoyyyt

bilgiler için teşekkrü ederim canım..
insanlar bazen böyle sıkıntılar geçiriyor ..konuşmak istemiyor gülmek eğlenmek istemiyor hatta kendini banel hissettiği zaman biel ooluıyor..
ama bazende yataktan kalktığında aynaya bakıp ulan ne gözel hatunum beh dediğide oluyor ...sıkma canını tatlım..geçer.
..

ikiside olabilri tatlım en ufak şeylerden etkileniyor..umarım kısa sürede eşinde sıkıntısından kurtulur...

merhaba kızlar..kimsecikler yok...
youtubeye girebilen arkadaşlar varsa onlar için :)

http://www.youtube.com/watch?v=j73hwrLm-5g

wooww deniz bebeğe bak sennn hele hele gurban sen bu hızlı kovboya bir oyun parkı al kız...yerlerde toz bırakmaz vallaha bu..yaramaza bak sen maşallahh sana takla atar bu yakında....maaaşşşaaallaahh tosunaaaa..sizin dünür yoktu dimi nesquik vereliniortaksengözlerimebaksanab:roflol:

kızlar merhaba nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir

bebeğine boza veren varmı acaba

babamda boza ile büyümüş hiç süt içmemiş oğlana verdim sevdim günde iki kere vermeye başladım bende

bozaaa????

hay o kaynananın ben ...:) merak etme benim başımdada var annem...
merak etme canım emin ol paylaşacakalrdır bizizm için bazılarımıza daha erken bebeklerimizin hepsi ek gıdaya geçsin o topik patlar sositososito hem sende mayıs da doğan bebişlerin topiğinide ziyaret edebilirsin istersen onlarda vardır değişik çorba tarifleri...doktorunada sinir oldum bu arada bence bırak o doktoru sen klava:

denize bu hoppaladan aldım :)

toyzz shoptan eve kurmalı oda kapısına :)

canım çok güzel ben bundan alamam benim kapıların kasaları yok yani varda kasaya bunu takacak kadar yer yok 1 cm bile deel..
bana nazlıbahar ordan tavana asılanından gönderecek bi hareketlere başlasın..
benim kız çok hızlı başladı şimdi yavaşladı..
nasıl derler hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş :roflol:

huri kız uyudumu senin ki???

yok canım 2 de uyudu 3 de kalktı şimdi 5,30 gibi uyur....
akşamda annem gelecek ilk defa bu akşam ipeği yıkayacak...
artık 8:30 gibi yıkar yatırırım ..yada 9 damı yıkasam ..ama babamda gelcek ama geç gelecekmiş şimdi ipeği sevmek ister üfff uyutamam ..aman üf sinir oluyorum taksit taksit ve geç geliyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…