- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.541
merhaba kızlar..kimsecikler yok...
youtubeye girebilen arkadaşlar varsa onlar için :)
http://www.youtube.com/watch?v=j73hwrLm-5g
kızlar bu arada en sonunda benimde pilim bitti valla
dökülüyom resmen
üfffff
kızlar hasta kociş hasta ben hasta
allah yardımcımız olsun artık
şimdi bi ıhlamur yapayım bari
hadi öpüldünüz
selam kızlar..
jasmincin hoşgeldin canım..boza vermedim hiç..verilebiliyor mu? ben sut artırdıgını duymustum sadece..
nesquik..maşallah döne döne hedefe ilerliyo oglusun cok seker..
ya kızlar sizler kahvaltı verio musunuz bebeklere..ben daha vermedim ..hoş diyetten sebeb hepsini kestim ama ..yani hala meyve suyu püresi, yogurt,çorba, pirinç ununa devam eden var mı?
selam kızlar..
demetimmm...tekrar döndüğüne çok sevindim,merak ettim...geçmiş olsun canım inş anneciğinde en kısa surede iyileşir..oyku zehrama masallah..o ne guzellik kibarlık cok tatlı kızın masallah barekallah canım..sende kaybolma artık :=)opuorum sizi..
jasmincin hoşgeldin canım..boza vermedim hiç..verilebiliyor mu? ben sut artırdıgını duymustum sadece..
nesquik..maşallah döne döne hedefe ilerliyo oglusun cok seker..
ya kızlar sizler kahvaltı verio musunuz bebeklere..ben daha vermedim ..hoş diyetten sebeb hepsini kestim ama ..yani hala meyve suyu püresi, yogurt,çorba, pirinç ununa devam eden var mı?
10 DK UYUYOO GERİ UYANIOOO....ben emdiriorum dalıo 15 dk sona tekrar uyanıoo.. be sefer sallıorummm.... baktım gene olmuo emdiriorumm emdiriken bende uyuyorummmm hoppppp akşamm olmuş...
memeyi hep ağzında istio çıkardığımda uyanıooo...
bide yüzükoyun yatıo 2 aylıktan beri yoksa sıçrayıp hmn uyanıo....
yani hiç bi işimi yaptırmıoooo....
çıldırıciiimmmmmdelikafaduldendelikafadulden
sağol teyzesi teşekkür ederizSelam kızlarr
blue maşallah yiğit paşaya boncuk gibi annesi ALLAH nazarlarda saklasın
selam kızlar..
blue damat almış yürümüş gitmiş masallah..buyumus baya..anlamlı bakıo kerata:=)öperim onun bal yanaklarındaaan..:=)
evet cnm büyüdü oğluşum bakışları annesinden oğlumun :kedi:
confuse tatlım seni görüorum..nasılsın paşan nasıl canım?
çiçeks cnm evet çok benziyolar maşallah senin oğlunada çok tatlı
Blue cum oğluşun çok tatlııı maşallahı var, bak bakalım bizimkiler benziyo mu ben benzettim sanki sizin gözler tam mavi yalnız maşallah bizimki yeşilimsi :)
sağol cnm benim çok teşekkürlerblue çiçeks maşallah bebekleriniz çok şeker. ben de ne zamandır göndereceğim bir türlü yükleyemedim pc ye
BLUE Allah nazardan saklasın oğlunu çok çok güzel .
Maşallah, Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı bir bebek.
maşallah yine çok tatlı çıkmışsınız
evet bende bölük pörçük izledim gayet güzel ve başarılı bi program olmuş resmen onları izlerken kendşimdende bişiler çıkardım bizlerede yararlı olacağını düşünüyorum
maşallah canım evet sankim benziyolar :1shok:
seninki yeşil versiyon yiğit mavi versiyon olmuş çok şekerlerrrkaydirigubbakcemile3
maşallah deniz paşaya
çok doğru bişi diyosun canım psdagoglarda öyle diyo zaten bebekle bebek gibi konuşulmamalıymış
maşallah senin şişko kerem beyealkisalkisalkis inşallah canım zamanı gelince oda sürünecek yerlerde
maşallah idile
de sizi öle deli gibi tepinirken görünce korkmadımı kuzucumdelikafadulden
saol canım evet kilosu gayet iyi ama 2. ayımızda mama kullandık diye öyle bi anda artmıştı
şimdi bu ay sadece anne sütüyle 200 gr almış
benim zillide 10 temmuz doğumlu henüz sadece yana dönebiliyo çok ıkınıyo ama daha gerisi gelmedi
inşallah dönceklerde emeklşiceklerde yürüceklerde canım merak eteme
herşey sırayla vakti zamanı gelince:teselli:
Canım evde olsam benimkide aynı, akşamlarıda böyleyiz.Dün akşam mahvetti beni ya,kucağımdan inmiyor bıraktığın anda başlıyor bağırmaya,uyuyuncada hep yanına yatıcam meme ağzında olacak.sabah bile uyanmış gözünü açamıyo paşa ağzı açık ama neymiş meme istermiş kaydirigubbakcemile3 hadii yattım yanına iki yudum kahvaltı yapıyodum bıraktım artık saat oldu 8.45 ee ben 9.30 gibi evden çıkıyorum zaten :) koştur koştur hazırlandım işte.Keyfi anacım bunlar.
ayyy allahım öldüm bu gece eziyet....
ipek hanım 11:30 da akşam uyumuştu...gece biz 1 de yattık kocişin çenesne kız uyandı ...
uyanış o uyanış.....4 e kadar bittik koynuma alınca ancak pes etti uyudu...
şu anda ayakta olmamın sebebi yine ananemin randevusu....
kadına kontrol randevusu almaya çalışıyorum öfff öfff öffff yaniiii
Merhaba arkadaşlar,
Kızım 2 gündür yaramaz bir kız olmaya başladı. Çığlıklar,yüzünü yolmalar, emmek istemediğinde çıklık çığlığa ağlamalar.Damak kasıntısı mı yoksa 2 gündür stresli olan babasının huzursuzluğunu mu hissetti bilmiyorum.
oyy gamze iyice bunalım yapmış be hayata daha başlamadan bezmiş küsmüş hehehe deseydin ya sende anne olacaksın seninde böyle çocukların olacak heralde çıldırırdı hehehelaelaelaelaelaegunaydınlarrrr
kıkoleyım cnm ya yerım ben onu nelerı dusunuyorlar ya gamze de dun telı elıne almıs butun fotoları dun pc ye atmıstım ve ardından gamze okuldayken ahmet keremın fotolarını cekmıstım gamze gormus bunları dıyokı telefondabıle sadece kardesımın fotosu var benım hıc yok(((((((((( artık ona cektım bır surude :)))))))))) arada bı dıyo ıkı cocuğa bakmak ne zormus anne hele kardesı olmak neden dıyorum hıc bıseyden memnun olmuyor hep onunla ılgılenıyoruz hehehe bızı ıyı bı guldurdu aksam bıde duruyo anne ya 3 coocuk olsaydı ayyyyyy ona bakma k daha da zor olurdu 4-5cocuk ayyyyyy dıyo
babası duydu bunu gulmekten kırılıyoruz
canım benim içerlemiş epey maşallah aklını yirim onun ..ailecek geçmiş olsun bu arada canım benim ben bugün topladım istiyorsan toplama ev aldı başını gidiyor mecbur kalkacağım ayağa hasta olmak bize yasak...kızlar benim minik zillimin malum elif dedim diye bi türküsü varya arada onu dinlerdim
meğersem büyük zillim kıskanırmış
artık tak dedirtmşiim bilmeden
bende ona ailemi seviyorum sitesinden isme göre ninni açtım
orda adını duydukça deli oluyo resmen
onun adınada şarkı varya nasıl seviniyo
ama akşamdan beri belki 100 defa dinlemişizdir bozuk plak gibi başa sar dur
gına geldi valla
sana bak demedim kzıbakarım ayıp ettin bu sabah ilk defa kahvaltı hazırladım ve oğlumşumda yanımda yedim beraber yerdik.
Bende ek gıda vermiyorum tadımlık elma suyu veriyorum kabıızızz çünkü belki meyve iyi gelir diye veriyorum ama tık yok:)
Aramızda tam bir hafta var evet bende gördüm 22 temmuzda doğdu senin ipek galiba
bilgiler için teşekkrü ederim canım..merhaba kizlar..
uzun zaman oldu sayfalar birikmis ama okuyacak zamanim yok ne yazikki.
ben hastaydim ya, efecige de bulasti, burnu hirliyo, geniz dolu, hapsirik ve goz akıntısı.
dun kaptik doktora gotuduk, bogazlari falan ii dedi ama cok keyifsiz ve asabi.
gece her 45 dk bir kalkti, ben dumur.kpca da misil misil.
aksama pilim bitiyor, yuruyecek halim kalmiyor belim cok agriyor, o da arkamdan nine gibi oldun diyor.depresyona adim adim modundayim(
bu ara zaten aramiz cok kotu, kendimi cok yalniz hissediyorum.
hic konusasim da yok, az giriyorum siteye de.
neyse 5.ay yiyecek listemizi yazayim, hosuma gitti, siz de faydalanirsiniz belki.
patlican ve ıspanak yasak.
karnibahar, lahana ve pirasa gaz yapar, deneyip oyle verilecek.
domates, sogan, taze fasulye, bamya, bezelye,sarimsak, semizotu yapragi,kereviz, patates,maydonoz, kekik(mide icin cok faydali dedi),brokoli(omega3 acisindan cok zenginmis) verilebilir.
dedi ki
bir kaba domates, sogan, maydanoz,dereoyu, roka kekik koy, kaynat, hepsi domatese islermis.sonra da sadece domatesi pure yap ver dedi.
bu karisima sonra yukaridakileri sirayla ekleyecegim.
bulamac yapma hepsinin tadini ogrensin dedi.
bir de burun tikanikligi olursa dedi ki:
cin yagi diye bir uag varmis, buguseptil kivaminda.gece yatarken kaynar suyu tasa koy, bir iki damla ç,n yagi damlat, burnunu genzini ferahlatir dedi.
iste boyle.
hepinize sevgiler.
ikiside olabilri tatlım en ufak şeylerden etkileniyor..umarım kısa sürede eşinde sıkıntısından kurtulur...Merhaba arkadaşlar,
Kızım 2 gündür yaramaz bir kız olmaya başladı. Çığlıklar,yüzünü yolmalar, emmek istemediğinde çıklık çığlığa ağlamalar.Damak kasıntısı mı yoksa 2 gündür stresli olan babasının huzursuzluğunu mu hissetti bilmiyorum.
kızlar merhaba nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
bebeğine boza veren varmı acaba
babamda boza ile büyümüş hiç süt içmemiş oğlana verdim sevdim günde iki kere vermeye başladım bende
hay o kaynananın ben ...:) merak etme benim başımdada var annem...herkese merhabalar hasta olan bebislerimize ve annelerimize gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsiniz. Nesquik masallah cok tatli Allahim nazarlardan korusun .. Ya arkadaslar birsey rica etsem malum artik hepimiz yavas yavas ek gidaya gectik su ne yedirdik bolumune neler yapiyoruz nasil yapiyoruz tarifleriyle versek inanin cok guzel olucak bu arada bende kopya cekerim zaten neyi nasil yapicam kilitlenmis durumdayim ( Gerci su ana kadar yaptigim hersey buradan aldigim bilgiler dogrultusunda ) saolsun bizim dr.muz kavanoz mamasi ver gitsin diyor bende kavanoz mamasi vermek istemiyorum .. Kaynana desen Allahlik ne aradigi ne sordugu var tam gostermelik birinin yaninda ilgilenir off cok uzun oldu boyle iste kafamçokkarıştı
denize bu hoppaladan aldım :)
toyzz shoptan eve kurmalı oda kapısına :)
huri kız uyudumu senin ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?