2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

10 da kalktı ama gece 3.5 ta yattı sen biliomusun zalim kadınnn .......uyku bnmde hakkımbea.... bıraksam uyurdu öğlene kdr ama ben uyandırdımmm......ve bende uykusuz kaldım doğal olaraktannn:gitme:

bak starım sana bi gün söyler şimdi ozaman olusun bacım
bana hamileyken haftaya doğuracan dedi ve 16 günüm varken hakkaten doğurdum
reglm dede aynısı oldu
bu kız müneccim gibi vallalaelaelaelaelae

sen kaç aylıkken regl oldun bacım....
doktora sordum normal bekle bıras dha gelmezse hapla getirtiriz dedi....

ayyy allahım öldüm bu gece eziyet....
ipek hanım 11:30 da akşam uyumuştu...gece biz 1 de yattık kocişin çenesne kız uyandı ...
uyanış o uyanış.....4 e kadar bittik koynuma alınca ancak pes etti uyudu...
şu anda ayakta olmamın sebebi yine ananemin randevusu....
kadına kontrol randevusu almaya çalışıyorum öfff öfff öffff yaniiii

oyy oy yavrum nasılda içlenmiş içten içee farketmeden yapıyoruz seviyoruz mecbur sonuçta alıcaklar birbirlerine sevgi ikiye bölündü ama dahada büyüdü sevgiler şimdiiopuyorumnanaktan

bakşu ipek böcüğünee yerim onuu:)))

demetim maşallahh öyküye çok tatlı olmuş bu zilli yaa tamm ısır ısır ye cokacimcoook

gunaydınlarrrr
kıkoleyım cnm ya yerım ben onu nelerı dusunuyorlar ya gamze de dun telı elıne almıs butun fotoları dun pc ye atmıstım ve ardından gamze okuldayken ahmet keremın fotolarını cekmıstım gamze gormus bunları dıyokı telefondabıle sadece kardesımın fotosu var benım hıc yok (((((((((( artık ona cektım bır surude :)))))))))) arada bı dıyo ıkı cocuğa bakmak ne zormus anne hele kardesı olmak neden dıyorum hıc bıseyden memnun olmuyor hep onunla ılgılenıyoruz hehehe bızı ıyı bı guldurdu aksam bıde duruyo anne ya 3 coocuk olsaydı ayyyyyy ona bakma k daha da zor olurdu 4-5cocuk ayyyyyy dıyo
babası duydu bunu gulmekten kırılıyoruz

bakarım ayıp ettin bu sabah ilk defa kahvaltı hazırladım ve oğlumşumda yanımda yedim beraber yerdik.
Bende ek gıda vermiyorum tadımlık elma suyu veriyorum kabıızızz çünkü belki meyve iyi gelir diye veriyorum ama tık yok:)
Aramızda tam bir hafta var evet bende gördüm 22 temmuzda doğdu senin ipek galiba

merhaba kizlar..
uzun zaman oldu sayfalar birikmis ama okuyacak zamanim yok ne yazikki.
ben hastaydim ya, efecige de bulasti, burnu hirliyo, geniz dolu, hapsirik ve goz akıntısı.
dun kaptik doktora gotuduk, bogazlari falan ii dedi ama cok keyifsiz ve asabi.
gece her 45 dk bir kalkti, ben dumur.kpca da misil misil.
aksama pilim bitiyor, yuruyecek halim kalmiyor belim cok agriyor, o da arkamdan nine gibi oldun diyor.depresyona adim adim modundayim(
bu ara zaten aramiz cok kotu, kendimi cok yalniz hissediyorum.
hic konusasim da yok, az giriyorum siteye de.

neyse 5.ay yiyecek listemizi yazayim, hosuma gitti, siz de faydalanirsiniz belki.
patlican ve ıspanak yasak.
karnibahar, lahana ve pirasa gaz yapar, deneyip oyle verilecek.
domates, sogan, taze fasulye, bamya, bezelye,sarimsak, semizotu yapragi,kereviz, patates,maydonoz, kekik(mide icin cok faydali dedi),brokoli(omega3 acisindan cok zenginmis) verilebilir.

dedi ki

bir kaba domates, sogan, maydanoz,dereoyu, roka kekik koy, kaynat, hepsi domatese islermis.sonra da sadece domatesi pure yap ver dedi.
bu karisima sonra yukaridakileri sirayla ekleyecegim.
bulamac yapma hepsinin tadini ogrensin dedi.

bir de burun tikanikligi olursa dedi ki:

cin yagi diye bir uag varmis, buguseptil kivaminda.gece yatarken kaynar suyu tasa koy, bir iki damla ç,n yagi damlat, burnunu genzini ferahlatir dedi.

iste boyle.

hepinize sevgiler.

bende kalkayım çorba tarifine baktım onu yapam yoğurtlu pirinç çorbası kesilmeden yaparsam ilk denemem.ev temizleyeyim tabiki oğluş hepsini bitirmeme izin vermez akşam üstü girerim artrık

geçmiş olsun canım üzme kendini evde kocişlerle kimin arası iyiki zaten lohusa deprosyonuna yenidenmi giriyoruz acep:))) ek gıdalar hayırlı olsun afiyetle yesin kuzucuğun burayı ihmal etme stres atıyoruz bi nevi değilmiiopuyorumnanaktan

bende kalkayım çorba tarifine baktım onu yapam yoğurtlu pirinç çorbası kesilmeden yaparsam ilk denemem.ev temizleyeyim tabiki oğluş hepsini bitirmeme izin vermez akşam üstü girerim artrık

ohh afiyet olsun paşaya işler hiç bitmiyo canım kolay gelsinnzemuszemus

Merhaba arkadaşlar,
Kızım 2 gündür yaramaz bir kız olmaya başladı. Çığlıklar,yüzünü yolmalar, emmek istemediğinde çıklık çığlığa ağlamalar.Damak kasıntısı mı yoksa 2 gündür stresli olan babasının huzursuzluğunu mu hissetti bilmiyorum.

Son düzenleme:
anam senin gamze daha bi afilliymiş canım
şimdiden 3-4 çocuğun bakımına takılmış
ah bi bilseler abla abi olmanın zorluklarını
alışacaklar elbet
canım ikinizede çok geçmiş olsun
sıkma canını bak burda dönem dönem hepimizişn eşleriyle arası bozuldu
ama dertleşerek çözdük çoğumuz bişi diyimmi hakkaten bunların hepsi aynı yaaaaaaa
ama yinede sevgimiz sonsuz boşver 3-5 gün sonrasında yine gözlerine bakıp huzur bulacaaksın

ah canım kesin diştir
geçmiş olsun

kızlar bu arada en sonunda benimde pilim bitti valla
dökülüyom resmen
üfffff
kızlar hasta kociş hasta ben hasta
allah yardımcımız olsun artık
şimdi bi ıhlamur yapayım bari
hadi öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…