- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.521
ben dha regl olmadım yaaaaaa...
e ii be anacım , 10a kadar sana ilişmiyomuş işte ..
bizimki bazen 6.30 -7de açıyo tükkanı , uyut uyutabilirsen ...çenesi de düşüyo , seni yanında görmesin basıyo yaygarayı .. yanına yatırsan uykusunu aldığı için uyumak istemediğinden , huysuz ihtiyar , bırbır söyleniyo , kaale almazsan yina yaygaraaaaa akannehir
yaaa , otur şükret biraz zalım kadın kaydirigubbakcemile3
bak starım sana bi gün söyler şimdi ozaman olusun bacım
bana hamileyken haftaya doğuracan dedi ve 16 günüm varken hakkaten doğurdum
reglm dede aynısı oldu
bu kız müneccim gibi vallalaelaelaelaelae
sen kaç aylıkken regl oldun bacım....
doktora sordum normal bekle bıras dha gelmezse hapla getirtiriz dedi....
kızlar benim minik zillimin malum elif dedim diye bi türküsü varya arada onu dinlerdim
meğersem büyük zillim kıskanırmış
artık tak dedirtmşiim bilmeden
bende ona ailemi seviyorum sitesinden isme göre ninni açtım
orda adını duydukça deli oluyo resmen
onun adınada şarkı varya nasıl seviniyo
ama akşamdan beri belki 100 defa dinlemişizdir bozuk plak gibi başa sar dur
gına geldi valla
ayyy allahım öldüm bu gece eziyet....
ipek hanım 11:30 da akşam uyumuştu...gece biz 1 de yattık kocişin çenesne kız uyandı ...
uyanış o uyanış.....4 e kadar bittik koynuma alınca ancak pes etti uyudu...
şu anda ayakta olmamın sebebi yine ananemin randevusu....
kadına kontrol randevusu almaya çalışıyorum öfff öfff öffff yaniiii
sorma hep hasta oluyorum annemde diyor sana iyi bakamıyorlar mı kızım...
e sen gel bak ala alla ....Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey
hem yemeğe vakit kalmıyor hemde ipek kanımı iliğimi kurutuyor alkisalkisalkis
bilmem ki ben ek gıda henzü vermiyorum bilemiyorum ki ...olur heralde denersin canım...
merhaba kizlar..
uzun zaman oldu sayfalar birikmis ama okuyacak zamanim yok ne yazikki.
ben hastaydim ya, efecige de bulasti, burnu hirliyo, geniz dolu, hapsirik ve goz akıntısı.
dun kaptik doktora gotuduk, bogazlari falan ii dedi ama cok keyifsiz ve asabi.
gece her 45 dk bir kalkti, ben dumur.kpca da misil misil.
aksama pilim bitiyor, yuruyecek halim kalmiyor belim cok agriyor, o da arkamdan nine gibi oldun diyor.depresyona adim adim modundayim(
bu ara zaten aramiz cok kotu, kendimi cok yalniz hissediyorum.
hic konusasim da yok, az giriyorum siteye de.
neyse 5.ay yiyecek listemizi yazayim, hosuma gitti, siz de faydalanirsiniz belki.
patlican ve ıspanak yasak.
karnibahar, lahana ve pirasa gaz yapar, deneyip oyle verilecek.
domates, sogan, taze fasulye, bamya, bezelye,sarimsak, semizotu yapragi,kereviz, patates,maydonoz, kekik(mide icin cok faydali dedi),brokoli(omega3 acisindan cok zenginmis) verilebilir.
dedi ki
bir kaba domates, sogan, maydanoz,dereoyu, roka kekik koy, kaynat, hepsi domatese islermis.sonra da sadece domatesi pure yap ver dedi.
bu karisima sonra yukaridakileri sirayla ekleyecegim.
bulamac yapma hepsinin tadini ogrensin dedi.
bir de burun tikanikligi olursa dedi ki:
cin yagi diye bir uag varmis, buguseptil kivaminda.gece yatarken kaynar suyu tasa koy, bir iki damla ç,n yagi damlat, burnunu genzini ferahlatir dedi.
iste boyle.
hepinize sevgiler.
bende kalkayım çorba tarifine baktım onu yapam yoğurtlu pirinç çorbası kesilmeden yaparsam ilk denemem.ev temizleyeyim tabiki oğluş hepsini bitirmeme izin vermez akşam üstü girerim artrık
aklımdayken nesguik kızz oğluşnun emekleyen videosunu koyy çok tatlıdır eminim herşeyine şahit olduk eminimki çok tatlı emekliyodur haylaz şeyy maşallahhh
anam senin gamze daha bi afilliymiş canımgunaydınlarrrr
kıkoleyım cnm ya yerım ben onu nelerı dusunuyorlar ya gamze de dun telı elıne almıs butun fotoları dun pc ye atmıstım ve ardından gamze okuldayken ahmet keremın fotolarını cekmıstım gamze gormus bunları dıyokı telefondabıle sadece kardesımın fotosu var benım hıc yok(((((((((( artık ona cektım bır surude :)))))))))) arada bı dıyo ıkı cocuğa bakmak ne zormus anne hele kardesı olmak neden dıyorum hıc bıseyden memnun olmuyor hep onunla ılgılenıyoruz hehehe bızı ıyı bı guldurdu aksam bıde duruyo anne ya 3 coocuk olsaydı ayyyyyy ona bakma k daha da zor olurdu 4-5cocuk ayyyyyy dıyo
babası duydu bunu gulmekten kırılıyoruz
canım ikinizede çok geçmiş olsunmerhaba kizlar..
uzun zaman oldu sayfalar birikmis ama okuyacak zamanim yok ne yazikki.
ben hastaydim ya, efecige de bulasti, burnu hirliyo, geniz dolu, hapsirik ve goz akıntısı.
dun kaptik doktora gotuduk, bogazlari falan ii dedi ama cok keyifsiz ve asabi.
gece her 45 dk bir kalkti, ben dumur.kpca da misil misil.
aksama pilim bitiyor, yuruyecek halim kalmiyor belim cok agriyor, o da arkamdan nine gibi oldun diyor.depresyona adim adim modundayim(
bu ara zaten aramiz cok kotu, kendimi cok yalniz hissediyorum.
hic konusasim da yok, az giriyorum siteye de.
neyse 5.ay yiyecek listemizi yazayim, hosuma gitti, siz de faydalanirsiniz belki.
patlican ve ıspanak yasak.
karnibahar, lahana ve pirasa gaz yapar, deneyip oyle verilecek.
domates, sogan, taze fasulye, bamya, bezelye,sarimsak, semizotu yapragi,kereviz, patates,maydonoz, kekik(mide icin cok faydali dedi),brokoli(omega3 acisindan cok zenginmis) verilebilir.
dedi ki
bir kaba domates, sogan, maydanoz,dereoyu, roka kekik koy, kaynat, hepsi domatese islermis.sonra da sadece domatesi pure yap ver dedi.
bu karisima sonra yukaridakileri sirayla ekleyecegim.
bulamac yapma hepsinin tadini ogrensin dedi.
bir de burun tikanikligi olursa dedi ki:
cin yagi diye bir uag varmis, buguseptil kivaminda.gece yatarken kaynar suyu tasa koy, bir iki damla ç,n yagi damlat, burnunu genzini ferahlatir dedi.
iste boyle.
hepinize sevgiler.
Merhaba arkadaşlar,
Kızım 2 gündür yaramaz bir kız olmaya başladı. Çığlıklar,yüzünü yolmalar, emmek istemediğinde çıklık çığlığa ağlamalar.Damak kasıntısı mı yoksa 2 gündür stresli olan babasının huzursuzluğunu mu hissetti bilmiyorum.
merhaba kızlar..kimsecikler yok...
youtubeye girebilen arkadaşlar varsa onlar için :)
http://www.youtube.com/watch?v=j73hwrLm-5g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?