- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.561
yok canım 2 de uyudu 3 de kalktı şimdi 5,30 gibi uyur....
akşamda annem gelecek ilk defa bu akşam ipeği yıkayacak...
artık 8:30 gibi yıkar yatırırım ..yada 9 damı yıkasam ..ama babamda gelcek ama geç gelecekmiş şimdi ipeği sevmek ister üfff uyutamam ..aman üf sinir oluyorum taksit taksit ve geç geliyorlar....
yok huricim ):
bende dünür yok :)
hehehhee :):)) facede eklemiştim seni yoksun yaff...nolduki...gitmişin ordan :)
selam kızlar..
demetimmm...tekrar döndüğüne çok sevindim,merak ettim...geçmiş olsun canım inş anneciğinde en kısa surede iyileşir..oyku zehrama masallah..o ne guzellik kibarlık cok tatlı kızın masallah barekallah canım..sende kaybolma artık :=)opuorum sizi..
jasmincin hoşgeldin canım..boza vermedim hiç..verilebiliyor mu? ben sut artırdıgını duymustum sadece..
nesquik..maşallah döne döne hedefe ilerliyo oglusun cok seker..
ya kızlar sizler kahvaltı verio musunuz bebeklere..ben daha vermedim ..hoş diyetten sebeb hepsini kestim ama ..yani hala meyve suyu püresi, yogurt,çorba, pirinç ununa devam eden var mı?
Allah kavuştursun. Benim kardeşim de Batman'da yapmıştı askerliğini.Dağlarda yattılar,kalktılar...Bitti çok şükür.İnşallah senin kardeşin de bitirip sağsalim evine döner.meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
deneyimli anneler cevap bekliyorumherkese merhabalar
evet artık bebeğim doymuyor::çok üzgünüm: arada mama vermek gerekiyor
hangi mamayla başlayayım . mama kullanan anneler bana yardımcı olun mama işi nasıl yürüyor
merhaba
ben de 2009 temmuz annesiyim
28 temmuz doğumlu biricik oğlum
zuzum allah kavuştursun şimdiden hayırlı teskerelermeraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
deneyimli anneler cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?