2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gece eziyet etmiş nazar değdi kuzuya......bende yıkıcaktım da hava çok kötü burda yağmur deli gbi yağıo soğuk.... yarın yıkarım artıkın.....

Selam karencimm opuyorumnanaktan
Ben kahvaltı vermeye başladım, geçen hafta sadece bisküvi verdim keçi sütüyle veya suyla.Bikaç gün sonra tuzsuz peynir kattım içine,daha sonrada pekmez.Şimdi ülkerin kahvaltılık kaşık mamalarından aldım onu veriyorum,şimdilik sevdi bakalım.
Ya kızlar ben bi yazana kadar akşam oluyo ama yaa kaç saattir bu sayfa açık bi türlü yazamadım

Nesguik canım denizi gördüm maşallahı var , fır fır fırrr :))) hiç zorlanmıyo paşa helal olsun.Çok hareketli olacak annesi

meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:

Allah kavuştursun. Benim kardeşim de Batman'da yapmıştı askerliğini.Dağlarda yattılar,kalktılar...Bitti çok şükür.İnşallah senin kardeşin de bitirip sağsalim evine döner.

allah kavuştursun canım üzme kendini inşalalh sağ salim geri kavuşcaksınnn:teselli:

nesguik maşallahh denize çok şeker oldu vede çok hareketli sen bu çocuğu bir yerde tuttamazsın artık işin varrrsositososito

Son düzenleme:

ah canım aynı şey bendede benim kardeşimde şubatta gidiyo bakalım hayırlısı ile bi dönseler ...o vatan haini pkk lılardan 1 ini öldürse 10 takla atarım..canım benim ....dualarımız askerlertimize...

sağ salim dönmek nasip olsun işallahhh..içinizi ferah tutun...Allah tez zamanda kavuştursunsırnaşık şey

bugün büyük çişi yaptık hatta yıkamak zorunda kaldım:):çok mutluyuz kıvançlıyız.Birde hafta sonu kocam antalyaya gidecekmiş benide annesine bırakmayı teklif ediyor off daha yeni geldim düzenimiz şaşıyor yaa tek kalayım diyorum izin vermiyor

canım allah kavuştursun,sağ salim gelsin inşallah.allah bütün mehmetciklerimize yardım etsin.

zuzum allah kavuştursun şimdiden hayırlı teskereler
deneyimli anneler cevap bekliyorum

canım hoşgeldin allah bağışlasın
burda herkezin doktoru başka başka şeyler söylüyo hepsininde kendince haklı yanları var
valla bende şimdilik ondan bundan sadece tattırıyorum
zaman ilerledikçe tam öğünlere geçicez şimdiden bende rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…