- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.581
iyi akşamlar
selam kızlar nasılsınız
bizim küçük canavar feleğimizi şaşırttı bu akşam bize.behlülümüde seyredemedim.türlü türlü huylar çıkarıyor.son 1 haftadır süreklü memede uyumak istiyor.şimdiye kadar hep sallanarak uyurdu.neyse memede uyıyor yatırıyorum uyanıyor.bir kaç kez yatırdık uyandı.açmı acaba dedim mama yaptık onuda yemedi.meme veriyorum emmiyor damarı tuttu.uykusu var sürekli gözlerini kaşıyor.acaba bir yerimi ağrıyor diye fitil koydum.aslında hiç koymak istemiyorum.neyse fitilden sonra emdi ve uyudu.
bizim küçük canavar feleğimizi şaşırttı bu akşam bize.behlülümüde seyredemedim.türlü türlü huylar çıkarıyor.son 1 haftadır süreklü memede uyumak istiyor.şimdiye kadar hep sallanarak uyurdu.neyse memede uyıyor yatırıyorum uyanıyor.bir kaç kez yatırdık uyandı.açmı acaba dedim mama yaptık onuda yemedi.meme veriyorum emmiyor damarı tuttu.uykusu var sürekli gözlerini kaşıyor.acaba bir yerimi ağrıyor diye fitil koydum.aslında hiç koymak istemiyorum.neyse fitilden sonra emdi ve uyudu.
slm kızlar
kötü bi gün geçirdim
ya zehirlenecektim , ya muftak havaya uçacaktı sanırım akannehir
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
mutfağın balkon kapısı felan kapalı bu arada
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
ocağı hemen kapatıp balkonun kapısını açtım , dışarı çıktım ..
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
bi ara bilincimin da kaydığını hissettim sonradan sonradan ..
velhasıl verilmiş sadakamız varmış:Saruboceq:
canım bu hafta herhalde huysuzluk haftası.linada aynı.bu hafta birde kusma çıktı.
huriş bu muhabbetleriniz nasıl oluşuyor.akşamları girebiliyorum paylaşım alnını okuyorum ama karşılıklı muhabbetleriniz nasıl oluyor.ayol çok cahil kaldım yeniyim diye bir şey bilmiyorum mu?acaba.ne linanın resmini koyabiliyorum,ne muhabbete girebiliyorum oha filan oldum yanı.bu arada çekiliş fikri güzel düzenlerseniz bende varım.
geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış.şimdi nasılsın?
tasilali lina isminde tatlı bir kızı var biraz kilodan düşük biraz hüzüznlü bir anne meraklı ..arada aklıma takılıyor nasıl iyimisir kızı nasıldır ek besine başlamışmıdır ...aklıma takılıyor ve gördüğümde selam veriyorum hal hatır soruyorum nerdeyse ipek benim için ne derecedeyse linada o derece yani ..neticede bebek ve karşımdaki bir anne...
bir bağ düğümleniyorki aramızda hiç halim yokken bile hastayken hatta çok yoğun misafirim varken bile düşünebiliyorum onu...buıraya girip hal hatırına bakıyorum...
işte bu bağ bizim muahhabbetimizi ortaya çıkaran durum..
güven,sevgi,saygı,karşılıklı olunca işte bu muhabbet ortaya çıkıyor....
canım bu hafta herhalde huysuzluk haftası.linada aynı.bu hafta birde kusma çıktı.
meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
tasilali lina isminde tatlı bir kızı var biraz kilodan düşük biraz hüzüznlü bir anne meraklı ..arada aklıma takılıyor nasıl iyimisir kızı nasıldır ek besine başlamışmıdır ...aklıma takılıyor ve gördüğümde selam veriyorum hal hatır soruyorum nerdeyse ipek benim için ne derecedeyse linada o derece yani ..neticede bebek ve karşımdaki bir anne...
bir bağ düğümleniyorki aramızda hiç halim yokken bile hastayken hatta çok yoğun misafirim varken bile düşünebiliyorum onu...buıraya girip hal hatırına bakıyorum...
işte bu bağ bizim muahhabbetimizi ortaya çıkaran durum..
güven,sevgi,saygı,karşılıklı olunca işte bu muhabbet ortaya çıkıyor....
starcım çok geçmiş olsun canım.aynı durum bizdede var.nerdeyse içime girecek.bütün bebekler aynı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?