2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizim küçük canavar feleğimizi şaşırttı bu akşam bize.behlülümüde seyredemedim.türlü türlü huylar çıkarıyor.son 1 haftadır süreklü memede uyumak istiyor.şimdiye kadar hep sallanarak uyurdu.neyse memede uyıyor yatırıyorum uyanıyor.bir kaç kez yatırdık uyandı.açmı acaba dedim mama yaptık onuda yemedi.meme veriyorum emmiyor damarı tuttu.uykusu var sürekli gözlerini kaşıyor.acaba bir yerimi ağrıyor diye fitil koydum.aslında hiç koymak istemiyorum.neyse fitilden sonra emdi ve uyudu.

huriş bu muhabbetleriniz nasıl oluşuyor.akşamları girebiliyorum paylaşım alnını okuyorum ama karşılıklı muhabbetleriniz nasıl oluyor.ayol çok cahil kaldım yeniyim diye bir şey bilmiyorum mu?acaba.ne linanın resmini koyabiliyorum,ne muhabbete girebiliyorum oha filan oldum yanı.bu arada çekiliş fikri güzel düzenlerseniz bende varım.

slm kızlar
kötü bi gün geçirdim
ya zehirlenecektim , ya muftak havaya uçacaktı sanırım akannehir
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
mutfağın balkon kapısı felan kapalı bu arada
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
ocağı hemen kapatıp balkonun kapısını açtım , dışarı çıktım ..
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
bi ara bilincimin da kaydığını hissettim sonradan sonradan ..
velhasıl verilmiş sadakamız varmış:Saruboceq:

canım bu hafta herhalde huysuzluk haftası.linada aynı.bu hafta birde kusma çıktı.

selam canım
benim azmanus da bi tuhaflaştı bu hafta
emmesi bi memede maximum 5 dak
uyması desem uykusu geldiğinde mızıklanıyo , kucağa aldığımızda eski pozisyonunda uyutmak ne mümkün , burnunu gömmeye çalışıyor koltuk altıma doğru , sonra daralıyor , kucağımda hamsi gibi kıvrıla kıvrıla bi hal alıyor , en son koyuyoruz arabasına , holde biraz ileri geri tur , sonra uyuyor .. ama ordan kaldırıp yerine koymaya kalk hemmen dızlnıyo gözünü açmadan. ama şükür ki artık gündüz 2 kere felan uzun süreli uyuyor :Saruboceq:

geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış.şimdi nasılsın?

tasilali lina isminde tatlı bir kızı var biraz kilodan düşük biraz hüzüznlü bir anne meraklı ..arada aklıma takılıyor nasıl iyimisir kızı nasıldır ek besine başlamışmıdır ...aklıma takılıyor ve gördüğümde selam veriyorum hal hatır soruyorum nerdeyse ipek benim için ne derecedeyse linada o derece yani ..neticede bebek ve karşımdaki bir anne...
bir bağ düğümleniyorki aramızda hiç halim yokken bile hastayken hatta çok yoğun misafirim varken bile düşünebiliyorum onu...buıraya girip hal hatırına bakıyorum...
işte bu bağ bizim muahhabbetimizi ortaya çıkaran durum..
güven,sevgi,saygı,karşılıklı olunca işte bu muhabbet ortaya çıkıyor....

geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış.şimdi nasılsın?

teşekkür ederim canım a.s.
eve gelince dinlendim .. hastanedeyken sadece 1 paket bisküvi ve bir küçük süt içebilmiştim , öğle yemeği yiyemedim haliyle .. 7 gibi eşim geldi bişeyler yemeye gittik ,ondan sonra daha iyi oldum diyebilirim ..

bende iyiyim huriş.sadece yorgunum bugün bir dünya ütü yaptım bütün dolaplar boşalmış sanki.çağın'ın bütün dolabı boşalmıştı.neyse bitirdim çok şükür.çarşambada geç kalan mevlütümüzü okutuucaz inşallah.temizlik var şimdide.gördüm canım katılırım bende

çok doğru söylemişsin hurişim opuyorumnanaktan :lepi:
doğumdan sonra da ilk aklıma gelen , hatta kendi ilk mesajımı yazmadan acaba doğum haberi var mı diye ilk sana bakmıştım ben de :1hug:

canımmmmmmmmmmm :teselli:
sağ salim dönecek kardeşin Allahın izniyle her kulun evladıyla
dualarımda olacak kardeşin :Saruboceq:

saol canım teşekkür ederim samimiyetine.bende aynı hissediyorum inan.akşam olsun lina uyusun biran önce siteye giriyim diye bakıyorum.her akşam takip ediyorum. topiklerimiz sayesinde sağlam dostluklar kurulacak inanıyorum.tabi ben siteyi kullanmasını öğrenince herhalde.resim koymasını hala beceremedim.kullanıcı paneli,mde gözüküyor ama diyaloglarda profilimde yok anlamadım.pcde sorun olduğu için eşim işe götürüyor.gündüz takip edemiyorum.

starcım çok geçmiş olsun canım.aynı durum bizdede var.nerdeyse içime girecek.bütün bebekler aynı galiba

sağol canım .. demek bu haftaki numaraları buymuş zıpaların kaydirigubbakcemile3
bakalım haftaya ne maymunluklarına şahit olucaz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…