- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.601
herhalde canım.geçen haftada birkaç gün yaptı böyle.bu hafta normaldi.bugün gene tuttu damarı.bizdede kabızlık problemi var.neyse 3 günün üzerine bugün yaptı çok şükür
kızlar muhabbete katılmak çok güzeldi ama lina huzursuz çıkıyorum hepinize huzurlu geceler!bebişlere de iyi uykular
ah canımmm ne gelmiş öle başınıza zehirlenmeyi geçtimde allah korusun yanlış bi hareketinizde hakkaten uçardınız be yawslm kızlar
kötü bi gün geçirdim
ya zehirlenecektim , ya muftak havaya uçacaktı sanırım akannehir
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
mutfağın balkon kapısı felan kapalı bu arada
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
ocağı hemen kapatıp balkonun kapısını açtım , dışarı çıktım ..
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
bi ara bilincimin da kaydığını hissettim sonradan sonradan ..
velhasıl verilmiş sadakamız varmış:Saruboceq:
çok doğru söylemişsin hurişim opuyorumnanaktan :lepi:
doğumdan sonra da ilk aklıma gelen , hatta kendi ilk mesajımı yazmadan acaba doğum haberi var mı diye ilk sana bakmıştım ben de :1hug:
bizdeki kabızlık gibi değilmiş sizdeki neyseki .. benim azman bi keresine 9. gün yaptı kıymetlisini akannehir
sonra sonra 6.-5. derken geçen gün hiç müdahalesiz 4. gün yaptı :Saruboceq:
ah canımmm ne gelmiş öle başınıza zehirlenmeyi geçtimde allah korusun yanlış bi hareketinizde hakkaten uçardınız be yaw
hakkaten verilmiş sadakanız varmış
çok büyük geçmiş olsun
ay sen böle yazdınya benimde aklıma ogün geldi valla
hastaneden geldim direk oturmadan ölece iki büklüm neti açıp size yazmıştım eşim güle güle söylenmişti valla ne günlerdi yaaaa
keşke biz temmuz anneleri tekrardan aynı dönemde hamile kalsak ve yine aynı şeyleri hep beraber yaşasak ne güzel olur dimiiiikaydirigubbakcemile5
ya bende bugece hep sana yazdım ama hep aklıma bişiler getirdin
bak şimdi arasın kıymetlisinden bahsettinya
geçmiş zamanda benimde iremimin ölebi kymetlisi olmuştu
bu daha 1 yaşlarında ancayken işte annemlerin evindeki yapma çiçeklerin süs toplarını kemirmiş
onlarda bildiğin köpüğün sarı simle kaplanmışları
tabi bu direk kakasına yansımış
bezini bi açarımki o yemyeşil kaka resmen altın tozlarına boyanmış :1shok:anam kakası nasıl ışıldıyo
öncebi şoklandım anam dedim kızım altınmı sıçmışdelikafadulden
sonra bi bakarızki annemin toplarını yalamış zilli:dance:
slm kızlar doğumdan sonra nedense o kadar aramama rağmen sizlerin topiğine bir türlü ulaşamadım. çok şükür bu kez oldu. geçmişi inceleyemedim çok fazla ama resimlere göz gezdirdim de maşallah bebişlerimize, hepsi nur topu gibi. Allah onları bizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.
yapacak bişey yok bu aralar böyleler ..huysuz huzursuz sancılıbizim küçük canavar feleğimizi şaşırttı bu akşam bize.behlülümüde seyredemedim.türlü türlü huylar çıkarıyor.son 1 haftadır süreklü memede uyumak istiyor.şimdiye kadar hep sallanarak uyurdu.neyse memede uyıyor yatırıyorum uyanıyor.bir kaç kez yatırdık uyandı.açmı acaba dedim mama yaptık onuda yemedi.meme veriyorum emmiyor damarı tuttu.uykusu var sürekli gözlerini kaşıyor.acaba bir yerimi ağrıyor diye fitil koydum.aslında hiç koymak istemiyorum.neyse fitilden sonra emdi ve uyudu.
ne diyon yahuuuu ne diyosun sen ...dikkat etsain ya olurmu hiç öyle şey ya..alla alla...bizizm ayşemize bişey olsaydı yakardım o karıyı benslm kızlar
kötü bi gün geçirdim
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
aman canım ya valla ucuz atlatmışsınzı ...3 nüzde evde allah korusun aras paşama ya...ağlayacam sinirime...teşekkür ederim canım a.s.
eve gelince dinlendim .. hastanedeyken sadece 1 paket bisküvi ve bir küçük süt içebilmiştim , öğle yemeği yiyemedim haliyle .. 7 gibi eşim geldi bişeyler yemeye gittik ,ondan sonra daha iyi oldum diyebilirim ..
ya bendede var o dert bekliyor ütütler...mevlüt derdi desen o daha beter..okutmak istiyorum kimse el atmıyor..ne annem ne kaynanam hepsi gerekyok diyor..tek başıma hayatta yapamam..bende iyiyim huriş.sadece yorgunum bugün bir dünya ütü yaptım bütün dolaplar boşalmış sanki.çağın'ın bütün dolabı boşalmıştı.neyse bitirdim çok şükür.çarşambada geç kalan mevlütümüzü okutuucaz inşallah.temizlik var şimdide.gördüm canım katılırım bende
canım benim sen doğurdun cumartesi günü çarşambaya ben geldim peşinden güya 1 gün aramız olacaktı..aras abis oldu ipeğin 3 günle....hey gidi günler behçok doğru söylemişsin hurişim opuyorumnanaktan :lepi:
doğumdan sonra da ilk aklıma gelen , hatta kendi ilk mesajımı yazmadan acaba doğum haberi var mı diye ilk sana bakmıştım ben de :1hug:
kullanıcı panelinde avatar değiştir kısmından yapacaksın canım..profil resmi başka burda görünen avatar resmi...saol canım teşekkür ederim samimiyetine.bende aynı hissediyorum inan.akşam olsun lina uyusun biran önce siteye giriyim diye bakıyorum.her akşam takip ediyorum. topiklerimiz sayesinde sağlam dostluklar kurulacak inanıyorum.tabi ben siteyi kullanmasını öğrenince herhalde.resim koymasını hala beceremedim.kullanıcı paneli,mde gözüküyor ama diyaloglarda profilimde yok anlamadım.pcde sorun olduğu için eşim işe götürüyor.gündüz takip edemiyorum.
haftaya utanmalar,alınmalar başlayaca...elifin kızı şimdi öyleymiş maşallah utanmalara başlamışsağol canım .. demek bu haftaki numaraları buymuş zıpaların kaydirigubbakcemile3
bakalım haftaya ne maymunluklarına şahit olucaz delikafadulden
hehehehehehe hohohohoho ay heç güleceğim yoktu ha altın sıçmış....:sm_cool::roflol::asigim:ya bende bugece hep sana yazdım ama hep aklıma bişiler getirdin
bak şimdi arasın kıymetlisinden bahsettinya
geçmiş zamanda benimde iremimin ölebi kymetlisi olmuştu
bu daha 1 yaşlarında ancayken işte annemlerin evindeki yapma çiçeklerin süs toplarını kemirmiş
onlarda bildiğin köpüğün sarı simle kaplanmışları
tabi bu direk kakasına yansımış
bezini bi açarımki o yemyeşil kaka resmen altın tozlarına boyanmış :1shok:anam kakası nasıl ışıldıyo
öncebi şoklandım anam dedim kızım altınmı sıçmışdelikafadulden
sonra bi bakarızki annemin toplarını yalamış zilli:dance:
yavaş yavaş canım ...anne hatun lahana çorbasıyla geziyor valla..bu akşam aban geldi yemekler kaldı hanum lahanasıyla gelmiş...:roflol:ya şu reklamdaki kızın vücuduna bittim ben yaaaaa
iyice pisikolojimi bozuyo
aynı recep ivedikin filmindeki gibi
<len bunlar insansa ben hayvanım diyesim geliyo yaaaaaaa
ama yılmak yok tabi
daha var zamanı
haklısın aslında kızlar eski topiğe uğrayıp yerimizi belirtelim bence hayranlar ulaşamıyor...slm kızlar doğumdan sonra nedense o kadar aramama rağmen sizlerin topiğine bir türlü ulaşamadım. çok şükür bu kez oldu. geçmişi inceleyemedim çok fazla ama resimlere göz gezdirdim de maşallah bebişlerimize, hepsi nur topu gibi. Allah onları bizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.
sorma bugün hamilelik dönemlerimizden fazlaca konuştuk çok özledim hakkatten..rahatlığımı değil o zamanlarda ki hislerim duygularım sanki insan hayata daha bir masun, daha bir iyi niyetle bakıyordu daha bir yumuşaktım sanki....hayır ben ortalarında sizlere katıldım. tam olarak nickini hatırlayamıyorum ama benimkine benzer bir arkadaş son zamanlarda katılmıştı aramıza. sanırım onunla karıştırdın. çok kızıyorum şimdi kendime, bu kadar zaman uzak kaldım sizlerden. hamilelik günlerimi hatırladım nicklerinizi görünce, hepinizi anımsıyorum...
cnm Allah kavuştursun aklına kötü şeyler getirme inşallah sağ salim gider gelirmeraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
hoş geldin cnm Allah bağışlasın bebeğinimerhaba
ben de 2009 temmuz annesiyim
28 temmuz doğumlu biricik oğlum
cnm ben günde bir kere mama veriyorum oda yatmadan önce sma veriyorum ama sen yinede doktoruna danışmadan başlama istersen mamayadeneyimli anneler cevap bekliyorum
cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten umarım şuan iyisindir cnm çok geçmiş olsun tekrardanslm kızlar
kötü bi gün geçirdim
kullanıcı panelinde avatar değiştir kısmından yapacaksın canım..profil resmi başka burda görünen avatar resmi...
cnm siz ekranda resim görüyor musun yani şu an yazdığım ekranda ben göremiyorumda kimsenin resmini acaba onuda mı ayarlamak gerekiyor sadece bi keresinde misafir girişi yapmıştım o zaman herkesin resmi görünüyordufisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?