2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herhalde canım.geçen haftada birkaç gün yaptı böyle.bu hafta normaldi.bugün gene tuttu damarı.bizdede kabızlık problemi var.neyse 3 günün üzerine bugün yaptı çok şükür

bizdeki kabızlık gibi değilmiş sizdeki neyseki .. benim azman bi keresine 9. gün yaptı kıymetlisini akannehir
sonra sonra 6.-5. derken geçen gün hiç müdahalesiz 4. gün yaptı :Saruboceq:

ah canımmm ne gelmiş öle başınıza zehirlenmeyi geçtimde allah korusun yanlış bi hareketinizde hakkaten uçardınız be yaw
hakkaten verilmiş sadakanız varmış
çok büyük geçmiş olsun

çok doğru söylemişsin hurişim opuyorumnanaktan :lepi:
doğumdan sonra da ilk aklıma gelen , hatta kendi ilk mesajımı yazmadan acaba doğum haberi var mı diye ilk sana bakmıştım ben de :1hug:

ay sen böle yazdınya benimde aklıma ogün geldi valla
hastaneden geldim direk oturmadan ölece iki büklüm neti açıp size yazmıştım eşim güle güle söylenmişti valla ne günlerdi yaaaa
keşke biz temmuz anneleri tekrardan aynı dönemde hamile kalsak ve yine aynı şeyleri hep beraber yaşasak ne güzel olur dimiiiikaydirigubbakcemile5

bizdeki kabızlık gibi değilmiş sizdeki neyseki .. benim azman bi keresine 9. gün yaptı kıymetlisini akannehir
sonra sonra 6.-5. derken geçen gün hiç müdahalesiz 4. gün yaptı :Saruboceq:

ya bende bugece hep sana yazdım ama hep aklıma bişiler getirdin
bak şimdi arasın kıymetlisinden bahsettinya
geçmiş zamanda benimde iremimin ölebi kymetlisi olmuştu
bu daha 1 yaşlarında ancayken işte annemlerin evindeki yapma çiçeklerin süs toplarını kemirmiş
onlarda bildiğin köpüğün sarı simle kaplanmışları
tabi bu direk kakasına yansımış
bezini bi açarımki o yemyeşil kaka resmen altın tozlarına boyanmış :1shok:anam kakası nasıl ışıldıyo
öncebi şoklandım anam dedim kızım altınmı sıçmışdelikafadulden
sonra bi bakarızki annemin toplarını yalamış zilli:dance:

ya şu reklamdaki kızın vücuduna bittim ben yaaaaa
iyice pisikolojimi bozuyo
aynı recep ivedikin filmindeki gibi
<len bunlar insansa ben hayvanım diyesim geliyo yaaaaaaa

ama yılmak yok tabi
daha var zamanı

ya sorma canım , hakkaten ucuz atlattık :Saruboceq:
" keşke biz temmuz anneleri tekrardan aynı dönemde hamile kalsak ve yine aynı şeyleri hep beraber yaşasak ne güzel olur dimiiiikaydirigubbakcemile5 " alkisalkisalkis kesinlikle katılıyorum arkadaşım vereliniortak
bak sen İremeeeeee , güldürdün beni kız gece gece :roflol:

ben kaçar canım ,ii gecelerrrrrr

slm kızlar doğumdan sonra nedense o kadar aramama rağmen sizlerin topiğine bir türlü ulaşamadım. çok şükür bu kez oldu. geçmişi inceleyemedim çok fazla ama resimlere göz gezdirdim de maşallah bebişlerimize, hepsi nur topu gibi. Allah onları bizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.

hoşgeldinde senin nickinmi değişti ben şimdi profiline girdimde sankim seni hatırlar gibi oldum
sen doğumun son zamanlarında aramıza katılmıştın galiba
ama ismin sanki başkamıydı neydi:uhm:

hayır ben ortalarında sizlere katıldım. tam olarak nickini hatırlayamıyorum ama benimkine benzer bir arkadaş son zamanlarda katılmıştı aramıza. sanırım onunla karıştırdın. çok kızıyorum şimdi kendime, bu kadar zaman uzak kaldım sizlerden. hamilelik günlerimi hatırladım nicklerinizi görünce, hepinizi anımsıyorum...

yapacak bişey yok bu aralar böyleler ..huysuz huzursuz sancılı

ne diyon yahuuuu ne diyosun sen ...dikkat etsain ya olurmu hiç öyle şey ya..alla alla...bizizm ayşemize bişey olsaydı yakardım o karıyı ben

aman canım ya valla ucuz atlatmışsınzı ...3 nüzde evde allah korusun aras paşama ya...ağlayacam sinirime...

ya bendede var o dert bekliyor ütütler...mevlüt derdi desen o daha beter..okutmak istiyorum kimse el atmıyor..ne annem ne kaynanam hepsi gerekyok diyor..tek başıma hayatta yapamam..

çok doğru söylemişsin hurişim opuyorumnanaktan :lepi:
doğumdan sonra da ilk aklıma gelen , hatta kendi ilk mesajımı yazmadan acaba doğum haberi var mı diye ilk sana bakmıştım ben de :1hug:
canım benim sen doğurdun cumartesi günü çarşambaya ben geldim peşinden güya 1 gün aramız olacaktı..aras abis oldu ipeğin 3 günle....hey gidi günler beh

kullanıcı panelinde avatar değiştir kısmından yapacaksın canım..profil resmi başka burda görünen avatar resmi...

sağol canım .. demek bu haftaki numaraları buymuş zıpaların kaydirigubbakcemile3
bakalım haftaya ne maymunluklarına şahit olucaz delikafadulden
haftaya utanmalar,alınmalar başlayaca...elifin kızı şimdi öyleymiş maşallah utanmalara başlamış

hehehehehehe hohohohoho ay heç güleceğim yoktu ha altın sıçmış....:sm_cool::roflol::asigim:

ya şu reklamdaki kızın vücuduna bittim ben yaaaaa
iyice pisikolojimi bozuyo
aynı recep ivedikin filmindeki gibi
<len bunlar insansa ben hayvanım diyesim geliyo yaaaaaaa

ama yılmak yok tabi
daha var zamanı
yavaş yavaş canım ...anne hatun lahana çorbasıyla geziyor valla..bu akşam aban geldi yemekler kaldı hanum lahanasıyla gelmiş...:roflol:

haklısın aslında kızlar eski topiğe uğrayıp yerimizi belirtelim bence hayranlar ulaşamıyor...
ben hatırladım canım seni ..huriş nnuris ordan hatırlıyorum...nasıl tontiş oğlandı heralde yanlışmıyım..

sorma bugün hamilelik dönemlerimizden fazlaca konuştuk çok özledim hakkatten..rahatlığımı değil o zamanlarda ki hislerim duygularım sanki insan hayata daha bir masun, daha bir iyi niyetle bakıyordu daha bir yumuşaktım sanki....

bence öyle oluyor
doğumdan sonra anne oluyoruz daha koruyucu,tehlikelere karşı daha sert,daha dikkatli daha yorgun daha güvensiz.....

ayyyyyyyy o kadar şey yazdım, tam gönderecekken elektrikler gitti iyi mi! ama geldim yine. hazır bulmuşum sizi arayı kapatmam lazım, bi taraftan geçmişe göz atıyorum.
evet huriş doğru hatırlıyorsun canım, oğlandı. unutmamana sevindim. biz iyiyiz çok şükür, oğluşumun iştahsızlığı dışında herşey yolunda. sizde durumlar nasıl, küçük meleğinin sağlığı, gelişimi yerindedir umarım?
bu arada hamilelik sonrası psikolojiyi o kadar güzel anlatmışsınki tamamen katılıyorum sana. yanlız birşeyi daha ilave etmek istiyorum, ürkeklik. sevdiklerimi kaybetme, onlara veya bana birşey olması korkusu... neyse ama kızdım size. insan benim gibileri düşünür de bu topiğe yönlendirme yapardı. yazık değilmi şimdi oğluşumla bana mafoldumben

cnm Allah kavuştursun aklına kötü şeyler getirme inşallah sağ salim gider gelir
merhaba
ben de 2009 temmuz annesiyim
28 temmuz doğumlu biricik oğlum
hoş geldin cnm Allah bağışlasın bebeğini
deneyimli anneler cevap bekliyorum
cnm ben günde bir kere mama veriyorum oda yatmadan önce sma veriyorum ama sen yinede doktoruna danışmadan başlama istersen mamaya
cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten umarım şuan iyisindir cnm çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…