2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

zuzum allah saglıcakla yapıp gelmesini nasip etsin kardeşinşn güzelim benim kardeşimde hakkaride yapmıştı dag komando tugayıydı
derincim çok geçmiş olsun kıyamam içim acıdı
starımm canım geçmiş olsun bitanem umarım iyisinizdir şimdi
diger arkadaşlarım ne olur kusura bakmayın geçmişe göz atamıyorum fırsat bulmuşken bakıyım dedim hemen çok merak ediyorum sizleri umarım iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorumm umarım atlatırım bu zor günleri:gitme:

morlavanta canim cok gecmis olsun ablana ya cok uzuldum,
erken dogummu yapti?
ve allah kavustursun canim, sen guclu ol canim ins zaman su gibi akip gider, biran once kavusursun esine,

morlavanta canim cok gecmis olsun ablana ya cok uzuldum,
erken dogummu yapti?
ve allah kavustursun canim, sen guclu ol canim ins zaman su gibi akip gider, biran once kavusursun esine,

saol güzelim ablamın kızının bebegi yigenimin dogumda kordan dolanmış diyorlar yaa uff yazamıyorum bile canım çok acıyor

umarım su gibi akıp geçer canım

kizlar bizimde uzun zamandir kabizlik problemimiz vardi biliyosunuz,
herseyi denemistim artik hic birsey fayda etmiyodu, 3 gunde bi fitil koyuyodum kuzumun poposuna ancak oyle yapiyodu, en sonunda aklima armut geldi
ve armudu pure haline getirerek verdim ve allahima binlerce kez sukur ki 3 saat sonra yapti kakasini, ondan beridir 2 gunde bir yapmaya basladi kakasini, cok sevincliyiiiim!!!

kız kaçak..okuyup okuyup gidiosun..gel bakalım şöyle..nasılsın prensim nasıl..?özletiosun walla..

tatlım yaa..içim parçalandı..gecirdiğimiz süreç bebeklerimiz hikayelerimiz o dönemi hatırlayınca yegeninin n kadar üzülebilecegini anlıyorum ama tahmin edemem kesinlikle..çok acı..Allah sabrını bol etsin tekrar nasib etsin hayırlı saglıklı bir evlat inş.

tez zamanda saglıcakla kavusursunuz inş..su gibi gecer zaman lavantacım..sen moralini yuksek tut..

slm ebushkom..nasılsın canım? sinan paşam western karakterim çizgi filmim nasıllar bakalım..çok seviom kız senin oğluşu 41 kere masallah..:=)

geçmiş olsun cnm...korkma..bende okumuşsan eğer Deniz kendi yatağımdan düşmüştü üstelik bazalı ve parkenin üzerine düştü...onların beyni jöle gibiymiş...bence bekle...çok korkmuşsundur biliyorum aynı şeyi bende yaşadım hatta ben gidecektim denizden önce doktora o derece korktum,uzun süre kalbim sancılnandı hopladı nedense acılı acılı....kusmazsa,göz dalgınlığı olmazsa,işallah bişicik olmaz...tekrardan çok geçmiş olsun...ilk ben yaşadım bu korkuyu sanırım :Saruboceq:

derincim naza cok geçmiş olsun betona düşmüş bir film cektir derim. ihmal etmeyin tatlım .

cnm çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz

huricim yaptım cnm ayarlamak gerekiyormuş galiba şimdi herkesin resmini görüyorum sağol yinedekaydirigubbakcemile5

NAZLIBAHAR KAREN HURİ ÇİÇEKS İLSU BLUE çok sağolun canlarım hala elim ayağım titriyor o yerde görme sahnesi ve o anda gelen sesler gözümden ve kulağımdan gitmiyor deliriyorum eşimde aynı şekildeymiş oda yanımızdaydı. kendi çocuk drtumuz 1 saat uzaklıkta olunca gitmek randevu almak mesele olunca buradaki dispanserdeki drun çok iyi olduğunu söyledi görümcem hadi bu seferlik götüreyimdedim acil olunca çünki sabah 7 de bir başladı öksürmeye 830 a kadar öksürdü ama boğulurcasına birde burnu ve gözü akmaya başlayınca soluğu dispanserde aldık eve gelince hemen drumuzu aradım cebinden film çektirin bulunduğunuz yerde dedi . öğlen hemen götürdük dr çok şükür bişey gözükmüyor ama akşama kusma çok olursa edremite götürüp çektirin dedi . allah kahretsin küçük şehirde yaşamanın zorlukları işte . inşallah bişey olmaz

ebushhh..o ne saskın bakışlar öle .b de toka takmısın cocuga deli kız seni...guldurdun beni ebush yaa..coook seker sinan masallah..daha öncede yazdıgım gibi cizgi film gibi masallah..

CONFUSE ÖZLEEEEM canım çok sağolun inşallah bir daha yaşamayız yuklarıdada anlattım canım ben sürekli başka bi şehire dra gidiyorum buradaki drlara bile güvenmiyorum bugün ilk defa ve mecbur kaldığım için götürdüm olacağı vardı işte yine ağlıyor kalkayım

ebushhh..o ne saskın bakışlar öle .b de toka takmısın cocuga deli kız seni...guldurdun beni ebush yaa..coook seker sinan masallah..daha öncede yazdıgım gibi cizgi film gibi masallah..

hahah sorma karencim ya cocugun saclari durmadan gozlerine giriyo bende en son tokayla tutturuyorum artik... tabi disari cikinca geri cikariyorum yoksa karizma felan kalmaz,

cnm telım yanımda deıl gamze dun gece arabada oynuyordu dusurmus arabada ewde ara ara cnımız cıktı esım caldırdı tam o sırada sarjım bıttı :))))))))))) ara ara bı hal olduk en son koltua koydum dedı okula gıttı gamze artık dedım esıme msn den arabanın on koltuna bı bak orda elındeydı dedım bı bakrkı orda :)))))) yanı aksama mısafırlerımde gelecek ınsallah arama geregı duymazlar sarj aletı bulamamıs benımımkınden olece duruyo dukkanda yani ama gelsın yrn çekip koyarım ewdekılerı pc ye nasıl takıp atacağımı bılmıyorum camera ve dıjıtal fotoyu ayıp bana dımı ama aksama hemen onları oğrenecem hem onlarla daha gzl cekılıyor hehehe
bu arada ahmet kerem 11de bır uyudu sımdı kalktı uc kere emıp emıp gerı uyudu sımdıde bır kere yaptı desıtım sımdı gene yapıyor hheheh yuvarlanıp duruyor yer yatanda doğdugundan berı ılk defa boyl e uyudu masallah ınsallah baslangıcı olur bugunku uykusu bende rahatca kpss ye calısırm dua edın kızlr bana

Allah yardimciniz olsun morlavantam.
halimize ne kadar sukretsek az, kizdim kendi kendime, yok yemiyo, yok uyumuyor, yok agliyor.
insallah en kisa zamanda atlatirsiniz.
bir de hayirli tezkereler.

oyyy kiyamam ben nazli naza.
doktorumuz dedi ki, bıngıldagin acik kalma sebebi buymus, duduklu tenceredeki fısfıs etkisi yaparmis, sert darbelerde basincin fazla olmasini onlermis.insallah bisicik olmaz kuzuya.

zuzum hayirli tezkereler olsun insallah.
sag salim bitirsin kardesin hayirlisiyla.

star coook gecmis olsun.
tobe tobe salak insanlara hic tahammul edemiyorum.
e be kadin bisi yapiyorsun da dogru durust yapsana sunu.
neyse ki kazasiz belas,z atlatmissiniz.

ebush o ne sac ole yahu.
benimki kel fatma kaldi vallahi, bende sacli oglum diye seviniyordum, masallah sinana.
ben dunden beri domates veriyorum, o da kakayi yumusatmis, bgn farkettim, aklinda bulusun.

nesquik izledim denizi, masallah, tirtil misali kivrilip duruyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…