- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.641
morlavanta canim cok gecmis olsun ablana ya cok uzuldum,
erken dogummu yapti?
ve allah kavustursun canim, sen guclu ol canim ins zaman su gibi akip gider, biran once kavusursun esine,
Derinciğim çok geçmiş olsun canım.Valla okurken yüreğim ağzıma geldi,sanki o anı yaşadım.İnşallah bişeyi yoktur canım ama sağlık ocağındaki doktorlara bende pek güvenmiyorum açıkçası,istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama sanki orda sadece hazır reçeteleri yazmak için bulunuyorlar...
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
ve eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
slm kizlar
kızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
ayyyyyyyyyyy cnm benıııııııım nasıl uzuldum bırden okuyunca gamzede sandalyeye cıkmıstı daha yenı yuruyordu kızım cıkma ın dememe kalmadı uzandı tv nın ustune gum kafasının ustune senı cok ıyı anlıyorm((((( fılm cektırmıstık Allha tan bısey olmamıstı uyutmmsıtık ıste ......... bısey yoktur ınsallah cnm cok gecmıs olsun cok
starcım canım nazara mı geldiniz ne..Allah korusun ya, gecmiş olsun..inş daha iyicesindir şimdi..o salak kadını da benzetmek geldi içimden pikaçu tekmeleriyle..pardon ya pikaçuyu topikte baska kullanıolar ama :=) ay neyse..okurken korktum walla..aras paşamı öp kocaman benim için tatlım:=)
Allah kabul etsin canım şimdiden..
zuzitom topişkom canım..seni çok iyi anlıyorum..benim 3 kardeşim yani abimde doguda sırnak, diyarbakır ve batmanda askerlik yaptılar..yani bu adrenalini 3 kez yasadık yuregimiz agzımıza geliyodu..hep dua edioduk..sağsalim döndüler şükür..inş kardeşçiğinde sağ salim selametle dönücek..dua edicem canım..pozitif düşün inş..
hoşgeldin tekrar, seni hatırlıyorum longisland..:=)
tatlım ya..tuylerim diken diken oldu..artık daha da cok dikkat gerekiyor inş bişeycikler olmamıştır kızına..gecmiş olsun tekrardan..nazar için dua edin bol bol ..
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki, geçen yıl 12 aralıkta bizde kardeşimi yolladık uzun dönem bizimki önce manisaya gitti jandarma komando olarak, ordan ankara'ya geçti.Şimdi ankarada martın başında geliyo kısmetse.Dualarımız onlarla, güle güle gitsin gelsin inş.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bununla geçmiş olsun canım, hakkatten verilmiş sadakanız varmış allah korumuş yanasıl dikkat etmez klava:. Bi gece ananemlerde böyle yatmışlar sabah ezanında kadın kalkmasa kokuyu duyup hemen bakmış allahtan.
:roflol::roflol::roflol:hay çok yaşa emi hiç gülesim yoktu. altın yapmış hee :roflol:
Derincim geçmiş olsun bence mutlaka film çektir götür.Sağlık ocağındakileri ben anlamıyorum zaten nasıl film çektirelim demez, geçmiş olsun canım tekrar
derincim naza cok geçmiş olsun betona düşmüş bir film cektir derim. ihmal etmeyin tatlım .
ayyy derinim geçmiş olsun yahuu...senin kız çok fırfır galiba daha öncede düşmüştü aman hareketli olsunlar put gibi durmasınlar ama dikkat etmek lazım..merak etme doktorun gere kyok demişse yoktur heralde ama içine sinmezse git çektir..akşamı bekle...
aşırı uyku hali kusma olursa götürürsün canım..gözlerede dikkat sert hızlı düşmelerde gözlerde kayabiliyor..daha dikkaty edelim onlar bizizm biriciğimiz tek taneciğimiz ..onlara bişey olursa çok üzüzlürüz...tekrar geçmiş olsun..
cnm çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz
huricim yaptım cnm ayarlamak gerekiyormuş galiba şimdi herkesin resmini görüyorum sağol yinedekaydirigubbakcemile5
Derinciğim çok geçmiş olsun canım.Valla okurken yüreğim ağzıma geldi,sanki o anı yaşadım.İnşallah bişeyi yoktur canım ama sağlık ocağındaki doktorlara bende pek güvenmiyorum açıkçası,istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama sanki orda sadece hazır reçeteleri yazmak için bulunuyorlar...
canım yaaa ayyyyyyy gözlerim fırlıcaktı okuyunca ...... gecmiş olsun benim kızımda 20 günlükken koltuktan düşmüştü akşama kadar ağladım uyutmadımmm seni çok ii anlıyorumm ... gözlemle gözleri kayar gbi olursa kusarsa problem var demektir dedi bna doktor...BU ARALAR HEPSİ HUYSUZ DÜŞTÜĞÜ İÇİN DİİLDİR üzme kendini biişi yokturrrr :Saruboceq::Saruboceq:
ebushhh..o ne saskın bakışlar öle .b de toka takmısın cocuga deli kız seni...guldurdun beni ebush yaa..coook seker sinan masallah..daha öncede yazdıgım gibi cizgi film gibi masallah..
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
kızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?