2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhaba canım eşinle allah kavuçtursun ne kadarda kısa dönemde olsa 1-2- gün ayrılık bile z<or gelirken sen dayanacaksın yapacak bişey yok vatan borcu ödenmesi lazım...allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun...

yeğenin için de üzüzldüm canım başı saolsun allah verdi allah aldı derler öyle ama insanın isyan edesi geliyor şu an ne kadarda 1 haftadır ömrümü yesede ipek siz bir dakika bile düşünemezken onu çok iyi anlıyorum....ama birde şu var ya kucağıan alıp o kokusunu koklasaydı şöyle bir kaç gün birlikte olsaydı öyle kaybetseydi daha çok yıkılırdı...derler yas ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYOR...ALLAH İNSANA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMEZ.MUHAKKAK BİR BİLDİĞİ VARDIR... dua edin melek o annesini orda bekleyecektir...

inşallah canım akşama kadar kualğını gözünü dört açacaksın artık duam naz bebeğe inşallah bişeycik olmaz merak etme sen

iste benim tembel oglum...

ay o bakışları o hareketleri yerim o saçları hepten yolarım yolarım yere yatırır karnını ısırırım allahım ayağının altını yalarım köpek gibi parçalarım onuuuuuu..maşallahh tombişim sinan bebek çok tatlı olmuş ebush ya ...bunların bu halini görnce bi 20 kiloya daha razıyım galiba....off hırsımdan severken kendimi kaybetmekten korkuyorum baksana seviş tarzıma....bazen ipeğe acıyorum :roflol:

Herkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.

Hemşirenin beceriksizliği yüzünden 2 kez idrarı torbaya değil beze yaptı. Ancak 1 damlada idrar tahlili yapabildiler. Nitrit pozitif ve bol bakteri çıktı.Büyük ihtimalle enfeksiyon varmış ama kültürün sonucunu bekleyecğiz.Eğer gerçekten enfeksiyon varsa antibiyotik iğne yaptıracağız

ınsan üzülüyor antibiyotik alacak diye ama gerekli durumda tabi ki kullanmak lazım.Ben şu ana kadar kızıma ne gaz damlası kullandım ne bir fitil ne de şurup. Aman iyi olsun da.

Allah kavuştursun, su gibi aksın zaman sizin için çabucak kavuşun.

gecmis olsun priene.insallah bisicik olmaz kuzucuga.

size bayramda basima gelen bisi anlatayaim:bizim ev sahibine gittik, orada da bir teyze vardi.bnm arkadasim aradi, onla konusurken efenin agzina eliyle baklava tikmasin mi.elleri de gorseniz bi.ben o sirada ciglik cigliga telefonu kapattim teyze o yiyemez diye.ne dese, onlarin 3 aylik bebegi varmis, o lup lup yiyormus.dedim baklavadan sonra guzelim sebze purelerini de yedirirsiniz:))

ne alem insanlar var su dunyada.

Çok geçmiş olsun. Bazen nasılsa 3-5 sn içinde birşey olmaz deyip ayrılıveriyoruz yanlarından ama o anlarda oluveriyor işte.

Doktor söylemiştir zaten şu şu durumlar olursa getirin diye. Eğer onlar yoksa korkma.

ebush o ne sac ole yahu.
benimki kel fatma kaldi vallahi, bende sacli oglum diye seviniyordum, masallah sinana.
ben dunden beri domates veriyorum, o da kakayi yumusatmis, bgn farkettim, aklinda bulusun.
:))

tesekkurler canim, demek domateste yumusatiyo, armut artik fayda etmezse onuda denerim,
ben senin oglunu hic gormedim ama

Teşekkür ederim :)
Aa ne garip insanlar var yahu. Sanane başkasının bebeğini beslemekten. Ne biliyorsun bebeğin alerjisi mi var şekeri mi var. Baklava veriyor bir de, çorba falan vermeye kalksa hadi neyse bir derece.

Off ne zor bir durum. Allah sabır versin yeğenine ve size. Umarım çabuk toparlanır. Allah sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebek versin inşallah bir sonraki doğumunda.

çok sağolun kızlar naz kucağımda hiç durmuyor çok huysuz unuttuklaım varsada kusura bakmayın arkadaşlar

Çok geçmiş olsun. Neyse ki oğluna etki etmemiş.
Yeri gelmişken söylemek istiyorum. Ben artık temizlik maddeleri kullanırken çok çok dikkat ediyorum. Eve gelen yardımcıma da söyledim nolur gerekmedikçe bunları kullanma ya da çok az kullan dedim. Hem kullanana zarar, hem çevreye hem de evde yaşayanlara.
Geçenlerde bir makalede zararsız evde kullanabilceğimiz temizlik maddeleri ile ilgili bir makale okumuştum. En azından birkaçını uygulamaya çalışacağım.Yakında buraya da koyarım o yazıyı.

maşallah ..maşallah bir tek anne sütü fitil bile yok diyorsun biz 4 ayda 1 kutu fitili bitirmişiz iyimi....
maşallah tekrar canım inşallah idrardada bişeycik çıkmaz...ek besine öyle yada böyle başlayacaklar bence seninki çok düzenli muntazam gidiyor..

var canım var olmaz mı benim çevrem o insanlarla dolu ben böyle araştırınca inceleyince bana tuhaf bakıyorlar ipeğe yanaşamıyorlar mesela ne alakaysa ..
hani ben böyle yoğurt yapıcam diyorum ne gerek var diyorlar bakkal yoğurdu yedir,işte özellikle beslenme konusunda işte brokoli çorbası yaparım falan diyorum ..ilk başlarda uğraşmana gere kyok 1 yaşına gelince doyması için içine ekmek doprarsın falan gibi şeyler diyorlar...un çorbası yap bol bo ltok tutar diyorlar...
ama laf aramızda diyenlerin çocuklarının hepsi dersler hep 1 kafalar geri bir şeyi kaç kere söylersin ancak öyle anlarlar..akılları bir karış havada...
ha ipek çok zeki olacak mı bilemem ama ben onun beyin,bağışıklık,zihin,vücut,direnişinin güçlü olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.....gerisi allaha kalmış bişey ....SEN TEDBİRİNİ AL TAKDİRİ BAKA BIRAK DEMİŞ......
..

[
Bu devirde tabi ki araştırıp bilim ne diyorsa öyle yapmamız lazım.
Kayınvalidem anlattı bugün. Eskiden çocuklar her hastalandığında antibiyotik verirlermiş. Bir zaman sonra çocuk o antibiyotiğe alışırmış bir işe yaramazmış.
Sütlerine şeker konulurmuş.
Bir dönemde hamileler bulantı için ilaç kullanmışlar. Tüm dünyada pek çok kadının bebekleri sakat doğmuş bu hap yüzünden.

ayyy canım çok üzüldüm başınız sağolsun canım

canım sen nerde oturuyosun arada gelirsin dicektim.allah kavuştursun lavantacığım.benim kuzenimde hamiile ve eşide askerde ve enönemlisi kuzenım doğurdurmadan 1haftaönce gelecek eşi.inşlh bebiş babasını bekler.düşünsenede bide o karısının o hallerini göremiyoki senin eşin gördü.ama inşlh tez geçer zaman canım

iste benim tembel oglum...

ayyy canıım maşallah subanallaahhh tokaya bittim yanlız yaaa:)

derinciğiim çoook büyük geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur canım
starcığım sanada geçmş olsun canımcığım gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım

Kızlar dıŞımın aĞrısından bahsetmıŞtım korkuyorum dıŞÇıye gıtmeye dıye hatırlayan vardır belkı
neyse sabah yıne aĞrıyodu 7buÇukta apranaks ıÇeyım dedım dıŞımın aĞrısını keser hemde adet olcam karnımıda keser dedım
neyse ıÇtım saat 12de dudaklarım ŞıŞmeye baŞladı yavaŞ yavaŞ balon gıbı oldu
hemn dıŞÇıye gııttım koŞakoŞa ve dıŞten deĞıl bu alerjı dedı
alla alla nasıl olurdedım sÜreklı senelerdır ıÇtıĞım bı ılaÇ bu dedım vede aÇ karnına aldıĞım Çok olmuŞtur bu ılacı dedım.
Sonra acıle gıttık dahılıyeye kalÇadaan ve koldan ıĞne yaptılar yarım saatte ınmeye baŞladı ŞÜkÜr
ama anlamadıĞım sÜreklı ıÇtıĞım bı ılaÇ nasıl bunu yapabılır Üstelıkte 4buÇuk saat sonraaa
bana geÇenlerde maıl gelmıŞtı bu ılaÇla ılgılı bulursam onuda eklerım bırazdan
yaa bu botoks yaptıranlar nasıl duruyo arkadaŞlar bÖyle yaaaa resmen Şaftım kaydı yanı

Son düzenleme:
kızlar maili buldum sizinlede paylaşayım dedim

Hepimizin başına gelebilecek acı bir olay APRANAX isimli ilaç ile ilgili... Vatandaşın biri, hafta sonu arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona bir Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir kaç dk. Sonra şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması. Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi ya da ağızda bekletilmesi apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax

(kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar)
çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş. Aman dikkat...

Ayrıca ramazan bayramında majezik adlı ilacı sıcak suda eritip içen bir öğrt o akşam hayatını kaybetti

tabi canım ilaçların bazılarını geç hepsini genelde çiğnemeden yutmak lazım...
zaten akıl var mantık var adam bu ilacı niye toz halinde yapmamışta kapsül yapmış demekki kendi kendine yavbaş yavaş miğdede erimesi lazım ....
birde böyle tam kapsül içinde olanlar var onuda açıp kaşığa döküp içen var..allahım yarabbim onu şekil olsun diye öyle yapmadılar heralde....
dikkat etmek lazım...
ama şaşırdım doğrusu bende bir apranax ford müptelasıydım sürekli içerdim artık bir ara bağımlılık yapmıştı resmen şimdi uzaklaştım ...doğumdan sonrada doktor verdi apranax ama pek kullanmadım....da böyle bir etki etmesine şaşırdım...
üstelik bazı kişilerin antibiyotiğe laerjisi vardır vücudu kızararak nüks eder..ama dudak şişmesi ve sürekli kullandığın bi ilaç..
geçmiş olsun tatlım..verdiğin bilgi için teşekkür ederim banada gelmişti o mail..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…