- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.661
ve eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
merhaba canım eşinle allah kavuçtursun ne kadarda kısa dönemde olsa 1-2- gün ayrılık bile z<or gelirken sen dayanacaksın yapacak bişey yok vatan borcu ödenmesi lazım...allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun...slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
NAZLIBAHAR KAREN HURİ ÇİÇEKS İLSU BLUE çok sağolun canlarım hala elim ayağım titriyor o yerde görme sahnesi ve o anda gelen sesler gözümden ve kulağımdan gitmiyor deliriyorum eşimde aynı şekildeymiş oda yanımızdaydı. kendi çocuk drtumuz 1 saat uzaklıkta olunca gitmek randevu almak mesele olunca buradaki dispanserdeki drun çok iyi olduğunu söyledi görümcem hadi bu seferlik götüreyimdedim acil olunca çünki sabah 7 de bir başladı öksürmeye 830 a kadar öksürdü ama boğulurcasına birde burnu ve gözü akmaya başlayınca soluğu dispanserde aldık eve gelince hemen drumuzu aradım cebinden film çektirin bulunduğunuz yerde dedi . öğlen hemen götürdük dr çok şükür bişey gözükmüyor ama akşama kusma çok olursa edremite götürüp çektirin dedi . allah kahretsin küçük şehirde yaşamanın zorlukları işte . inşallah bişey olmaz
ve eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
kızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
ebush o ne sac ole yahu.
benimki kel fatma kaldi vallahi, bende sacli oglum diye seviniyordum, masallah sinana.
ben dunden beri domates veriyorum, o da kakayi yumusatmis, bgn farkettim, aklinda bulusun.
:))
gecmis olsun priene.insallah bisicik olmaz kuzucuga.
size bayramda basima gelen bisi anlatayaim:bizim ev sahibine gittik, orada da bir teyze vardi.bnm arkadasim aradi, onla konusurken efenin agzina eliyle baklava tikmasin mi.elleri de gorseniz bi.ben o sirada ciglik cigliga telefonu kapattim teyze o yiyemez diye.ne dese, onlarin 3 aylik bebegi varmis, o lup lup yiyormus.dedim baklavadan sonra guzelim sebze purelerini de yedirirsiniz:))
ne alem insanlar var su dunyada.
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
geçmiş olsun cnm...korkma..bende okumuşsan eğer Deniz kendi yatağımdan düşmüştü üstelik bazalı ve parkenin üzerine düştü...onların beyni jöle gibiymiş...bence bekle...çok korkmuşsundur biliyorum aynı şeyi bende yaşadım hatta ben gidecektim denizden önce doktora o derece korktum,uzun süre kalbim sancılnandı hopladı nedense acılı acılı....kusmazsa,göz dalgınlığı olmazsa,işallah bişicik olmaz...tekrardan çok geçmiş olsun...ilk ben yaşadım bu korkuyu sanırım :Saruboceq:
Allah yardimciniz olsun morlavantam.
halimize ne kadar sukretsek az, kizdim kendi kendime, yok yemiyo, yok uyumuyor, yok agliyor.
insallah en kisa zamanda atlatirsiniz.
bir de hayirli tezkereler.
oyyy kiyamam ben nazli naza.
doktorumuz dedi ki, bıngıldagin acik kalma sebebi buymus, duduklu tenceredeki fısfıs etkisi yaparmis, sert darbelerde basincin fazla olmasini onlermis.insallah bisicik olmaz kuzuya.
zuzum hayirli tezkereler olsun insallah.
sag salim bitirsin kardesin hayirlisiyla.
star coook gecmis olsun.
tobe tobe salak insanlara hic tahammul edemiyorum.
e be kadin bisi yapiyorsun da dogru durust yapsana sunu.
neyse ki kazasiz belas,z atlatmissiniz.
ebush o ne sac ole yahu.
benimki kel fatma kaldi vallahi, bende sacli oglum diye seviniyordum, masallah sinana.
ben dunden beri domates veriyorum, o da kakayi yumusatmis, bgn farkettim, aklinda bulusun.
nesquik izledim denizi, masallah, tirtil misali kivrilip duruyor:))
merhaba canım eşinle allah kavuçtursun ne kadarda kısa dönemde olsa 1-2- gün ayrılık bile z<or gelirken sen dayanacaksın yapacak bişey yok vatan borcu ödenmesi lazım...allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun...
yeğenin için de üzüzldüm canım başı saolsun allah verdi allah aldı derler öyle ama insanın isyan edesi geliyor şu an ne kadarda 1 haftadır ömrümü yesede ipek siz bir dakika bile düşünemezken onu çok iyi anlıyorum....ama birde şu var ya kucağıan alıp o kokusunu koklasaydı şöyle bir kaç gün birlikte olsaydı öyle kaybetseydi daha çok yıkılırdı...derler yas ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYOR...ALLAH İNSANA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMEZ.MUHAKKAK BİR BİLDİĞİ VARDIR... dua edin melek o annesini orda bekleyecektir...
inşallah canım akşama kadar kualğını gözünü dört açacaksın artık duam naz bebeğe inşallah bişeycik olmaz merak etme sen
ay o bakışları o hareketleri yerim o saçları hepten yolarım yolarım yere yatırır karnını ısırırım allahım ayağının altını yalarım köpek gibi parçalarım onuuuuuu..maşallahh tombişim sinan bebek çok tatlı olmuş ebush ya ...bunların bu halini görnce bi 20 kiloya daha razıyım galiba....off hırsımdan severken kendimi kaybetmekten korkuyorum baksana seviş tarzıma....bazen ipeğe acıyorum :roflol:
Çok geçmiş olsun. Bazen nasılsa 3-5 sn içinde birşey olmaz deyip ayrılıveriyoruz yanlarından ama o anlarda oluveriyor işte.
Doktor söylemiştir zaten şu şu durumlar olursa getirin diye. Eğer onlar yoksa korkma.
slm kızlar
kötü bi gün geçirdim
ya zehirlenecektim , ya muftak havaya uçacaktı sanırım akannehir
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
mutfağın balkon kapısı felan kapalı bu arada
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
ocağı hemen kapatıp balkonun kapısını açtım , dışarı çıktım ..
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
bi ara bilincimin da kaydığını hissettim sonradan sonradan ..
velhasıl verilmiş sadakamız varmış:Saruboceq:
Herkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.
Hemşirenin beceriksizliği yüzünden 2 kez idrarı torbaya değil beze yaptı. Ancak 1 damlada idrar tahlili yapabildiler. Nitrit pozitif ve bol bakteri çıktı.Büyük ihtimalle enfeksiyon varmış ama kültürün sonucunu bekleyecğiz.Eğer gerçekten enfeksiyon varsa antibiyotik iğne yaptıracağız
İnsan üzülüyor antibiyotik alacak diye ama gerekli durumda tabi ki kullanmak lazım.Ben şu ana kadar kızıma ne gaz damlası kullandım ne bir fitil ne de şurup. Aman iyi olsun da.
var canım var olmaz mı benim çevrem o insanlarla dolu ben böyle araştırınca inceleyince bana tuhaf bakıyorlar ipeğe yanaşamıyorlar mesela ne alakaysa ..gecmis olsun priene.insallah bisicik olmaz kuzucuga.
size bayramda basima gelen bisi anlatayaim:bizim ev sahibine gittik, orada da bir teyze vardi.bnm arkadasim aradi, onla konusurken efenin agzina eliyle baklava tikmasin mi.elleri de gorseniz bi.ben o sirada ciglik cigliga telefonu kapattim teyze o yiyemez diye.ne dese, onlarin 3 aylik bebegi varmis, o lup lup yiyormus.dedim baklavadan sonra guzelim sebze purelerini de yedirirsiniz:))
ne alem insanlar var su dunyada.
maşallah ..maşallah bir tek anne sütü fitil bile yok diyorsun biz 4 ayda 1 kutu fitili bitirmişiz iyimi....
maşallah tekrar canım inşallah idrardada bişeycik çıkmaz...ek besine öyle yada böyle başlayacaklar bence seninki çok düzenli muntazam gidiyor..
Sağol Huricim.
Mecbur kalsam ben de verirdim ama çok şükür ihtiyacımız olmadı.
umarım idrar kültürü temiz çıkar ama çıkmazsa da ilaçla düzelir inşallah.
Doktor muhallebi su ile yapılacak, yoğurt devam sütüyle dedi. Ben kendi sütümle yapabilir miyim dedim olur tabi dedi. Kültür temiz çıkarsa hemen sebze çorbasıyla ek gıdaya geçeceğiz.
var canım var olmaz mı benim çevrem o insanlarla dolu ben böyle araştırınca inceleyince bana tuhaf bakıyorlar ipeğe yanaşamıyorlar mesela ne alakaysa ..
hani ben böyle yoğurt yapıcam diyorum ne gerek var diyorlar bakkal yoğurdu yedir,işte özellikle beslenme konusunda işte brokoli çorbası yaparım falan diyorum ..ilk başlarda uğraşmana gere kyok 1 yaşına gelince doyması için içine ekmek doprarsın falan gibi şeyler diyorlar...un çorbası yap bol bo ltok tutar diyorlar...
ama laf aramızda diyenlerin çocuklarının hepsi dersler hep 1 kafalar geri bir şeyi kaç kere söylersin ancak öyle anlarlar..akılları bir karış havada...
ha ipek çok zeki olacak mı bilemem ama ben onun beyin,bağışıklık,zihin,vücut,direnişinin güçlü olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.....gerisi allaha kalmış bişey ....SEN TEDBİRİNİ AL TAKDİRİ BAKA BIRAK DEMİŞ........
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
kızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?