2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

saol canım bende şaşırdım walla çünkü sürekli aç tok farketmeden içtiğim bi ilaçtı

oh maşallah ne güzel hiç ilaç kullanmaması inş. uzuun bi süre daha kullanamz

kızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun baya şişmiş ya
ayy canım yaa abov epeyde şişmiş ha....üfff....geçmiş olsun...

kızlar bu arada DTP KAPATILMIŞ......hihoyyytvereliniortak
çok güzel oh diyecem ama yine canımızı yakmasalar barimafoldumben

turkbayragi
heyyooooooooooooooooooo
dtp kapatıldıııııııııı
:lepi: delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

kızlar benim kızım yine çok az kilo almış bu ay 200 gr 3 haftada mafoldumben idrar tahlilleri falan yapıldı herşey temiz.. niye az alıyo anlamıyorum yaa, 5900 şuan kilosu boyuda 60,5 cm. ufacık kızımm. doktor minyon olacak diyoo, hep bakamıyorum diye düşünmeye başladım

priene sizede gecmiş olsun canım..acil şifalar kuzucuguna..

nar tatlım sen ve bebegin nasıl oldunuz?öksürük durumlarınız..??
sağol canım unutmamışsın bizi geçen haftaya nazaran çok iyiyiz sadece şu sinir öksürük devam ediyor hem oğlanda hem bende inş. onuda atlatıcaz ...
turkbayragi
heyyooooooooooooooooooo
dtp kapatıldıııııııııı
:lepi: delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

evet kapatıldı turkbayragi ama inş canımızı acıtmaslar ..

ewet şubatta kardeşim gidecek.....bende çok tedirginim,savaş çıkarsada eşim Şanlıurfada hazır asker....:sinifsinif:
bir an evel gidip gelsin kardeşin canım inş. kötü şeyler olmaz ..ALLAH onların kalplerine merhamet versin dicem ama zor galiba kalp yok onalrda

sıkma canını tatlım onlar dünyaya geleli daha 4 ay oldu....büyüyecekler kocaman olacaklar...merak etme tatlım ...sen ve babası minyon değil...merak etme canım...

canım benim kızda bugün 5 ayını doldurdu,11 temmuz doğumu 6460 gram 62 cm,galiba bebişlerimiz biraz minyon olcak ama biliyormusun benim kızın bilekleri kolları bacakları herbiyeri yumuk yumuk 7-8 kilo olsa tam bir obez olurdu heralde bu boy'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…