- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.681
kızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3
saol canım bende şaşırdım walla çünkü sürekli aç tok farketmeden içtiğim bi ilaçtıtabi canım ilaçların bazılarını geç hepsini genelde çiğnemeden yutmak lazım...
Zaten akıl var mantık var adam bu ilacı niye toz halinde yapmamışta kapsül yapmış demekki kendi kendine yavbaş yavaş miğdede erimesi lazım ....
Birde böyle tam kapsül içinde olanlar var onuda açıp kaşığa döküp içen var..allahım yarabbim onu şekil olsun diye öyle yapmadılar heralde....
Dikkat etmek lazım...
Ama şaşırdım doğrusu bende bir apranax ford müptelasıydım sürekli içerdim artık bir ara bağımlılık yapmıştı resmen şimdi uzaklaştım ...doğumdan sonrada doktor verdi apranax ama pek kullanmadım....da böyle bir etki etmesine şaşırdım...
üstelik bazı kişilerin antibiyotiğe laerjisi vardır vücudu kızararak nüks eder..ama dudak şişmesi ve sürekli kullandığın bi ilaç..
Geçmiş olsun tatlım..verdiğin bilgi için teşekkür ederim banada gelmişti o mail..
ayy canım yaa abov epeyde şişmiş ha....üfff....geçmiş olsun...
Kızlar bu arada dtp kapatılmış......hihoyyytvereliniortak
ay filiz gülesimde geldi kız ....kızma nolur tam kaymış ha
oh maşallah ne güzel hiç ilaç kullanmaması inş. uzuun bi süre daha kullanamzHerkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.
Hemşirenin beceriksizliği yüzünden 2 kez idrarı torbaya değil beze yaptı. Ancak 1 damlada idrar tahlili yapabildiler. Nitrit pozitif ve bol bakteri çıktı.Büyük ihtimalle enfeksiyon varmış ama kültürün sonucunu bekleyecğiz.Eğer gerçekten enfeksiyon varsa antibiyotik iğne yaptıracağız
İnsan üzülüyor antibiyotik alacak diye ama gerekli durumda tabi ki kullanmak lazım.Ben şu ana kadar kızıma ne gaz damlası kullandım ne bir fitil ne de şurup. Aman iyi olsun da.
kızlar maili buldum sizinlede paylaşayım dedim
Hepimizin başına gelebilecek acı bir olay APRANAX isimli ilaç ile ilgili... Vatandaşın biri, hafta sonu arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona bir Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir kaç dk. Sonra şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması. Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi ya da ağızda bekletilmesi apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax
(kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar)
çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş. Aman dikkat...
Ayrıca ramazan bayramında majezik adlı ilacı sıcak suda eritip içen bir öğrt o akşam hayatını kaybetti
geçmiş olsun baya şişmiş yakızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3
çok güzel oh diyecem ama yine canımızı yakmasalar barimafoldumbenayy canım yaa abov epeyde şişmiş ha....üfff....geçmiş olsun...
kızlar bu arada DTP KAPATILMIŞ......hihoyyytvereliniortak
çok güzel oh diyecem ama yine canımızı yakmasalar barimafoldumben
evet kapatıldı turkbayragi ama inş canımızı acıtmaslar ..
turkbayragi
heyyooooooooooooooooooo
dtp kapatıldıııııııııı
:lepi: delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
inşallah canım acıtmazlar....evet kapatıldı turkbayragi ama inş canımızı acıtmaslar ..
sağol canım unutmamışsın bizi geçen haftaya nazaran çok iyiyiz sadece şu sinir öksürük devam ediyor hem oğlanda hem bende inş. onuda atlatıcaz ...priene sizede gecmiş olsun canım..acil şifalar kuzucuguna..
nar tatlım sen ve bebegin nasıl oldunuz?öksürük durumlarınız..??
turkbayragi
heyyooooooooooooooooooo
dtp kapatıldıııııııııı
:lepi: delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
evet kapatıldı turkbayragi ama inş canımızı acıtmaslar ..
bir an evel gidip gelsin kardeşin canım inş. kötü şeyler olmaz ..ALLAH onların kalplerine merhamet versin dicem ama zor galiba kalp yok onalrdaewet şubatta kardeşim gidecek.....bende çok tedirginim,savaş çıkarsada eşim Şanlıurfada hazır asker....:sinifsinif:
kızlar benim kızım yine çok az kilo almış bu ay 200 gr 3 haftada mafoldumben idrar tahlilleri falan yapıldı herşey temiz.. niye az alıyo anlamıyorum yaa, 5900 şuan kilosu boyuda 60,5 cm. ufacık kızımm. doktor minyon olacak diyoo, hep bakamıyorum diye düşünmeye başladım
sıkma canını tatlım onlar dünyaya geleli daha 4 ay oldu....büyüyecekler kocaman olacaklar...merak etme tatlım ...sen ve babası minyon değil...merak etme canım...
eyetkiner nerde yine yaa.sesi çıkmıyor yine...
hadi arayalım tekrar patronunu falan hehehehe
kızlar benim kızım yine çok az kilo almış bu ay 200 gr 3 haftada mafoldumben idrar tahlilleri falan yapıldı herşey temiz.. niye az alıyo anlamıyorum yaa, 5900 şuan kilosu boyuda 60,5 cm. ufacık kızımm. doktor minyon olacak diyoo, hep bakamıyorum diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?