- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.701
canım benim kızda bugün 5 ayını doldurdu,11 temmuz doğumu 6460 gram 62 cm,galiba bebişlerimiz biraz minyon olcak ama biliyormusun benim kızın bilekleri kolları bacakları herbiyeri yumuk yumuk 7-8 kilo olsa tam bir obez olurdu heralde bu boy'a.
çok geçmiş olsun canım bencede gidin filim çektirin ihmale gelmezkızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
canım yiğenini bebeğine bende çok üzüldüm başınız sağolsunve eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
iste benim tembel oglum...
QUOTE]
çok tatlı maşallah
geçmiş olsun canımHerkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.
Hemşirenin beceriksizliği yüzünden 2 kez idrarı torbaya değil beze yaptı. Ancak 1 damlada idrar tahlili yapabildiler. Nitrit pozitif ve bol bakteri çıktı.Büyük ihtimalle enfeksiyon varmış ama kültürün sonucunu bekleyecğiz.Eğer gerçekten enfeksiyon varsa antibiyotik iğne yaptıracağız
İnsan üzülüyor antibiyotik alacak diye ama gerekli durumda tabi ki kullanmak lazım.Ben şu ana kadar kızıma ne gaz damlası kullandım ne bir fitil ne de şurup. Aman iyi olsun da.
benim kızda buaya az kilo almıştı habirede isaldi ama kimse tahlil felan vermedi
direk ishal ilacı verdiler
yuh yaaaaa bide baklava allahımyagecmis olsun priene.insallah bisicik olmaz kuzucuga.
size bayramda basima gelen bisi anlatayaim:bizim ev sahibine gittik, orada da bir teyze vardi.bnm arkadasim aradi, onla konusurken efenin agzina eliyle baklava tikmasin mi.elleri de gorseniz bi.ben o sirada ciglik cigliga telefonu kapattim teyze o yiyemez diye.ne dese, onlarin 3 aylik bebegi varmis, o lup lup yiyormus.dedim baklavadan sonra guzelim sebze purelerini de yedirirsiniz:))
ne alem insanlar var su dunyada.
a evet lütfan bende merak ettim şimdiÇok geçmiş olsun. Neyse ki oğluna etki etmemiş.
Yeri gelmişken söylemek istiyorum. Ben artık temizlik maddeleri kullanırken çok çok dikkat ediyorum. Eve gelen yardımcıma da söyledim nolur gerekmedikçe bunları kullanma ya da çok az kullan dedim. Hem kullanana zarar, hem çevreye hem de evde yaşayanlara.
Geçenlerde bir makalede zararsız evde kullanabilceğimiz temizlik maddeleri ile ilgili bir makale okumuştum. En azından birkaçını uygulamaya çalışacağım.Yakında buraya da koyarım o yazıyı.
bayramda haber verdiya kızlar şuan antalyadaeyetkiner nerde yine yaa.sesi çıkmıyor yine...
hadi arayalım tekrar patronunu falan hehehehe
çok geçmiş olsun canımKızlar dİŞİmİn aĞrısından bahsetmİŞtİm korkuyorum dİŞÇİye gİtmeye dİye hatırlayan vardır belkİ
neyse sabah yİne aĞrıyodu 7buÇukta apranaks İÇeyİm dedİm dİŞİmİn aĞrısını keser hemde adet olcam karnımıda keser dedİm
neyse İÇtİm saat 12de dudaklarım ŞİŞmeye baŞladı yavaŞ yavaŞ balon gİbİ oldu
hemn dİŞÇİye gİİttİm koŞakoŞa ve dİŞten deĞİl bu alerjİ dedİ
alla alla nasıl olurdedİm sÜreklİ senelerdİr İÇtİĞİm bİ İlaÇ bu dedİm vede aÇ karnına aldıĞım Çok olmuŞtur bu İlacı dedİm.
Sonra acİle gİttİk dahİlİyeye kalÇadaan ve koldan İĞne yaptılar yarım saatte İnmeye baŞladı ŞÜkÜr
ama anlamadıĞım sÜreklİ İÇtİĞİm bİ İlaÇ nasıl bunu yapabİlİr Üstelİkte 4buÇuk saat sonraaa
bana geÇenlerde maİl gelmİŞtİ bu İlaÇla İlgİlİ bulursam onuda eklerİm bİrazdan
yaa bu botoks yaptıranlar nasıl duruyo arkadaŞlar bÖyle yaaaa resmen Şaftım kaydı yanİ
ama hakkaten görünce bende şok oldum ve ister istemez güldüm kusura bakma
ayyyy gülme komşuna gelir başına olmasın tabi:sinifsinif:
saol canım paylaştığun içinkızlar maili buldum sizinlede paylaşayım dedim
Hepimizin başına gelebilecek acı bir olay APRANAX isimli ilaç ile ilgili... Vatandaşın biri, hafta sonu arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona bir Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir kaç dk. Sonra şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması. Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi ya da ağızda bekletilmesi apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax
(kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar)
çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş. Aman dikkat...
Ayrıca ramazan bayramında majezik adlı ilacı sıcak suda eritip içen bir öğrt o akşam hayatını kaybetti
geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmazHerkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.
Hemşirenin beceriksizliği yüzünden 2 kez idrarı torbaya değil beze yaptı. Ancak 1 damlada idrar tahlili yapabildiler. Nitrit pozitif ve bol bakteri çıktı.Büyük ihtimalle enfeksiyon varmış ama kültürün sonucunu bekleyecğiz.Eğer gerçekten enfeksiyon varsa antibiyotik iğne yaptıracağız
İnsan üzülüyor antibiyotik alacak diye ama gerekli durumda tabi ki kullanmak lazım.Ben şu ana kadar kızıma ne gaz damlası kullandım ne bir fitil ne de şurup. Aman iyi olsun da.
Kızlar dİŞİmİn aĞrısından bahsetmİŞtİm korkuyorum dİŞÇİye gİtmeye dİye hatırlayan vardır belkİ
neyse sabah yİne aĞrıyodu 7buÇukta apranaks İÇeyİm dedİm dİŞİmİn aĞrısını keser hemde adet olcam karnımıda keser dedİm
neyse İÇtİm saat 12de dudaklarım ŞİŞmeye baŞladı yavaŞ yavaŞ balon gİbİ oldu
hemn dİŞÇİye gİİttİm koŞakoŞa ve dİŞten deĞİl bu alerjİ dedİ
alla alla nasıl olurdedİm sÜreklİ senelerdİr İÇtİĞİm bİ İlaÇ bu dedİm vede aÇ karnına aldıĞım Çok olmuŞtur bu İlacı dedİm.
Sonra acİle gİttİk dahİlİyeye kalÇadaan ve koldan İĞne yaptılar yarım saatte İnmeye baŞladı ŞÜkÜr
ama anlamadıĞım sÜreklİ İÇtİĞİm bİ İlaÇ nasıl bunu yapabİlİr Üstelİkte 4buÇuk saat sonraaa
bana geÇenlerde maİl gelmİŞtİ bu İlaÇla İlgİlİ bulursam onuda eklerİm bİrazdan
yaa bu botoks yaptıranlar nasıl duruyo arkadaŞlar bÖyle yaaaa resmen Şaftım kaydı yanİ
kikoleyim nasılsın ..bana küsöüsün kız hiç yazmıyorsun bana....mafoldumben
emirhan bebeğin bayramlık pozu:)
sağol canım bende özledim sizi ya arada az okuyup çıktım hep yazamadım .. daha iyiyiz ama benim oğluşun huyuda değişti . ağlayan bebek oldu çıktı heralde dişde zorluyor . sizede çok geçmiş olsun bu aralar takviye bişeyler almakta fayda var .. şu malum gribe yakalanmamak için ...narcım nerlerdesin beyaw özlettin kendini
valla bende hastalıktan kırılıyom
bide eşimde kızlarda hasta hepsiyle ilgilenmek yine bana düşüyo kör topal idare ediyoz
seninkiler nasıl oldular
NAR KİKOLEYİM BLUE SAOLUN KIZLAR AYYY GÜLÜN VALLAA KOCAM DALGA GEÇİYO BENLE ZATEN:)
BUGÜN OĞLUMU AZCIK ÖPEBİLDİM DİYORUMDA BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ O DUDAKLARLA 10 ÖPÜCÜĞE BEDELDİR MERAK ETME DEDİ YAAAkaydirigubbakcemile3
KİKOCUĞUM BAKTIM CANIM DOKTORUN DEMESİ SÜREKLİ İÇİLEN Bİ İLAÇTA YAPABİLİRMİŞ
süper espiri olmuşalkisalkisalkisdelikafadulden
AYY DUR OZAMAN BİTANE DAHA VAR:lepi:
AZÖNCE ÇAY GETİRDİ BANA
AŞKIM NİYE YARIM KOYDUN -E DUDAK PAYI BIRAKTIM SANA DEDİ YAAAAAA
ABARTIYOSUN ARTIK AMA HEEE DEDİM DELİ YAAAkaydirigubbakcemile3
anam kikoşum çok şeker olmuş kızz.maviş maviş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?