- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.781
millet ya bizim kiza bir haller oldu. bir mizmiz bir mizmiz.
o gulec bebek gitti yerine baska bir Eda geldi. geceleri saatlerce deliksiz uyurdu. simdi her yarim saatte bir agliyor. cidden gece 10 defa kalkiyorum. 2 cekiyor birakiyor. anlamiyorum ne sikintisi var.
sizin bebeklerde boyle olan var mi? disleri mi acaba diyorum ama daha 4.5 aylik. yani daha var cikmasina elimle bakiyorum. daha yumusak damaklar.
kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
kameramın boş cd si kalmamış o sebepten telefonla çektim biraz görüntü nanay ama olsun....
işte ipek böceğiiii
İzlesene.com : Video - tükürüklü ipek
millet ya bizim kiza bir haller oldu. bir mizmiz bir mizmiz.
o gulec bebek gitti yerine baska bir Eda geldi. geceleri saatlerce deliksiz uyurdu. simdi her yarim saatte bir agliyor. cidden gece 10 defa kalkiyorum. 2 cekiyor birakiyor. anlamiyorum ne sikintisi var.
sizin bebeklerde boyle olan var mi? disleri mi acaba diyorum ama daha 4.5 aylik. yani daha var cikmasina elimle bakiyorum. daha yumusak damaklar.
tesekkur ederim canim,ayyy canıım maşallah subanallaahhh tokaya bittim yanlız yaaa:)
yerim ben onun bayramlik pozunu, masallahemirhan bebeğin bayramlık pozu:)
masallah canlarim ya ikiside birbirinden guzel,
tesekkurler canim, o saclar hep havada valla, hic inmiyo,EBUSH
allah bağışalasın bu ne tatlılık, bittim oğluşuna, o havalı saçlarına. tam bir fırlama olcak valla:teytey:
:
annaaaam yiyim ben onun koca dudaklarini, su yatisa bak yaa, ben sinani hayatta o sekile yatiramiyorum, masallah masallahSAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
oy oy masallah ya gozlere bak,işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
canim cok tesekkur ederiz, Şenizsen nasıl yakışıklı , " SAÇLI BAŞLIIIIIII " bi şeysin yaaaaaaaaaaaaaa, maşallahhhhhhhhhh milyon kere
allah bagislasin canim,benim bebisim de temmuz 23 dogumlu 2009 su an 4. 5 aylık ve ben onla aşk yasıyrom:)
Elvis Presley hahaha bunu cok begendim :roflol:Ebushcum yakisikliyi pek bir begendik. ne o Elvis Presley havalari oyle. masallah hem de bin kere.
.
Nesquikcim merhaba.
kibelecim mrb seni bana 2010 temmuz annerinden biri önerdi ama şuan adını unuttum :roflol: ama hatırlayınca yazıcam....narkozdanmıdır nedir çoğu şeyi unutuyorum.ben 2010 temmuz annesi olcaktım ameliyat oldum dış gebelikten çok moralim bozuk ve bu arkadaş seni bana önerdi..benzeri olayları yaşamışız sanırım..beni bilgilendirirsen sevinirim.biraz morale ve bilgiye ihtiyacım var.....Allah sana ne güzel bir bebek kısmet etmiş...maşşal allah nazarlardan sakınsın..inş. :Saruboceq: allah banada bu duyguyu yaşatır....
Kız 2 sn de unuttun mu adımı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bende yeniyim buradamrb temmuz anneleri ben 9 temmuzda 36 haftalık doğum yaptım...yani ben de bi temmuz annesiyim..ama çok dertliyim sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var.bebişleriniz yüzüstüyken sırtüstü sırtüstüyken yüzüstü dönüyo mu.sizi görünce heyecanlanıo mu.benim ki dönemio beni tanımıo.dr bunları yapması gerekiodu dedi..offf offf...
mrb temmuz anneleri ben 9 temmuzda 36 haftalık doğum yaptım...yani ben de bi temmuz annesiyim..ama çok dertliyim sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var.bebişleriniz yüzüstüyken sırtüstü sırtüstüyken yüzüstü dönüyo mu.sizi görünce heyecanlanıo mu.benim ki dönemio beni tanımıo.dr bunları yapması gerekiodu dedi..offf offf...
merhabalar
ben de her şeyi unutmaya başladım doğum dan sonra ütü,ocak da ki yemekler oğlum kaynayan emzikleri cezveyle beraber kül oldu. çok fazla narkoz da almadım niye bilmiyorum
gelişimci bir tek sen de değilsin üzülme vitamin b12 alacaksın diyorlar
kız demeeeeeetttttt bune şekerlik
bittim vallaaaaaa
tüh tüh maşallah nazar değmesin inşallah
inşallah inşallah
demet öykü zehramız çok harika görünüyor diş kaşıma olayı hepimizde var....
azını koklarım ben onun..maşallah boncuk gözlüm yirim onu çok şeker olmuş yahu...
demetimmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan
aman ne güzel gelmişsin sen böyle :asigim:
bayyyyyyyyyıldım öykümeeeeeeeee
demet maşşallah kızına tütütütütüt
çok tatlı walla......
bakşu ipek böcüğünee yerim onuu:)))
demetim maşallahh öyküye çok tatlı olmuş bu zilli yaa tamm ısır ısır ye cokacimcoook
selam kızlar..
demetimmm...tekrar döndüğüne çok sevindim,merak ettim...geçmiş olsun canım inş anneciğinde en kısa surede iyileşir..oyku zehrama masallah..o ne guzellik kibarlık cok tatlı kızın masallah barekallah canım..sende kaybolma artık :=)opuorum sizi..
jasmincin hoşgeldin canım..boza vermedim hiç..verilebiliyor mu? ben sut artırdıgını duymustum sadece..
nesquik..maşallah döne döne hedefe ilerliyo oglusun cok seker..
ya kızlar sizler kahvaltı verio musunuz bebeklere..ben daha vermedim ..hoş diyetten sebeb hepsini kestim ama ..yani hala meyve suyu püresi, yogurt,çorba, pirinç ununa devam eden var mı?
meraba kıslarrr, sizden dua istemeye geldim, kardeşim canım biricik kardeşim askere tunceli il jandarma ya gidiyo kısa dönem ama yinede korkuyo insan, bogazımda oyle bi acı var ki aglasam bagırsam ne yapsam bilemiyorum, hicbisi yapamıyorum, cenesi düşük ben söylicek söz dahi bulamıyorum :gitme::gitme:
slm kızlar
kötü bi gün geçirdim
ya zehirlenecektim , ya muftak havaya uçacaktı sanırım akannehir
temizliğe gelen ( salakkkkkkkkkkk ) kadın ocağı silerken orta ocağı açık bırakmış yanlışlıkla :mymeka:
mutfağın balkon kapısı felan kapalı bu arada
başım ağrımaya başladı ve biraz da midem bulandı , önemsemedim önce .. domestos-kireççözücü-yağ çözücü vs. kullandı ben de mutfaktaydım , heralde hassasiyetim yine nüksetti diye düşündüm ..şöyle bi bakiim doğru dürüst silmediğ yer var mı derken ocağı açık gördüm :1shok:
ocağı hemen kapatıp balkonun kapısını açtım , dışarı çıktım ..
aklıma oğluşum geldi , banyoya gidip kadına bizi havaya uçurcaktın az kalsın dedim ,inanmadı felan , neyse çocukta olsun kulağın ben balkonda hava alıcam biraz dedim , çocuk ağlıyo galiba dedi , hadiiiii , paşamın yanına gittim :bbo:
yoğurt yiyip dr.umuzu aradım süte geçer mi acaba endişesiyle .. geçmiyomuş şükür ama siz mutlaka görünündr.adeyince eşimi aradım 12,30 gibi acilden girdik hastaneye .. önce hapla bulantıyı kesmeye çalıştılar , yetmedi , dmar yolu açıp seruma bulantı gidericiiğne enj. ettiler , bu arada kandaki oksijen seviyesinde azalma olmuş haliyle oksijen maskesi taktılar .. derrrrken çıkmamız 4ü buldu..
bi ara bilincimin da kaydığını hissettim sonradan sonradan ..
velhasıl verilmiş sadakamız varmış:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?