2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kikoleyim Huri yani bebeklerinize masallah. gercekten bakiyorum hepsi birbirinden tatli. bir araya getirsek bebekleri ne guzel olur.

Burada var mi bilmiyorum ama ABD de baby cafe diye bir sey vardi. kilisenin ltinda haftada 2 defa emziren ya da emzirme caginda bebegi olan anneler geliyor. 2 saat paylasim yapiyorlar. cay kahve vs. superdi. cok sey ogreniliyor. keske burada da olsa..

Caminin altinda yapmaya kalksak hemen ayaklanma cikar. camide toplaniyorlar bunlar seriatci diye.

benimkide 2 haftadır çok huysuz hiç durmuo artık bizde dişleri sandık ama değil ...
doktor o artık gezmek ıstıo 5 aylık sırtüstü yatmaz gezdirin çıkarın dışarı dedı kapıdan çıkınca susuyo eve gırınce tekrar başlıo gece memede uyuyooo....
inşallah çabuk düzelir canıma okuyooooo...:sinifsinif:

Kızlar hepinizin bebişlerine maşallaahhhh , hepsi çok tatlılar allah nazarlardan saklasın

Tükürüklü seniiii yesinler her yerini ,gel bana bende yiyimmmmmmmmmm, ağzını burnunu elleriniiiiiiiiiiiii nasıl tatlısın öyle 41 kere maşallah bizimkiler biraraya gelseler yarabbi şükür der otururuz biz valla zemuszemus

Canım ali eymen doğduğundan beri böyle inan, gece uyumalarımız bi düzene giremedi. ÇAlışırken zor oluyor ama alıştım galiba akşamları uyuduğu gibi bende yatıyorum.O yüzden diş miş ne iş bilmiyorum :) biz hep böyleyizz fena benim oğlum fenaaa

kibelecim canım çok sağol edamız nasıl. dün çok korkuttu nazım bizi ama çok şükür şu anda iyi dra gittik boşu boşuna ışın vermeyelim dedi görünürde birşey yok çekmedişler ama akşama aşırı kusma olursa getirin dedi allahtan rahat geçirdik akşamı canım nazda 15 gündür çok huysuz uyurken bile çığlık çığlığa ağlıyor gözleri kapalı ağlıyor yani bu kadar çok istemeseydim anne olmayı evlendiğim gibi hemen hamile kalsaydım kesin depresyona girerdim çok mızmız birde tek başına büyütüyorum yardımcımda yok çok zor oluyor.

star dust çok sağol canım evet bi kezde ana kucağından betona düşmüştü ama o hafif bişeydi bu çok korkunçtu hayatta unutamam o sahneyi

slm herkese
ins bu defa bilgisayar kapanmaz, yoksa pes edicem artik, bu 3. alinti yapisim,,,

ayyy canıım maşallah subanallaahhh tokaya bittim yanlız yaaa:)
tesekkur ederim canim,
sanada gecmis olsun buarada fena sismis yaaa,
emirhan bebeğin bayramlık pozu:)
yerim ben onun bayramlik pozunu, masallah
masallah canlarim ya ikiside birbirinden guzel,
EBUSH
allah bağışalasın bu ne tatlılık, bittim oğluşuna, o havalı saçlarına. tam bir fırlama olcak valla:teytey:
:
tesekkurler canim, o saclar hep havada valla, hic inmiyo,
annaaaam yiyim ben onun koca dudaklarini, su yatisa bak yaa, ben sinani hayatta o sekile yatiramiyorum, masallah masallah
buarada sesinde de yakiyo yani,,, cok begendim,
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
oy oy masallah ya gozlere bak,
sen nasıl yakışıklı , " SAÇLI BAŞLIIIIIII " bi şeysin yaaaaaaaaaaaaaa, maşallahhhhhhhhhh milyon kere
canim cok tesekkur ederiz, Şeniz
benim bebisim de temmuz 23 dogumlu 2009 su an 4. 5 aylık ve ben onla aşk yasıyrom:)
allah bagislasin canim,
Ebushcum yakisikliyi pek bir begendik. ne o Elvis Presley havalari oyle. masallah hem de bin kere.
.
Elvis Presley hahaha bunu cok begendim :roflol:

Nesquikcim merhaba.

kibelecim mrb seni bana 2010 temmuz annerinden biri önerdi ama şuan adını unuttum :roflol: ama hatırlayınca yazıcam....narkozdanmıdır nedir çoğu şeyi unutuyorum.ben 2010 temmuz annesi olcaktım ameliyat oldum dış gebelikten çok moralim bozuk ve bu arkadaş seni bana önerdi..benzeri olayları yaşamışız sanırım..beni bilgilendirirsen sevinirim.biraz morale ve bilgiye ihtiyacım var.....Allah sana ne güzel bir bebek kısmet etmiş...maşşal allah nazarlardan sakınsın..inş. :Saruboceq: allah banada bu duyguyu yaşatır....

Kız 2 sn de unuttun mu adımı kaydirigubbakcemile3

mrb temmuz anneleri ben 9 temmuzda 36 haftalık doğum yaptım...yani ben de bi temmuz annesiyim..ama çok dertliyim sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var.bebişleriniz yüzüstüyken sırtüstü sırtüstüyken yüzüstü dönüyo mu.sizi görünce heyecanlanıo mu.benim ki dönemio beni tanımıo.dr bunları yapması gerekiodu dedi..offf offf...

merhabalar
ben de her şeyi unutmaya başladım doğum dan sonra ütü,ocak da ki yemekler oğlum kaynayan emzikleri cezveyle beraber kül oldu. çok fazla narkoz da almadım niye bilmiyorum
gelişimci bir tek sen de değilsin üzülme vitamin b12 alacaksın diyorlar

maşallah cnm kızına saçları çok güzelmiş

teşekkürler teyzoşu ama biz erkeğiz :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

selam kızlarrr

5 aydan sonra nihayet regl oldum bende

ama ne olmak 3 gündür o kadar çok kanamam var ki ayağa kalkamıyorumkafamçokkarıştı

acaba aranızda ilk regli benim gibi olan varmıydı hatırlayamadım:sinifsinif:

dr iğne verdi sabah akşam ama ben yaptırtmadım yaptırsam mı ki

bu arada bebişler yine harika hepsine kocaman

huriş ipeğin o güzel dudaklarını yerim ben izledim videoyu ama yazamadan çıkmıştım
çok çokkkk tatlı valla ben severken eşimde noluyo yaa dedi çok bağırmışım kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bende yeniyim burada
benim oğlum da yüzüstü yattığı zaman dönemiyor bazı çocuklar geç hareketlenir diyor annem bence 1 ay daha bekle aynen devam ediyor ise o zaman dr danış muayene ettir için rahat etmez ise şimdi yap bunları

hoşgeldin canım bebeğini güle güle sağlıkla büyüt

benim kızımda henüz ordan oraya dönemiyor
yattığı yerden yarıya kadar doğruluyor ama tam olarak dönmedi daha hiç

ama beni tanıyor ya da abisini babasını
gördüğünde çırpınıyor alalım diye gülücükler atıyor

bebeğin prematüre doğmuş bence üzülme yavaş yavaş yapacaktır annesi

canım unutkanlık bende de var bazen odaya ne için girdiğimi unutuyorum düşünüyorum hatırlamıyorum dönüyorum yolda aklıma geliyorakannehir
yoğunluktan bence
bazen beynim resmen duruyor:sinifsinif:

kız demeeeeeetttttt bune şekerlik
bittim vallaaaaaa
tüh tüh maşallah nazar değmesin inşallah
inşallah inşallah

demet öykü zehramız çok harika görünüyor diş kaşıma olayı hepimizde var....
azını koklarım ben onun..maşallah boncuk gözlüm yirim onu çok şeker olmuş yahu...

demetimmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan
aman ne güzel gelmişsin sen böyle :asigim:
bayyyyyyyyyıldım öykümeeeeeeeee

demet maşşallah kızına tütütütütüt
çok tatlı walla......

bakşu ipek böcüğünee yerim onuu:)))

demetim maşallahh öyküye çok tatlı olmuş bu zilli yaa tamm ısır ısır ye cokacimcoook

çok teşekkür ederizzzzzz teyzelerimizzzzzzzopuyorumnanaktan
karenimm canımmmm hoşbuldummmm bende sizi çok özledimmmmmmmŞeniz

canımmmmmm Rabbim sağlıkla gidip sağlıkla aslanlar gibi bitirip dönmesini nasib etsin inşallahhhhhhhh:gitme:
Allah kavuştursun bidenemmmŞeniz

ahh canımmmmm çokk geçmiş olsun büyük bişey atlatmışsınızzz:gitme:
allah korumuşşşşşşŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…