2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çok üzüldüm canım inşallah sen de en kısa zamanda yavrucuğunu sağlıcakla alırsın kucağına. allah'ım özlem çeken herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın :Saruboceq:

öncelikle hoşgeldin. aynı gün doğum yapmışız. yazdıklarını görünce içim bir parça rahatladı. yanlız değilsin merak etme. benim oğluşumda dönemiyor henüz. çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum kendime. çok hareketli bir bebek değil, belki bu yüzdendir diyorum ama bilemiyorum işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla demetçim benden hala tık yok, açıkcası bu durumdan da çok memnunum. benimki çok sancılı geçerdi, her seferinde muhakkak bi kaç iğne... sözde doğumdan sonra geçer denildi hep ama bakalım görücez. seninki de kötü olmuş, uzun bi aradan sonra böyle mi balıycaz acaba:1no2::1no2:

slm canim,
regl olmussun canim hadi gozun aydin, valla bende oyle bise olmamisti bilemicem canim,
ama bence sen ignelerini ihmal etme canim,

hayirli olsun canim allah bagislasin,
canim senin gibi bende dertliyim o konuda, benimkide daha donme girisimine bulunmadi
benim oglum da 10 temmuz dogumlu, bence 1 yada 2 ay daha bekle, nasi olsa doncekler bigun,

star dust geçmiş olun geç okdu ama boyna yer değiştiyoruzz ondan yazamadım.B>enim oğlum dünden beri sırtüstünden yüzüstüne ve tersinide yapmaya başladı aslında 1 ay önce yapmıştı ama tersini yapamıyordu ama benimki çokkk hareketli sonuçta bunların önemi pek yok büyüynce akıllı zeki olsunlarda geç yürümüş konuşmuş önemli diil bence...
bu arada bende 3 renglimi oldum.Geçen ay olmamıştım bu ay yniden hastayım ve mutlyuyumm ohhh

ya canım sana birşey soracam, çok erkenden dönmeye başlamış oğluşun maşallah. ben de hareketli olmanın etkisi olduğununa inanıyorum ama sizlerin de buna bir yardımınız etkiniz oldu mu, yani o yatarken çeviriyor muydunuz sağa sola?? ben hiç yapmıyorum da. acaba keşfetmesine yardımcı mı olmalıyım?

Canim sana ozelden yazacam.

canim ozelden yazamiyorum cunku sana ozelden yazilmiyor. her neyse insaklah burayi okursun.

ben 2008 temmuzda dis gebelik gecirdim. sol tupum alindi. ilk hamileligimdi ve 7. denememizde tutmustu. preseed diye bir kayganlastirici var. onu kullanmistim onun sayesinde hamile kaldigimi dusunuyorum. her neyse dis gebelikten amileyat oldum.

dr 1 ay korunma verdi. 1 ay sonra yeniden denemeye basladik. ben gene preseed kullandim. ovulasyon testleri de kullandim. hangi ay nereden yumurtlayacagimi bilmedigim icin her ay yumurtlama zamanina bakmaksizin non-stop denedik. 3 ay tuttu. mart annesi olacaktim. temmzu annesi oldum.

yani hic canini sikma. ovualsyon testi kullanabiliyorsan cok iyi olur. bir de kendini dinle ne taraftan yumurtluyorsun dikkat et. hafif bir sanci olabiliyor yumurta ne tarafta olusuyorsa.

preseed diye bir sey var. kayganlastirici ama islevi spermleri koruyor olmasi. vajinanin asidik ortamindan vs dis etkenlerden. gebelik kisminda preseed basligi var. orayi bir oku istersen.

neyse yani moral bozacak bir durum yok. iki tuple 7 ay ugrasip tek tuple 3 ayda basarilabiliyorsa bence hiiic canini sikma. ki bir dis gebelik basligi vardi. oraya dis gebelik gecirdim yazip da hamile olmayan yok su anda. ya dogum yaptilar ya hamile kaldilar.

stardustcum gecmis olsun. Allah korumus. gecenlerde bir ocak kazasi da benim basima gelecekti.

benim ocagim Bosch. kendinden cakmakli. tam ocagi silerken kolum dugmeye takildi dgume dondu ve o sirada cakmak yerine denk gelmis dugme dondugunde. cakmak cakti ve ocak yandi. tam kolum ustundeyken son anda cektim.

Bu arada benim kizim da 4. 5 aylik ve donmedi. bence her bebegi kendiyle kiyaslamak lazim. yani bazilarinin bebekleri daha hareketlidir anne karninda bile fir fir doner. kimisi sakindir kaslari guclendigi halde donmek istemez. yani bence motor hareketler denilen kas gelisim hareketleri var.dr onlari soyler zaten. dr tamam diyorsa tamam.

bu arada ben de inanilmaz unutkanim. neler yapiyorum neler. ilkokul cocuguna soylesen yapmaz. ben yapiyorum. iki seyi aklimda tutamiyorum.

ayrica halen regl olmadim. mutluyum:)

canım bu dediklerini kullanmsamda olurmu acaba...29 kasımda ameliyat oldum sağ tüpüm alındı.ocakta muayene gideceğim bilmiyorum artık ne önerecekler.sen nerde oldun ameliytını verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...hamile kalmadn önce diğer tüpünüde kontrol ettirdinmi yada röntgen çektirdinmi?

özel bbi soru ama kayganlaştırıcıyı neden kullandın? kim tavsiye etti? ayrıca ovulasyon testinin adımı non - stop?

canim dediklerimi kullanmasan da olur ama mesela ovulasyon testi cok isine yarar.
ben ABD de ameliyat oldum. genel aneztezi ile. tup alindiginda bazen dr lar iceriyi de temizliyorlar. benimki oyle olmadi. ameliyattan bir iki gun sonra kanamam oldu. regl ile attim.

dr hemen 1 hafta sonra muayeneye cagirdi. dikislerimi aldi. 1 ay korunma verdi.

diger tupume rontgen vs cektirmedim imkanim olmadigi icin cektirmedim. imkanim olsaydi cektirirdim.

acil cvp...
6.aya girerken doktor kontrolünüzde bebeğe aşı ypıldı mı?
denize yapılmadı sadece 2 tüp kan aldılar belli başlı tam kan sayımı demir,guatr gibi vs...testler için...

benide dikiş için 1 hafta sonra çağırdı yani pazartesi gittim.ama genel muayene için 1 ay sonra tekrar gel dedi

canım iki fitil arası eğer ateş düşürücü olarak kullanacaksan ve eğer ateş çok yüksekse 4 saat
ama sakinleştirmek için bilmiyorum
dediğim gibi ben çok zorda kalınca calpol veriyorum
saol canım paylaştığın bilgiler için
benimde doktorum fitili önermiyo
5 günü geçerse uygulaki kendi yapmayı öğrensin dedi
ama ben 5 günüde geçse yapmadım öyle öyle kendisi yapmayı öğrendi maşallah

canım yardımcım yok demişsinya
en azından eşin dostun var altında kaynanan var herzaman olmasada yinede yanında
ya biz napalım
gurbette bi komşun bile yok
burda sadece kapıda görünce slm veriyolar düşün yani
bi arkadaş eş dost akraba yooooooookk
anan baban bacın yoooooook
bak ben hamileliğimde resmen süründüm kimsem yoktu
şimdi ailecek hastayız ama yinede bize bizden başka bakacak kimse yok
ve 2 çocuklayım
öle yardımcım yok deme
allaha dua et sana ve eşine sabır ve güç kuvvet versin
kendini ona odakla
canım hoşgeldin hayırlı olsun
benimde kızım 10 temmuz doğumlu
bizi tanıyo ve heycan yapıyo
ama dönme işi halen yok sadece yana kadar dönüyo gerisi gelmiyo
gözün aydın regl olmuşsun
ben 4.mü yeni oldum ama yinede benimde ilk oluşumda öleydi hatta burda yazmıştım hafsanın da böyleymiş bende demekki bi ben değilmişim diye dert etmememiştim
ama seninki baya doktorluk olmuş demek
geçmiş olsun
sen vurdur yine iğneni vardır bi bildikleri
canım unutkanlık bende de var bazen odaya ne için girdiğimi unutuyorum düşünüyorum hatırlamıyorum dönüyorum yolda aklıma geliyorakannehir
yoğunluktan bence
bazen beynim resmen duruyor:sinifsinif:
aynen canım valla:uhm:
acil cvp...
6.aya girerken doktor kontrolünüzde bebeğe aşı ypıldı mı?
denize yapılmadı sadece 2 tüp kan aldılar belli başlı tam kan sayımı demir,guatr gibi vs...testler için...

canım dur daha ben 5.aya yeni girdimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…