2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ne sorucam şimdi ipeğe kakasını yapması için fitil attım ..acaba sıkıntısı kakasımı die çünkü salıdan beri yapmıyordu..kakasını yaptı çok şükür de...
acaba gece durmazsa ağlama krizlerine girerse sancı için ağrı için yarım norma lfitilden atayım mı..
bu attığım ffitil bu arada içerde kalmadı hemen fırladı dışarı....ne dersiniz 6-7 saat sonra yarım fitil atabilirmiyim?

canım calpol ver bak o daha güzel sakinleştiriyo

hiçbi fikrim yok canım .. fitil çok kullanmadık , kullandığımız da gliserin fitildi , bazen yarım kullandık ,işe yaramazsa ertesi gün tam felan verdik bi kaç kere ..

canım calpol ver bak o daha güzel sakinleştiriyo

calpol vermek için ateşin olması şart değil yani ben calpolü 1 kez verdim ....duruyor ....
tabi şu an sakinledi kuzum kakasını yaptı babasıda geldi oh huzuru yerine geldi rezenede içirdim ..ben 6-7 saat sonra sabah saati yine feryat figan olursa dedim...

zaten kakasından da bütün geri çıktı fitil....
sorduğum 2 fitil arası en az kaç saat olmalı gerekirse idi.ama calpol varmış teşkür kikoşum benüm....

iyi geceler canımmm
profil resmindeki tulumdan bizde de vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

yaaa tulumuyla bir resmini görmeyi çok isterim. Eşim ve benim en beğendiğimiz kıyafeti, ama onun bizim kadar hoşnut olduğunu sanmıyorum hareketleri bayağı bir kısıtlanıyor. o postu giyince daha bir sevimli oluyor kerata

gunaydin kizlaaar..

dtp kapatildi, aman dikkatli olalim, bi muddet avmlerden ve kalabalik yerlerden uzak durma fikrindeyim.Allahim hepimiz korusun insallah.

of of of yerim ben kuzularimi, emirhanerim, huri, kikoleyim v nuris masallah da masallah.
ben de koymak istiyorum efemin fotolarini ama esim tembihledi, bari album yapayim da oradan koyayim, birtek uyeler gormus olur.

kizlar fitil agri kesici mi?
hep dedim kabak tadi verebilir belki ama, bir de sicak su torbasi deneseniz.elki sakinlestirir, fitile alistirmamaya calissaniz.

bu arada efe artik mama yemez oldu, gece kasik mamasina baslicam, biberon sanki olumcul bisimis gibi agzindan bir firlatmasi var ki..

kabizlara siddetle domatesi oneriyorummm, tabii 5.ay bitince.

bu arada sebze corbalarina falan da tam sogan katin, sonra rondodan cekin sogansiz.antibiyotik etkisi varmis, paylasayim dedim.

hepinize guzel ve mutlu haftasonlari..

emirhan bebeğin bayramlık pozu:)

maşallahh paşayaa çok şeker olmuş iyice tam yemelik bunlarrr

oyy gözleri çok tatlı bunun boncuk gibi maşallahh kikoşş abla kardeş nasılda uyuyolar kuzularım benim yaaa

yerim bu ipekböceğini yaa şu dudakalra bal dudaklı :asigim:maşallah kuzumaaa
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...

oyy maşallahh çok tatlı yarabbim 41 kereee

canım benim kızda ek gıdaya geçtiğimizden beri baya azalttı mamayı sabah akşam gece içiyo gündüz gözü açıkken almak istemiyo zillilmaz:

AYY DUR OZAMAN BİTANE DAHA VAR:lepi:
AZÖNCE ÇAY GETİRDİ BANA
AŞKIM NİYE YARIM KOYDUN -E DUDAK PAYI BIRAKTIM SANA DEDİ YAAAAAA
ABARTIYOSUN ARTIK AMA HEEE DEDİM DELİ YAAAkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
maşallah cnm ya kızların çok tatlı
huricim kızını ben uzun zamandır görmüyodum maşllah kocaman olmuş battaniyesine bayıldım
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
maşallah cnm kızına saçları çok güzelmiş
kızlar şu olaya bakın ya ..çok dikkat etmek lazım ya..ne yapılması lazım bilmiyorum ama kendimi kaybedercesine okudum ..üffff

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/333956-oluyorduk.html

aynen bende okurken kanım dondu sanki allah korumuş

ayy aynı yiğitte böyle oğlumla izledik ipeğin videosunu gözlerini bi an bile ayırmadı kızını beğendik galiba huricim kaydirigubbakcemile3

Hanimlar gecmisi okuyamadim ama bu sayfaya goz attim hic de iyi haberler yok

Morlavantacim oncelikle coook uzuldum. ya insan 9 ay boyunca hayalini kuruyor. dogumda kaybetmek cok cok kotu olsa gerek. dusunsene karnin bos. icinde artik o yok. Allah'im sabrini versin insallah. cok zor,

Derincim sana da buyuk gecmis olsun. her bebek heralde en az bir kere dusuyor. insallah bir sey olmamistir guzelim. Sen gene d eicini rahat ettirmek icin istersen film cektir. sonucta hali degil beton. muayene masalari da bayagi yuksek oluyor.

Ebushcum yakisikliyi pek bir begendik. ne o Elvis Presley havalari oyle. masallah hem de bin kere.

Prienecim insallah bebegin kisa zamanda toparlar. 3-4 ay arasi dr 400-600 arasi alir demisti bana. sizinki azcik az almis. ama 1 kg vs almasini da bakleme. olmasi gerekn ortalamadan 150 gr eksik almis.

millet ya bizim kiza bir haller oldu. bir mizmiz bir mizmiz.
o gulec bebek gitti yerine baska bir Eda geldi. geceleri saatlerce deliksiz uyurdu. simdi her yarim saatte bir agliyor. cidden gece 10 defa kalkiyorum. 2 cekiyor birakiyor. anlamiyorum ne sikintisi var.

sizin bebeklerde boyle olan var mi? disleri mi acaba diyorum ama daha 4.5 aylik. yani daha var cikmasina elimle bakiyorum. daha yumusak damaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…