- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.761
kızlar ne sorucam şimdi ipeğe kakasını yapması için fitil attım ..acaba sıkıntısı kakasımı die çünkü salıdan beri yapmıyordu..kakasını yaptı çok şükür de...
acaba gece durmazsa ağlama krizlerine girerse sancı için ağrı için yarım norma lfitilden atayım mı..
bu attığım ffitil bu arada içerde kalmadı hemen fırladı dışarı....ne dersiniz 6-7 saat sonra yarım fitil atabilirmiyim?
kızlar ne sorucam şimdi ipeğe kakasını yapması için fitil attım ..acaba sıkıntısı kakasımı die çünkü salıdan beri yapmıyordu..kakasını yaptı çok şükür de...
acaba gece durmazsa ağlama krizlerine girerse sancı için ağrı için yarım norma lfitilden atayım mı..
bu attığım ffitil bu arada içerde kalmadı hemen fırladı dışarı....ne dersiniz 6-7 saat sonra yarım fitil atabilirmiyim?
kızlar ben kaçar. hepinize bol uykulu az ağlamalı geceler diliyorum...
canım calpol ver bak o daha güzel sakinleştiriyo
iyi geceler canımmm
profil resmindeki tulumdan bizde de vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
emirhan bebeğin bayramlık pozu:)
SAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
gunaydin kizlaaar..
dtp kapatildi, aman dikkatli olalim, bi muddet avmlerden ve kalabalik yerlerden uzak durma fikrindeyim.Allahim hepimiz korusun insallah.
of of of yerim ben kuzularimi, emirhanerim, huri, kikoleyim v nuris masallah da masallah.
ben de koymak istiyorum efemin fotolarini ama esim tembihledi, bari album yapayim da oradan koyayim, birtek uyeler gormus olur.
kizlar fitil agri kesici mi?
hep dedim kabak tadi verebilir belki ama, bir de sicak su torbasi deneseniz.elki sakinlestirir, fitile alistirmamaya calissaniz.
bu arada efe artik mama yemez oldu, gece kasik mamasina baslicam, biberon sanki olumcul bisimis gibi agzindan bir firlatmasi var ki..
kabizlara siddetle domatesi oneriyorummm, tabii 5.ay bitince.
bu arada sebze corbalarina falan da tam sogan katin, sonra rondodan cekin sogansiz.antibiyotik etkisi varmis, paylasayim dedim.
hepinize guzel ve mutlu haftasonlari..
kızlar şu olaya bakın ya ..çok dikkat etmek lazım ya..ne yapılması lazım bilmiyorum ama kendimi kaybedercesine okudum ..üffff
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/333956-oluyorduk.html
NAR KİKOLEYİM BLUE SAOLUN KIZLAR AYYY GÜLÜN VALLAA KOCAM DALGA GEÇİYO BENLE ZATEN:)
BUGÜN OĞLUMU AZCIK ÖPEBİLDİM DİYORUMDA BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ O DUDAKLARLA 10 ÖPÜCÜĞE BEDELDİR MERAK ETME DEDİ YAAAkaydirigubbakcemile3
KİKOCUĞUM BAKTIM CANIM DOKTORUN DEMESİ SÜREKLİ İÇİLEN Bİ İLAÇTA YAPABİLİRMİŞ
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyAYY DUR OZAMAN BİTANE DAHA VAR:lepi:
AZÖNCE ÇAY GETİRDİ BANA
AŞKIM NİYE YARIM KOYDUN -E DUDAK PAYI BIRAKTIM SANA DEDİ YAAAAAA
ABARTIYOSUN ARTIK AMA HEEE DEDİM DELİ YAAAkaydirigubbakcemile3
maşallah cnm ya kızların çok tatlı
huricim kızını ben uzun zamandır görmüyodum maşllah kocaman olmuş battaniyesine bayıldımSAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
maşallah cnm kızına saçları çok güzelmişişte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
kızlar şu olaya bakın ya ..çok dikkat etmek lazım ya..ne yapılması lazım bilmiyorum ama kendimi kaybedercesine okudum ..üffff
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/333956-oluyorduk.html
kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
kameramın boş cd si kalmamış o sebepten telefonla çektim biraz görüntü nanay ama olsun....
işte ipek böceğiiii
İzlesene.com : Video - tükürüklü ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?