2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşşallah huriş

Miraç Adaya maşallah saçlara bak tarz yapmış...

benim oğlum fırlama olacak teyzeleri. gördüğünüz gibi çok çok yakışıklı da kızlara şimdiden taliplerini arıyoruz. Kız annelerine duyurulur.

a.s.

tükürük şov güzeldi...huriş sesin aynı benim sesime benziyor bir ara dedim ki benim videolarımdan biri mi açık...

Ayy tükürük fabrikatörü ıpek :))
Çok tatlı,maşallah.
Huri bir soru sordun; kızım sinirlendin mi,oyun mu oynuyorsun diye ve kopardın kızı. Durdu durdu kızardı bozardı verecek cevap bulamayınca ağlamaya başladı :)

Maşallah ipeğe huriş kız değilmi işte çenesiz olacak. Yalnız ara ara cilveleride oğlumla benim gözümden kaçmadı. Az daha oğluşumda monitöre tükürüyordu.:dance::dance::dance:

kiko huri emirhanerim nuriş maşalllaah yaaa
kız huri ısırırım o dudaklarını ben o böceğim

zaten bugün ağzımda mendille gezdim durdumkaydirigubbakcemile3

anam uykudan o ne sinirle kalkış öyleee
allahımmmmmmm yerim o
aaayyyy kikolecim maşallah bu ne tatlılık, allah bağışlasın. gözler tam nazarlık kıskandım valla ben de göndermeye çalışıyım oğluşumun resimlerini.

kikoleyim maşallah arkadaşım yavruların birbirinden güzel

kikoleyim kızlarına maşallah ohh abla kardeş yatıyor

Huriş senin kızda kocaman olmuş dudakları ball

çok saolun teyzeleri hepsine maşallah
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
evet bencede çok tatlı oda uzatmış saçları
ya bu bizim topiğin oğluşlarıda pek bi karizmatik yaaaaaaaaa
aa öle bişidemi varmış ilk senden duydum

Son düzenleme:
valla kikolecim karizma konusunda sana tamamen katılıyorum. Bu yılınmı yoksa temmuz ayınınmı bebeklerinde bir saç yoğunluğu var. ee buda bize ayrı bir hava katıyor.

geçmişi okudum , alıntılarımı yaptım , paşamız uyandı , emik time , sonra eşim geldi yemek vs, tekrar emik , üstüne banyo , ben banyo yaptım derken yettim geldimmmmm
uzun zamandır fazla takılamıyordum , özlemişsinizdir benim destansı alıntılarımı lülülülülülükaydirigubbakcemile3

cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten umarım şuan iyisindir cnm çok geçmiş olsun tekrardan

cnm geccmıs olsun aman Allah korumus (((

stardustum geçmiş olsun güzelim verilmiş sadakanız varmış aman dikkat o karıya gelmesin yada başka bul kötükedihüso

tek tek teşekkür edip hepinizi sımmmsıkı kucaklıyorum , iyi ki sizleri tanıdım ve buradayım:1hug:a.s.
bugün hiç bi şeyimiz yok Allaha şükür ..
düşününce ;dün iyiki oğluşum yanımda değildi ..çünkü yanımda olsaydı yerde olurdu , anakucağında ve bütan gaz ağır olduğundan yere çöker ve kuzumun minicik ciğerleri çok etkilenirdi , Allah korudu .. ve dahası hava kapalıydı ve ışıkları yakarım ben böyle havalarda , iyiki gidip lambayı yakmaya kalkmadım farkında olmadan :1shok:
Allah korusun hepimizi :Saruboceq:

çok üzüldüm kesinlikle kelimelerle anlatamam ... en korktuğum şeydi bu benim .. Allah sabır versin yeğenine ve inşallah sağlıkla kucağına alacağı bir bebekle unutturur acısını en yakın zamanda ...

ay ne diyosuuuuuun , benim tosbik bi de utancak mı yaane :))))))
yirim onu bennnnn delikafadulden
doğumdan sonraki zaman için yazdıkların o kadar doğru ki .. bi ara ( neredeyse geçen haftalara kadar ) geceleri zamansız uyandığımda panik olurdum , zannederdimki oğluşum kucağımda uykuya daldım :1shok:

kıyamam naz kızımıza yaaaaaaa benneyaptımki
ya derin daha önce de sizin bi düşme olayınız oldu mu , öyle kalmış sanki aklımda fisfisfis
çok dikkatli olmalı hakkaten , elleri dursa k.çları durmuyo bunların -tatlicadiarzu-

eşim hipp marka armut püresi getrimiş yarın bi deneyeyim ben de hemen , darısı başımıza kaydirigubbakcemile5
iste benim tembel oglum...

sen nasıl yakışıklı , " SAÇLI BAŞLIIIIIII " bi şeysin yaaaaaaaaaaaaaa, maşallahhhhhhhhhh milyon kere

kızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3

okumuştum o maili yıllaaaaaar önce , zaten içemiyorum apranaxı ben , gastritim var .. ama özellikle anneme ve kızkardeşime bahsettim bu konudan , onlar hap yutamazlar da :bbo:
değişen bi şey olmadı sanırım ama
ay canım yaaaaaaaaaa geçmiş olsun , fena şişmiş , iyileşirsin inşallah bir an önce ...

sağlığı yerinde ve dr.unu herhangi bir uyarıda bulunmadıysa çok takma .. benim paşa da boy var en yok kaydirigubbakcemile3 diyorum ki nasıl olsa büyüyecek , hep böyle minik kalamyacaklar .. hele hele hamburger ve kolayla tanıştıklarında akannehir

narcım nerlerdesin beyaw özlettin kendini
valla bende hastalıktan kırılıyom
bide eşimde kızlarda hasta hepsiyle ilgilenmek yine bana düşüyo kör topal idare ediyoz
seninkiler nasıl oldular

geçmiş olsun kikoşummmm , hakkaten geçmiş olsun gitsin gelmesin bi daaa hastalık mastalık kötükedihüso bi iyileşemediniz yaaa :teselli:
emirhan bebeğin bayramlık pozu:)

maşallah nasıl da adamsı adamsı bakmış yaaaa , yerim bunu bennnnn delikafadulden
AYY DUR OZAMAN BİTANE DAHA VAR:lepi:
AZÖNCE ÇAY GETİRDİ BANA
AŞKIM NİYE YARIM KOYDUN -E DUDAK PAYI BIRAKTIM SANA DEDİ YAAAAAA
ABARTIYOSUN ARTIK AMA HEEE DEDİM DELİ YAAAkaydirigubbakcemile3

heyalllaaaam ya senin adamçe de pek fenaymış kaydirigubbakcemile3

maşallah kikoşşşşş boncuk prenses olmuş buuuuu :asigim:
ikisinin olduğu resime bayıldımmmmm :asigim:

ayyyyyy yesinler zillinin ekşi suratınıııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden
nasıl tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :asigim:
doydukalrında ağzı acık ayran delisi olmuyolar mı şöyle ,ısır ısırrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
o siteyi bana da özelden atar mısın şeker ben de yükliiim yerimseniben

işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...

maşallah paşayaaaaa , ne güzel gözleri var öyle kocamannnn

ayyyyyyyy nasıl sevimliiiiiiiiiii tükürmelerimzi aynııı , durup durup bi puffffffffff yapıyo sanki ona birisi en uzaaaa kim tükürecek demiş kaydirigubbakcemile3

ipek çok pis başladı ya...hiç bir şekilde susmuyor allajhım sabır ver bana bu gece nolur..
kociş yolda geliyor..yahu ne beşikte ne eşikte be kucakta ne yatakta soydum soğana çevirdim yine durmuyor ..ağlama krizine girdi yine...vermiycem sana fitil çocuk vermiycemmmmmm

kızlar bu arada biz iyice kel kaldık saçlar acayip dökülüyor adanın nezaman çıkar birdaha merak ediyorum.

tükürük şov güzeldi...huriş sesin aynı benim sesime benziyor bir ara dedim ki benim videolarımdan biri mi açık...

şekerimmm aslında linki kopyalamayı şöyle yaparsan daha basit oluyo resmin üstüne tıklamak yerine

hani resmin hemen altında uzantı adresleri var ya ,ordan ilkine ( sağ kenarında thumbnail for websites yazana ) mousela sol tıkladığında bi kere hepsi seçilmiş oluyo , sonra onu sağ tıklayıp kopyala diyosun ve KK'daki cevap paneline yapıştırıyosun öylece hiç bi yerini silmeden etmeden .. bi de böyle dene istersen yerimseniben

Son düzenleme:

ayyyyy benneyaptımki kolay gelsin canııııııımmmmmmmm :sinifsinif:
bize dr 1 çay kaşığı calpolü önermişti çok huysuzlandığında ..

hadi ya ...:içelim:

Maşallah ipeğe huriş kız değilmi işte çenesiz olacak. Yalnız ara ara cilveleride oğlumla benim gözümden kaçmadı. Az daha oğluşumda monitöre tükürüyordu.:dance::dance::dance:

hehehe tükürün tükürün alkisalkisalkis sorma bi dilli şu an başımı ağrıttı hem kakasını yapıyor hem tükürükleşiyor hem vızıldıyor...

benim bebisim de temmuz 23 dogumlu 2009 su an 4. 5 aylık ve ben onla aşk yasıyrom:)
maşallah ne güzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…