- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.741
kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
kameramın boş cd si kalmamış o sebepten telefonla çektim biraz görüntü nanay ama olsun....
işte ipek böceğiiii
İzlesene.com : Video - tükürüklü ipek
Miraç Adaya maşallah saçlara bak tarz yapmış...
wwooww miraç saçlar harika ...valla ipeğinde böyle yandan yandan saçları öteki taraf yatırıyorum ama alışmış hep o tarafa yatıyor bazen tokayla tutturuyorum iki yanada alışsın die...
bu arada maşalah miraç a yakışıklu olcak ....
tükürük şov güzeldi...huriş sesin aynı benim sesime benziyor bir ara dedim ki benim videolarımdan biri mi açık...kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
kameramın boş cd si kalmamış o sebepten telefonla çektim biraz görüntü nanay ama olsun....
işte ipek böceğiiii
İzlesene.com : Video - tükürüklü ipek
kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
işte ipek böceğiiii
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu daha süpermiş yaaaaaaa
valla eşimde soruyo ne kahkaha atıyon diyeeeee
boşver dedim maça geri döndü
ama bişi diyimmi ben öle olsam peçe felan takardım öle kimseye görünmezdim heraldelaelaelaelaelae
anam uykudan o ne sinirle kalkış öyleeeSAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN ıPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKı HALı...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
aaayyyy kikolecim maşallah bu ne tatlılık, allah bağışlasın. gözler tam nazarlıkkıskandım valla ben de göndermeye çalışıyım oğluşumun resimlerini.
kikoleyim maşallah arkadaşım yavruların birbirinden güzel
kikoleyim kızlarına maşallah ohh abla kardeş yatıyor
Huriş senin kızda kocaman olmuş dudakları ball
sayfa açık kalmış kızlar birde bu üzgün halimle misafir ağırladım akşama kadar ağladım zaten eşimin teyzeleri gelinleri geçmiş olsuna gelmişler yeni gittiler bende eşim gelince biraz uyurum diyordum şimdi kayınvalide uyutmaya çalışıyor bende çaktırmadfan size yazayım dedim kızım çok şükür iyi
bütün görmediğim herkeze geçm,ş olsun dilkleriniz için teşekkür ediyorum son sayfada gördüğüm nnuris ve kikoleyim çok sağolun
kikoleyim emirhanerim huriş maşallah kırkbir kere bebişlere herbiride birbirinden tatlı yakalanmadan çıkayım kızım çok mızıklıyor ben burada uğraşırken o keyif yapıyor diyecek kaynana hepinize iyi geceler
çok saolun teyzeleri hepsine maşallahherkese merhabalarrr....
ayy çok tatlılıar maşallah prenseslere....
huriş bu ne tatlılık uyanması ayrı güzel...hele karnı doyduktan sonraki haline bttim o yanakları,o ağzı ısırasım geldi maşallah ipek bebeğe...
evet bencede çok tatlı oda uzatmış saçlarıişte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
aa öle bişidemi varmış ilk senden duydumkızımı artık kel saçlarını kestik...inanın o günden sonra kilo aldı keyfi yerine geldi..gülmekten ağzı kapanmıyor..saçları ağar mı geliyordu acaba...bi de diyorlar ya saçları çoksa bebeğin vitaminini alır diye...
saol canım bu günlerde hamileliğimizden çok konuşuyoruz..çok özledik gerçekten ama dün gibi sanki 1 ay olmuş gibi değilmi...bu veletlerle zaman çabuk geçiyor ...ay ne gecelerdi gerçekten sen ben ece demet toplaşıyorduk hergece hergece....inşallah yine aynı dönemlerde hamile oluruzda aynı geçer yaaaa......
bu arada cerenle ipekle aynı gidiyor canım bizde daha dönemiyoruz aynı şekilde bizizmde dil yerinde durmuyor...maşallah onlara yavaş yavaş annesi öğrenecekler...
yaaaa beni unuttun galibaaaaa
hoşgeldin bizlerdede durumlar aynı canım napcankızlar slm nezamandır yazamıyorum şöyle genel bakıp çıkıyorum.okumak bile lüks oldu kızım mızmız çok hareketli iş ev zaman nasıl akıyor fakında değilim.
ek gıdaya başaldım ama kızım sebze püresini pek sevmiyor tatlı şeylere bayılıyor szinkiler nasıl.
valla tam bi tükürük savaşındakızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
işte ipek böceğiiii
ızlesene.com : Video - tükürüklü ipek
ama sen konuşunca nasılda kıvırtıyo zilli maşallah
canım benimkiler bitaraftan dökülüyo itaraftanda çıkıyo hiç kel kalmadıkızlar bu arada biz iyice kel kaldık saçlar acayip dökülüyor adanın nezaman çıkar birdaha merak ediyorum.
ayy huriş çok teşekkür ederim iyi bir uğraş. sende olmasan ...ay resimler iküçülteyim kocaman olmuşlar yahu üfff...
ne diyon yahuuuu ne diyosun sen ...dikkat etsain ya olurmu hiç öyle şey ya..alla alla...bizizm ayşemize bişey olsaydı yakardım o karıyı ben
aman canım ya valla ucuz atlatmışsınzı ...3 nüzde evde allah korusun aras paşama ya...ağlayacam sinirime...
canımmmŞeniz
canım benim sen doğurdun cumartesi günü çarşambaya ben geldim peşinden güya 1 gün aramız olacaktı..aras abis oldu ipeğin 3 günle....hey gidi günler beh
nasıl bi flashback yaptım sana yerimseniben
cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten umarım şuan iyisindir cnm çok geçmiş olsun tekrardan
cnm geccmıs olsun aman Allah korumus(((
stardustum geçmiş olsun güzelim verilmiş sadakanız varmış aman dikkat o karıya gelmesin yada başka bul kötükedihüso
starcım canım nazara mı geldiniz ne..Allah korusun ya, gecmiş olsun..inş daha iyicesindir şimdi..o salak kadını da benzetmek geldi içimden pikaçu tekmeleriyle..pardon ya pikaçuyu topikte baska kullanıolar ama :=) ay neyse..okurken korktum walla..aras paşamı öp kocaman benim için tatlım:=)..
öptüm canımm karenimopuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bununla geçmiş olsun canım, hakkatten verilmiş sadakanız varmış allah korumuş yanasıl dikkat etmez klava:. Bi gece ananemlerde böyle yatmışlar sabah ezanında kadın kalkmasa kokuyu duyup hemen bakmış allahtan.
size de çok çokk geçmiş olsun canım ..
star coook gecmis olsun.
tobe tobe salak insanlara hic tahammul edemiyorum.
e be kadin bisi yapiyorsun da dogru durust yapsana sunu.
neyse ki kazasiz belas,z atlatmissiniz.
bana yarım gün geliyo , benden sonra da bi yere yarım gün gidiyo , ondan telaşı vardı , haftaya gelsin hem ben hem eşim konuşcazlmaz:
Çok geçmiş olsun. Neyse ki oğluna etki etmemiş.
Yeri gelmişken söylemek istiyorum. Ben artık temizlik maddeleri kullanırken çok çok dikkat ediyorum. Eve gelen yardımcıma da söyledim nolur gerekmedikçe bunları kullanma ya da çok az kullan dedim. Hem kullanana zarar, hem çevreye hem de evde yaşayanlara.
Geçenlerde bir makalede zararsız evde kullanabilceğimiz temizlik maddeleri ile ilgili bir makale okumuştum. En azından birkaçını uygulamaya çalışacağım.Yakında buraya da koyarım o yazıyı.
yazıyı merak ettim , paylaşırsan sevinirim yerimseniben
zuzum allah saglıcakla yapıp gelmesini nasip etsin kardeşinşn güzelim benim kardeşimde hakkaride yapmıştı dag komando tugayıydı
derincim çok geçmiş olsun kıyamam içim acıdı
starımm canım geçmiş olsun bitanem umarım iyisinizdir şimdi
diger arkadaşlarım ne olur kusura bakmayın geçmişe göz atamıyorum fırsat bulmuşken bakıyım dedim hemen çok merak ediyorum sizleri umarım iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorumm umarım atlatırım bu zor günleri:gitme:
slm kızlar umarım iyisinizdir herzamanki gibifazla kalamıycam ama iyi haberlerlede gelmedim malesef ablamın kızı canım yigenim dogumda bebegini kaybetti kahrolduk kahroldum bogazıma dügümleniyor bir çok şeyy şükür allahıma yigenim iyi evde dinleniyor şimdi yanının boş kaldıgını düşündükce çok üzülüyorum içim parçalanıyor
ve eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
haftaya utanmalar,alınmalar başlayaca...elifin kızı şimdi öyleymiş maşallah utanmalara başlamış
bence öyle oluyor
doğumdan sonra anne oluyoruz daha koruyucu,tehlikelere karşı daha sert,daha dikkatli daha yorgun daha güvensiz.....
kızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
kizlar bizimde uzun zamandir kabizlik problemimiz vardi biliyosunuz,
herseyi denemistim artik hic birsey fayda etmiyodu, 3 gunde bi fitil koyuyodum kuzumun poposuna ancak oyle yapiyodu, en sonunda aklima armut geldi
ve armudu pure haline getirerek verdim ve allahima binlerce kez sukur ki 3 saat sonra yapti kakasini, ondan beridir 2 gunde bir yapmaya basladi kakasini, cok sevincliyiiiim!!!
kızlar maili buldum sizinlede paylaşayım dedim
Hepimizin başına gelebilecek acı bir olay APRANAX isimli ilaç ile ilgili... Vatandaşın biri, hafta sonu arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona bir Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir kaç dk. Sonra şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması. Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi ya da ağızda bekletilmesi apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax
(kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar)
çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş. Aman dikkat...
Ayrıca ramazan bayramında majezik adlı ilacı sıcak suda eritip içen bir öğrt o akşam hayatını kaybetti
kızlar dudaklarımın ilk hali buu daha sonraki halini koymıyayımkaydirigubbakcemile3
kızlar benim kızım yine çok az kilo almış bu ay 200 gr 3 haftada mafoldumben idrar tahlilleri falan yapıldı herşey temiz.. niye az alıyo anlamıyorum yaa, 5900 şuan kilosu boyuda 60,5 cm. ufacık kızımm. doktor minyon olacak diyoo, hep bakamıyorum diye düşünmeye başladım
narcım nerlerdesin beyaw özlettin kendini
valla bende hastalıktan kırılıyom
bide eşimde kızlarda hasta hepsiyle ilgilenmek yine bana düşüyo kör topal idare ediyoz
seninkiler nasıl oldular
emirhan bebeğin bayramlık pozu:)
AYY DUR OZAMAN BİTANE DAHA VAR:lepi:
AZÖNCE ÇAY GETİRDİ BANA
AŞKIM NİYE YARIM KOYDUN -E DUDAK PAYI BIRAKTIM SANA DEDİ YAAAAAA
ABARTIYOSUN ARTIK AMA HEEE DEDİM DELİ YAAAkaydirigubbakcemile3
SAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
işte ipek böceğiiii
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-tukuruklu-ipek/1439944
kızlar bu arada biz iyice kel kaldık saçlar acayip dökülüyor adanın nezaman çıkar birdaha merak ediyorum.
tükürük şov güzeldi...huriş sesin aynı benim sesime benziyor bir ara dedim ki benim videolarımdan biri mi açık...
canım buna tıkla bu adrese giriyorsun...
ImageShack® - Image Hosting
aynen anlattığım gibi dene istersen..bu arada bunu kelebekte sormuıştu bensiz gören olursa bu sayfayı bidirelim onada...
ipek çok pis başladı ya...hiç bir şekilde susmuyor allajhım sabır ver bana bu gece nolur..
kociş yolda geliyor..yahu ne beşikte ne eşikte be kucakta ne yatakta soydum soğana çevirdim yine durmuyor ..ağlama krizine girdi yine...vermiycem sana fitil çocuk vermiycemmmmmm
hadi ya ...:içelim:tükürük şov güzeldi...huriş sesin aynı benim sesime benziyor bir ara dedim ki benim videolarımdan biri mi açık...
Maşallah ipeğe huriş kız değilmi işte çenesiz olacak. Yalnız ara ara cilveleride oğlumla benim gözümden kaçmadı. Az daha oğluşumda monitöre tükürüyordu.:dance::dance::dance:
maşallah ne güzel ..benim bebisim de temmuz 23 dogumlu 2009 su an 4. 5 aylık ve ben onla aşk yasıyrom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?