- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.641
huriş herkesin durumu malum..burda amaç çam sakızı çoban armağanı...ben hediye alan arkadaşıma küçük bir hediye almak istedim milyarlık milyon dolarlık değilki... bunda bu kadar ima edilecek ne var..bilsem özelden yazardım bunu..burdada herkes muhalefet oldu birbirine...biri bir laf etse diğeri sıkıntıdan sadece yazmak için resmen kişisel hakaret ediyor ayıp yaa koca kadınlarız ne var bunda beee...lülülülülülüsen belki iyi niyetli söledin yada samimisin kırıcı değilsin ama dilara nedense hep saldırı...zor tutuyorum kendimi valla hah zaten şurda tek stres attığımız yer,eğlendiğimiz yer bu topik...yeter ama yaaa....brdaha topik açmaya töbe edesi geliyor insanın aaaaaa...senağlama
ne halin varsa görr sende sorun varr sen sana denilen hiç bişeyi anlamak istemiyosun yada anlamamızlıktan geliyosun bende susuyorum çokta meraklı değilimm sadece kişi olarak sana yüklenmedik dediğim gibi okumadın galima istersen 10 kişiyee al dedim umrumda değil seni anlayan anladı bu güne kadarr kale almıyorum artıkk benim gibide kalee almıcaklar seniii madem öyle safça düşündün özelden niye mesaj atmadın bide karene kim alıyorsa
ondan doğru adresine ulaşıp süpriz yapabilirdin
kalkmışsın herkesin içinde adresini ver sanada hediye alacağım
neysee tıpp konuşmuyorumm kapadım ağzımııı:jeyyar:
ne halin varsa görr sende sorun varr sen sana denilen hiç bişeyi anlamak istemiyosun yada anlamamızlıktan geliyosun bende susuyorum çokta meraklı değilimm sadece kişi olarak sana yüklenmedik dediğim gibi okumadın galima istersen 10 kişiyee al dedim umrumda değil seni anlayan anladı bu güne kadarr kale almıyorum artıkk benim gibide kalee almıcaklar seniii madem öyle safça düşündün özelden niye mesaj atmadın bide karene kim alıyorsa
ondan doğru adresine ulaşıp süpriz yapabilirdin
kalkmışsın herkesin içinde adresini ver sanada hediye alacağım
neysee tıpp konuşmuyorumm kapadım ağzımııı:jeyyar:
bazı konularda dilara ya katılıyorum canım...huriş herkesin durumu malum..burda amaç çam sakızı çoban armağanı...ben hediye alan arkadaşıma küçük bir hediye almak istedim milyarlık milyon dolarlık değilki... bunda bu kadar ima edilecek ne var..bilsem özelden yazardım bunu..burdada herkes muhalefet oldu birbirine...biri bir laf etse diğeri sıkıntıdan sadece yazmak için resmen kişisel hakaret ediyor ayıp yaa koca kadınlarız ne var bunda beee...sen belki iyi niyetli söledin yada samimisin kırıcı değilsin ama dilara nedense hep saldırı...zor tutuyorum kendimi valla hah zaten şurda tek stres attığımız yer,eğlendiğimiz yer bu topik...yeter ama yaaa....brdaha topik açmaya töbe edesi geliyor insanın aaaaaa...senağlama
karen bana internetten hediyeyi aldığını söleyince yazdım ben ona cvp okusun diye,özel mesaj ayarımda doluydu hemen boşaltmakla zaman geçirmedim anlayacağın...ben başka bir şey yazsam kızlar acilll diye hemen cvp gelmiyo ama bunu iyiki hemen görmüşsün sende bravoooo hihoyyytbende sorun yok hala imalardasın... sürekli sataşan sensin......kimse bişi demiyor sen hemen zırt ben ne desem muhalefet...birde kimse senin kadar alınmamıştır bu duruma sanıyorum..kimsenin umrunda dahi olmaz kime kimn ne alacağı...bu duruma alınanlar yazsın daha doğrusu kafaya takan kimse desinki ben taktım,bende eğer senden başkaları varsa böle düşünen lafımı yerim okiş..burası topik adı üzerinde...hemen herkes herşey yazıyor yani gerçekten anlamıyorum sizi...
bana birisi desinki dilara dışında,ben karene hediye almanı yanlış ve saçma ve hatta düşüncesizce buldum,sende sorun var desin hadi bir kişi....lütfen böle düşünen yazsın..neresi sorun..ben lafımın arkasındayım..yazmak için yazmayın buraya kavga tartışma konuus değil burası....paylaşım arkadaşlık dostluk kurma yeri iken,hemen dilara alevlendrimiş neler demiş yaaaa
çıldırıyor kız mümkün değil uyumuyor ki ne kilotlu çorap ne ayaklı tulum...illa açıkta olcak ayaklar ama hep sıcacık hiç soğuk değil fırın gibi ayaklarının altıanammm aynı ben ya
ah anam ah şimdi sıkıysa giymeee
nerden çıktı bu sezoş halen sinirlerdeyim
sırf bu çenem yüzünden biliyom ama neyse olan oldu artık büyük konuşmamak lazımmış
e hurişim sende patikli pantolanlardan giydir canım
üstünede başka bi çorap yada bağcıklı bi patik
yok canım balk şimdiş durum öle değil
dilarayı herkez bilir başından beri
niyeti kötü değildiopuyorumnanaktan
geçen huri demişti burda bişileri yazarken kimse kimsenin yüz ifadesini görmüyoki
bence kırıcı konuşmayalım :1no2:
tamam o öle dedi diye muhabbetmi bitermişdelikafadulden
de sende arkadaşım yanlış anlamışsın niyetim o değil buydu deseydin ya aaaaaa
oldumu şimdi bak küslük girdi araya
lütfen
yanlış anlaşılmalar son verelim kaldığımız yerden devam edelim
ayrımcılık olmazzzzzzzzzzzzvereliniortak
bak ben hepinize kırıldım ama o topikte kaldı buraya taşımadım burda muahbbete devam ettim
diyosunya yaşını başını amış insanlarız diye e ozaman öyle davranalım
geçen bana çocukluk etme diyodunuz hadi bakalım özür dileyin barışın:lepi:
aaaaa diloşşşşşş ben ordan ne diyom sen napıyon
tamam tıp edelim ve bitirelim
ya lütfen kimse üzülmesin barışın
kıızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim.
biraz durup çıkacağım rahatsızım.nassınız.kibeleden mesaj geldi.
herkez herkesin fikrine katılmayabilir
lütfen ayrımcılık ve taraf beklemeyelim
yoksa çok kişi kırılır
neyse yaa..sana bişi sorcam,sen nişasta veriyormusun kızına,doktor bana ver dedi ama neyle karıştır deidiğini unututm:1rolleyes:gerçi gerekte yok aslında çünkü farklı tarşfler veriyorum ama veriyosan bilgim olsun diye sordum canım
kikoleyim bana doktor ama pirinç unu koft yapar (yani boş şişmanlık )bebeği,şişirmekten başka bişi yapmaz yararı yok demişti bende kullanamdım hiç...sen 2.bebek daha deneyimlisin yan etkiis olmuyorsa bende kullanırım arada sırada ağız tadı değişsin diye :)
bazı konularda dilara ya katılıyorum canım...
sen yazdığında gerçekten düşündüm bende şuna alsam işte buna alsam ay şuda istiyordu bu oyuncaktan onada mı alsam...
ulan neyle alıcaksın ....milletin parası var alıyor..belki milyar dolarlık değil ama sen kendin dedin ben 50 liralık almam benimki 50 liralık değil diye....
ayrıca adres aldık verdik dedin bir daha çekiliş olmasın tekrar farklı kişilere adres telefon vermeyelim dedin ..adres telefon istiyorsun...
sıkıntıdan yazılmıyor gerçekten bu yazılar...
hani sen bana özelden bi mesaj atmıştın.hani biri ile ilgili senin aklında kalmış yani seni etkilemiş demekki gördün mü demekki birilerini etkiliyorsun rahatsız ediyorsun ki tepki alıyorsun...
her zaman kaybetmişimdir ama genelde karşı tarafı memnun etmişimdir.EMPATİ KURMAYI DENE CANIM....
keşke karene bu teklifini özelden yapsaydın yada keşke çiçeks e ulaşsaydın da adresini ondan alıp süpriz hediye alsaydın...daha hoş olurdu
asıya gıttıgımde hemsıre soyledı ama 5.ay dolduktan sonra kullanalım dedı.bır daha kontrolede gıtmedık ası gunumzu beklıyoruz bakalım bu ay ne dıyecekler.Canım ben hergün 3 damla devit, sabah 8 akşam 8 olmak üzere de ferrasanol kan damlası veriyorum.. Aşıları için sağlık ocağına gittiğinde veririler yada doktoruna bi sor istersen. opuyorumnanaktan
canım oglusum anne sütü alıyor .anne sütünde de demir oldugunu duymustum.acaba hangısı dogru ıyıce arastırmak lazım.cnm bize devit3 yerine verdi doktor multıtabs ı içinde dvitamininden başka AveC vit olduğu için ferrum u da çoğumuz kullanıorus ama mama yiyosa vermıolar genelde mamada varmış demır o yüzden....opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım özlettin yine kendini:1hug:
biz de kullanmıyoruz ,bi tek devit ve zaman zaman calgel
yarın 5. ay kontrolümüz var ve sorucam dr.a bakalım eğer o vermezse .. vermezse de arkadaşların kullandığı ölçüde vericem ben valla :sm_confused:
canım benm gece dedıgım genelde bu saatler(2-3 gibi )oluyor.yanlış yere bakıyon ozaman
çünkü gece burası hiç boş kalmaz kiiiii:lepi:
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?