2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yok canım balk şimdiş durum öle değil
dilarayı herkez bilir başından beri
niyeti kötü değildiopuyorumnanaktan
geçen huri demişti burda bişileri yazarken kimse kimsenin yüz ifadesini görmüyoki
bence kırıcı konuşmayalım :1no2:
tamam o öle dedi diye muhabbetmi bitermişdelikafadulden
de sende arkadaşım yanlış anlamışsın niyetim o değil buydu deseydin ya aaaaaa
oldumu şimdi bak küslük girdi araya
lütfen
yanlış anlaşılmalar son verelim kaldığımız yerden devam edelim
ayrımcılık olmazzzzzzzzzzzzvereliniortak
bak ben hepinize kırıldım ama o topikte kaldı buraya taşımadım burda muahbbete devam ettim
diyosunya yaşını başını amış insanlarız diye e ozaman öyle davranalım
geçen bana çocukluk etme diyodunuz hadi bakalım özür dileyin barışın:lepi:

aaaaa diloşşşşşş ben ordan ne diyom sen napıyon
tamam tıp edelim ve bitirelim
ya lütfen kimse üzülmesin barışın

karen bana internetten hediyeyi aldığını söleyince yazdım ben ona cvp okusun diye,özel mesaj ayarımda doluydu hemen boşaltmakla zaman geçirmedim anlayacağın...ben başka bir şey yazsam kızlar acilll diye hemen cvp gelmiyo ama bunu iyiki hemen görmüşsün sende bravoooo hihoyyytbende sorun yok hala imalardasın... sürekli sataşan sensin......kimse bişi demiyor sen hemen zırt ben ne desem muhalefet...birde kimse senin kadar alınmamıştır bu duruma sanıyorum..kimsenin umrunda dahi olmaz kime kimn ne alacağı...bu duruma alınanlar yazsın daha doğrusu kafaya takan kimse desinki ben taktım,bende eğer senden başkaları varsa böle düşünen lafımı yerim okiş..burası topik adı üzerinde...hemen herkes herşey yazıyor yani gerçekten anlamıyorum sizi...

bana birisi desinki dilara dışında,ben karene hediye almanı yanlış ve saçma ve hatta düşüncesizce buldum,sende sorun var desin hadi bir kişi....lütfen böle düşünen yazsın..neresi sorun..ben lafımın arkasındayım..yazmak için yazmayın buraya kavga tartışma konuus değil burası....paylaşım arkadaşlık dostluk kurma yeri iken,hemen dilara alevlendrimiş neler demiş yaaaa

bazı konularda dilara ya katılıyorum canım...
sen yazdığında gerçekten düşündüm bende şuna alsam işte buna alsam ay şuda istiyordu bu oyuncaktan onada mı alsam...
ulan neyle alıcaksın ....milletin parası var alıyor..belki milyar dolarlık değil ama sen kendin dedin ben 50 liralık almam benimki 50 liralık değil diye....

ayrıca adres aldık verdik dedin bir daha çekiliş olmasın tekrar farklı kişilere adres telefon vermeyelim dedin ..adres telefon istiyorsun...

sıkıntıdan yazılmıyor gerçekten bu yazılar...
hani sen bana özelden bi mesaj atmıştın.hani biri ile ilgili senin aklında kalmış yani seni etkilemiş demekki gördün mü demekki birilerini etkiliyorsun rahatsız ediyorsun ki tepki alıyorsun...

her zaman kaybetmişimdir ama genelde karşı tarafı memnun etmişimdir.EMPATİ KURMAYI DENE CANIM....

keşke karene bu teklifini özelden yapsaydın yada keşke çiçeks e ulaşsaydın da adresini ondan alıp süpriz hediye alsaydın...daha hoş olurdu

evet benimki 50 tl değil tabiki o kadar para verip tek kişiye hediye alamam bende tabiki...ama demekki sanki 50den yüksek almışım gibi sonuç çıkınca sen ilk tepkini koydun huriş...öle mi?yazdığım bazı yazılar görünmüyor sorular soruyorum taaaa 5 sayfa ilerde cvp görüyorum ama bu konuda şipşak cvp...aşk olsun diyorum suısuyorum ve ben dilkarayla msnde konuşup ona süt pompası hahkında bilgi vermek,normal hayatta konuşmak vs.gibi şeyleri paylaşmış kişiyim..nedense o hep tavır halinde...senin üslübunla anlatmak var birde onun yok düşüncesizlik,yok sende sorun var demesi saçma...hergün fırsatım olduğunda buaraya yazmamdan kaynaklı bıkkınlık mı söz konusu...hergün girip yazıyoruz...eeeee sorun ne?özelim doluydu hemen boşaltmak istemedim...ne var yani bunda anlamadım..

Son düzenleme:

şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

herkez herkesin fikrine katılmayabilir
lütfen ayrımcılık ve taraf beklemeyelim
yoksa çok kişi kırılır

çıldırıyor kız mümkün değil uyumuyor ki ne kilotlu çorap ne ayaklı tulum...illa açıkta olcak ayaklar ama hep sıcacık hiç soğuk değil fırın gibi ayaklarının altı

yerum senin ballarini yerum senin ballarini

aaaaa diloşşşşşş ben ordan ne diyom sen napıyon
tamam tıp edelim ve bitirelim
ya lütfen kimse üzülmesin barışın

tııııııııııpppppppppppppppppkaydirigubbakcemile3

kıızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim.
biraz durup çıkacağım rahatsızım.nassınız.kibeleden mesaj geldi.

oh be nihayet ulaştın kibeleye....ne alacağına karar verdin mi ..özele gel özele hehehe

herkez herkesin fikrine katılmayabilir
lütfen ayrımcılık ve taraf beklemeyelim
yoksa çok kişi kırılır

neyse yaa..sana bişi sorcam,sen nişasta veriyormusun kızına,doktor bana ver dedi ama neyle karıştır deidiğini unututm:1rolleyes:gerçi gerekte yok aslında çünkü farklı tarşfler veriyorum ama veriyosan bilgim olsun diye sordum canım

ben gogly pirin unu aldım sadesinden
üstündeki ölçüden yaptım ama çok katı oldu
bende birsu bardağı suya bir tepeleme yemek kaşığı koydum daha cıvık oldu zaten soğuyuncada dahada koyulaşıyo
öyle veriyorum
doktor buna meyva püresi katabilirsin dedi ama onu ayrı bi öğün olarak veriyom ben

kikoleyim bana doktor ama pirinç unu koft yapar (yani boş şişmanlık )bebeği,şişirmekten başka bişi yapmaz yararı yok demişti bende kullanamdım hiç...sen 2.bebek daha deneyimlisin yan etkiis olmuyorsa bende kullanırım arada sırada ağız tadı değişsin diye :)

kız tasiali hoş geldin arada kaynamışsın bak
nasılsın kızlar nasıl
bide bişi daha soracam sen neden tek gece girebiliyon özel değilse tabi

valla bende ilk kızımda aynen bundan dolayı kullanmamıştım onda sizin gibi normal kahvaltı ve öğünlere ek olarak mulipa biberon maması veriyodum ağır geldi maddi açıdan kestim
şimdi bundada doktor ek gıdaya başlatmadı beni kilosu iyi diye ama ben duramadım dedim vereyimmi oda veeeerrr dedi öle sadece
bende çocuklar hasta diye dışarı çıkamadım markete gidince adam gibi bi mama bulup onlan devam edicem ve pirinç ununu kesicem
bende öenermiyom tabikide

alkisalkisalkis alkisalkisalkis laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Canım ben hergün 3 damla devit, sabah 8 akşam 8 olmak üzere de ferrasanol kan damlası veriyorum.. Aşıları için sağlık ocağına gittiğinde veririler yada doktoruna bi sor istersen. opuyorumnanaktan
asıya gıttıgımde hemsıre soyledı ama 5.ay dolduktan sonra kullanalım dedı.bır daha kontrolede gıtmedık ası gunumzu beklıyoruz bakalım bu ay ne dıyecekler.

canım oglusum anne sütü alıyor .anne sütünde de demir oldugunu duymustum.acaba hangısı dogru ıyıce arastırmak lazım.

canım bende sizleri özlüyorum ama ancak bu vakıtlerde gırıp bakabılıyorum o zamanda kımsecıkler olmuyor.bu arada satt gece 2:52 yı gosterıyor.:1shok:
deviti bıraktık canım bız.bıngıldagı kapanbılır dıye kestık yaklasık 1,5 ay önce.

yanlış yere bakıyon ozaman
çünkü gece burası hiç boş kalmaz kiiiii:lepi:

[/B]
canım benm gece dedıgım genelde bu saatler(2-3 gibi )oluyor.
oglusum uyuyunca gecelerı okulun rapor işlerıyle ve derslerle ugrasıyorum.mola verıncede soyle bır bakıyorum ama kımsecıkler kalmıyor.
bu sene işim cok zor..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…