- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.841
yazılanları daha dikkatli okuyunca anladım canm senın oglusun olmadıgını.yerimseniben
dişleri cıktı mı demekle yanı dişleri patladımı demek ıstedım.kaydirigubbakcemile3
benımkıde alttan 2 tane patlatmıs.pekı onların tamamen cıkması ne kadar zaman alıyor acaba?
Evet birçok markada çift yön var ama çeşit az. Büyük markalar ise hiç çıkarmıyor. Mesala Chicco hiç yok. Karft 2 tane en çok pierre cardin ve baby2go da var. Çift yön olanlarında tenteleri tam kapanmıyor. Anlıyacağın hepsi bir arada olmuyor.
merhaba.. ben kraft atlanta çift yönlü bebek arabasını aldım, yeşil rengini.. memnunum, ekonomik de, tavsiye ederim.. hep..bu..da adlı sitede satılıyor..
şenaycım kipada karşılaştığım şenay sen misin
iyiyiiiim dünürcüğüm sen nasılsın canım beniiimmmsanada şekerim...
nasılsın...
benim fıstık bu teyzeleri...şuanda böle yaramaz...zıp zıp ya kızlar yatmaya gitmeden cici bebeli mama verdim hiç uyumaya niyeti yok,ters tepti valla...nasıl bağırıyor avaz avaz...bundan sonra aç mı yatırcam mecbur ah ahhh ne zaman yatar bu yaa :)uylu damlası mı versem acaba..siz de de ölemi oldu eke başlayınca..gece hiç uyanmıyor sabah 10-11 kalkıyor ama yatana kadar binbir maskaralık..
kıslar şimdi dişlerle ilgili bıraz arastırma yaptımda dişlerin cürümemesi icin flour takviyesi yapılıyormus.
icme sularına flour takviyesi yapılırsa gerek kalmıyormus.
ben oglusuma hep hazır su verıyorum.ne yapmak lazım acaba?
Zymafluor' diye bir ilac varmıs 2 yaşına kadar bir tablet verılıyormus.ne kadar dogru acaba?
bu konuda bilgisi olan varmı?
doktorlarınız böyle bır acıklama yaptımı acaba?
ben de alıcam bebek arabası. ama istediğim gibi birşey bulamıyorum bi türlü, aylardır araştırıyoruz. aslında bi tane var pierre cardinde ama çok pahalı, 450tl. yazık o paraya.
demetcim çok geçmiş olsun 2005 yılında bende oldum o ameliyatı laparroskopi ile yapıyorlar artık büyük dikiş de olmuyor bir gece yatıp çıkıyorsun evine bence bekletme ol öykücükte büyüyünce sana daha çok bağlanacak .. şimdi annen baksa yadırgamaz iki güne baya bi iyileşiyorsun sakın gecikitrme derim eve çıknca kızını kucağına da alırısnALLAH kolaylık versin bizi habersiz bırakma canımm benim a.s.selam kızlarr
canlarım ben çok kötüyüm
dün geceyi hastanede geçirdim bugün de dr dr gezdik ultrason muayne tahlil
daha öncede söylemiştim bi gece daha gitmiştim acile
dün gece de sancılandım ama ne sancı resmen nefesim kesildi
serum taktılar
bugün sabah eşim tahlillerimi yaptı
karaciğer testlerim çok yüksek çıkmış korkmuş hemen dr arkadaşına göstermiş
acil ultrasona girdim
meğerse safra kesemdenmiş sancılarım
taş-çamur-iltihap dolmuş
dr sen nasıl dayandın bu sancılara dedi
ölüyorum sandım dedim
kesin ameliyat diyor napıcam bilmiyorummafoldumben
dedim ki nolur ilaçla biraz sürükleyemezmiyiz ameliyatı en azından kızım biraz büyüsün yaza olsun
dayanamazsın diyor
ilaç tedavisine başlattı şimdilik dayanabildiğim yere kadar bakalım
sonrasında ameliyat
sizlerle de paylaşıp dualarınızı almak istedim canlarım
dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum:gitme::a015:
kıslar pekı diş cıkarken ne yapmak lazım?
şimdi ucları gözüküyor ya ates durumunu atlattık mı yoksa diş tamamen cıkana kadar devam edıcekmı?
Biz Chicco for me aldık, çift yönlü. Çok memnunum, evde hep arabasını kullanıyorum.Arabasında uyutmak çok rahat oluyor,mutfakta yanımda olabiliyor...
Şu model bizimki;
CHİCCO FOR ME
merhaba.. ben kraft atlanta çift yönlü bebek arabasını aldım, yeşil rengini.. memnunum, ekonomik de, tavsiye ederim.. hep..bu..da adlı sitede satılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?