2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

valla bebekten bebeğe değişiyor ama 8 aylık olmadan çıkar herhelde..kemirmediği yalamdığı ısırmadığı şey yok...memeyi nasıl çekiyor uzatıyor anlatamam...çok kaşınıyor...canı eminim yanıyor ama çaresiizim valla kremle bol bol suyla geçiştiriyoruz...:1rolleyes:

Biz Chicco for me aldık, çift yönlü. Çok memnunum, evde hep arabasını kullanıyorum.Arabasında uyutmak çok rahat oluyor,mutfakta yanımda olabiliyor...

Şu model bizimki;

CHİCCO FOR ME

merhaba.. ben kraft atlanta çift yönlü bebek arabasını aldım, yeşil rengini.. memnunum, ekonomik de, tavsiye ederim.. hep..bu..da adlı sitede satılıyor..

Demetcim bitanem telefonlastık gerci ama bir kezde buradan geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim cnm, bir an once saglıgına kavusursun insallah :Saruboceq: Güzel kızın da en son endişe duyacagın yerde olcak nede olsa anneannesinde... Yirim ben siziiiiii gelcem gorcem bak operasyondan sora kaydirigubbakcemile

sanada şekerim...
nasılsın...
iyiyiiiim dünürcüğüm sen nasılsın canım beniiimmm

oohh maşallaaah deniz beye
aynen canım sabah 10 11 arası uyanıyo maşallaahh ama gece 12.30dan önce uyumuyor sıpa:umursamaz:

ben büyük kızımda ilk dişi çıktığında başladım kullalnmaya
halada kullanıyorum şiekerim...
dr umuz anti ilaç bi dr olmasına rağmen verdiği ender ilaçlardandır zymaflour..
ayrıyetten abimde eczacı ve hiç öle bişi yok şekerim
yok ilaç geçerliliği kalmamış felan...
onu diyen kişi daha başka bi firmadan daha iyi teklif almıştır
yada eşantiyon ondan öle konuşuyodur...
hiç bi ilaç geçerliliğini kayberdermi şekerim...salçamı bu ...

ben de alıcam bebek arabası. ama istediğim gibi birşey bulamıyorum bi türlü, aylardır araştırıyoruz. aslında bi tane var pierre cardinde ama çok pahalı, 450tl. yazık o paraya.

kızlar bende arabamdan çooookk memnunum ...
berrayıda onunlşa büyütecem kısmet olursa...
.aluminyum kasa
.çift yön
.4 e katlanma özelliği
markasıda pierre cardin...
isteyene dahada detay verebilirim

demetcim çok geçmiş olsun 2005 yılında bende oldum o ameliyatı laparroskopi ile yapıyorlar artık büyük dikiş de olmuyor bir gece yatıp çıkıyorsun evine bence bekletme ol öykücükte büyüyünce sana daha çok bağlanacak .. şimdi annen baksa yadırgamaz iki güne baya bi iyileşiyorsun sakın gecikitrme derim eve çıknca kızını kucağına da alırısnALLAH kolaylık versin bizi habersiz bırakma canımm benim a.s.

Son düzenleme:
vallla gene kaç gündür giremedim.Eşim bile şaşırdı:)Emirhan pek durmuyo boyna misafir geliyor sonra ev işleri ki hastaydım yatıp uyuyorum geceleride geçmişi binare okurum bakalım.Böyle arada zıpçıktı gibi yazmak hiç hoş değil ama haftaya inşallah düznli gireceğim.Hediyeyi tam yolladım bankadan aradılar yok sitede bakım varmış falan bende korktum iptal ettirdim.Bugün elden yollayacağım artıkkınn..
geçmişe bakamadığım için özürr

gunaydın kızlar gzl bır hafta sonu olur ınsallah
kıslar pekı diş cıkarken ne yapmak lazım?
şimdi ucları gözüküyor ya ates durumunu atlattık mı yoksa diş tamamen cıkana kadar devam edıcekmı?

cnm benım gamzede deates olmadı keremde de hıc ates olmadı bebekten bebege degısıyor arkadasımın kızında bebek cıkana kdr hatta buyuyen kdr ateslenıyordu jel kullanabılırsın ben jel bıle kullanmadım pıt dıye cıktı hemen sımdıde tavsa gıbı bembeyaz altta ıkı tane baya buyuduler ama bzmde gece uykumuzgıttı dişlerden onra yne hıc uyumadı napıcaz bılmıyoruz doymuyormu dıyoruz bılmıyoruz bu hafta ıcı bı dr. gıtmeyı dusunuyoruz bakalım
belkı de kızların dedığı gıbı emmeyı huy edındı emıp yatıyor gerı emzık desenız almıyor hıc((((bu gece hele hı c uyuyamadm gozlerım nasıl yanıor bırazdan yrm saatlık uykuya gecer ınsallah gamze uyanmazda o zamanda bende uyurum yrm saatte olsa.....

DEMETCıM gecmiş olsun canım , ameliyat diyorlarsa dr lar bekleme bence kendi ailende annen kızkardeşlerin öyküye şüphesiz iyi bakacaklardır tatlım .bekleme belki iyi olmaz siddetli ağrıların olur falan allah korusun .Acil şifalar güzelim

Biz Chicco for me aldık, çift yönlü. Çok memnunum, evde hep arabasını kullanıyorum.Arabasında uyutmak çok rahat oluyor,mutfakta yanımda olabiliyor...

Şu model bizimki;

CHİCCO FOR ME

merhaba.. ben kraft atlanta çift yönlü bebek arabasını aldım, yeşil rengini.. memnunum, ekonomik de, tavsiye ederim.. hep..bu..da adlı sitede satılıyor..

kızlar teşekkür ederim ama o modelleri biliyorum, hele onların tenteleri hiç inmiyor. burası toroslarla çevrili olduğu için inanılmaz rüzgarlı bir yer. yani o rüzgarlık falan fayde etmez diye düşünüyorum.bu yüzden ben de şöyle iyi korumalı bişey almak istiyorum.

dılara masallah ona ne tatlı olmus ole cok deısmıs ama masallah 41kere tütütütütüt
o elınıde nasıl koymus da destek almıs ole bayıldım ona ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…