- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.861
onun o tacını, çoraplarını minnacık ayaklarını yirim bennnnnnnnnnnn, surata bak nasılda nazlı nazlı bakmış yaa, büyümüş kız diloş maşallah eylüle çok yakışmış pembe pembe nazar değmesin fıstığımaa
dılara masallah ona ne tatlı olmus ole cok deısmıs ama masallah 41kere tütütütütüt
o elınıde nasıl koymus da destek almıs ole bayıldım ona ole
DILARA__ ayyyy ne tatlı ya maşşallah
elbisesi yıkılıooo tacıda ayrı güsel tütütütütütütüminik kelebekk
yanaklarını yiyim onunn...opuyorumnanaktan
diloşşş maşallah kızzz..o tacı ben kaçırır serraya takarım bak hee..çok yakışmış maşallah..elbisede yakıo..podyuma cıkmıs mubarek..çok tatlı canım..
günaydın kızlar nasılsınız pek bakamadım geçmişe hala yatıyorum zorla kalktım bu gece çok rahatsız oldum felakett bi baş ağrısı mide bulantısı bütün vucudum tir tir titredi kalktım istifra ettim çok kötüydüm allah a dua ettim yardım et diye şimdi kısmen daha iyi sayılırım eşim de ne yapacağını şaşırdı sabah zorla gitti işe ben de öyküyle yalnızım hiç ilgilenemiyorum yavrumla o da sallanan beşiğinde oturuyo oyuncak verdim eline oynuyo
günaydın kızlar nasılsınız pek bakamadım geçmişe hala yatıyorum zorla kalktım bu gece çok rahatsız oldum felakett bi baş ağrısı mide bulantısı bütün vucudum tir tir titredi kalktım istifra ettim çok kötüydüm allah a dua ettim yardım et diye şimdi kısmen daha iyi sayılırım eşim de ne yapacağını şaşırdı sabah zorla gitti işe ben de öyküyle yalnızım hiç ilgilenemiyorum yavrumla o da sallanan beşiğinde oturuyo oyuncak verdim eline oynuyo
iyiyiiiim dünürcüğüm sen nasılsın canım beniiimmm
oohh maşallaaah deniz beye
aynen canım sabah 10 11 arası uyanıyo maşallaahh ama gece 12.30dan önce uyumuyor sıpa:umursamaz:
ne bileyim ayların verdiği yorgunluk mu nedir anlamadım bide gece emzirirken öyküyü yanıma alıyorum sırtım falan açık kalıyo emzirirken onu elim ayağım tutmuyor yageçmiş olsun nolduki benneyaptımkihava değişimimi nedir bendede bir kırgınlık var...ıhlamur iç cnm eğer varsa...hasta olmamızı iç gdüsel anlıyor onlar bu yüzden pek yaramazlık yapmıyolar merak etme :):)sırnaşık şey
geçmiş olsun canım
kızzz diloooşşşşmaşaaalllaaaahhhhhh
pozlara bittim yaaaa
o nanaklarını ısırcam ben bebeğimin(benim paşamın nanakları yetmiyoda) kaydirigubbakcemile3
dilara senin kıza maşallah..tosuncuk olmuş bu yaa,yine yüüzünü tırmalamış..hergün tırnak kessekte gene büyüyorlar yaaa..
uy uy uy teyzesinin fıstığı bu ya çok tatlı maşallah kızıma benimmmm
allahım nazardan korusun canım çok şeker bu ya
gecmiş olsun melekçim..ıhlamur iç bencede ve dinlen..ii gelir umarım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oy maşallah tuttumu tuttumu kızzzzkıslar burda kar yağıyorrrdelikafaduldenve tuttuu hadi sabaha kar topu oynayalımm ..:tomato:
evet buraya girilmeden durulmuyo vallavallla gene kaç gündür giremedim.Eşim bile şaşırdı:)Emirhan pek durmuyo boyna misafir geliyor sonra ev işleri ki hastaydım yatıp uyuyorum geceleride geçmişi binare okurum bakalım.Böyle arada zıpçıktı gibi yazmak hiç hoş değil ama haftaya inşallah düznli gireceğim.Hediyeyi tam yolladım bankadan aradılar yok sitede bakım varmış falan bende korktum iptal ettirdim.Bugün elden yollayacağım artıkkınn..
geçmişe bakamadığım için özürr
günaydınn kızlarrr bizde geldikk ama kimsecik yokk(((
kız diloş bunun ağzı nerdeeeeeeeedelikafadulden
tüh maşallah zilliyeeeeeee
çok geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız pek bakamadım geçmişe hala yatıyorum zorla kalktım bu gece çok rahatsız oldum felakett bi baş ağrısı mide bulantısı bütün vucudum tir tir titredi kalktım istifra ettim çok kötüydüm allah a dua ettim yardım et diye şimdi kısmen daha iyi sayılırım eşim de ne yapacağını şaşırdı sabah zorla gitti işe ben de öyküyle yalnızım hiç ilgilenemiyorum yavrumla o da sallanan beşiğinde oturuyo oyuncak verdim eline oynuyo
evet sırf gece emzirmekten sırtımızdan üşütüyoz
gece beni hep eşim örtüyomuş ölecene cıbıl uyuyup kalıyomuşum
doğal olarakta sırt ağrılarım bitmiyo
dşkkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?