- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.881
sağlık bu söylenir olmaz ise sen ara söyle kırılmaz o da anne anlar halden benim dr gerekirse uyku saatlerinde misafir çağırın dedi herkese vermeyin kalabalık ortamlar da bulunmasın dediya kızlar 10 gün önce bi tanıdıklarımızın ikizleri hastalanmışlardı kabakulak olmuşlardı
şimdi dün eşim söyledi yarın bize maç izlemeye geleceklermiş
iyi hoşta ya kızlarınıda getirirlerse
10 günde geçmişmidirki
ya benim minnoşlara geçerse ki oda hemen yayılan bi hastalık
eşime sabah dedim
hasta felan de gelmesinler dedim
ama nasıl söyliyeyim şimdi diyo
kız diloş bunun ağzı nerdeeeeeeeedelikafadulden
tüh maşallah zilliyeeeeeee
çok geçmiş olsun
evet sırf gece emzirmekten sırtımızdan üşütüyoz
gece beni hep eşim örtüyomuş ölecene cıbıl uyuyup kalıyomuşum
doğal olarakta sırt ağrılarım bitmiyo
dşkkat etmek lazım
anneyi ara sorrrrrr sopa istemesinya kızlar 10 gün önce bi tanıdıklarımızın ikizleri hastalanmışlardı kabakulak olmuşlardı
10 günde geçmişmidirki
eşime sabah dedim
kızlar bugün oğlumu dr götürdüm sonun da içime sinen bir dr buldum ek gıdaya başlıyorum ve devam mamasıyla anne sütüne ilave biraz zayıf kalmış dedi ve bir çok şey anlattı
tabiki
dvit değilde multitabs kullanmamı söyledi pişik kremi olarak sadece bepanten her yerine(boynun da ve koltuk altın da pişik vardı oğlumun özellikle o bölgelerine ve pipisinin içini açıp hergün oraya sürmemi istedi) bunu kullanmamı 8 aylık olana kadar nıvea ve sebamedin ürünlerini kullanmamı ateş düşürücü olarak fitil önerdi (calpol kullnıordum ona kızdı kullanma dedi) zeka gelişimi için başparmaklarıyla oynamamı ve oyuncak olarak kırmızı sarı ve yeşil renkli oyuncaklar önerdi özellikle ahşap olması çin malı oyuncaklardan uzakdurmamı ahsapoyuncak.com dan yararlanabilirsiniz dedi
oğlum isilik olmuş çok sıcak giydirmeyin dedi oda sıcaklığı 22-24 arası banyo yapılacak yer 24 derece olsun dedi saçları biraz uzamış onu kesin yoksa terler hasta olur dedi sağlık ocağında iğne olmadan önce ben görüyüm dedi ondan sonra iğne olsun eğer çocuk hasta gibiyse iğne olması sıkıntı olabilirmiş
ve kilosunu az buldu oğlum 4ay 20 günlük 6980 gelgi 68 cm ek gıdaya başladık ve devam maması günde 60 cc hero 1 önerdi günlük beslenme tablosu verdi isteyen olursa yzabilirim aklıma geldikçe yazarım
oy oy oy oy .....maşalah...yerim ben bu fıstığı annesi ne şeker olmuş pembiş pembiş....
dilara maşallah kızına ya çok tatlı
ben o eylülü yerim tacınıda yerim bitiririm o güzelliği bennn..yerim yer yermaşallah
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oy maşallah tuttumu tuttumu kızzzz
evet buraya girilmeden durulmuyo valla
inşallah daha iyisindir canım
hastaykende misafir hiç çekilmiyo ama napacan
kız diloş bunun ağzı nerdeeeeeeeedelikafadulden
tüh maşallah zilliyeeeeeee
çok geçmiş olsun
evet sırf gece emzirmekten sırtımızdan üşütüyoz
gece beni hep eşim örtüyomuş ölecene cıbıl uyuyup kalıyomuşum
doğal olarakta sırt ağrılarım bitmiyo
dşkkat etmek lazım
anam hakkat kııı diloş yemişşş ağızını delikafaduldendelikafadulden
anneyi ara sorrrrrr sopa istemesinklava:
ya kızlar 10 gün önce bi tanıdıklarımızın ikizleri hastalanmışlardı kabakulak olmuşlardı
10 günde geçmişmidirki
eşime sabah dedim
dilara kızın çççççoooooooooooooooookkkkkkkkk tatlı maşallah
melek geçmiş olsun .emzirirken üşütüyoruz doğru diyorsun terimiz soğuyor.Benimkide bugün bas bas bağırdı ağladı sinirlerim bozuldu valla vurma noktasına geldim ağlayıp rahatladım galiba ii anne olamıyorum .sonra kociş yemek getirmişte yedim kendime geldim.Çok üzülüyorum yaa neden bukadar çok ağlıyor şu gaz beni öldürcek imreniyorum başkalarına allaha hamdolsun gene günaha girip duryorum ama pişman oluyorum sonra sağıklı ya yeter
ayışığı benimkide en fazla 6800.doğum kilosuyla lakalı gerçi ama.bende oğlum aç diye düşünüyorum muhallebi verdim ama aç değil gibi davranıyor..offfffffffffff anlamadım nesi var be amann 2.gün kakası yok ondan mı ki..haftaya götüryim doktora bende 3hafta geçmiş olacak ama olsun ...inşallahh hasta değildir burnu tıkanıyor hatta bu sabah gözleri çapaklanmıştı temizledim masaj yaptım.ateşi yok olmas inşallah hafif öksürük ve hapşırma var 1 haftadır.teorilerimi burada sonlandırıp gidyeim beynimi çok yordum:)[/QU
kemik yapısını biraz güçlendirmek istediğini söyledi dr um beslenme üzerine eğitim almış
3170 doğdu
valla benim oğlum da 2 gündür tata yapamadı her öksürdüğünde hapşırdığında bende evhamlanıyorum eşimle bu yüzden kavga ediyoruz dediğin gibi teoriler üzerine yaşıyorum
kızlar bugün oğlumu dr götürdüm sonun da içime sinen bir dr buldum ek gıdaya başlıyorum ve devam mamasıyla anne sütüne ilave biraz zayıf kalmış dedi ve bir çok şey anlattı
bende ankarada götürüyorum hangi hastane doktor özeldende atabilirsin sevinirizayışığı benimkide en fazla 6800.doğum kilosuyla lakalı gerçi ama.bende oğlum aç diye düşünüyorum muhallebi verdim ama aç değil gibi davranıyor..offfffffffffff anlamadım nesi var be amann 2.gün kakası yok ondan mı ki..haftaya götüryim doktora bende 3hafta geçmiş olacak ama olsun ...inşallahh hasta değildir burnu tıkanıyor hatta bu sabah gözleri çapaklanmıştı temizledim masaj yaptım.ateşi yok olmas inşallah hafif öksürük ve hapşırma var 1 haftadır.teorilerimi burada sonlandırıp gidyeim beynimi çok yordum:)[/QU
kemik yapısını biraz güçlendirmek istediğini söyledi dr um beslenme üzerine eğitim almış
3170 doğdu
valla benim oğlum da 2 gündür tata yapamadı her öksürdüğünde hapşırdığında bende evhamlanıyorum eşimle bu yüzden kavga ediyoruz dediğin gibi teoriler üzerine yaşıyorum
saol canım paylaşımların içintabiki
dvit değilde multitabs kullanmamı söyledi pişik kremi olarak sadece bepanten her yerine(boynun da ve koltuk altın da pişik vardı oğlumun özellikle o bölgelerine ve pipisinin içini açıp hergün oraya sürmemi istedi) bunu kullanmamı 8 aylık olana kadar nıvea ve sebamedin ürünlerini kullanmamı ateş düşürücü olarak fitil önerdi (calpol kullnıordum ona kızdı kullanma dedi) zeka gelişimi için başparmaklarıyla oynamamı ve oyuncak olarak kırmızı sarı ve yeşil renkli oyuncaklar önerdi özellikle ahşap olması çin malı oyuncaklardan uzakdurmamı ahsapoyuncak.com dan yararlanabilirsiniz dedi
oğlum isilik olmuş çok sıcak giydirmeyin dedi oda sıcaklığı 22-24 arası banyo yapılacak yer 24 derece olsun dedi saçları biraz uzamış onu kesin yoksa terler hasta olur dedi sağlık ocağında iğne olmadan önce ben görüyüm dedi ondan sonra iğne olsun eğer çocuk hasta gibiyse iğne olması sıkıntı olabilirmiş
ve kilosunu az buldu oğlum 4ay 20 günlük 6980 gelgi 68 cm ek gıdaya başladık ve devam maması günde 60 cc hero 1 önerdi günlük beslenme tablosu verdi isteyen olursa yzabilirim aklıma geldikçe yazarım
saol canım içimi rahatlattınayyy kikoşum sakın endişelenme
bu tarz mikrobik hastalıklar kuluçka dönemimde çoğalır ve bulaşır..
için rahat olsun korkma bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?