- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.901
ayyy kikoşum sakın endişelenme
bu tarz mikrobik hastalıklar kuluçka dönemimde çoğalır ve bulaşır..
için rahat olsun korkma bence...
ya tam misafir gelicek benim kız naptı bi bilseniz
tam alının ortasına sıcak çikolata döktüğ bi bardak dolusu
bide hali uçuk pembe
ortası kapkara oldu
siliyom siliyom yok iyşce işledi
sırf onun yüzünden demin bütün halıyıda sildim
kaldırdım balkonda havalansın
kızlar bugün oğlumu dr götürdüm sonun da içime sinen bir dr buldum ek gıdaya başlıyorum ve devam mamasıyla anne sütüne ilave biraz zayıf kalmış dedi ve bir çok şey anlattı
banada biraz garip geldi...ayısıgı 4 ay 20 gunluk için bebek için çokmuş bile kilosu..bunu persentillere göre söylüyorum ayrıca boyuda baya uzun masallah..dr un garip geldi bana
bende canım bazen tak ettiğinde ipeği beşiğine koyuyorum..ağlama krizmi bitiriyorum sonra sakinleşip alıyorum....dilara kızın çççççoooooooooooooooookkkkkkkkk tatlı maşallah
melek geçmiş olsun .emzirirken üşütüyoruz doğru diyorsun terimiz soğuyor.Benimkide bugün bas bas bağırdı ağladı sinirlerim bozuldu valla vurma noktasına geldim ağlayıp rahatladım galiba ii anne olamıyorum .sonra kociş yemek getirmişte yedim kendime geldim.Çok üzülüyorum yaa neden bukadar çok ağlıyor şu gaz beni öldürcek imreniyorum başkalarına allaha hamdolsun gene günaha girip duryorum ama pişman oluyorum sonra sağıklı ya yeter
huriii hoşgeldin msndeki benimmm..
bunlarda şebek ipek
canım dr merak etttim yazarmısın kim ve hangi hastanede...
giydiriyoırum tabi hiç böyle değil....acabaa neresinden başlasammm mıcık mıcıkk hurii buluşalımda şunları rahat rahat yiyelimm maşallah kuzumaa saçlarına bitiyorum bide dudakları bal dudaklıı ipektoşummmşu dudaklardan birazda eylülde olsaa:)))
hurişş hiçmi çorap giydirmiyosunnn içimm gidiyooo anası kızı yanıyo bunlar bu soğuktaaa:bbo:
maşallah denize çok şeker çıkmış...
merhaba güzel anneler...benim çok ağrım var,annem bana çoks evdim yedi pataesli pirinçli havucu yedirdide yedirdi..şimdi çok ağrım var sanırım kabız oldum....:):):)
evet oğlum 24 saatten fazla kaka yapamıyor..haklı...yedikçe verdim kabızlık için sıcak suya oturttuysamda,fitil verdiysemde yapamadı....kaç damla zeytinyağı da verdim yok yokkkk...bakalım ne zaman yapacak...sanırım demir ilacı da yapmış olabilir...
yiğeninede geçmiş olsunayyyyyy benimdde canım sıkıldı şimdiiiiiiii
geçen biz ablamlara gittik
eve geldik gün sonra ablanın kızı ateşlendi ve su çiçeği çıkarttı..
yani kuluçka dönemindeyken öyküyle görüştü ayy acaba geçmişmidir öyküye allah korusun aşısı da yok çok ağır geçirir:umursamaz:
he he he ne şebek ama şam şebeği maşallahhhhhhh
bunlarda şebek ipek
geçmiş olsun ama 2 gün bişi değil merat etme
merhaba güzel anneler...benim çok ağrım var,annem bana çoks evdim yedi pataesli pirinçli havucu yedirdide yedirdi..şimdi çok ağrım var sanırım kabız oldum....:):):)
evet oğlum 24 saatten fazla kaka yapamıyor..haklı...yedikçe verdim kabızlık için sıcak suya oturttuysamda,fitil verdiysemde yapamadı....kaç damla zeytinyağı da verdim yok yokkkk...bakalım ne zaman yapacak...sanırım demir ilacı da yapmış olabilir...
giydiriyoırum tabi hiç böyle değil....
mesela kilotlu çorapta ve ayaklı pijamada kıyamet kopuyor hayatta uyutamazsın..çoraplarıda sıkı takibe almalısın çünkü 2 dakkasını almıyor çıkarması...
çıkıncada bi keyif bi keyif sorma ayakları ateş gibi ama ...artık alıştım ilk başlarda ayaklarını elleyince hemen ateini ölçüyordum o derece sıca koluyor gece zaten yorganın altında hiç giymiyor hemen çıakrıyor uyku arasında...
maşallah denize çok şeker çıkmış...
kızlar ben geldimmmmmm.huriş bana inat koymuşun resimleri yine.bak şimdi yine deniyorum
denizimde çok güzel çıkmış.
yeni gelen ayışığı sende hoşheldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?