2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayyy kikoşum sakın endişelenme

bu tarz mikrobik hastalıklar kuluçka dönemimde çoğalır ve bulaşır..
için rahat olsun korkma bence...

ayyyyyy benimdde canım sıkıldı şimdiiiiiiii
geçen biz ablamlara gittik
eve geldik gün sonra ablanın kızı ateşlendi ve su çiçeği çıkarttı..
yani kuluçka dönemindeyken öyküyle görüştü ayy acaba geçmişmidir öyküye allah korusun aşısı da yok çok ağır geçirir:umursamaz:

benim kocamın AİLESİ ankarda benim ailem izmirde ben mii ankarada kayınvalidemlerle 3 sene oturdum eşim hafta sonları geldi.askere gitti falan yazın eş durumu acıldı oğlumun sansınada cankırıya tayinim çıktı şimdi eşimle çankırıdayım.ama 3 haftada bir gideriz ankaraya doktora falanda ankarada gidiyoz.1,5 saat burdan ank böylece hem ank hem izmirli annelerle buluşabiliriz.:)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden geçmiş olsun canım.....tamda zamanı dimi ..üfff

kızlar bugün oğlumu dr götürdüm sonun da içime sinen bir dr buldum ek gıdaya başlıyorum ve devam mamasıyla anne sütüne ilave biraz zayıf kalmış dedi ve bir çok şey anlattı

ayısıgı 4 ay 20 gunluk için bebek için çokmuş bile kilosu..bunu persentillere göre söylüyorum ayrıca boyuda baya uzun masallah..dr un garip geldi bana
banada biraz garip geldi...

bende canım bazen tak ettiğinde ipeği beşiğine koyuyorum..ağlama krizmi bitiriyorum sonra sakinleşip alıyorum....
kötü anne değilsin canım merak etme o şu anda belli olmaz...
çünkü seni anlamıyor derdinide anlatamıyor..ee bizde 10 çocuk büyütmedik öyle her ağlayışını çözemeyebiliriz daha 5 ay oldu....yavaş yavaşl canım birbirinizi tanıyacaksınız ...

bunlarda şebek ipek

acabaa neresinden başlasammm mıcık mıcıkk hurii buluşalımda şunları rahat rahat yiyelimm maşallah kuzumaa saçlarına bitiyorum bide dudakları bal dudaklıı ipektoşummm şu dudaklardan birazda eylülde olsaa:)))

hurişş hiçmi çorap giydirmiyosunnn içimm gidiyooo anası kızı yanıyo bunlar bu soğuktaaa:bbo:

merhaba güzel anneler...benim çok ağrım var,annem bana çoks evdim yedi pataesli pirinçli havucu yedirdide yedirdi..şimdi çok ağrım var sanırım kabız oldum....:):):)

evet oğlum 24 saatten fazla kaka yapamıyor..haklı...yedikçe verdim kabızlık için sıcak suya oturttuysamda,fitil verdiysemde yapamadı....kaç damla zeytinyağı da verdim yok yokkkk...bakalım ne zaman yapacak...sanırım demir ilacı da yapmış olabilir...

giydiriyoırum tabi hiç böyle değil....
mesela kilotlu çorapta ve ayaklı pijamada kıyamet kopuyor hayatta uyutamazsın..çoraplarıda sıkı takibe almalısın çünkü 2 dakkasını almıyor çıkarması...
çıkıncada bi keyif bi keyif sorma ayakları ateş gibi ama ...artık alıştım ilk başlarda ayaklarını elleyince hemen ateini ölçüyordum o derece sıca koluyor gece zaten yorganın altında hiç giymiyor hemen çıakrıyor uyku arasında...

maşallah denize çok şeker çıkmış...

yiğeninede geçmiş olsun
bu yoksa yeni doğan yiğeninmi
ay öyleyse bebeğin su çiçeği geçşrmesi daha zor olur
inşallah öyküyede geçmemiştir

bunlarda şebek ipek
he he he ne şebek ama şam şebeği maşallahhhhhhh
geçmiş olsun ama 2 gün bişi değil merat etme
starın oğlu 9 günü bulmuştu
benim kız desen 5-6 günü bulduğu oluyodu ama düzeldi çok şükğr
muz veriyosan kes
elma armut ver
yoğurtta bağırsakları güzel çalıştırıyo
mamayı kes
bide kayısıyı suya koy çıkan özü içir
gerisinide sen yapmışsın zaten
çocuğa sen nazar ettin valla yiyoda yiyo diye diye haaaaklava:

nerden bulurlar böyle şeyleri hey allahım ya
insan nasıl şaşırıyo dimi
hadi benzeme tip olarak benzerde
huy nasıl çekiyo hayret bişi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…